haaaaaaaaaaaaaIftardan önce kilo bildireceksin ne yediğini değil ay kızım
güzel olmuş beğendim hele spora bayıldımBugünkü menüm
08:00
5 hurma
1 fincan limonlu zencefilli çay
11:00
5 hurma
1 büyük bardak süt
2 ısırık fındıklı çörek
18:00
2 servis kaşığı menemen (yumurtalı)
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
Spor: 6,5 km yürüyüş :)
Akşam 1 KK beyaz peynir - unutmuşum :)Bugünkü menüm
08:00
5 hurma
1 fincan limonlu zencefilli çay
11:00
5 hurma
1 büyük bardak süt
2 ısırık fındıklı çörek
18:00
2 servis kaşığı menemen (yumurtalı)
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
Spor: 6,5 km yürüyüş :)
Allah'ın gücüne gitmesin de bamyayı hiç sevmem :) menün güzel olmuş, yarından itibaren spora da başlıyorsun.bugün menüm
9:10=omlet
2 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
domates,salatalık,yeşil biber
14:30=5 çiğ badem
16:00=7 kiraz
1 bardak yarım yağlı süt
17:40=4 kaşık bamya
1 dilim tam buğday ekmeği
salata
1 kase yoğurt
19:04=1ceviz,1hurma,1kuru incir
sütlü kahve
9 bardak su içtim . spor bugünde yok
bende tavuk incir bamya felan hiç sevmem ama sırf sağlıklı diye diyete başladığımdan beri yiyorum , sağlıklı olan her şey kötüAkşam 1 KK beyaz peynir - unutmuşum :)
Allah'ın gücüne gitmesin de bamyayı hiç sevmem :) menün güzel olmuş, yarından itibaren spora da başlıyorsun.
Herşeyi yerim de 'bamya ye yoksa öleceksin' deseler (ALLAH korusun) bir daha düşünürümbende tavuk incir bamya felan hiç sevmem ama sırf sağlıklı diye diyete başladığımdan beri yiyorum , sağlıklı olan her şey kötü
Herşeyi yerim de 'bamya ye yoksa öleceksin' deseler (ALLAH korusun) bir daha düşünürüm
karpuzu 1 porsiyon yeseydin daha güzel olurdu oda kilo yapıyor çünkü :)Bugünki menüm
Sabah 9.30
1 bardak sütlü cornflakes
Öglen 12.00
2 yumurta yagsiz
1 dilim siyah ekmek
Öglen 17.00
Bir tabak karpuz
Aksam 18.30
Az domate mozarella salatasi
Kücük bir parca lasagne
Su 1.5 lt spor 30 dk
karpuzu 1 porsiyon yeseydin daha güzel olurdu oda kilo yapıyor çünkü :)
ayça kayayı dinliyorum ben çok kişiyi zayıflattı ona güveniyorum diyorki sadece 1 dilim yiyin yoksa kilo yapar .yoksa bende çok yiyordum ama artık her meyvenin porsiyonuna bakıp öyle yiyorum günde 3 porsiyon meyve hakkımız varmışAhh bende 90% su dan oldugunu saniyordum ama herhalde sekerden dir
ayça kayayı dinliyorum ben çok kişiyi zayıflattı ona güveniyorum diyorki sadece 1 dilim yiyin yoksa kilo yapar .yoksa bende çok yiyordum ama artık her meyvenin porsiyonuna bakıp öyle yiyorum günde 3 porsiyon meyve hakkımız varmış
https://www.facebook.com/draycakaya...830072334827/1031491033535390/?type=1&theaterHmm iyi oldu bunu ögrendigim :) birdakine dikkat edicem.. Ama karpuz bir porsiyon ne kadar?
bende eskiden öyle yapıyordum yavaş yavaş bilinçlenmeye çalışıyorum işteHahahha yaa azicikmisben yemegi az yemek icin migdemi karpuzla dolduruyordum iyi oluyor diye sevinmisdim.. Neyse ramazan basliyor bakalim ne yapcaz
bende eskiden öyle yapıyordum yavaş yavaş bilinçlenmeye çalışıyorum işteinşallah yarın iftarda saldırmam yemeklere korkuyorum
benim düşüncemde önce çorba içerim salata yerim yoğurt yerim 2 bardak su içerim sonra başka bi yemekten 4 kaşık alır yemek işini bitiririm , hayal olmasa bu bariAynen yaa kendimden korkuyorum ne olucak cok merak ediyorum ama corbayla baslangici yapcam ve ana yemegi cok az yemeye caliscam simdi böyle düsünüyorum ama yarin kimbilir ne hayaller kurcam :)
benim düşüncemde önce çorba içerim salata yerim yoğurt yerim 2 bardak su içerim sonra başka bi yemekten 4 kaşık alır yemek işini bitiririm , hayal olmasa bu bari
o düşünce ister istemez geçiyor insanın aklından ya hemen kovuyorum aklımdan ,yine geliyorInsallah öyle yapariz Allah orucumuzu kabul etsin yeter, bu ara okadar kilo vermeye takdim ki sanki orucuda bunun icin kullancam diye icim rahat olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?