- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
Canim sen hangi cornflakesi yiyorsun? Onlarin cok sekerli olanlari var
Allah kabul etsin ablam, börek biraz fazla olmus :)
Patates kizartmasi, bulgur, makarna olmamis canim. Sporun güzel :)
Ebrum koah teşhisi koydular ama kendisinin haberi yok. Zaten panik duyarsa toparlanamaz
Cok degilmis... alternatif olarak müsli de tercih edebilirsin :)Cornflakes 1 portionu 204 kalori bir bardak kadar yiyorum...
meyvelerin çorbanın miktarınıda yazsaydın keşke .burgerde mayonez ketçap yoktur inşallah bir umut işteBugünki menüm cok kacirdim
Sabah 09.30
1 siyah ekmekli tost
Öglen 12.00
Sütlü cornflakes
Öglen 16.30
Karpuz kiraz
Aksam 17.00
Sehriye corbasi
Siyah ekmekli burger ( kendim yaptim)
Ve dayanamadim birde patlamis misir yedim
Cok karbonhidrat yedim!!!!!
Su 1.5lt spor 30 yürüyüs
çok geçmiş olsun canımEbrum koah teşhisi koydular ama kendisinin haberi yok. Zaten panik duyarsa toparlanamaz
kahvaltı güzel olmuş öğlen ve akşamda böyle gider inşallah:)gunaydin kizlar
bugun sifirdan basliyorum ev kalabalik buna ragmen kahvaltida
bir dilim ekmek sekersiz cay
yarim kk peynir
bi catal cilek receli yedim
bol su icicem
ev temizliycem
biraz kontrolden cikmistim bu hafta menu bildirimlerimi bile yapamadim
acil titreyip kendime geliyorum kizlar
bu sabah guzel bi sabah
makarna keşke 3,4 kaşık olsaydı onun yanındada sebze yemeği felan olsaydı az yemişsin aslında ama makarna bozmuşdün gene giremedim anenemlerden çıkamıyorum bu ara
bugünkü menüm
11:00 salatalık domates 6 patates kızartması 1 çatal yumurta 1 dilim ekmek 2 fincan çay
15:30 1 kase mercimek çorbası bulgurlu 1 bardak ayran
19:45 yarım tabak makarna
dün 45 dk egzersiz yaptım 15 dk ip atladım ve parkta 3 saate yakın baya ter attım
bugün yine parkta aletlere bindim kaydım sallandım :) bu arada gittiğim parkta sanki büyükler için kaydırcak salıncak yapmışlar akşam boş olunca tutamıyorum kendimi :)
müslimiCok degilmis... alternatif olarak müsli de tercih edebilirsin :)
sahur olsa daha güzel olurdu ,böreklerinde mini mini minicik olduunu umut ediyorumMerhaba..
Menüm
Sahurda su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
2 dilim patates kızartması
2 boşnak böreği
domates
1 dilim ekmek
1 lt su
1 fincan çay
1 fincan form çayı
çok geçmiş olsun canım
Her müsliyi bende yiyemiyorum midemi bulandiriyor, hindistan cevizli bir tane buldum onu da sadece yogurtla yiyorum, cünkü yumusayinca da bir acayip oluyormüslimiçok iğrenç bişey ya ben bi aldımda ne sütle ne yoğurtla yiyemedim
Ama seninki cok lezzetli gözüküyor
keten tohumu yoğurt karışımını bende seviyorum :)Her müsliyi bende yiyemiyorum midemi bulandiriyor, hindistan cevizli bir tane buldum onu da sadece yogurtla yiyorum, cünkü yumusayinca da bir acayip oluyor
Keten tohumu ile yogurt karisimi güzel oluyor
Ama seninki cok lezzetli gözüküyor
Icine birde bal ve tarcinketen tohumu yoğurt karışımını bende seviyorum :)
ya ben listeye giremeyince takimdan ciktim sandimNoldu ki canım. Eğer takımda kalmakta kararliysan paylaşmaya devam et menünü geçen cuma kilo bildirimine geç kaldigin için listeye yazmadik seni.cuma kiloyu 13.00 a kadar bildirmeniz gerekiyor.
Cuma bildiremiycek olanlar perşembe de bildirebilirler.
Cok gecmis olsun canim, insallah cok ciddi birseyi yoktur. Allah sifa versinya ben listeye giremeyince takimdan ciktim sandimanneannem hasta bi kac gündür onun yanindaydim dün eve cikardik ancak girabildim siteye
bende bu wasa ne diyordum türkiyede migrosta mi var bide ben deneyeyimEki Görüntüle 1558611
Böyle bir şey canım wasa :) Yulaf kepeğinden yapılmış sporcu ve diyettekilerin başta olmak üzere burdaki tüm yabancıların vazgeçemediği bir atıştırmalıkTürkiyede de var. Bir tanesi 7 kalorili. Dene istersen , tam açlık hissettiğinde bi tane yesen kesiyor. İş yerimde bana uygun yemek yoksa yine wasaya başvuruyorum:)
annemin makarnasına hayr diyemedim ben yarım tabakla kaldığıma şükrediyorum :)makarna keşke 3,4 kaşık olsaydı onun yanındada sebze yemeği felan olsaydı az yemişsin aslında ama makarna bozmuş
gecmis olsun Allah sifa versinEbrum koah teşhisi koydular ama kendisinin haberi yok. Zaten panik duyarsa toparlanamaz
sagol canim bahcede calisirken ayagina civi batmis o halde aksama kadar da capa yapmis daha tabii ayak enfeksiyon oldu kocaman sis ates bulanti koyden alip getirdik bu gun cok daha iyi sukur tansiyon rahatsiyzligida olunca tedirgin oldukCok gecmis olsun canim, insallah cok ciddi birseyi yoktur. Allah sifa versin
bal sevmiyorum ama tarçın uyarIcine birde bal ve tarcin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?