Kizlar haber geldi, anneannemin sonuclari iyi cikmis Allah's sükür
Annemde daha iyi, hersey yoluna giriyor cok sükür... Kilom haric
Tesekkurler canim toz zencefil var ama taze yok evde bi bakiyim almaya calisayim. Emzirmeye bi etkisi yoktur sanirim1 Sürahi suya 2 dilim taze zencefil 2 dilim limon ve bugüne özel 5-6 dal maydanoz atıp 1 saat bekletip içiyoruz canım.
Hmm güzel bir gunmus suyu bugün telafi edersin sanırım.
AhahaBen yine cuma öncesi tehdidimi savurayim ,yarın cuma malum 12.00 ye kadar yapılmayan bildirimi kabul etmeyeceğim ,etmediğim gibi ceza kısmını Ebrunun nazik ellerine bırakacağım.
Artida çıkarsam kendi kilomu 12 den sonra bildirip kendimide Ebrunun nazik ellerine bırakacağım
Hem de gulerçok güzel geçti çok şükür.. her çekimde heyecanlanıyorum :))
tamam Kankim yaparım :) Kankiler hem sever hem ceza verer (uysun diye) :))
hııı kaderimin yazıldığı gün
bizim Kahraman bey Kahraman Tazeoğlu yazar kendisi :) Kral fm de programı var ayrıca.. Kaptan ve mavi adam lakaplarıylada tanınıyor :))
Ama regl haftan, ben sana kiyamamyoksa pestilini cikarirdim kuzum
Ne güzel uydurmussun öyle
Hem de guler
tabi tabi cezadan yirtcaksin di miii. Olmaz oyle neyse halin ciksin falinbişye söyleyeceğim ama kızmayın sabah güne kötü başladığım için bugün değil de yarın başlamak istiyorum yazmaya aslında çok kötü şeyler yemedim ama ne bileyim eksiksiz sıfırdan başlamak istiyorum işte tam motivasyon :) bu arada yemekhanede yemekler bana uygun olmuyor bugün yemekhaneden nyedim normalde kilo verdiğim süreçte yemeklerimi evden getiriyordum tost falan yapıyordum faydasını da görmüştüm bugün uyanamadım ve hazırlamak için vaktim olmadı o yüzden ben yarın yazayım diyorum yarından itibaren güzel bir sayfa açacağım kendime inşallah olur mu 2 hafta sonra da sınavlarım var pek çalışamıyorum da her yönden güzel bir gün olsun istiyorum yarından itibaren hayatımı düzene sokacağım inşallah . umarım kızmamışsınızdır bana en baştan kötü bir imaj oluşturmak istemem
Sagol balimCoookk sevindimmmn ♡♡♡
Tesekkurler canim toz zencefil var ama taze yok evde bi bakiyim almaya calisayim. Emzirmeye bi etkisi yoktur sanirim
Ahahacok guldum. Ebrunun sihirli dokunuslariiii..
Bu arada ip atlama kac kalori yakar bilio musunuz. 300 ip atladim ter icinde kaldim. 500 yapcaktim benimyaramaz uyandi hemen . Biraz da yan mekik yapiim bari
Masallah, o zaman yarin ki kilo bildiriminin yanina bir dörtlük dizersinhıı yazarın yanından ilham kaptım geldim
Sen orasini bize birak kuzu ama ins. + cikmazsinSagol balim
Dokunuslarim ne derece sihirli olur ben bile merak ettim bak simdi
Peki ben + cikarsam ne olacak? Kendi kendime de mi dokanacagim?
Ip atlamanin 15 dakikasi 200 kalori
Masallah, o zaman yarin ki kilo bildiriminin yanina bir dörtlük dizersin
Tamamdir kendimi sizin ellerinize birakiyorum ama insallah senin dedigin gibi + cikmamSen orasini bize birak kuzu ama ins. + cikmazsin
Hala olacam diye ıkındırıyo namıssız 3 gündür surunuyorum resmen olsunda ağrımı evde cekeyim dedim ama yok inat işteAma regl haftan, ben sana kiyamamyoksa pestilini cikarirdim kuzum
Ne güzel uydurmussun öyle
Emzirmeye etkiyini hiç bilmiyorum canımCoookk sevindimmmn ♡♡♡
Tesekkurler canim toz zencefil var ama taze yok evde bi bakiyim almaya calisayim. Emzirmeye bi etkisi yoktur sanirim
Ahahacok guldum. Ebrunun sihirli dokunuslariiii..
Bu arada ip atlama kac kalori yakar bilio musunuz. 300 ip atladim ter icinde kaldim. 500 yapcaktim benim yaramaz uyandi hemen . Biraz da yan mekik yapiim bari
Biran karsimda bilo var sandimHala olacam diye ıkındırıyo namıssız 3 gündür surunuyorum resmen olsunda ağrımı evde cekeyim dedim ama yok inat işteyinede cezaya razıyım
Emzirmeye etkiyini hiç bilmiyorum canım
Aa O mu ne güzell, sosyal ağlardan takip ediyorum kendilerini zatençok güzel geçti çok şükür.. her çekimde heyecanlanıyorum :))
tamam Kankim yaparım :) Kankiler hem sever hem ceza verer (uysun diye) :))
hııı kaderimin yazıldığı gün
bizim Kahraman bey Kahraman Tazeoğlu yazar kendisi :) Kral fm de programı var ayrıca.. Kaptan ve mavi adam lakaplarıylada tanınıyor :))
Ders çalışmaya çalışıyorum ama aklım başka yerlerde :)Eki Görüntüle 1519738 Eki Görüntüle 1519740
Aa O mu ne güzell, sosyal ağlardan takip ediyorum kendilerini zaten
Gelmiş geçmiş olsun canım. Sağlık yerinde olsunda nasılsa eksiye geçer tartıKizlar haber geldi, anneannemin sonuclari iyi cikmis Allah's sükür
Annemde daha iyi, hersey yoluna giriyor cok sükür... Kilom haric
Tatlım sen bugünden yaz menünü. Hepimiz illaki kaçamak yapıyoruz ve o kaçamak miktarınca ceza alıyoruz..bişye söyleyeceğim ama kızmayın sabah güne kötü başladığım için bugün değil de yarın başlamak istiyorum yazmaya aslında çok kötü şeyler yemedim ama ne bileyim eksiksiz sıfırdan başlamak istiyorum işte tam motivasyon :) bu arada yemekhanede yemekler bana uygun olmuyor bugün yemekhaneden nyedim normalde kilo verdiğim süreçte yemeklerimi evden getiriyordum tost falan yapıyordum faydasını da görmüştüm bugün uyanamadım ve hazırlamak için vaktim olmadı o yüzden ben yarın yazayım diyorum yarından itibaren güzel bir sayfa açacağım kendime inşallah olur mu 2 hafta sonra da sınavlarım var pek çalışamıyorum da her yönden güzel bir gün olsun istiyorum yarından itibaren hayatımı düzene sokacağım inşallah . umarım kızmamışsınızdır bana en baştan kötü bir imaj oluşturmak istemem
Tuvalet gerçekten problem yaa..kızlar dün uğrayamayacağımı belirtmiştim..
dün sabah 10 bucukta çıktık Kahraman beyi havaalanından alıp Alaçatıya geçtik eve geldiğimde saat gece 10 du.. çok yürüdük çok yoruldum ama dinlendikte aynı zamanda.. Kahraman bey çok keyfli bi insan..
dün
sabah08:30
light ekmekle lorlu tost
öğlen 13:00
1 porsiyon etli bamya
1 dilim esmer ekmek
1 çatal enginar
1-2 kaşık cacık
ara 15:30
1 zero kola (çok fena yandım o yüzden içtim)
akşam19:30
yarım ızgara levrek
balıklı börek ilk kez yedim çok güzeldi...1 dilim böreği 3 kişi paylaştık :)
yeşil salata
közlenmis patlıcan biber
1 dilim esmer ekmek..
spor gün boyu yürüme ve fotograf çekimi
su tas çatlasın 1 lt içmişimdir. Dışarıda içemiyorum tuvalet sorunundan..
Ders çalışmaya çalışıyorum ama aklım başka yerlerde :)Eki Görüntüle 1519738 Eki Görüntüle 1519740
Gelmiş geçmiş olsun canım. Sağlık yerinde olsunda nasılsa eksiye geçer tartı
Tatlım sen bugünden yaz menünü. Hepimiz illaki kaçamak yapıyoruz ve o kaçamak miktarınca ceza alıyoruz..
Tuvalet gerçekten problem yaa..
Bende ilk deda duydum balıklı börek?
Zeroyu göremiyoruum
Afiyet olsun canımbalık restaurantlarında yapılıyormuş ilk kez duydum yedim vala hiç belli etmedim cahil görünmeyim diye :)) ama çok lezzetliydi! yufkanın içinde balık ve kaşar... 4-5 cm di yediğim..
çiçeklerin ne güzel gogom maşallah hepsine
evet :)) hatta az önce dün çektiğim fotosu yayınlandı kaptan yazılı olan
Teşekkür ederim kızlar.Ne güzel çiçeklerin
Ne dersi çalışıyorsun?
denicem ben internetten tarif baktım.. ne zaman denerim bilmiyorumda denediğimde haber veririm tadı nasıl oldu diye :)Afiyet olsun canım
Hmm.. Merak ettim
Buradaki balık restoranlarında hiç denk gelmedim.
Alaçatı ya gelmemiz lazım demekki
Allah kolaylık versin GogomTeşekkür ederim kızlar.
Görevde Yükselme sınavına başvurdum ama canım ders çalışmak istemiyo çok sıkıcı yaa.
Allah kolaylık versin canımTeşekkür ederim kızlar.
Görevde Yükselme sınavına başvurdum ama canım ders çalışmak istemiyo çok sıkıcı yaa.
Sabırsızlıkla bekliyorumdenicem ben internetten tarif baktım.. ne zaman denerim bilmiyorumda denediğimde haber veririm tadı nasıl oldu diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?