Ta ta ta taaammmm melodisi geldi aklima son cumleden sonraGünaydın Kızlar
Ben sporumu yapmaya başlıycam birazdan. Zeyzeyin de dediği gibi bugün daha dikkatli olmalıyız günlerden Perşembe
Yarın biz susucaz tartılar konuşacak
dünkü menün güzelmişsabah 8.00
bitane kepek ekmek
kk beyaz peynir
uzzunn bi uykudan sonra..
18.00
haslanmis tavuk derisiz
5 tane brokoli
2 kaşık pilav
100 gr yoghurt
yesil cay ..
sonra belki meyve yerim.
2 litre su
isyerinds 390 kalori yakmisim.
spor yapmadim daha sonra eliptik bisiklet yapicam yazarim..
Menülerin genelde güzel oluyorSabah 7 de 1 elma yedim çıktım. Eve 11 de geldim 1 kahve/aspirin alıp sporuma giriştim. (isveç diyetindeki gibi sabah kahve ardından spor yapmayı düşünüyorum). Birde öyle deneyeyim diyorum bir süre..
Öğle 13:00 : 1 kk kadar salata peyniri, 2 ince kepek ekmek üstüne labne, birazda yeşillik ve ardından yeşil çay.
Akşam 16:30 2 balık fileto fırında pişmiş yağsz, marul soğan salatası, haşlanmış sebze 4-5 yk kadardı.
Acıkırsam 1 b süt içerim.
Su 1,5 lt + 1 lt zencefil/limon karışımı
Spor 30 dk tempolu yürüyüş, 20 squat, 80 jj , 100+ 100 mekik yaptım. (kalça -bacak egzerszlerimi hergün yapıyorum mutlaka).
İç bacak egzerszlerine bakıcam biraz netten şimdi, onada ihtiyacım var..
Ben senin yerinde olsam çok sinir olurdum vallaaynen benim ablam oyle 45 kilo falan kiz fastfood yiyor sabah aksamm kilo almiyot ben onun gjbi yemek yesemm davul gibi siserim(
Sağol canımkuruyemiş olarak badem ceviz fındık
baklagil olarak barbunya nohut fasulye
örneklerden cnm
Arkadaşlar söylemiş zaten çok az olmuş09:00 2adet ceviz, 1adet kuru incir
11:30 2dilim peynir,5zeytin 1haş.yumurta domates marul salatalık biber 2 dilim kepek ekmeği
14:30 1fincan nescafe 6 tane kepekli bisküvi
17:00 200ml süt
1yeşilçay
3litre su
20dk eliptik,30dk koşu.
Kaptanımızın menüsüde pek bi güzel olmuş. Şu Mercimek salatasını denicem bendeMenümü yazayım bende
Sabah 10.00 yulaf ezmesi 8 kuru üzüm 4 çilek sütle
Öğlen 14.00 3 kaşık pilav 3 kaşık kuru fasulye
Ara 17.00 1 armut
Akşam 19.00 6 kaşık yeşil mercimek salatası domates salatalık
Ara 21.00 2 hurma yarım kivi 2 salatalık
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş
Menünde yemek yok canım.Menum kizlar..
sabah 7.30
kizartmayla basladim daha dogrusu geciktim iki dilim tam bugday ekmeginin icine koydum yedim
Ara 10.00
1 ceviz
yEsil cay
kahve
Öğle 13.00
3 adet form biskuvi
1 activia
2 kasik cikolata sos
kahvE
Aksam yemegi yok misafire puding yaptim onu yiyebilnek icin aksam yemedim
2 litre bittI
3 km yürüyüş. bol merdiven,30 dak.zumba
Ay çöreği dışında harikaNe yogun bir gundu....
Menum
07.30-1salatalik, 1 kuru kayisi
11.00- 2 tavada yumurta- dere otu ve maydonoz
16.00- yarim kara simit. Cavdarli sanirim icinde cekirdek ve benzeri seyler vardi rengi siyahti kakaolu gibi yaninda peynir zeytin
Ara- limonlu soda
sonra yarim ay coregi yedim :'(
19.30- kucuk bi parca firinda tavuk ve bi kac dilim patates , yogurt
2.5 lt su bol bol yuruyus yaptim bugun
Bana da az geldi yediklerin canımBugünkü menümm
sahurda
1 bardak su (gogo uyarıyı unutmadım, inşaAllah yarından yiyeceğimm :) tabi uyuyakalmazsamm :))
Akşam
yemekten önce yeşil çayla sinemakiyi karıştırıp içtimm..
Mantıyı idare etmek için çoban salata yaptım
1 kase çoban salata ve 6-7 kaşık mantı yemişimdir herhalde
sadece 2 bardak su içtim, gidiyorum şimdi biraz daha içerim uyuyana kadar
1 fincan çay
Menün güzl olmuş hemşom. Aferim kendini motive etmeye devam başarıcan sen bu işiiftar menüm 19:55
1 tabak ezo gelin corbası
1 kasık sebze yemegi
bir küçük kase cacık
2 lokma ekmek
cay keyfi 22.30
7-8 tane acılı kraker
5 bardak cay
balkona cıkıp şöyle güzelce kahve keyfi yaptım
00.00
sekersiz kahve
00.30 sahur olarak
1 tahıllı çörek otlu kek
1 köfte
1 bardak ev yapımı portakal suyu
bugun güneşte tam 2 km yürüdüm merdiven cıkmayı saymıyorum her yerime kramp giriyo artık
1 bucuk litre su
yarın misafir gelicek kalabalık bugunden basladım tatlıları yapmaya tam elime alıyorum diyorum ki yiyeceksin nolcak o kadar yürüdün oruc oruc boşa gidicek boşverrrr uyma seytana diyip ellemiyorum sonra yine geliyo aklıma diyorum istedigin elbiseyi alamazsın öyle öyle avutuyorum kendimi
Bende bendeallahim şu 7den kurtulmakk istiyorummmm ..
Kolay gelsin canım. bugün extra yorullursun senKızçelerim Günaydınnnn
Dün regl oldum ama ağrısı bugün başladı.
Sabaherkenden kalktım bişiler yiyip ilaç içtim çünkü görümceme temizliğe gidicem
Pazar günü bebişimizin 40ının mevlüdü var.
Allah yardımcım olsun bana dua edinde ağrısız geçirim bugünü
Şimdi hazırlanıp çıkımm hepiciğinizi öpüyorum
SEvgiyle Kalın
Not : Bugün perşembe özel olarak dikkattttt
Çok korkuyorum valla Şu trtı gününden Kara Cuma!!!Günaydın Kızlar
Ben sporumu yapmaya başlıycam birazdan. Zeyzeyin de dediği gibi bugün daha dikkatli olmalıyız günlerden Perşembe
Yarın biz susucaz tartılar konuşacak
Aferim kız böyle devmgünaydinlarrrr.
cok mutlu oldum bu sabah o menülerden sonraa 75 76 arasindaydim ve cok üzülmüstüm..( ama bugun sabah tartildimmm 73.8 ciktim 2 gun dikkat ettim yine kilomu gördüm :))
teşekkürler hemşom sayenizde vallaMenün güzl olmuş hemşom. Aferim kendini motive etmeye devam başarıcan sen bu işi
hoşbulddum cnmm çok teşekkür ederimaynı benim durumum canim gerci ben 84 85lerdeydim veriyordum verdiğim gibi alıyordum.. Çünkü diyeti hic bisey yemeden yapiyordum. sonra yiyince ayni kiloya geliyordum.. hatta fazlasini alıyordum.
ayni sekilde benimde ailem hep sözler söylüyordu bende cok üzülüyordumm. yeri geliyor disari bile cikmiyordum hosuma gitmedigim icin. ama simdi okadar mutluyumki hem yiyorum hem saglikli yasiyorum eskisine nazaran haftadan haftaya kilo verdigimi görüyorum.. ve buranin gercekten cok yardimcisi oldu.
bazen kacamaklar yapılıyor ki ben su aralar cok yapiyorum ve menünü paylasinca ister istemez utaniyosun. sonra hemen bi toparlama oluyor.. yani uzun lafin kisasiii dogru yerdesin bundan sonra hic üzülme.. Çünkü sende vericeksin eger kafana koyduysan:) cok konustum billiyorum ama okuyunca kendimi okumus gibi oldumm yazasim geldi:))) Hossgeldinnn aramizaa.. :)
Gözünüz aydın canım çok sevindim annen ve anneannenin iyi olmalarına.Kizlar haber geldi, anneannemin sonuclari iyi cikmis Allah's sükür
Annemde daha iyi, hersey yoluna giriyor cok sükür... Kilom haric
kuzum su zencefili nasıl içiyorsun yahuu ben hastayken zarzor içebilmiştim
Menün güzel ayrıca
su intolaranstan sonra sanki daha bi düzenli oldu he ne dersin goncam
MEnün güzel tatlım yarım kolayı görmezden geldim
tatlım hiç protein almamısın
her iki öğündede aynı yemeği yemek senin tercihiinmi bilmiyorum amam bir öğüne mutlaka protein eklersen dengeemiş olursun.
Onun dısında menün güzell
özel takibindeyim sekerim telafilerin gayet güzel gidiyor
tatlım ben gonca gibi pastayı görmezden gelemicimmmm
50 jj + 30 sguat
yada 50 jj +30 mekik tercih senin öpüldün sekerimmm
tatlım bünyeni yavaş yavaş sen tanıyacaksın.
Ben daha önce 5. takımdaydım ve akşam yemeğimi en son 8 de falan yiyordum ara öğün yapıyordum falan.
Mezun oldum sonra bünyemi tanımaya basladım şimdi en son yemeğimi 5-6 en geççç 7 de oda en geççç yiyorum bana öylesi yarıyor.
ara öğün yapmıyorum bana etki etmiyor.
Ola ki akşam yemeğini kaçırdım saat 8 oldu yogurt içine bir kaç kepekli galeta yada baharat ekliyorum yada meyve yiyorum yada corba içiyorum falan alernatifler bul kendine
akşam yemeğinden sonra 9 a 1 türk kahvesi koy ne bilim yeşilçay koy farklı bir bitki çayı koy akşam yatmadan önce yogurt kürü yap. Ama bunu hayatının bir parçası haline getir. alışkanlık et emii
şimdilik benden bu kadar
bak ben mezun olalı 1 sene oldu halaa mezun oldugum kilodayım en fazla 1-2kg alıyorum veriyorum
ama herseyden önce kendini tanııı
tatlım havalardan havalardan bir çok kişi böyle birde üstüne iş yorgunlugu gelince daha bir yataga bağlyor insanı
bu havalarda yatmayınn ayakta kalınnnnn
Kizlar haber geldi, anneannemin sonuclari iyi cikmis Allah's sükür
hoşbulddum cnmm çok teşekkür ederim
Menün kotude olsa yazmani tercih ederiz canım yarın yarın demek yok yarinlar hiç bitmez çünkü. Burda herkes menüsünü paylaşıyor ama kimse bugün kötü geçti deyip paylasmamazlik yapmıyor. Bugün bekliyorum menünü kotude olsabişye söyleyeceğim ama kızmayın sabah güne kötü başladığım için bugün değil de yarın başlamak istiyorum yazmaya aslında çok kötü şeyler yemedim ama ne bileyim eksiksiz sıfırdan başlamak istiyorum işte tam motivasyon :) bu arada yemekhanede yemekler bana uygun olmuyor bugün yemekhaneden nyedim normalde kilo verdiğim süreçte yemeklerimi evden getiriyordum tost falan yapıyordum faydasını da görmüştüm bugün uyanamadım ve hazırlamak için vaktim olmadı o yüzden ben yarın yazayım diyorum yarından itibaren güzel bir sayfa açacağım kendime inşallah olur mu 2 hafta sonra da sınavlarım var pek çalışamıyorum da her yönden güzel bir gün olsun istiyorum yarından itibaren hayatımı düzene sokacağım inşallah . umarım kızmamışsınızdır bana en baştan kötü bir imaj oluşturmak istemem
1 Sürahi suya 2 dilim taze zencefil 2 dilim limon ve bugüne özel 5-6 dal maydanoz atıp 1 saat bekletip içiyoruz canım.Zencefilli su tarifimiz nasil gogom
Hmm güzel bir gunmus suyu bugün telafi edersin sanırım.kızlar dün uğrayamayacağımı belirtmiştim..
dün sabah 10 bucukta çıktık Kahraman beyi havaalanından alıp Alaçatıya geçtik eve geldiğimde saat gece 10 du.. çok yürüdük çok yoruldum ama dinlendikte aynı zamanda.. Kahraman bey çok keyfli bi insan..
dün
sabah08:30
light ekmekle lorlu tost
öğlen 13:00
1 porsiyon etli bamya
1 dilim esmer ekmek
1 çatal enginar
1-2 kaşık cacık
ara 15:30
1 zero kola (çok fena yandım o yüzden içtim)
akşam19:30
yarım ızgara levrek
balıklı börek ilk kez yedim çok güzeldi...1 dilim böreği 3 kişi paylaştık :)
yeşil salata
közlenmis patlıcan biber
1 dilim esmer ekmek..
spor gün boyu yürüme ve fotograf çekimi
su tas çatlasın 1 lt içmişimdir. Dışarıda içemiyorum tuvalet sorunundan..
Bence sen kötü olsada menünü yaz canimbişye söyleyeceğim ama kızmayın sabah güne kötü başladığım için bugün değil de yarın başlamak istiyorum yazmaya aslında çok kötü şeyler yemedim ama ne bileyim eksiksiz sıfırdan başlamak istiyorum işte tam motivasyon :) bu arada yemekhanede yemekler bana uygun olmuyor bugün yemekhaneden nyedim normalde kilo verdiğim süreçte yemeklerimi evden getiriyordum tost falan yapıyordum faydasını da görmüştüm bugün uyanamadım ve hazırlamak için vaktim olmadı o yüzden ben yarın yazayım diyorum yarından itibaren güzel bir sayfa açacağım kendime inşallah olur mu 2 hafta sonra da sınavlarım var pek çalışamıyorum da her yönden güzel bir gün olsun istiyorum yarından itibaren hayatımı düzene sokacağım inşallah . umarım kızmamışsınızdır bana en baştan kötü bir imaj oluşturmak istemem
Sagol gülüm cok tesekkür ederimGözünüz aydın canım çok sevindim annen ve anneannenin iyi olmalarına.
Bu haftada artida çıkalım boşver tartıyı
Sagolasin kankim, amin cümlemize insallahharika bi haberrrr çoook sevindim Allah hep sağlık sıhhat versin inşallah :*
Nasil gecti cekimin canim?kızlar dün uğrayamayacağımı belirtmiştim..
dün sabah 10 bucukta çıktık Kahraman beyi havaalanından alıp Alaçatıya geçtik eve geldiğimde saat gece 10 du.. çok yürüdük çok yoruldum ama dinlendikte aynı zamanda.. Kahraman bey çok keyfli bi insan..
dün
light ekmekle lorlu tost
1 porsiyon etli bamya
1 dilim esmer ekmek
1 çatal enginar
1-2 kaşık cacık
yarım ızgara levrek
yeşil salata
közlenmis patlıcan biber
1 dilim esmer ekmek..
Ta ta tamm lar yarın gelio tatlım, bipppp sesiTa ta ta taaammmm melodisi geldi aklima son cumleden sonra
Çok sevindim canım sağlık herşeyden önce gelir.Kizlar haber geldi, anneannemin sonuclari iyi cikmis Allah's sükür
Kahraman Bey diyince Dizideki kahraman geldi aklımakızlar dün uğrayamayacağımı belirtmiştim..
dün
light ekmekle lorlu tost
1 porsiyon etli bamya
1 dilim esmer ekmek
1 çatal enginar
1-2 kaşık cacık
yarım ızgara levrek
yeşil salata
közlenmis patlıcan biber
1 dilim esmer ekmek..
evet Gogom 2 lt bitti bile :) çok fena susamışım1 Sürahi suya 2 dilim taze zencefil 2 dilim limon ve bugüne özel 5-6 dal maydanoz atıp 1 saat bekletip içiyoruz canım.
Hmm güzel bir gunmus suyu bugün telafi edersin sanırım.
Bence sen kötü olsada menünü yaz canimHem kötüyse hiiic merak etme en güzel sekilde cezalandiririz bu da sana motive olur
Sagol gülüm cok tesekkür ederim
Sagolasin kankim, amin cümlemize insallah
Nasil gecti cekimin canim?
Oooo börekler, kolalar... Sen simdi benim cezalarimi özlemissindir
gelsin 100 jj
Ta ta tamm lar yarın gelio tatlım, bipppp sesi
Çok sevindim canım sağlık herşeyden önce gelir.
Kahraman Bey diyince Dizideki kahraman geldi aklıma(özcan denızın)
Balıklı böreği hiç duymadım. Kola olmasaydı keşke ama ayda yılda zero dan bişey olmaz benceAyy o wc sorunu yokmu yaa, her iki adımda bir wc arıyorum dışardayken..
Ama regl haftan, ben sana kiyamamBen yine cuma öncesi tehdidimi savurayim ,yarın cuma malum 12.00 ye kadar yapılmayan bildirimi kabul etmeyeceğim ,etmediğim gibi ceza kısmını Ebrunun nazik ellerine bırakacağım.
Artida çıkarsam kendi kilomu 12 den sonra bildirip kendimide Ebrunun nazik ellerine bırakacağım
Ta ta tamm lar yarın gelio tatlım, bipppp sesi
Çok sevindim canım sağlık herşeyden önce gelir.
Kahraman Bey diyince Dizideki kahraman geldi aklıma(özcan denızın)
Balıklı böreği hiç duymadım. Kola olmasaydı keşke ama ayda yılda zero dan bişey olmaz benceAyy o wc sorunu yokmu yaa, her iki adımda bir wc arıyorum dışardayken..
Ne güzel uydurmussun öyleçok güzel geçti çok şükür.. her çekimde heyecanlanıyorum :))
tamam Kankim yaparım :) Kankiler hem sever hem ceza verer (uysun diye) :))
hııı kaderimin yazıldığı gün
bizim Kahraman bey Kahraman Tazeoğlu yazar kendisi :) Kral fm de programı var ayrıca.. Kaptan ve mavi adam lakaplarıylada tanınıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?