öğlen ne getirebilirim evden okul içişn fikirleriniz var mı ?Öğle düzel olmuş ama sabah kepek ya da buğday ekmeğiyle ve mutlaka yumurtalı güzel bir kahvaltı yapmaya çalış. Akşam da tavuğu dürmesen süper olacakmış :) ben de çok severim hamur işi ama inanki yemedikçe alışıyor insan, ve daha iyi hissediyorsun.
Ben cezaya razi olanlari pek severimbu sabah da pek iyi olmadı cezaya razıyım öğleni nasıl yapayım yanımda bişey getiremedim bugün ?
Pohaca yiyerek gittikce kilo alirsin degil zayiflamak. Sadece yag yesen ondan daha iyi. Neden gece yatmadan hazirlik yapmiosun. Kahvaltilik saklama kaplari kullanabilirsin. Veya tam bugday ekmekli bi sandwicbu sabah da pek iyi olmadı cezaya razıyım öğleni nasıl yapayım yanımda bişey getiremedim bugün ?
geçen hafta:66.6
bu hafta:66.1
fark :500 gram
yüzde :0.75
mesaj sayımı yazcam birazdan bakmadım
yupppiiiiii
kilo bildirimi
gecen hafta 73.9
bu hafta 73.6
fark -300
insallah wembam :)sagol cnm ,darısı başına haftaya..
süper canım..bana diyetteki ilk haftalarımı hatrlatın 1.5 gidiyodu hepsonra durmuştum şimdi açıldım Allahtan yine.Kilo bildirimi;
Geçen hafta:71,4
Bu hafta: 69,7
Fark:1,5
Yüzde:%2,10
Kilo bildirimi;
Kizlar kilom 69,4
Gecen hafta 68.8
Msafrkere kahvaltı hazrlyruz yazamicam snra gelirm
Ay evet ya yanlış hesaplamışım, çıkartmayı yapamamışım :) . Neyseki daha az yazmışım sevindim, yoksa***4 . TAKIM 412. ETAP***
LeyL35 (/57.5/ / /%)
E-brulim(/ 64.6 /65.0 / +0.4/%-0.62 )
dilviin (/ 51.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )
wemba (/66.6 /66.1 / 0.5/%0.75)
gogo2405 (66.6 / 66.8/+0.2 / % -0.30)
BiricikS (/73.9/ 73.6/ 0.3/% 0.41)
Parfym (/76.2/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Eliflider ( / 66.0 / / / % )
_choco _ ( /67.2/ / / % )
gunes-86 (/71.4 /69.7 /1.7 /%2.38 )
Aurablue (/72.7/ / /% )yeni üye başlangıç 22 Nisan 75.5 kg hedef kilosu 60
4.takım ortalaması %
Çok şükür başladı :)Muhtesem
Evet canım kalorili ama bugün artı çıkmamak için dün proteini biraz fazla yemek istedim. Hali hazırda başka bir şey bulamadığım için acilen onları yedimKız salamın kalorisi çok oluyor 5 dilim yemişsin hemde?
Allah kabul etsin canım. Menün fena değil ama suyun az omuş.
Menün iyi olmuş hemşom kolay gelsin sanakızlarrr kusura bakmayın anca girebildim bugun ev misafir kaynıyodu annem arkadasının cenaze evine gitti oruc oruc bana kaldı bütün işler gerci arkadasım geldi yardım istemedim ama spor olsun diye
sabah bütün ev temizlendi toplandı
kokostar kek, tarcınlı elmalı turta, milföy pizza, patates salatası yaptım mutfagı Allah bilir kaç kere temizledim ama sanırım şişkinlik var göbeğimi hissediyorum malesef
gelelim iftar menüme
19.55
1 tabak düğün çorbası
3 kasık yogurt
2 kasık patates salatası az yaglı az tuzlu
10 koca fincan cay (sakın patlamadın mı sen daha demeyin 11.yi içiyorum şuanda nasıl yanmışsam artık bugün)
birazdan sahur olarak 1 tahıllı ekmegin üzerine acılı sos sürücem ve 1 ısırık elmalı turtadan yicem
1 litre su (yatmadan bucuk yaparım)
Vav süper tebriklerKilo bildirimi;
Teşekkürler, teşekkürlerr :)Günaydan kızlar
Evet canım kalorili ama bugün artı çıkmamak için dün proteini biraz fazla yemek istedim. Hali hazırda başka bir şey bulamadığım için acilen onları yedim
Allah kabul etsin canım. Menün fena değil ama suyun az omuş.
Menün iyi olmuş hemşom kolay gelsin sana
Vav süper tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?