Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvelerin çorbanın miktarınıda yazsaydın keşke .burgerde mayonez ketçap yoktur inşallah bir umut işte yarın daha az kalorili besinler tüketmeye çalış canım proteinde al telafi et

kahvaltı güzel olmuş öğlen ve akşamda böyle gider inşallah:)

makarna keşke 3,4 kaşık olsaydı onun yanındada sebze yemeği felan olsaydı az yemişsin aslında ama makarna bozmuş

Cok degilmis... alternatif olarak müsli de tercih edebilirsin :)
müslimiçok iğrenç bişey ya ben bi aldımda ne sütle ne yoğurtla yiyemedim
Merhaba..

Menüm

Sahurda su

İftarda
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
2 dilim patates kızartması
2 boşnak böreği
domates
1 dilim ekmek

1 lt su
1 fincan çay
1 fincan form çayı
sahur olsa daha güzel olurdu ,böreklerinde mini mini minicik olduunu umut ediyorum

müslimiçok iğrenç bişey ya ben bi aldımda ne sütle ne yoğurtla yiyemedim
Her müsliyi bende yiyemiyorum midemi bulandiriyor, hindistan cevizli bir tane buldum onu da sadece yogurtla yiyorum, cünkü yumusayinca da bir acayip oluyor
Keten tohumu ile yogurt karisimi güzel oluyor

Eki Görüntüle 1558952
Bende fazla sevmem ama isyerinde en kolay böyle oluyor..
Ama seninki cok lezzetli gözüküyor

keten tohumu yoğurt karışımını bende seviyorum :)

ya ben listeye giremeyince takimdan ciktim sandim anneannem hasta bi kac gündür onun yanindaydim dün eve cikardik ancak girabildim siteye​

ya ben listeye giremeyince takimdan ciktim sandim anneannem hasta bi kac gündür onun yanindaydim dün eve cikardik ancak girabildim siteye​
Cok gecmis olsun canim, insallah cok ciddi birseyi yoktur. Allah sifa versin

bende bu wasa ne diyordum türkiyede migrosta mi var bide ben deneyeyim

Cok gecmis olsun canim, insallah cok ciddi birseyi yoktur. Allah sifa versin
sagol canim bahcede calisirken ayagina civi batmis o halde aksama kadar da capa yapmis daha tabii ayak enfeksiyon oldu kocaman sis ates bulanti koyden alip getirdik bu gun cok daha iyi sukur tansiyon rahatsiyzligida olunca tedirgin olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…