ozaman tebrik ediyorumannemin makarnasına hayr diyemedim ben yarım tabakla kaldığıma şükrediyorum :)
Sükür canim iyi olmasina sevindim, hastaneye götürmekle en dogrusunu yapmissiniz. Gelmis gecmis olsun, atlattiniz neyse ki.sagol canim bahcede calisirken ayagina civi batmis o halde aksama kadar da capa yapmis daha tabii ayak enfeksiyon oldu kocaman sis ates bulanti koyden alip getirdik bu gun cok daha iyi sukur tansiyon rahatsiyzligida olunca tedirgin olduk
çok geçmiş olsunya ben listeye giremeyince takimdan ciktim sandimanneannem hasta bi kac gündür onun yanindaydim dün eve cikardik ancak girabildim siteye
Sükür canim iyi olmasina sevindim, hastaneye götürmekle en dogrusunu yapmissiniz. Gelmis gecmis olsun, atlattiniz neyse ki.
tesekkür ederim ikinizede insalah daha iyi olacakçok geçmiş olsun
bende pek yapamadım ebruyla yaptık 1 kere onun dışında saldım kendimi ama bende başlıycam :)ben bu hafta hic sporda yapamadim ama durmak yok yola devam bundan sonra
ben bu hafta hic sporda yapamadim ama durmak yok yola devam bundan sonra
bende pek yapamadım ebruyla yaptık 1 kere onun dışında saldım kendimi ama bende başlıycam :)
Istiyorsaniz yine bir spor günü düzenleyebiliriz?
Iftardan sonra olmasi daha mantikli. Mesela biz gecen feyzayla yapmistik aksam üstü yarim saat boyunca ziplama ve bana cok iyi gelmisti :)ben katilirim ama iftardan sonraa tabii)
bana uyarIstiyorsaniz yine bir spor günü düzenleyebiliriz?
Katılsak mı bizde?bana uyar
katılalım ,ben yarın başlarım ama yorgunum bugün, olur mu
ben ankaradayım burası da çok sıcak ya sadece sıcak bile yordu bugün beniHeyoo ben geldim yine yoğun bir iş gününden sonra yemek yapma telasindayim nasılsınız ne var ne yok. Burda havalar sicak mesai cok yogun spor yapmaya halim kalmıyor dun biraz zipliyim dedim 50 de pes ettim çok fena.
Perşembe iftar öncesi bildirebilirsiniz canım.7.takım kilo bildirimini iftardan önce yapacak mış ozaman bizde mi öyle yapcaz nasıl olcak bizi niye kimse bilgilendir miyor
Tamam o zaman yarın katılırızkatılalım ,ben yarın başlarım ama yorgunum bugün, olur mu
sahuru yaparım iftarı yaparım sonra yazarım ben iftarda ne yiyeceğim masaya oturunca değişebilirTamam o zaman yarın katılırız
Iftardan önce bildirim yapmak çok mantıklı, bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Iftardan önce kilo bildireceksin ne yediğini değil ay kızımsahuru yaparım iftarı yaparım sonra yazarım ben iftarda ne yiyeceğim masaya oturunca değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?