Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünki menüm

Sabah
Cornflakes
Öglen 12.00
Tost
Biraz yagsiz tavuk
Biber
Aksam 17.30
2 kepce sehriye corbasi
1 dilim kepekli ekmek
Bol karpuz
Biraz kiraz

Su 1.5 lt spor yapamadim hic halim yok

Bugünki menüm

Sabah
Cornflakes
Öglen 12.00
Tost
Biraz yagsiz tavuk
Biber
Aksam 17.30
2 kepce sehriye corbasi
1 dilim kepekli ekmek
Bol karpuz
Biraz kiraz

Su 1.5 lt spor yapamadim hic halim yok
Menün güzel olmuş, spor olsaydı daha güzel olurdu :)

BEN HALA BILEMEDIM MENU PAYLASMAYA DEVAM EDEYIMMI YOKSA ETMEYEYIM MI ARKADASLAR NET BILGISI OLAN OK MU

Bugünkü menüm
sabah 11.00
5 hurma
200 gram yogurt

14.00
2 hurma

15.00
iki dilim karpuz

16.00 iki hurma

18.00
bi avuc fistik
Bi dilim karpuz

21.00
4 tane erik

1.5 litre su
Spor yok

Moralim yerinde, canım sebepsiz yere bir şey yemek istemedi. Bende anlamadım karnım davul gibi şişmişti baya rahatsız etti belki ondandır?
YUTE="E-brulim, post: 41394244, member: 95276"]Moralim yerinde, canım sebepsiz yere bir şey yemek istemedi. Bende anlamadım karnım davul gibi şişmişti baya rahatsız etti belki ondandır?[/QUOTE]
Yine regl olcazzzz

BEN HALA BILEMEDIM MENU PAYLASMAYA DEVAM EDEYIMMI YOKSA ETMEYEYIM MI ARKADASLAR NET BILGISI OLAN OK MU
Takımdan çıkmadın ki canım tabi ki paylaşacaksın :)

Bugünkü menüm
sabah 11.00
5 hurma
200 gram yogurt

14.00
2 hurma

15.00
iki dilim karpuz

16.00 iki hurma

18.00
bi avuc fistik
Bi dilim karpuz

21.00
4 tane erik

1.5 litre su
Spor yok
Nasıldı ilk günün?

Yine regl olcazzzz
Dur kız regle var daha bir kaç gün, hem o öyle gelmek için acele etmesin bakayım

merhaba guzeller iki gundur yazamadim detayli temizlige giristim misafirim vardi gittiler simdi baska misafirlerim geldi bi yandan is yeri degisikligi oldu cocuklar falan derken ben yediklerime dikkat edemedim pek bugunden itibaren raporlara devam insaAllah.hepinize guzel az kalorili bol hareketli saglikli mutlu huzurlu bir gun diliyorummm

Noldu ki canım. Eğer takımda kalmakta kararliysan paylaşmaya devam et menünü geçen cuma kilo bildirimine geç kaldigin için listeye yazmadik seni.cuma kiloyu 13.00 a kadar bildirmeniz gerekiyor.
Cuma bildiremiycek olanlar perşembe de bildirebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…