misafirlerden gözümü açamıyorum hemşom ama çok şükür misafir berekettirİyiyim Hemşom sen nasılsın
Yok canım İstanbul da değilim, yurtdışındayım.
bu durumda sunuda anlıyor olman gerekiyorki bayadır olumlu yorum alamayacak menülere sahip olmussun
neyseki şimdi yoluna girdi.
ahaha bayıldımm
loto oynamayan adamın loto cıksada sunu yapsak demesi gibi bişi
uuuuuu 1 limonmuuu aferim sanaa
kız yarım limon bile bana fazla geliyor sen 1 limon koymussun normal tabiii
güzellll ama yarınnn daha güzel olmalııı malum cuma tartıııı
temizliğe girişen bir ev hanımı dahaa haydi breeeeee
kuruyemiş olarak badem ceviz fındık
baklagil olarak barbunya nohut fasulye
örneklerden cnm
güzel olmuş tatlım
istanbuldamısın cnm bugün felaket sıcaktıı.
sabah sporunu yapmadan önce bir iki lokma bişiler yemelisin yoksa kastan kaybedersin spor hocası söylemişti.
Hoşgeldin İrem, burası sana iyi gelecekKullanıcı Adı :irem093
İsim (İsteğe Bağlı ):irem
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :eskiden beri fazla kilolarım vardı arada verdim aldım verdim aldım derken buraya kadar geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?ailemin sözleri beni üzüyor .kilolarım yüzünden kendime olan özgüvenimi kaybettim ve mutsuzm çoğu zaman kendimden nefret ediyorum.ama artık buna bi son vermek ,kendimi sevmek istiyorum artık
Ben bugün maydanozda atmıştım içineHatunlar yarın zencefilli limonlu suyunuza 1 tutam da maydanoz eklemeyi unutmayın :)
İyi geceler kaptanIyi geceler kızlar.
Menün süper...Nasılsınız kızlar??
Hiç gelemedim bugün dolap içlerine başladım
Yatak odası bitti sayılır, Bir kapı bir halı kaldı :)
10:00
Müsli süt ile
Ara
Sade kahve
Yeşilçay
13:30
1 kepçe barbunya
1/2 kase yoğurt
Ara
2 çilek
3 erik
19:30
1 kepçe tavuk sote (yağsız)
1 kase salata ( kocaman)
1/2 dilim ekmek
Sade kahve
İlerleyen saatlerde belki yoğurt
Su 2 lt
Spor -
temizlik yaptım
aynı benim durumum canim gerci ben 84 85lerdeydim veriyordum verdiğim gibi alıyordum.. Çünkü diyeti hic bisey yemeden yapiyordum. sonra yiyince ayni kiloya geliyordum.. hatta fazlasini alıyordum.Kullanıcı Adı :irem093
İsim (İsteğe Bağlı ):irem
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :166
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :eskiden beri fazla kilolarım vardı arada verdim aldım verdim aldım derken buraya kadar geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?ailemin sözleri beni üzüyor .kilolarım yüzünden kendime olan özgüvenimi kaybettim ve mutsuzm çoğu zaman kendimden nefret ediyorum.ama artık buna bi son vermek ,kendimi sevmek istiyorum artık
allahim şu 7den kurtulmakk istiyorummmm ..***4 . TAKIM 412. ETAP***
LeyL35 (/57.5/ / /%)
E-brulim(/ 64.6 / / /% )
dilviin (/ 51.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )
wemba (/66.6 / / /%)
gogo2405 (66.6 / / / % )
BiricikS (/73.9/ / /% )
Parfym (/76.2/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Eliflider ( / 66.0 / / / % )
_choco _ ( /67.2/ / / % )
gunes-86 (/71.4 / / /% )
4.takım ortalaması %
zeynep haha vallah bi limon sıkıyorum ama nasıl iciyorum bi bilsen bekliyorum azicik sogmasinii birden iciyorum yesil cayi hic sevmiyorum çünkü ama fark ediyorum iyi geldiğini limonda iyi geliyor bana :)
bu durumda sunuda anlıyor olman gerekiyorki bayadır olumlu yorum alamayacak menülere sahip olmussun
neyseki şimdi yoluna girdi.
ahaha bayıldımm
loto oynamayan adamın loto cıksada sunu yapsak demesi gibi bişi
uuuuuu 1 limonmuuu aferim sanaa
kız yarım limon bile bana fazla geliyor sen 1 limon koymussun normal tabiii
güzellll ama yarınnn daha güzel olmalııı malum cuma tartıııı
temizliğe girişen bir ev hanımı dahaa haydi breeeeee
kuruyemiş olarak badem ceviz fındık
baklagil olarak barbunya nohut fasulye
örneklerden cnm
güzel olmuş tatlım
istanbuldamısın cnm bugün felaket sıcaktıı.
sabah sporunu yapmadan önce bir iki lokma bişiler yemelisin yoksa kastan kaybedersin spor hocası söylemişti.
Anaaa ben ne zayifmisim gecen hafta***4 . TAKIM 412. ETAP***
LeyL35 (/57.5/ / /%)
E-brulim(/ 64.6 / / /% )
dilviin (/ 51.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )
wemba (/66.6 / / /%)
gogo2405 (66.6 / / / % )
BiricikS (/73.9/ / /% )
Parfym (/76.2/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Eliflider ( / 66.0 / / / % )
_choco _ ( /67.2/ / / % )
gunes-86 (/71.4 / / /% )
Aurablue (/72.7/ / /% )yeni üye başlangıç 22 Nisan 75.5 kg hedef kilosu 60
4.takım ortalaması %
Ne güzel bir karsilama olmus, cok motive ediciaynı benim durumum canim gerci ben 84 85lerdeydim veriyordum verdiğim gibi alıyordum.. Çünkü diyeti hic bisey yemeden yapiyordum. sonra yiyince ayni kiloya geliyordum.. hatta fazlasini alıyordum.
ayni sekilde benimde ailem hep sözler söylüyordu bende cok üzülüyordumm. yeri geliyor disari bile cikmiyordum hosuma gitmedigim icin. ama simdi okadar mutluyumki hem yiyorum hem saglikli yasiyorum eskisine nazaran haftadan haftaya kilo verdigimi görüyorum.. ve buranin gercekten cok yardimcisi oldu.
bazen kacamaklar yapılıyor ki ben su aralar cok yapiyorum ve menünü paylasinca ister istemez utaniyosun. sonra hemen bi toparlama oluyor.. yani uzun lafin kisasiii dogru yerdesin bundan sonra hic üzülme.. Çünkü sende vericeksin eger kafana koyduysan:) cok konustum billiyorum ama okuyunca kendimi okumus gibi oldumm yazasim geldi:))) Hossgeldinnn aramizaa.. :)
aynen dikkat ediyorum yine
Spor yapmak istiyorum ama ne zaman yapayımm
bütün gün orucum diye bşey yapamıyorum, susarım, halsiz olurum o yüzden oruçla pek mümkün görünmüyor..
iftar da burda geç saatte oluyor, atlayıp zıplamalı bişey yapamam o saatten sonra :)) arada squat, mekik çekiyorum o kadar.. o da az tabi, sporsuz da diyetin bir anlamı olmuyor
misafirlerden gözümü açamıyorum hemşom ama çok şükür misafir berekettir
iftar menüm 19:55
1 tabak ezo gelin corbası
1 kasık sebze yemegi
bir küçük kase cacık
2 lokma ekmek
cay keyfi 22.30
7-8 tane acılı kraker
5 bardak cay
balkona cıkıp şöyle güzelce kahve keyfi yaptım
00.00
sekersiz kahve
00.30 sahur olarak
1 tahıllı çörek otlu kek
1 köfte
1 bardak ev yapımı portakal suyu
bugun güneşte tam 2 km yürüdüm merdiven cıkmayı saymıyorum her yerime kramp giriyo artık
1 bucuk litre su
yarın misafir gelicek kalabalık bugunden basladım tatlıları yapmaya tam elime alıyorum diyorum ki yiyeceksin nolcak o kadar yürüdün oruc oruc boşa gidicek boşverrrr uyma seytana diyip ellemiyorum sonra yine geliyo aklıma diyorum istedigin elbiseyi alamazsın öyle öyle avutuyorum kendimi
Yok canım İstanbul da değilim, yurtdışındayım.
Kahveyi kesin içiyorum da, elma yerim yada bir tane wasa
Hoşgeldin İrem, burası sana iyi gelecekSen yeter ki azimli ol.
Ben bugün maydanozda atmıştım içine, hatta salatalık ta koyacaktım, etkisi ne olur bilemedim, koymadım onu.
zeynep haha vallah bi limon sıkıyorum ama nasıl iciyorum bi bilsen bekliyorum azicik sogmasinii birden iciyorum yesil cayi hic sevmiyorum çünkü ama fark ediyorum iyi geldiğini limonda iyi geliyor bana :)
daha güzel mesela dahami az yiyim yoksa biraz fazlami billiyosun zor tuturuyorum ya cok fazla yada cok az. dengemm yok vallah
Yerken nasil da gulen surat vardi bendeİşte aradaki suratını düşüren şey olmasa çok güzel olacakmış. Ama bazen olabiliyor, düşünce gücü ile erit onu :) kilo olacak, niye yedim falan diye düşünme
bala bende deniyimm bikere arada oyle iciyimm:)) tsk ettimm yardimin iicin
sana güveniyoruz kuzumm
tatlım sporun saati yok inan gece bile yapabilirsin
ben bazen gece 1 de yapıyordum bazende sabah 6 da
amma misafir geliyor kız size
daha ii olur kuzum
canım ilk zamanlar bende öyleydim
ama sonra yollarını buldum benim yeşilçay çeşitlerim su sekilde
hazır paket şeklinde olanlar
- Yaseminli yeşilçay
-Limonlu yeşilçay
Kendi hazırladığım
- Kabuk tarcın bal ve yeşilçay
-Limon bal yeşilçay
-Bal +yeşilçay
Sen daha farklı seylerde bulabilirsin tabiki ama ben bu sekilde keyifle içiyorum
ama sunu belirtmeliyim ki günde 2 defa içiyorsam 2sindede bal koymuyorum abrtmamak lazım sonucunda
Tebrik ederim canım. Bak demekki iş, çocuk vs dolayısıyla düzensiz beslenme nasıl kötü etkilio kilomuzu. Azıcık dikkat edilse, düzenli spor ve su ile nasılda zayıflanıyormuşgünaydinlarrrr.
cok mutlu oldum bu sabah o menülerden sonraa 75 76 arasindaydim ve cok üzülmüstüm..( ama bugun sabah tartildimmm 73.8 ciktim 2 gun dikkat ettim yine kilomu gördüm :))
tariflerin süpermiş hemşomamma misafir geliyor kız size
ama sonra yollarını buldum benim yeşilçay çeşitlerim su sekilde
hazır paket şeklinde olanlar
- Yaseminli yeşilçay
-Limonlu yeşilçay
Kendi hazırladığım
- Kabuk tarcın bal ve yeşilçay
-Limon bal yeşilçay
-Bal +yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?