- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
Kızlar ben geldim. Sonunda dün yaptık isteme ve sozu. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bir duyguymuş. Bugün yorgunluktan her yerim ağrıyor. Ama ağrısın herşeye değdi ☺
Menün güzel olmuş, spor olsaydı daha güzel olurdu :)Bugünki menüm
Sabah
Cornflakes
Öglen 12.00
Tost
Biraz yagsiz tavuk
Biber
Aksam 17.30
2 kepce sehriye corbasi
1 dilim kepekli ekmek
Bol karpuz
Biraz kiraz
Su 1.5 lt spor yapamadimhic halim yok
YUTE="E-brulim, post: 41394244, member: 95276"]Moralim yerinde, canım sebepsiz yere bir şey yemek istemedi. Bende anlamadımMoralim yerinde, canım sebepsiz yere bir şey yemek istemedi. Bende anlamadımkarnım davul gibi şişmişti baya rahatsız etti belki ondandır?
Takımdan çıkmadın ki canım tabi ki paylaşacaksın :)BEN HALA BILEMEDIM MENU PAYLASMAYA DEVAM EDEYIMMI YOKSA ETMEYEYIM MI ARKADASLAR NET BILGISI OLAN OK MU
Nasıldı ilk günün?Bugünkü menüm
sabah 11.00
5 hurma
200 gram yogurt
14.00
2 hurma
15.00
iki dilim karpuz
16.00 iki hurma
18.00
bi avuc fistik
Bi dilim karpuz
21.00
4 tane erik
1.5 litre su
Spor yok
Dur kız regle var daha bir kaç gün, hem o öyle gelmek için acele etmesin bakayımYine regl olcazzzz
Noldu ki canım. Eğer takımda kalmakta kararliysan paylaşmaya devam et menünü geçen cuma kilo bildirimine geç kaldigin için listeye yazmadik seni.cuma kiloyu 13.00 a kadar bildirmeniz gerekiyor.BEN HALA BILEMEDIM MENU PAYLASMAYA DEVAM EDEYIMMI YOKSA ETMEYEYIM MI ARKADASLAR NET BILGISI OLAN OK MU
günaydın
Topikte kimse yok, yayilacak ortam genisgünaydın
ben saat başı giriyorum , niye kimse girmiyorsa milletin işi gücü var tabi biz gibi boş değillerTopikte kimse yok, yayilacak ortam genisMeydan ikimize kaldi
Sen calismiyormusun?ben saat başı giriyorum , niye kimse girmiyorsa milletin işi gücü var tabi biz gibi boş değiller
okuyorum da tatildeyim şuanSen calismiyormusun?
He dogru, ben biraz unutkanimdir da kusura bakmaokuyorum da tatildeyim şuan
Okuyom ben yoaaa!!!okuyorum da tatildeyim şuan
günaydın :)Gunaydin guzel hatunlar. Eger spor yapiyorsaniz yeterli protein almak iyi beslenmek gerekiyormus. Yoksa sadece kaslari yormaktan baska ise yaramaMis . Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?