Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aramıza hoşgeldin iremcim. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın. Şimdi olumsuz düşüncelerini bir kenara bırak ve diyete sıkı sıkı sarıl, sarıl ki kendini biran önce sevesin :)

ebru abla derdim fazla cikmamak :) sabit kalsam bile yeter okadar yedikden sonra.. iki gün yemem 1.5 kiloya sepep oldu..
Anlıyorum seni ablam, bende aynı dertten muzdaripim bu hafta. Uzun bir yok kat ettik bundan sonrada yılmak yok, başaracağız :)

guzel ama acikmis olmalisin canim simdi

Bugun pek spor yapmamissin gogom yogundun sen de sanirim

Hoşgeldinnnn :) Boş ver her kesi, kendine güven ve başar :) bu kadar basitt :))

Karışık bir gün olmuş ne desem bilemedim :))
spor, su güzel.. güne biraz ağır başlamışsın ama erken olduğu için yakmışsındır..
Öğle normal yemek olsaydı daha iyi olurdu gibiii

Bugünkü menümm

sahurda
1 bardak su (gogo uyarıyı unutmadım, inşaAllah yarından yiyeceğimm :) tabi uyuyakalmazsamm :))

Akşam
yemekten önce yeşil çayla sinemakiyi karıştırıp içtimm..
Mantıyı idare etmek için çoban salata yaptım
1 kase çoban salata ve 6-7 kaşık mantı yemişimdir herhalde
sadece 2 bardak su içtim, gidiyorum şimdi biraz daha içerim uyuyana kadar
1 fincan çay

Iyi gidiyorsunn nisanli kiz ♥
kolay gelsin kanki haftaya da benim temizlik var bakalim. Menunu begendimmmm

guzelll cok hafif olmuss

Okumasi zor oldu Ama guzel menu bugun herkesin menusu guzel bi benimki kotu galiba

Ben öğlenci olduğum için öğle yemeği gerçekten sorun oluyor. Akşam 6dan sonrada yemek yemeyeyim derken böyle oldu. ama neyse çok şükür bir gün daha geçti :)

Spor yapmak istiyorum ama ne zaman yapayımm
bütün gün orucum diye bşey yapamıyorum, susarım, halsiz olurum o yüzden oruçla pek mümkün görünmüyor..
iftar da burda geç saatte oluyor, atlayıp zıplamalı bişey yapamam o saatten sonra :)) arada squat, mekik çekiyorum o kadar.. o da az tabi, sporsuz da diyetin bir anlamı olmuyor

bugün biraz dikkat edemedim yarın başlayacağım diye yarından yazayım ben en iyisi olur mu :)

Az yediğimi farkındayım bende ama öğlen okulda olduğumdan eve gelince de geç olur derken sorun oluyor ayarlamak. Bir şekilde ayarlamaya çalışacağım inş. evdeyken çok güzel oluyor yoksa.

Hoş geldin canım. emin ol burada çok motive olacaksın, beraber kilolara veda edeceğiz ve asla kimseyi takma. Başaracağız ki kimse için değil sadece kendimiz, sağlığımız için

guzel ama acikmis olmalisin canim simdi

Bugun pek spor yapmamissin gogom yogundun sen de sanirim
Evet canım aslında doğru dürüst oturmadım evde ayaktaydim pazara gidip.geldik ama ben sadece işe gelirken yurudugumu yazdım. Birde yegl olcam iki gündür başım karnım belim ağrıyor yani bahaneli bigün oldu.
bugün biraz dikkat edemedim yarın başlayacağım diye yarından yazayım ben en iyisi olur mu :)
Tamam yarın bekliyoruz menünü

İşte aradaki suratını düşüren şey olmasa çok güzel olacakmış. Ama bazen olabiliyor, düşünce gücü ile erit onu :) kilo olacak, niye yedim falan diye düşünme

Ama çok az ki.....

***4 . TAKIM 412. ETAP***

LeyL35 (/57.5/ / /%)
E-brulim(/ 64.6 / / /% )
dilviin (/ 51.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )

wemba (/66.6 / / /%)
gogo2405 (66.6 / / / % )
BiricikS (/73.9/ / /% )
Parfym (/76.2/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Eliflider ( / 66.0 / / / % )
_choco _ ( /67.2/ / / % )

gunes-86 (/71.4 / / /% )

4.takım ortalaması %

guzelll cok hafif olmuss

Okumasi zor oldu Ama guzel menu bugun herkesin menusu guzel bi benimki kotu galiba

Ay çöreğine 20jj kankii
Suyunu sporunu beğendim
Allah kabul etsin canım, daha tutacaksın sanırım?

Salatayı iyi düşünmüşsün. 6-7 kaşıkta kalabilmeni ayrıca tebrik ve takdir ediyorum :*
Yalnız suyun az olmuş canım, eline, yanına şişe al. O zaman daha çok içiyorsun

guzelll cok hafif olmuss

Sağol kankim :-*

***4 . TAKIM 412. ETAP***

LeyL35 (/57.5/ / /%)
E-brulim(/ 64.6 / / /% )
dilviin (/ 51.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )

wemba (/66.6 / / /%)
gogo2405 (66.6 / / / % )
BiricikS (/73.9/ / /% )
Parfym (/76.2/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Eliflider ( / 66.0 / / / % )
_choco _ ( /67.2/ / / % )

gunes-86 (/71.4 / / /% )
Aurablue (/72.7/ / /% )yeni üye başlangıç 22 Nisan 75.5 kg hedef kilosu 60

4.takım ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…