etiketleme yapamadım alıntı yaptımGünaydin, hayirli ramazanlar arkadaslar. Rabbim oruclarinizi kabul etsin, bu mübarek ay hayirlara vesile olsun
ayni seyi düsünüyoruz bamya konusundaHerşeyi yerim de 'bamya ye yoksa öleceksin' deseler (ALLAH korusun) bir daha düşünürüm
Ben henüz hic bir sey yapmadim, isten sonra da alisverise gidecegim sonrada temizlik yapmam lazimetiketleme yapamadım alıntı yaptımben 100 kere ip atladım ama susuzluktan ölüyorum iftardan sonra atlarım artık sen naptın
Iyyykkkayni seyi düsünüyoruz bamya konusunda
Begendim menünü de su ne kadar?günaydin herkese hayirli ramazanlar
ben menümünü yazayim hremen nöbette olunca ancak oldu
sabah
10:30 iki dilim cavdar ekmegi bi kac parca peynir
domates minik minik 6-7 adet
iki bardak cay
bi tatli kasigi bal
bi cay kasigi tereyag
6-7 zeytin
13:30 bi kücük seftali üc dört kiraz yarim elma
16:30 uc adet diyet bisküvi bi bardak cay
20:00 az mercimek corbasi
patlican musakka iki uc kasik
kisir üc kasik
yogurt bi kase
22:00 karpuz iki dilim
suyu ve sporu yazmayi unuttum canim yaaBegendim menünü de su ne kadar?
senle aynı anda katılalım diye bekliyorum.bamya yediğime pişman ettiniz 40 yılın başı yedimBen henüz hic bir sey yapmadim, isten sonra da alisverise gidecegim sonrada temizlik yapmam lazimgaliba benim ziplamalar yatti bugün, artik aksam firsat bulursam yaparim. Katildin mi o sayfaya sen?
Iyyykkk
Begendim menünü de su ne kadar?
suyu ve sporu yazmayi unuttum canim yaa
2,5 litre su yarim saat yürüyüs
Bence daha mantikli, bu gece sahura kalkip yersen yarin sabah tartida fazla cikabilirsin?bu gün iftardan önce bildirecekmiyiz simdi kilomuzu
Tamam o zaman simdilik ziplamalarimizi kendi kendimize yapalim,senle aynı anda katılalım diye bekliyorum.bamya yediğime pişman ettiniz 40 yılın başı yedim
uyar bana
Bence daha mantikli, bu gece sahura kalkip yersen yarin sabah tartida fazla cikabilirsin?
Tamam o zaman simdilik ziplamalarimizi kendi kendimize yapalim,
ben toparlanayim ondan sonra katilalim - uyar mi sana?
Afiyet olsun kuzum
Hosgeldin canim, insallah tarti cuma günü hepimizi mutlu eder :)
Hayirli ramazanlar canim, menün güzel olmus.
Ne güzel iste, istedigini yiyorsun yinede zayifliyorsun :)
Menü güzel - sahur ile iftar arasi dengeyi kurmussun.
niye sinirlisin, ben sinirlenince kilo alıyorumSinir strestendir o kilo verme ablamm
Azicik beni de sinirlendirsenize o zamanSinir strestendir o kilo verme ablamm
Saglik olsun, seneye insallahHayirli ramazanlar kizlar . Ben oruc tutmuyorum emzirdigim icin cok da niyetlenmistim ama artik seneye insallah
bu gün iftardan önce bildirecekmiyiz simdi kilomuzu
Bence daha mantikli, bu gece sahura kalkip yersen yarin sabah tartida fazla cikabilirsin?
Tamam o zaman simdilik ziplamalarimizi kendi kendimize yapalim,
ben toparlanayim ondan sonra katilalim - uyar mi sana?
Afiyet olsun kuzum
Hayirli ramazanlar kizlar . Ben oruc tutmuyorum emzirdigim icin cok da niyetlenmistim ama artik seneye insallah
niye sinirlisin, ben sinirlenince kilo alıyorum
Azicik beni de sinirlendirsenize o zaman
Saglik olsun, seneye insallah
Ben iftardan önce yani bu akşam tartılmaktan yanayım :)
bence sahurdan hemen once en uygunu.
zaten yemek fasli 9bucuk gibi bitiyor e o yediklerinin agirligi ne zaman gidecekki ?
tabi bu benim fikrim siz kendi aranizda kararlastirin
saglik olsun tatlim bi sonraki seneye
Nişanlımsal cümlesine hoşmuş :)))Nişanlımsal sorunlar canımmsinirlerim bozuktu kaç gündür 200 gr gitmişti, şimdi bilmiyorum ama durum nasıl
Bende bazen öyle bazen böyle etki ediyorum, sinirlenince yemeğe saldıran birisiyim söylemesi ayıp, o yüzden genelde kilo alırım, biraz sinir biraz üzüntü kilo verdiriyormuş demek ki
Sen söyle neye sinirleniyorsun genelde biz de ordan yürürüz
Perşembe yada Cuma iftardan önce tartılmalı bence, miğde boşken daha doğru sonuç alınır.Ben iftardan önce yani bu akşam tartılmaktan yanayım :)
Nişanlımsal cümlesine hoşmuş :)))
Ben şuan çok dingin bir ruh haline sahibim, anca biri gelip evimi alt üst ederse sinirlenirim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?