Allah kolaylık versin Gogom
Saolun kızlar inşallah.Allah kolaylık versin canım
Sabırsızlıkla bekliyorum
bikaç tane paylaşayım sizlerle.. fotolarını çekip sözlerden yazıp düzenleme yapıyorumSaolun kızlar inşallah.
Leylam merak ettim çektiğin fotoğrafları hiç kitabını okumadım Kahraman tazeoglu nun. Hastanede genç kızlar çok okuyolar.
Gördüm canım paylaştığındaçiçeklerin ne güzel gogom maşallah hepsine
evet :)) hatta az önce dün çektiğim fotosu yayınlandı kaptan yazılı olan
Gördüm canım paylaştığındaÇekimlerin harika bu arada , çok beğendim:)) Vazgeçtim kitabı içinmiydi çekimler? Bukre, Yaralı, Vazgeçtim ay ne güzel isimler verio kitaplarına yaa.
sagolll canisii aynen oylee.. iki gun dikkat ettim kendime geldim gercekten. o limonlu yesilcay bendede var ama onda daha cok yesil cayin tadi geliyor onuda sevemedim. senin menülerini hep takip ediyorum canim eminim az cikicaksinnn hic kafana takmaa :)Tebrik ederim canım. Bak demekki iş, çocuk vs dolayısıyla düzensiz beslenme nasıl kötü etkilio kilomuzu. Azıcık dikkat edilse, düzenli spor ve su ile nasılda
zayıflanıyormuşYeşil çayını içmeyi unutma bugün :)) Benim aldığım sallama çaylar önceden limon aromalı ekstra katmıyorum.
Kısss ben çıkmadım sabah tartıya bende durum ne acaba
Nedenini bilmediğim ama tahmin edebildiğim bir stress var üzerimde
bence paylasmalisin çünkü bizimde herzaman menulerimiz iyi olmuyor ama yinede paylasiyoruz. eger kotu yediysen bile spor ile telafi ede bilirsin mesela :))bişye söyleyeceğim ama kızmayın sabah güne kötü başladığım için bugün değil de yarın başlamak istiyorum yazmaya aslında çok kötü şeyler yemedim ama ne bileyim eksiksiz sıfırdan başlamak istiyorum işte tam motivasyon :) bu arada yemekhanede yemekler bana uygun olmuyor bugün yemekhaneden nyedim normalde kilo verdiğim süreçte yemeklerimi evden getiriyordum tost falan yapıyordum faydasını da görmüştüm bugün uyanamadım ve hazırlamak için vaktim olmadı o yüzden ben yarın yazayım diyorum yarından itibaren güzel bir sayfa açacağım kendime inşallah olur mu 2 hafta sonra da sınavlarım var pek çalışamıyorum da her yönden güzel bir gün olsun istiyorum yarından itibaren hayatımı düzene sokacağım inşallah . umarım kızmamışsınızdır bana en baştan kötü bir imaj oluşturmak istemem
Sağol gülüm, haklısın sağlık olsunda gerisi de olur :)Gelmiş geçmiş olsun canım. Sağlık yerinde olsunda nasılsa eksiye geçer tartı
Tatlım sen bugünden yaz menünü. Hepimiz illaki kaçamak yapıyoruz ve o kaçamak miktarınca ceza alıyoruz..
Tuvalet gerçekten problem yaa..
Bende ilk deda duydum balıklı börek?
Zeroyu göremiyoruum
ALLAH zihin açıklığı versin güzel çiçekli bayan :)Teşekkür ederim kızlar.
Görevde Yükselme sınavına başvurdum ama canım ders çalışmak istemiyo çok sıkıcı yaa.
bu fotolar dünden.. ilk hazırlayabildiklerimEki Görüntüle 1519845 Eki Görüntüle 1519831 Eki Görüntüle 1519833
Leylam muhteşem olmuş, ellerine emeğine sağlık. Bayıldım gerçekten. Bu arada kahraman beyin gözleri de harika :) veee şemsiye ye aşık oldum :)bunlar kış çekiminden.. şemsiye tasarımı bana ait :) adı 'hüzün yağmurları'.. pembesinide yaptım onun adı da 'aşk yağmurları' :))
Eki Görüntüle 1519847
Eki Görüntüle 1519858 Eki Görüntüle 1519860 Eki Görüntüle 1519861 Eki Görüntüle 1519862
Sağol gülüm, haklısın sağlık olsunda gerisi de olur :)
ALLAH zihin açıklığı versin güzel çiçekli bayan :)
Leylam muhteşem olmuş, ellerine emeğine sağlık. Bayıldım gerçekten. Bu arada kahraman beyin gözleri de harika :) veee şemsiye ye aşık oldum :)
Bu fotoğraflar muhteşem emeğine sağlık canım adamda güzel ama o güzeli çekmek daha muhteşem :)bunlar kış çekiminden.. şemsiye tasarımı bana ait :) adı 'hüzün yağmurları'.. pembesinide yaptım onun adı da 'aşk yağmurları' :))
Eki Görüntüle 1519847
Eki Görüntüle 1519858 Eki Görüntüle 1519860 Eki Görüntüle 1519861 Eki Görüntüle 1519862
Amin insallah canım biraz zor ama olduğu kadar artıkSağol gülüm, haklısın sağlık olsunda gerisi de olur :)
ALLAH zihin açıklığı versin güzel çiçekli bayan :)
Leylam muhteşem olmuş, ellerine emeğine sağlık. Bayıldım gerçekten. Bu arada kahraman beyin gözleri de harika :) veee şemsiye ye aşık oldum :)
Afiyet olsun güzel olmuş menün sporun.Bugünkü Menüm
Sabah 8:30 1 şekersz nescafe 1 wasa
Kahvaltı 11:30 Beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kepek ekmeği, bol yeşillik 1 yeşil çay
Öğle 14:00 2 kepçe süzme mercimek çorbası, 4 yk yoğurt
Ara 16:00 (gibi) : 2 çilek
Akşam 18:00 2 kepçe çorba, 5 yk yoğurt
Su: 1,5 lt + 750 ml dün gece hazırladığım naneli, salatalıklı ve limonlu karışımı içtim
Spor : 30 dk 4.2 km/h da tempolu yürüyüş, 50 mekik, 50 jj ve birazda iç bacak egzerszi.
Acıkırsam 1 tane kivi yada biraz süt
Şimdi kahvemi içeyim, mutfağı toplamalıyım. Sonra gelirim
Güzel olmuş canım menün sporun beğendim.bugunkü menum
13.00
bir bucuk kepek ekmek (siyah)
2 dilim beyaz peynir
domates salatalık
uzun bir uykudan sonra
18.00
balık firinda hazır oluyor posette türkçesini billmiyorum
1 tane soğan
Rucola
yesil cay icicem daha ..
1 litre su .. iciyorum daha .
2 km hizli yürüyüş 40 tane jj yaptimm
belki sonra biseyler daha yaparim
47 mi? Hadi canım :)Teşekkürler kankim :) evet gozleri guzel gercekten :) ama kalbide cok guzel saf yurekli yardimsever... ve 47 yasinda hic gostermiyor :)
Semsiyeden yapayim sanada :)
Çok güzel olmuş canımBugünkü Menüm
Sabah 8:30 1 şekersz nescafe 1 wasa
Kahvaltı 11:30 Beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kepek ekmeği, bol yeşillik 1 yeşil çay
Öğle 14:00 2 kepçe süzme mercimek çorbası, 4 yk yoğurt
Ara 16:00 (gibi) : 2 çilek
Akşam 18:00 2 kepçe çorba, 5 yk yoğurt
Su: 1,5 lt + 750 ml dün gece hazırladığım naneli, salatalıklı ve limonlu karışımı içtim
Spor : 30 dk 4.2 km/h da tempolu yürüyüş, 50 mekik, 50 jj ve birazda iç bacak egzerszi.
Acıkırsam 1 tane kivi yada biraz süt
Şimdi kahvemi içeyim, mutfağı toplamalıyım. Sonra gelirim
Güzel güzel :)bugunkü menum
13.00
bir bucuk kepek ekmek (siyah)
2 dilim beyaz peynir
domates salatalık
uzun bir uykudan sonra
18.00
balık firinda hazır oluyor posette türkçesini billmiyorum
1 tane soğan
Rucola
yesil cay icicem daha ..
1 litre su .. iciyorum daha .
2 km hizli yürüyüş 40 tane jj yaptimm
belki sonra biseyler daha yaparim
Yarıda kesilmiş sanki :)))Menum
1Kuru kayisi
11.00. 1 yumurta p
Leyla yaparda güzel olmaz mı :)Bu fotoğraflar muhteşem emeğine sağlık canım adamda güzel ama o güzeli çekmek daha muhteşem :)
Amin insallah canım biraz zor ama olduğu kadar artık
Semsiyeye bayıldım bende
Afiyet olsun güzel olmuş menün sporun.
Güzel olmuş canım menün sporun beğendim.
Harika olmuş canımBende yazayım menümü annem yaprak göndermiş izmirden onları saricam şimdi bitirince görüşürüz.
Sabah 9.00 yulaf kepeği 1 yumurta lor ve sütle krep domates salatalık 3 zeytin
ara 12.00 yarım muz
Öğlen 14.00 4 kaşık mercimekli salata yarım muz
Ara 16.00 az yer fıstığı
Akşam 19.00 bir parça fırında tavuk ve salata
Su 2.5 lt oldu 3 olur artık
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş 200 jj şimdilik
çok yemişsinn kıss oyy oyyyMenum
1Kuru kayisi
11.00. 1 yumurta p
Sağlığımız iyi olsun da inş. o da olur merak etme.Kizlar haber geldi, anneannemin sonuclari iyi cikmis Allah's sükür
Annemde daha iyi, hersey yoluna giriyor cok sükür... Kilom haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?