Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dişimde hala ilaçlı pamuk var cnm korkuma çıkartamıyorum pazartesi gidip tedaviye başlıcam
Cok gecmis olsun, insallah biran önce tedaviden olumlu sonuclar alir agrilarindan kurtulursun canim.

geçen hafta 66.3
bu hafta 66.0
fark 300 gr

msj sayımı 1 hafta olarakmı sayıyorum yoksa geçen haftalarıdamı topluyorum
Tebrik ederim :)
mesaj sayisi cumadan cumaya

57.4
fark +500
sahurda yedim ondan nasil hesaplicaz simdi bunu ((
bu hafta pek iyi gecmedi be n im icin
yapamiyorum yediklerimi yazamiyorum offf
Keske dün aksam iftardan önce tartilsaydin... Neyse saglik olsun haftaya insallah :)

herk3se her bisey yaramayabilit bunu biliyorsun canim o yüzden yaramaadiysa baska bisi dene
Aynen kuzum baska bir sey deneyecegim :)

Ben de azıcık da olsa birşey yiyeyim diyorum ama her zaman mümkün olmuyor, uyuyup kaldığım zamanlar oluyor maalesef.. bu gün yedim ama çok şükür :))

Sana niye yaramadı acabaa hurma
O kadar dedin ters teper tepti işte demeseydin böyle olmazdıı

Gecen hafta 72.5
bu hafta 73.9
fark + 1.400
Reglden dolayi fazla ciktim
2 kilo fark ediyor bende

Tebrik ederim pembem :)
Anneannen nasil oldu?
Dun taburcu oldu kuzum ama bu kez de ben ölcem o yuzden cikardilar hastaneden dimi diyo
Cok panik malesef. Evine gitti artik dayimlarda kaliyo ilcede. Bakalim kuzum insallah bida boyle hastalanmaz. Mezun kilomu gaza gelym diye sordum ilk hedefim o olsun gecen yil ramazanda 4kg vermistim bakalim bu yil nasil olacak kuzum. :) sali gunu tutmaya baslicam insallah

Sana niye yaramadı acabaa hurma
O kadar dedin ters teper tepti işte demeseydin böyle olmazdıı
Şom ağızlılığım yüzünden ters tepti

Bildirim

Geçen hafta - 53.2

Bu hafta - 53.7

Fark +0.500

Ortalama - 0.94%

Mesaj sayısı - 27

Gecen hafta 72.5
bu hafta 73.9
fark + 1.400
Reglden dolayi fazla ciktim
2 kilo fark ediyor bende
Haftaya en çok bizim asılmamız lazım kızlar

bu hafta 5.bile olamıycaz galiba
Durum feci

Rabbim acil şifalar versin pembişim inşallah kendini en kısa zamanda toparlar. Eh hadi bakalım inşallah bu ramazanda da bir 4 kilo verirsin, zaten o zaman hedefine ulaşmış oluyorsun

***4 . TAKIM 418. ETAP***

E-brulim(/63.6 /64.5/-0.9/%-1.39)
Pembe_dizi (/69.4/ 69.0/ 0.4/%0.29 )
bir kez bildirimde bulunmadi kilosu 2'ye bölündü

BiricikS (/72.5/ 73.9/ +1.4/%-0.97 ) bir kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Parfym (/74.1/74.0/0.1/%0.07) bir kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
AKovser (/53.2/ 53.7/+0.5 /%-0.94 )
_choco _ (/65.1 /0/0/%0
) mezun olmak istiyor
gunes-86 (/67.4/0/0/%0) kilosu ayni
Aurablue(/71.5/ / /% ) 3. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
sura260511 (/76.8 / / /% )bildirimde bulunmadı
fyzanur (/69.7/69.5/0.2/%0.29)
Pembepanter35 (/56.9 /57.4 / +0.5/% -0.88)
Hsevda (/66.8/66.6/0.2/%0.30) yeni üye başlangıç 30 Mayıs 67.9 kg hedef kilosu 56 kg

4.takım ortalaması % -0.27

Bu nasil bi hafta olmus ya cok feci. Ya regl ya da gecen hafta bildirim yapmayanlar. Yilin sonuncusu olmazsak iyi walla:'(

Ebrucum sen git bakalim ben de daha gitmedim alacatiya ama cok methini duydum bu yaz da nasip olmadi. Sen gidince fikrini alirim tatli

Eğer geçen hafta bildirim yapmamissa bölünüyor canım. BiricikS i diyosun sanırım ortalamasını boldum.
Kilo alınca bana göre bölünmesi takıma avantaj sağlıyor ama kurallar öyleyse bizde öyle yaparız tabi :))) kontrol ettim goncam doğru bütün hesaplamalar.

Ebrucum sen git bakalim ben de daha gitmedim alacatiya ama cok methini duydum bu yaz da nasip olmadi. Sen gidince fikrini alirim tatli
Gidersek inşallah bol bol anlatırım canım :)

Kilo alınca bana göre bölünmesi takıma avantaj sağlıyor ama kurallar öyleyse bizde öyle yaparız tabi :))) kontrol ettim goncam doğru bütün hesaplamalar.

Gidersek inşallah bol bol anlatırım canım :)

Eline sağlık ebrum. Paylaşıma tasidinmi gerçi süre 8 e kadar ama liste tamam sonuçta.

bugün menüm
sahur ,1yumurta
domates,salatalık
1dilim peynirli börek
3yeşil zeytin
1kk light peynir
yarım bardak tarçınlı light süt

iftar, 1hurma
1kase yoğurt
salata
1dilim tam buğday ekmeği
3parmak kadar tavuk
2kaşık türlü
1kepçe mercimek çorbası

bir saat sonra yarım muz yerim.su 4bardak içe bildim içiyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…