Aramıza hoşgeldin iremcim. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın. Şimdi olumsuz düşüncelerini bir kenara bırak ve diyete sıkı sıkı sarıl, sarıl ki kendini biran önce sevesin :)Kullanıcı Adı :irem093
İsim (İsteğe Bağlı ):irem
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :eskiden beri fazla kilolarım vardı arada verdim aldım verdim aldım derken buraya kadar geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?ailemin sözleri beni üzüyor .kilolarım yüzünden kendime olan özgüvenimi kaybettim ve mutsuzm çoğu zaman kendimden nefret ediyorum.ama artık buna bi son vermek ,kendimi sevmek istiyorum artık
Anlıyorum seni ablam, bende aynı dertten muzdaripim bu hafta. Uzun bir yok kat ettik bundan sonrada yılmak yok, başaracağız :)ebru abla derdim fazla cikmamak :) sabit kalsam bile yeter okadar yedikden sonra.. iki gün yemem 1.5 kiloya sepep oldu..
guzel ama acikmis olmalisin canim simdiMenümü de yazayım bari, ama çok güzel olmadı farkındayım
09:00 2adet ceviz, 1adet kuru incir
11:30 2dilim peynir,5zeytin 1haş.yumurta domates marul salatalık biber 2 dilim kepek ekmeği
14:30 1fincan nescafe 6 tane kepekli bisküvi
17:00 200ml süt
1yeşilçay
3litre su
20dk eliptik,30dk koşu.
Bugun pek spor yapmamissin gogom yogundun sen de sanirimMenümü yazayım bende
Sabah 10.00 yulaf ezmesi 8 kuru üzüm 4 çilek sütle
Öğlen 14.00 3 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasulye
Ara 17.00 1 armut
Akşam 19.00 6 kaşık yeşil mercimek salatası domates salatalık
Ara 21.00 2 hurma yarım kivi 2 salatalık
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş
Kullanıcı Adı :irem093
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Kilo alma hikayeniz :eskiden beri fazla kilolarım vardı arada verdim aldım verdim aldım derken buraya kadar geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?ailemin sözleri beni üzüyor .kilolarım yüzünden kendime olan özgüvenimi kaybettim ve mutsuzm çoğu zaman kendimden nefret ediyorum.ama artık buna bi son vermek ,kendimi sevmek istiyorum artık
Menum kizlar..
sabah 7.30
kizartmayla basladim daha dogrusu geciktim iki dilim tam bugday ekmeginin icine koydum yedim
Ara 10.00
1 ceviz
yEsil cay
kahve
Öğle 13.00
3 adet form biskuvi
1 activia
2 kasik cikolata sos
kahvE
Aksam yemegi yok misafire puding yaptim onu yiyebilnek icin aksam yemedim
2 litre bittI
3 km yürüyüş. bol merdiven,30 dak.zumba
Iyi gidiyorsunn nisanli kiz ♥Bugünkü Menüm..
sabah 8.00
bitane kepek ekmek
kk beyaz peynir
uzzunn bi uykudan sonra..
18.00
haslanmis tavuk derisiz
5 tane brokoli
2 kaşık pilav
100 gr yoghurt
yesil cay ..
sonra belki meyve yerim.
2 litre su
isyerinds 390 kalori yakmisim.
spor yapmadim daha sonra eliptik bisiklet yapicam yazarim..
kolay gelsin kanki haftaya da benim temizlik var bakalim. Menunu begendimmmmNasılsınız kızlar??
Hiç gelemedim bugün dolap içlerine başladım
Yatak odası bitti sayılır, Bir kapı bir halı kaldı :)
10:00
Müsli süt ile
Ara
Sade kahve
Yeşilçay
13:30
1 kepçe barbunya
1/2 kase yoğurt
Ara
2 çilek
3 erik
19:30
1 kepçe tavuk sote (yağsız)
1 kase salata ( kocaman)
1/2 dilim ekmek
Sade kahve
İlerleyen saatlerde belki yoğurt
Su 2 lt
Spor -
temizlik yaptım
guzelll cok hafif olmussKızlar dün akşam çok acaip yorgundum erkenden uyudum.
Bugünkü Menüm
Sabah
Menemen 1 kepçe
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet ceviz
Çay
Ara 2 adet kuru kayısı
Öğlen 14:00 1 kase yoğurt +ceviz
1 kepçe ıspanak
Aralarda: Antep fıstık biraz + 2 adet kuru kayısı
Akşam:
18:30 4 adet galeta+ Yarım yumurta
birazdan da yoğurt veya süt yerim
SU:2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Okumasi zor oldu Ama guzel menu bugun herkesin menusu guzel bi benimki kotu galibaSlm kızlar, bugün pek gelemedim hava güzeldi okuldan sonra çocukları parka götürdüm. Yoksa gün uzun içerde sıkılıyolar temiz havadan yararlanmak istedim.
Bugünkü Menüm
Sabah 7 de 1 elma yedim çıktım. Eve 11 de geldim 1 kahve/aspirin alıp sporuma giriştim. (isveç diyetindeki gibi sabah kahve ardından spor yapmayı düşünüyorum). Birde öyle deneyeyim diyorum bir süre..
Öğle 13:00 : 1 kk kadar salata peyniri, 2 ince kepek ekmek üstüne labne, birazda yeşillik ve ardından yeşil çay.
Akşam 16:30 2 balık fileto fırında pişmiş yağsz, marul soğan salatası, haşlanmış sebze 4-5 yk kadardı.
Acıkırsam 1 b süt içerim.
Su 1,5 lt + 1 lt zencefil/limon karışımı
Spor 30 dk tempolu yürüyüş, 20 squat, 80 jj , 100+ 100 mekik yaptım. (kalça -bacak egzerszlerimi hergün yapıyorum mutlaka).
İç bacak egzerszlerine bakıcam biraz netten şimdi, onada ihtiyacım var..
Ben öğlenci olduğum için öğle yemeği gerçekten sorun oluyor. Akşam 6dan sonrada yemek yemeyeyim derken böyle oldu. ama neyse çok şükür bir gün daha geçti :)Menün güzel canım
Menün güzel canım
Menünde sporunda güzel canım
İlerleyen saatlerde açıkırsın tatlım yaa öğlen sağlam yeseydin akşamki süt olurdu da.. Şimdi tok tutacak bişey yok
Sporun güzell
Evettt ama bitti , öyle böyle :)guzel ama acikmis olmalisin canim simdi
Bugun pek spor yapmamissin gogom yogundun sen de sanirim
bugün biraz dikkat edemedim yarın başlayacağım diye yarından yazayım ben en iyisi olur mu :)Tekrar hoşgeldin canım. 2 haftalık deneme süresi başlasın o vakit.
Bugunden menülerini paylaşmaya baslayabilirsin. Hergün akşam menumuzu spor v su miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Saatleriyle yazarsan sevinirim.
Az yediğimi farkındayım bende ama öğlen okulda olduğumdan eve gelince de geç olur derken sorun oluyor ayarlamak. Bir şekilde ayarlamaya çalışacağım inş. evdeyken çok güzel oluyor yoksa.Gunescim az yemişsin yine istersen bi liste edin kendine.
diyetolog.com bu sitede güzel listeler var ve uygulanabilirligi yüksek.
Auracım zeynep yazmış bende yeşil mercimek diycem protein açısından çok zengin. Ciğer onermem protein ama kalorisi çok yüksek.
Hoş geldin canım. emin ol burada çok motive olacaksın, beraber kilolara veda edeceğiz ve asla kimseyi takma. Başaracağız ki kimse için değil sadece kendimiz, sağlığımız içinKullanıcı Adı :irem093
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Evet canım aslında doğru dürüst oturmadım evde ayaktaydim pazara gidip.geldik ama ben sadece işe gelirken yurudugumu yazdım. Birde yegl olcam iki gündür başım karnım belim ağrıyor yani bahaneli bigün oldu.guzel ama acikmis olmalisin canim simdi
Bugun pek spor yapmamissin gogom yogundun sen de sanirim
Tamam yarın bekliyoruz menünübugün biraz dikkat edemedim yarın başlayacağım diye yarından yazayım ben en iyisi olur mu :)
İşte aradaki suratını düşüren şey olmasa çok güzel olacakmış. Ama bazen olabiliyor, düşünce gücü ile erit onu :) kilo olacak, niye yedim falan diye düşünmeNe yogun bir gundu....
Menum
07.30-1salatalik, 1 kuru kayisi
11.00- 2 tavada yumurta- dere otu ve maydonoz
16.00- yarim kara simit. Cavdarli sanirim icinde cekirdek ve benzeri seyler vardi rengi siyahti kakaolu gibi yaninda peynir zeytin
Ara- limonlu soda
sonra yarim ay coregi yedim :'(
19.30- kucuk bi parca firinda tavuk ve bi kac dilim patates , yogurt
2.5 lt su bol bol yuruyus yaptim bugun
Ama çok az ki.....Bugünkü menümm
sahurda
1 bardak su (gogo uyarıyı unutmadım, inşaAllah yarından yiyeceğimm :) tabi uyuyakalmazsamm :))
Akşam
yemekten önce yeşil çayla sinemakiyi karıştırıp içtimm..
Mantıyı idare etmek için çoban salata yaptım
1 kase çoban salata ve 6-7 kaşık mantı yemişimdir herhalde
sadece 2 bardak su içtim, gidiyorum şimdi biraz daha içerim uyuyana kadar
1 fincan çay
Iyi gidiyorsunn nisanli kiz ♥
kolay gelsin kanki haftaya da benim temizlik var bakalim. Menunu begendimmmm
guzelll cok hafif olmuss
Okumasi zor oldu Ama guzel menu bugun herkesin menusu guzel bi benimki kotu galiba
Ay çöreğine 20jj kankiiNe yogun bir gundu....
Menum
07.30-1salatalik, 1 kuru kayisi
11.00- 2 tavada yumurta- dere otu ve maydonoz
16.00- yarim kara simit. Cavdarli sanirim icinde cekirdek ve benzeri seyler vardi rengi siyahti kakaolu gibi yaninda peynir zeytin
Ara- limonlu soda
sonra yarim ay coregi yedim :'(
19.30- kucuk bi parca firinda tavuk ve bi kac dilim patates , yogurt
2.5 lt su bol bol yuruyus yaptim bugun
Allah kabul etsin canım, daha tutacaksın sanırım?Bugünkü menümm
sahurda
1 bardak su (gogo uyarıyı unutmadım, inşaAllah yarından yiyeceğimm :) tabi uyuyakalmazsamm :))
Akşam
yemekten önce yeşil çayla sinemakiyi karıştırıp içtimm..
Mantıyı idare etmek için çoban salata yaptım
1 kase çoban salata ve 6-7 kaşık mantı yemişimdir herhalde
sadece 2 bardak su içtim, gidiyorum şimdi biraz daha içerim uyuyana kadar
1 fincan çay
Sağol kankim :-*Iyi gidiyorsunn nisanli kiz ♥
kolay gelsin kanki haftaya da benim temizlik var bakalim. Menunu begendimmmm
guzelll cok hafif olmuss
Okumasi zor oldu Ama guzel menu bugun herkesin menusu guzel bi benimki kotu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?