Spordan olduk biz böyle degil mi? Bahanemiz de hemen hazirbendede var şişkinlik bugün kilo almışım diye üzülmüştüm , aklıma spor gelmemişti haaaa
ne bahanesi kız tabi ki spordan bi hurmayla yoğurttan kilo alacak değilsin ya geçer yarına felanSpordan olduk biz böyle degil mi? Bahanemiz de hemen hazir
Bak sözüne itimat ediyorum öyle cikmazsa fena kizarimne bahanesi kız tabi ki spordan bi hurmayla yoğurttan kilo alacak değilsin ya geçer yarına felan
günaydın :)Geç kalmış bir Günaydın kuzucanlar. Çok yoğunum yine sevmiyorum bu yaz dönemini. Ugramaya çalışırım arada.
bugünkü menüm
10:45 yarım simit light peynir 1 fincan çay
13:30 1 fincan kahve
20:45 2 y.k kabak yemeği 1 kase yoğurt çorbası
bugün baya yürüyüş yaptım akşam yemeğinden sonra kızımı parka götürdüm ordaki spor aletlerde çalıştım :)
10 bardak su içtim gündüzde aralarda 3 fincan siyah çay içtim
bendede var şişkinlik bugün kilo almışım diye üzülmüştüm , aklıma spor gelmemişti haaaa
Günaydiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Kizlar sansima tüküreyimhurma diyeti ters tepiyor galiba
Az olmus sanki?
Hurma diyeti yapiyorum canim, yoksa bu kadar yemezdim
2 gün yapayim da biraz kilo vereyim dedim onun da azizligine ugradik iyi miGünaydin bende 1 hafta hurma diyeti yapmisdim bir gram bile verememisdim bide bütün gün ac kaliyordum ...
ben aç karnına 69.6çıktım ama şiş hissediyorum tartıda almamışım.2 gün yapayim da biraz kilo vereyim dedim onun da azizligine ugradik iyi mi
o yeahhhhhhhhMerak etmeyin siz kas yapmissinizdir :)
Ben iste dün eksi ciktim bugün sabah +1ben aç karnına 69.6çıktım ama şiş hissediyorum tartıda almamışım.
sus kız zırlama az yeseydinBen iste dün eksi ciktim bugün sabah +1
Mesajinin yarattigi duygu karmasasina baksus kız zırlama az yeseydin
çok değişik ruh hallerindeyim kusura bakmaMesajinin yarattigi duygu karmasasina bak
Yok kuzum niye kizayimçok değişik ruh hallerindeyim kusura bakmakızmadın demi şaka yaptım ben
Evlilik yildönümünüz kutlu olsun zeynebimKizlarrrr
Bugün evlilik yıldönümümüz o nedenle sabahtan beri temizlik falan simdi yemege girisicem yavastan
Sizleri öpüyorummmmm
Saglicakla kalin
Kizlarrrr
Bugün evlilik yıldönümümüz o nedenle sabahtan beri temizlik falan simdi yemege girisicem yavastan
Sizleri öpüyorummmmm
Saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?