Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim Hemşom sen nasılsın
misafirlerden gözümü açamıyorum hemşom ama çok şükür misafir berekettir
iftar menüm 19:55
1 tabak ezo gelin corbası
1 kasık sebze yemegi
bir küçük kase cacık
2 lokma ekmek

cay keyfi 22.30
7-8 tane acılı kraker
5 bardak cay

balkona cıkıp şöyle güzelce kahve keyfi yaptım
00.00
sekersiz kahve

00.30 sahur olarak
1 tahıllı çörek otlu kek
1 köfte
1 bardak ev yapımı portakal suyu

bugun güneşte tam 2 km yürüdüm merdiven cıkmayı saymıyorum her yerime kramp giriyo artık
1 bucuk litre su
yarın misafir gelicek kalabalık bugunden basladım tatlıları yapmaya tam elime alıyorum diyorum ki yiyeceksin nolcak o kadar yürüdün oruc oruc boşa gidicek boşverrrr uyma seytana diyip ellemiyorum sonra yine geliyo aklıma diyorum istedigin elbiseyi alamazsın öyle öyle avutuyorum kendimi

Yok canım İstanbul da değilim, yurtdışındayım.
Kahveyi kesin içiyorum da, elma yerim yada bir tane wasa

Hoşgeldin İrem, burası sana iyi gelecek Sen yeter ki azimli ol.

Hatunlar yarın zencefilli limonlu suyunuza 1 tutam da maydanoz eklemeyi unutmayın :)
Ben bugün maydanozda atmıştım içine , hatta salatalık ta koyacaktım, etkisi ne olur bilemedim, koymadım onu.

Menün süper...

aynı benim durumum canim gerci ben 84 85lerdeydim veriyordum verdiğim gibi alıyordum.. Çünkü diyeti hic bisey yemeden yapiyordum. sonra yiyince ayni kiloya geliyordum.. hatta fazlasini alıyordum.
ayni sekilde benimde ailem hep sözler söylüyordu bende cok üzülüyordumm. yeri geliyor disari bile cikmiyordum hosuma gitmedigim icin. ama simdi okadar mutluyumki hem yiyorum hem saglikli yasiyorum eskisine nazaran haftadan haftaya kilo verdigimi görüyorum.. ve buranin gercekten cok yardimcisi oldu.
bazen kacamaklar yapılıyor ki ben su aralar cok yapiyorum ve menünü paylasinca ister istemez utaniyosun. sonra hemen bi toparlama oluyor.. yani uzun lafin kisasiii dogru yerdesin bundan sonra hic üzülme.. Çünkü sende vericeksin eger kafana koyduysan:) cok konustum billiyorum ama okuyunca kendimi okumus gibi oldumm yazasim geldi:))) Hossgeldinnn aramizaa.. :)

allahim şu 7den kurtulmakk istiyorummmm ..((((((

zeynep haha vallah bi limon sıkıyorum ama nasıl iciyorum bi bilsen bekliyorum azicik sogmasinii birden iciyorum yesil cayi hic sevmiyorum çünkü ama fark ediyorum iyi geldiğini limonda iyi geliyor bana :)

daha güzel mesela dahami az yiyim yoksa biraz fazlami billiyosun zor tuturuyorum ya cok fazla yada cok az. dengemm yok vallah

Günaydin canlarim

Anaaa ben ne zayifmisim gecen hafta

Ne güzel bir karsilama olmus, cok motive edici

aynen dikkat ediyorum yine

sana güveniyoruz kuzumm

tatlım sporun saati yok inan gece bile yapabilirsin
ben bazen gece 1 de yapıyordum bazende sabah 6 da

amma misafir geliyor kız size

daha ii olur kuzum

canım ilk zamanlar bende öyleydim

ama sonra yollarını buldum benim yeşilçay çeşitlerim su sekilde

hazır paket şeklinde olanlar
- Yaseminli yeşilçay
-Limonlu yeşilçay

Kendi hazırladığım

- Kabuk tarcın bal ve yeşilçay
-Limon bal yeşilçay
-Bal +yeşilçay

Sen daha farklı seylerde bulabilirsin tabiki ama ben bu sekilde keyifle içiyorum

ama sunu belirtmeliyim ki günde 2 defa içiyorsam 2sindede bal koymuyorum abrtmamak lazım sonucunda

Kızçelerim Günaydınnnn
Dün regl oldum ama ağrısı bugün başladı.
Sabaherkenden kalktım bişiler yiyip ilaç içtim çünkü görümceme temizliğe gidicem
Pazar günü bebişimizin 40ının mevlüdü var.
Allah yardımcım olsun bana dua edinde ağrısız geçirim bugünü
Şimdi hazırlanıp çıkımm hepiciğinizi öpüyorum
SEvgiyle Kalın

Not : Bugün perşembe özel olarak dikkattttt

Günaydın Kızlar
Ben sporumu yapmaya başlıycam birazdan. Zeyzeyin de dediği gibi bugün daha dikkatli olmalıyız günlerden Perşembe
Yarın biz susucaz tartılar konuşacak

bala bende deniyimm bikere arada oyle iciyimm:)) tsk ettimm yardimin iicin

günaydinlarrrr.
cok mutlu oldum bu sabah o menülerden sonraa 75 76 arasindaydim ve cok üzülmüstüm.. ( ama bugun sabah tartildimmm 73.8 ciktim 2 gun dikkat ettim yine kilomu gördüm :))

Eklentiler

• 20150507_085811.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
günaydinlarrrr.
cok mutlu oldum bu sabah o menülerden sonraa 75 76 arasindaydim ve cok üzülmüstüm.. ( ama bugun sabah tartildimmm 73.8 ciktim 2 gun dikkat ettim yine kilomu gördüm :))
Tebrik ederim canım. Bak demekki iş, çocuk vs dolayısıyla düzensiz beslenme nasıl kötü etkilio kilomuzu. Azıcık dikkat edilse, düzenli spor ve su ile nasılda zayıflanıyormuş Yeşil çayını içmeyi unutma bugün :)) Benim aldığım sallama çaylar önceden limon aromalı ekstra katmıyorum.
Kısss ben çıkmadım sabah tartıya bende durum ne acaba
Nedenini bilmediğim ama tahmin edebildiğim bir stress var üzerimde

tariflerin süpermiş hemşom
hemşom burası site olunca her kes birbirni tanıyo bide biz burda daha önce 10 yıl oturduk o yüzden bi sabah kahveye gelirler yada biz gideriz birde 5 cayına gelirler yada biz gideriz zaten ben de artık evde durmıycam dersler başlıycak annemde yanlız kalmaz diğer evde aklım annemde kalıyodu olsun misafir berekettir sende gel kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…