Lazanya çok yağlı değilse güzel olmuş :)Bugünki menüm
Sabah 9.30
1 bardak sütlü cornflakes
Öglen 12.00
2 yumurta yagsiz
1 dilim siyah ekmek
Öglen 17.00
Bir tabak karpuz
Aksam 18.30
Az domate mozarella salatasi
Kücük bir parca lasagne
Su 1.5 lt spor 30 dk
Ciddimisin, bunu bende bilmiyordum :/karpuzu 1 porsiyon yeseydin daha güzel olurdu oda kilo yapıyor çünkü :)
Beğendim canım, spor da hiç yoktan iyidir :)bugünkü menüm
11:30
1 siyah ekmekten peynirli marullu sandviç(hamburger büyüklüğünde) ve şekersz filtre kahve
17:30
1 porsiyon kısır yanında ayran
18:30
1 avuç kiraz
su 2 lt
spor 100 jj cik oldu ancak
Kuş kadar kız bu :)))https://www.facebook.com/draycakaya...830072334827/1031491033535390/?type=1&theater
bu fotoğraftaki kadar mış
bende eskiden öyle yapıyordum yavaş yavaş bilinçlenmeye çalışıyorum işteinşallah yarın iftarda saldırmam yemeklere korkuyorum
Aynen yaa kendimden korkuyorum ne olucak cok merak ediyorum ama corbayla baslangici yapcam ve ana yemegi cok az yemeye caliscam simdi böyle düsünüyorum ama yarin kimbilir ne hayaller kurcam :)
benim düşüncemde önce çorba içerim salata yerim yoğurt yerim 2 bardak su içerim sonra başka bi yemekten 4 kaşık alır yemek işini bitiririm , hayal olmasa bu bari
Insallah öyle yapariz Allah orucumuzu kabul etsin yeter, bu ara okadar kilo vermeye takdim ki sanki orucuda bunun icin kullancam diye icim rahat olmuyor..
o düşünce ister istemez geçiyor insanın aklından ya hemen kovuyorum aklımdan ,yine geliyoryapacak bir şey yok o konuda malesef
kuş kadar felan kadın öyle diyor az yiyin uleyyynnnLazanya çok yağlı değilse güzel olmuş :)
Ciddimisin, bunu bende bilmiyordum :/
Beğendim canım, spor da hiç yoktan iyidir :)
Kuş kadar kız bu :)))
Çorbayı bol bol için kızlar :)
Aklınıza da öyle kötü düşünceleri getirmeyin, şeytanın vesvesesine kulak asmayın. Rabbim kabul eder inşallah.
Tamam be tamam yemiyoruz zatenkuş kadar felan kadın öyle diyor az yiyin uleyyynnn
yemiyosan niye itiraz ediyosun kuş kadar diye seni gidi seniTamam be tamam yemiyoruz zaten
Lazanya çok yağlı değilse güzel olmuş :)
Ciddimisin, bunu bende bilmiyordum :/
Beğendim canım, spor da hiç yoktan iyidir :)
Kuş kadar kız bu :)))
Çorbayı bol bol için kızlar :)
Aklınıza da öyle kötü düşünceleri getirmeyin, şeytanın vesvesesine kulak asmayın. Rabbim kabul eder inşallah.
Çaktırma kuzucumyemiyosan niye itiraz ediyosun kuş kadar diye seni gidi seni
Ellerine sağlıkYagsiz yaptim lazanyayi :)
Yaa yemegi fazla yiceme karpuzu fazla yerim
- esit degildir herhalde
Su az olmuş ablam. Aldın mı hurma?Bugünkü menüm
12.00
bi esmer ekmek
bi tane tavuk salam
Iki tane tofiffee( regl oldum )
Ara
Bi tane biskuit..
7 8 tane fistik
19.00
Tavuk Sebze curry soslu..
5 kasik pilav
1 litre su
Spor yok
Yok ebru abla alamadim regl oldum öLe bi agri varkii hic bukadar olmamistii agridan agladim gercekten. Bide kulagim iltiahaplandi galiba cok agriyor cikmadim hic disari . Yarin aliyiim . 2 gündür yapiyorum fark görmüyorum hala heralde reglden dolayi . Ne fazla ne az gösteriyorSu az olmuş ablam. Aldın mı hurma?
Geçmiş olsun ablam, dikkat et kendineYok ebru abla alamadim regl oldum öLe bi agri varkii hic bukadar olmamistii agridan agladim gercekten. Bide kulagim iltiahaplandi galiba cok agriyor cikmadim hic disari . Yarin aliyiim . 2 gündür yapiyorum fark görmüyorum hala heralde reglden dolayi . Ne fazla ne az gösteriyor
Yarin disari cikicam zaten alirim ebru abla :) sagolGeçmiş olsun ablam, dikkat et kendine
Almadıysa ben veririm sana. Istiyorsan gelyada ben getireyim?
Canim sen hangi cornflakesi yiyorsun? Onlarin cok sekerli olanlari var
Allah kabul etsin ablam, börek biraz fazla olmus :)
Patates kizartmasi, bulgur, makarna olmamis canim. Sporun güzel :)
müslimiçok iğrenç bişey ya ben bi aldımda ne sütle ne yoğurtla yiyemedim
sahur olsa daha güzel olurdu ,böreklerinde mini mini minicik olduunu umut ediyorum
Hosgeldin canim, insallah tarti cuma günü hepimizi mutlu eder :)İyi akşamlar hayırlı ramazanlar..
Takıma uğrayamadığım için üzgünüm. Belirtmiştim misafirlerimiz vardı.Telefonumda biraz sıkıntılı olunca giremedim hiç.
Yarından itibaren hergün burdayım.
Ne yazık ki oruca ben başlayamıyorum.Bu gün başladı. Onun şişliğide geldi. Misafirlerle öğünler derken Cuma kilom umarım geçen haftadan az olur. Takıma dahil olabilmek istiyorum bir an önce.
Hayirli ramazanlar canim, menün güzel olmus.mrb kizlar
sabah saat 8:30
bi dilim ekmek
yarim kk peynr
bi catal ucuyla cilek receli
sekersiz cay
saat 11:00
bi kk helva
bi salatalik
saat 15:00
4 5 yulafli biskuvi
sekersiz cay
yarim dilim ekmek
saat 17:30
bi kumpir
bi limonlu soda
aksam ayrica dolma vardi
yemedim
su 1,5 2 lt
spor ev temizligi +5000 adim
hepinize hayirli bereketli bir Ramazan-i Serif diliyorum
Ne güzel iste, istedigini yiyorsun yinede zayifliyorsun :)Çok sağol ablam,
Olmaz mıı, napim sinirden 2 gündür böreğe daldımbu kadar yemekle bile 200 gr vermişim son 2-3 günde :))
Menü güzel - sahur ile iftar arasi dengeyi kurmussun.Menüm
Sahurda
1 fincan form çayı
1 küçük börek
su
İftarda
1 kase çorba ( spaghettili olunca başka yemek yemedim )
2 dilim salam
domates
2 fincan çay
su şimdilik 700 ml kadar oldu, zaten uyumuyorum içerim daha
Evlilik yildönümünüz kutlu olsun zeynebimnice ask dolu yillara
Iyi eglenceler
Evlilik yildönümünüz kutlu olsunn :)
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun , ne yemek yapıyosun bugüne özel merak ettim :)
Kızlar ben geldim. Sonunda dün yaptık isteme ve sozu. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bir duyguymuş. Bugün yorgunluktan her yerim ağrıyor. Ama ağrısın herşeye değdi ☺
Birlikte nice güzel mutlu sağlıklı yillariniz olsun zeynebim
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?