Cok gecmis olsun, insallah biran önce tedaviden olumlu sonuclar alir agrilarindan kurtulursun canim.dişimde hala ilaçlı pamuk var cnm korkuma çıkartamıyorum pazartesi gidip tedaviye başlıcam
Tebrik ederim :)geçen hafta 66.3
bu hafta 66.0
fark 300 gr
msj sayımı 1 hafta olarakmı sayıyorum yoksa geçen haftalarıdamı topluyorum
Keske dün aksam iftardan önce tartilsaydin... Neyse saglik olsun haftaya insallah :)57.4
fark +500
sahurda yedim ondan nasil hesaplicaz simdi bunu((
bu hafta pek iyi gecmedi be n im icin
yapamiyorum yediklerimi yazamiyorum offf
Aynen kuzum baska bir sey deneyecegim :)herk3se her bisey yaramayabilit bunu biliyorsun canim o yüzden yaramaadiysa baska bisi dene
uuu ne kadar cok bildirimde bulunmayan varmiss
ramazan Menünü cok beendim masallah
sahurda hic bisi yememissin kuzum yapma boyle gun icinde bi yerde yigilip kalirsin umarim bundan sonrasina dikkat edersin zira sagligini riske atmani istemem
lasgne ne bilmiyorum tatlim ama biraz sagliksiz buldum menününü
herk3se her bisey yaramayabilit bunu biliyorsun canim o yüzden yaramaadiysa baska bisi dene
annenede sanada geçmiş olsun tatlim
izmir suan cok güzelmiş canim nem yok sicaklikta tam yazlik
tabi 1 hafta sonrayi kestiremiyorum malum bu yil havalar bi tuhaf
Cok gecmis olsun, insallah biran önce tedaviden olumlu sonuclar alir agrilarindan kurtulursun canim.
Tebrik ederim :)
mesaj sayisi cumadan cumaya
Keske dün aksam iftardan önce tartilsaydin... Neyse saglik olsun haftaya insallah :)
Aynen kuzum baska bir sey deneyecegim :)
54 ten inmişBildirim
Geçen hafta - 53.2
Bu hafta - 53.7
Fark +0.500
Ortalama - 0.94%
Mesaj sayısı - 27
Dun taburcu oldu kuzum ama bu kez de ben ölcem o yuzden cikardilar hastaneden dimi diyoTebrik ederim pembem :)
Anneannen nasil oldu?
Şom ağızlılığım yüzünden ters teptiSana niye yaramadı acabaa hurma
O kadar dedin ters teper tepti iştedemeseydin böyle olmazdıı
Bildirim
Geçen hafta - 53.2
Bu hafta - 53.7
Fark +0.500
Ortalama - 0.94%
Mesaj sayısı - 27
Haftaya en çok bizim asılmamız lazım kızlarGecen hafta 72.5
bu hafta 73.9
fark + 1.400
Reglden dolayi fazla ciktim
2 kilo fark ediyor bende
Durum fecibu hafta 5.bile olamıycaz galiba
Rabbim acil şifalar versin pembişimDun taburcu oldu kuzum ama bu kez de ben ölcem o yuzden cikardilar hastaneden dimi diyo
Cok panik malesef. Evine gitti artik dayimlarda kaliyo ilcede. Bakalim kuzum insallah bida boyle hastalanmaz. Mezun kilomu gaza gelym diye sordum ilk hedefim o olsun gecen yil ramazanda 4kg vermistim bakalim bu yil nasil olacak kuzum. :) sali gunu tutmaya baslicam insallah
Goncam kilo alınca da 2 ye bölünüyor mu sonuç?Ebrum listeyi yaptım ama bi kontrol et istersen sonuç çok kötü
Eğer geçen hafta bildirim yapmamissa bölünüyor canım. BiricikS i diyosun sanırım ortalamasını boldum.Goncam kilo alınca da 2 ye bölünüyor mu sonuç?
Kilo alınca bana göre bölünmesi takıma avantaj sağlıyor ama kurallar öyleyse bizde öyle yaparız tabi :))) kontrol ettim goncam doğru bütün hesaplamalar.Eğer geçen hafta bildirim yapmamissa bölünüyor canım. BiricikS i diyosun sanırım ortalamasını boldum.
Gidersek inşallah bol bol anlatırım canım :)Ebrucum sen git bakalim ben de daha gitmedim alacatiya ama cok methini duydum bu yaz da nasip olmadi. Sen gidince fikrini alirim tatli
bizden kötü kimse olamazBu nasil bi hafta olmus ya cok feci. Ya regl ya da gecen hafta bildirim yapmayanlar. Yilin sonuncusu olmazsak iyi walla:'(
Kilo alınca bana göre bölünmesi takıma avantaj sağlıyor ama kurallar öyleyse bizde öyle yaparız tabi :))) kontrol ettim goncam doğru bütün hesaplamalar.
Gidersek inşallah bol bol anlatırım canım :)
Paylaştım şimdi canım, büyük ihtimalle sonuncuyuzEline sağlık ebrum. Paylaşıma tasidinmi gerçi süre 8 e kadar ama liste tamam sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?