Hmm anladim tatlim, umarim istedigin kiloyu gösterir sana tartin :)Günaydan kızlar
Evet canım kalorili ama bugün artı çıkmamak için dün proteini biraz fazla yemek istedim. Hali hazırda başka bir şey bulamadığım için acilen onları yedim
Allah kabul etsin canım. Menün fena değil ama suyun az omuş.
Menün iyi olmuş hemşom kolay gelsin sana
Vav süper tebrikler
çok güzel canım,tebriklerKilo bildirimi;
Geçen hafta:72,7
Bu hafta: 72,1
Fark: 600 gr
Yüzde:%0.82
Mesaj sayım az olmuş
Menü ve spor güzel olmuş.
Spor süper yediginden fazla yakmış olabilirsin. Mmm kirpidesini özledim bende aslında
menüm
sabah
1 puğaça
çay
öğle
1 parça tavuk
ezogelin çorbası
1 tane muz
akşam
tavuk dürüm
ayran
Ballı ekmek dışında güzel :)
Sağol kuzum teşekkür ettim :)
Kız salamın kalorisi çok oluyor 5 dilim yemişsin hemde?
Ben o şemsiyenin beyazını isterdim, saf ve temiz aşkın simgesi :) bu da sana ilham verir belki :) mutlaka pembesini görmek istiyorum Leylam.
Adam nerdeyse babam ile yaşıt ama oğlu gibi duruyor ki benim babamda pek yaşlı göstermez :)
Hımmmm enfes :)
945 kcal az değil mi canım?
Spor harika olmuş...
Iyi uykular kankim :)
Kıymalı kır pideleri falan ama 945 kcal almışsın, çok iyiymiş ya. zaten spor süper değil, über artık :)
Çok güzell olmuşş bu fotoğraflarr.. Şemsiyeye de bayıldımm
Güzel olmuş tatlım
Menü güzell de
Rucola ne ola kii??
Ah birde şu bilinmeyenler için dipnot düşseniz de merakta kalmasak
1200e kadar yiye bilirsin:) yani oyle okudum hatta 1200 alti sagliksizmis
kızlarrr kusura bakmayın anca girebildim bugun ev misafir kaynıyodu annem arkadasının cenaze evine gitti oruc oruc bana kaldı bütün işler gerci arkadasım geldi yardım istemedim ama spor olsun diye
sabah bütün ev temizlendi toplandı
kokostar kek, tarcınlı elmalı turta, milföy pizza, patates salatası yaptım mutfagı Allah bilir kaç kere temizledim ama sanırım şişkinlik var göbeğimi hissediyorum malesef
gelelim iftar menüme
19.55
1 tabak düğün çorbası
3 kasık yogurt
2 kasık patates salatası az yaglı az tuzlu
10 koca fincan cay (sakın patlamadın mı sen daha demeyin 11.yi içiyorum şuanda nasıl yanmışsam artık bugün)
birazdan sahur olarak 1 tahıllı ekmegin üzerine acılı sos sürücem ve 1 ısırık elmalı turtadan yicem
1 litre su (yatmadan bucuk yaparım)
muhteşemlerr ellerine yüreğine sağlık
hüzün ve aşk yagmurları sevdim bakk bunu
rabbim ilhamlarını, işlerini, bereketiyle arttırsın inşallah
valla böyle güzel gözlü birisini cekmek zordur yani o derinliği vermek bence herkes yapamaz acemi bi fotograf sever olarak söylüyorum bunu
ama sen muhteşem yapmışsın be kuzu
Kilo bildirimim
Gecen hafta: 64,6
Bu hafta: 65,0
Fark: +0,400
Ortalama: -0,62%
Mesaj sayim: 50
icabima bakiniz
Günaydın kızlar. Ben artıdayım ama fazla değil neyseki bunada şükür. 66.8 kg
geçen hafta:66.6
bu hafta:66.1
fark :500 gram
yüzde :0.75
mesaj sayımı yazcam birazdan bakmadım
yupppiiiiii
kilo bildirimi
gecen hafta 73.9
bu hafta 73.6
fark -300
Kizlar kilom 69,4
Gecen hafta 68.8
Msafrkere kahvaltı hazrlyruz yazamicam snra gelirm
1 sayılıyor canım.. kendi profiline gir orada msjlar yazıyor oradan sayıyoruz bu sayfaya ait olanlarıKızlar bişi sorucam ya mesajları nasıl sayıyorsunuz. Mesela 5 adetalıntı yaptığımız mesajı 1 mi sayıyosunuz yoksa 5 mi sayıyorsunuz. birde bunu hesaplamanın pratik bir yolu var mı
Tebrik ederim canim :)Kilo bildirimi;
Geçen hafta:72,7
Bu hafta: 72,1
Fark: 600 gr
Yüzde:%0.82
Mesaj sayım az olmuş
Haklisin canim beyaz kendini göstermeyebilir ama üstüne tas yapistirirsan durum degisirKarşıyakaya gitmiştik annemle çokta acıkmıştım ve saatte gecikecekti eve gidene kadar ben de en uygun kır pidesi diye düşündüm.. döner falan hep yağlı oluyor dışarıda.. simit sarayına girsen olmaz.. en iyisi kır pidesi paklar bizi anne dedim :) evet ben de özlemişim :)
canım dışarda satılan tavuk dürümler çok yağlı oluyor kuyruk yağı karıştırıyorlar lezzet katsın diye.. canım tavuk döner istedimi evde kendim yapıyorum kepekli lavaşlabidaha poğaçada yeme!
fotoğrafta kendini göstermez beyaz o yüzden denemedim ama fikir güzel saf ve temiz aşk... kankim yediklerim bana az gelmedi ama tlfna yazdım hep yediklerimi 945 olmuş toplam.. kır pidesi 250 kcal.. normal bide 470 kcal mi neymiş..
canım bak bu yediğim pide.. küçüktü ama doydum :)
Eki Görüntüle 1520597
Allah kabul etsin pembem :* ben olsam akşam abartırım herhalde
teşekkürler pemben :*
ben de ilk kez hesapladım tlfnda şaşırdım öyle çıkınca o yüzden paylaştım kaloriyi.. halbuki 1400 falan tutar diye düşünüyordum :)
ya sen ne beceriklisin böylex + =41 kere maşallah
çoook sağol becerikli
çekmek her türlü zor vala... hep o gözlere bakıyorumişte bayan fotografcı her zaman daha iyidir
haftasonu kaçırmayasın sakın kanki
regl olmana göre çok iyi bence gogom
tebrikler
iyi kurtardınhaftasonu çok fena olmasına rağmen haftaiçi çok iyi telafi ettin tebrik ederim
tebriklerrr
Oh yarim kilo daha yag gitmiskilo bildirimim
geçen hafta 57,5
bu hafta 57
fark 0,5
ortalama %0,87
msj sayım 125
kızlar ben daha regl olamadım 5 gün gecikti.. iyi ki evli değilim yoksa bi telaş kaplardı beni
bu arada Hayırlı Cumalar
Ben 1 olarak sayiyorum canimKızlar bişi sorucam ya mesajları nasıl sayıyorsunuz. Mesela 5 adetalıntı yaptığımız mesajı 1 mi sayıyosunuz yoksa 5 mi sayıyorsunuz. birde bunu hesaplamanın pratik bir yolu var mı
sağol kankimTebrik ederim canim :)
Haklisin canim beyaz kendini göstermeyebilir ama üstüne tas yapistirirsan durum degisir
Kiz insan o pidenin resmini koyar mi hic? Sonra da kalkmis haftasonu fazla kacirma diyorsun
Oh yarim kilo daha yag gitmis
Ben 1 olarak sayiyorum canim
Hayran kaldimsağol kankim
doğru diyosun kankim yaaa afedersin şimdi oruç arkadaşlar varsa onlarada ayıp oldu
pembe şemsiyemde bu.. 'Bizim için yağsın söyle aşk yağmurları'
Eki Görüntüle 1520609
beğenmene sevindim Ebrum çok sağolHayran kaldim
Gün gelirde kismet olursa sana resim cektirmek istiyorum. O ask yagmurlarini bizim üstümüze de yagdir istiyorum
Ay bayildim ya, tek kelimeyle muazzam bir calisma olmus. Ellerine emegine saglik gülüm
Tebrik ederim pembem, leylanin semsiyesini görünce seni unuttumHerkese merhaba
200gr gitmiş ama şaşırdım doğrusu, Karnım hamile göbeği gibi şiş çünkü. Neyse buna da şükür.
Biraz işlerim var hallediyim molada gelicem inşallah..
Geçen hafta: 75.6
Bu hafta: 75.4
Fark: 200
Yüzde: 0.3
Msj sayısı: 69
Keske canimbeğenmene sevindim Ebrum çok sağol
inşallah canımbeyazda hazırlarım hem pembe de hem beyazda çekeriz
Kilo bildirimi;
Geçen hafta:67.2
Bu hafta: 67.0
Fark:-200 gr
Yüzde:0,30%
Kilo bildirimi;
Geçen hafta:67.2
Bu hafta: 67.0
Fark:-200 gr
Yüzde:%
şeytanın bacağını kırdın şekerÇok şükür başladı :)
fotolar harikaaa ama sen daha harikasınnnbeğenmene sevindim Ebrum çok sağol
inşallah canımbeyazda hazırlarım hem pembe de hem beyazda çekeriz
resmen gram gram gidiyoroh güle güle 200 gr
gözün aydin kuzumGünaydın Kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 75.8
Fark: -400
Mesaj SayıM: 44
Sabah Kalkıp Oynadım içerde, 75 i görüncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?