Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim bahcede calisirken ayagina civi batmis o halde aksama kadar da capa yapmis daha tabii ayak enfeksiyon oldu kocaman sis ates bulanti koyden alip getirdik bu gun cok daha iyi sukur tansiyon rahatsiyzligida olunca tedirgin olduk
Sükür canim iyi olmasina sevindim, hastaneye götürmekle en dogrusunu yapmissiniz. Gelmis gecmis olsun, atlattiniz neyse ki.

ben bu hafta hic sporda yapamadim ama durmak yok yola devam bundan sonra

Heyoo ben geldim yine yoğun bir iş gününden sonra yemek yapma telasindayim nasılsınız ne var ne yok. Burda havalar sicak mesai cok yogun spor yapmaya halim kalmıyor dun biraz zipliyim dedim 50 de pes ettim çok fena.

Heyoo ben geldim yine yoğun bir iş gününden sonra yemek yapma telasindayim nasılsınız ne var ne yok. Burda havalar sicak mesai cok yogun spor yapmaya halim kalmıyor dun biraz zipliyim dedim 50 de pes ettim çok fena.
ben ankaradayım burası da çok sıcak ya sadece sıcak bile yordu bugün beni

7.takım kilo bildirimini iftardan önce yapacak mış ozaman bizde mi öyle yapcaz nasıl olcak bizi niye kimse bilgilendir miyor

7.takım kilo bildirimini iftardan önce yapacak mış ozaman bizde mi öyle yapcaz nasıl olcak bizi niye kimse bilgilendir miyor
Perşembe iftar öncesi bildirebilirsiniz canım.
Normalde cuma liste hazırlanıp en geç saat 18.00 de paylaşım alanına taşınması gerekiyordu ama yeni kural değişikliği ile saat 20.00 ye kadar taşımak gerekiyor listeyi. 7.Takım da nasıl yaparlar bilemem ama kilo bildirimleri yapılıp listenin paylaşılması çok geç saate klmadan bitmeli bence.

Bugünkü menüm

08:00
5 hurma
1 fincan limonlu zencefilli çay

11:00
5 hurma
1 büyük bardak süt
2 ısırık fındıklı çörek

18:00
2 servis kaşığı menemen (yumurtalı)
1,5 dilim tam buğday ekmeği

2 lt su
Spor: 6,5 km yürüyüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…