ben 550 yaptım susuzluktan zor oluyor da iftardan sonra nasıl olcak bakalım sen yine geçmişsin benifyzanur Hafize_isvicre kızlar ben 600 yaptım, 400 de iftardan sonra zıplayacağım. Lütfen birbirimizi destekleyelim ve tartı gününe kadar bunu sürdürelim
Birden yapınca susuzluk olabilir, zorlama iftardan önce. Iftardan sonra mayışacağımı düşünürek öncesinde biraz fazla yapayım dedimben 550 yaptım susuzluktan zor oluyor da iftardan sonra nasıl olcak bakalım sen yine geçmişsin beni
Yok öyle dükkanı kapatmak falan duymiyim bi daha herkes sahip çıksın topiğeSahurda dil çıkaran omlet mi yedin
Güzel olmuş menün
Zıplamalara başlasak mı bugün, ne dersin?
Muzları yiyip yiyip kilo alırsan görürüm seni
Hayırdır gülüm ya?
Çok az yemişsin, kötü birşey yoktur inşallah
Amin inşallah canım
Haftasonuyla alakası yok canım, hafta arası da böyle... Kimse tam anlamıyla adapte olmuyor nedenseyakında dükkanı kapatırız
17:00-20:30 arası tatlıları götürmüşsün sonra 22:00 de yine yemişsin, o son öğün olmasaymış en azından
Dünkü menüm:
10:00
1 bardak süt
1 dilim kek
15:00
2 hurma
1 bardak ayran
21:30
1 hurma
1 kepçe kuskuslu pancarlı çorba
3 yk pilav
3 parça (rulo) beyti kebabı - biraz salçalı sosundan da döktüm
Yoğurt
2 yk yoğurtlu kabak salatası
22:30
Çilek
1 bardak meyve suyu
1,5 lt su
Spor yok
@_choco_'melim tebrik ederim, mezuniyetinin tadını çıkarVerdiğin kilolar senden bir ömür uzak dursun Artık zayıfsın diye bizleri unutma, ziyaretimize gel arasıra size ailecek iyi tatiller diliyorum
fyzanur Hafize_isvicre kızlar ben 600 yaptım, 400 de iftardan sonra zıplayacağım. Lütfen birbirimizi destekleyelim ve tartı gününe kadar bunu sürdürelim
supersiniz kizlarben 550 yaptım susuzluktan zor oluyor da iftardan sonra nasıl olcak bakalım sen yine geçmişsin beni
Gule gule oturun canim, hakkinizda hayirlisi olsunKızlar dun ev bakmak için gezdik dolastik sonunda tuttuk evi istediğimiz yerden.
fyzanur Hafize_isvicre kızlar ben 600 yaptım, 400 de iftardan sonra zıplayacağım. Lütfen birbirimizi destekleyelim ve tartı gününe kadar bunu sürdürelim
hayırlı olsun mutlu huzurlu oturun inşallah:)Kızlar dun ev bakmak için gezdik dolastik sonunda tuttuk evi istediğimiz yerden.
olur olur, zorla kendini ben anlamam yapacaksınSüpersiiiin :) biz görümceme davetliyiz o yüzdan daha fazla yapamadim insallah iftardan sonra halim olur...
wasa yokkkkkksupersiniz kizlarhele birde orucluyken vallah helal olsun.
Gule gule oturun canim, hakkinizda hayirlisi olsun
Bugunku menum
11:00
1 kase fitness yulaf gevregi
Yarım yufka ekmek
Patlican yemegi 5-6 yk
1 dilim karpuz
19:00
2 top dondurma
Su 1 lt oldu sadece
Spor 1,5 saat normal tempoda yürüyüş
Bir daha olmaz goncamYok öyle dükkanı kapatmak falan duymiyim bi daha herkes sahip çıksın topiğe
Hayırlı olsun tatlım, güle güle oturun yeni yuvanızdaKızlar dun ev bakmak için gezdik dolastik sonunda tuttuk evi istediğimiz yerden.
Herzaman ki gibi menün güzel gülümsupersiniz kizlarhele birde orucluyken vallah helal olsun.
Bugunku menum
Yarım yufka ekmek
Patlican yemegi 5-6 yk
1 dilim karpuz
2 top dondurma
Su 1 lt oldu sadece
Sende süpersin canımOoo iyisin sen ben 514 yaptim gerisi iftardan sonra :) :)
Harikasın
Salata sorun değil de o börek ne gece gece?bugün menüm
sahur:1kuru erik
1ceviz
1yumurta
1dilim kıymalı börek
salata (gece gece)
2 yeşil zeytin
1kk peynir
iftar: 1 hurma
salata
1dilim tam buğday ekmeği
avuç içi kadar fırında tavuklu patates
1 bardak yoğurt
1kepçe yoğurt çorbası
1kaşık yeşil fasulye
5 bardak su içtim daha içemem galiba1 maden suyu ,1 bardak rezene içtim. 1 saat sonrada 1 porsiyon meyve yiycem (ya kiraz ya nektarin ya muz ) yanındada 1 çay bardağı yarım yağlı süt
iftardan sonra yap aç aç yapmaBir daha olmaz goncam
Hayırlı olsun tatlım, güle güle oturun yeni yuvanızda
Herzaman ki gibi menün güzel gülümsenin 1,5 saatlik yürüyüş bizim zıplamayı alt eder
Sende süpersin canım
Harikasıniftara 45 dakika var bende son 400'ü yapayım hemen
Salata sorun değil de o börek ne gece gece?Yiyip yattın onu, löp diye oturmuştur gerisini beğendim
sorma ya annem börek fırında patates makarna ... yapıyor kardeşim cips çikolata muz aldırıyor ,,babam tatlı almış gelmiş ..nasıl zorluklara göğüs geriyorum bilsenBir daha olmaz goncam
Herzaman ki gibi menün güzel gülümsenin 1,5 saatlik yürüyüş bizim zıplamayı alt eder
Sende süpersin canım
Salata sorun değil de o börek ne gece gece?Yiyip yattın onu, löp diye oturmuştur gerisini beğendim
Peki tamam sonra yapayımiftardan sonra yap aç aç yapma
Oy yavrum senin işin ne zormuş öylesorma ya annem börek fırında patates makarna ... yapıyor kardeşim cips çikolata muz aldırıyor ,,babam tatlı almış gelmiş ..nasıl zorluklara göğüs geriyorum bilsen
bende bahaneler bitmezPeki tamam sonra yapayım
Oy yavrum senin işin ne zormuş öyleALLAH yardımcın olsun, bu saydıklarından sonra gayet başarılı bir sahur çıkarmışsın
supersiniz kizlarhele birde orucluyken vallah helal olsun.
Bugunku menum
Yarım yufka ekmek
Patlican yemegi 5-6 yk
1 dilim karpuz
2 top dondurma
Su 1 lt oldu sadece
hayırlı olsun mutlu huzurlu oturun inşallah:)
Hepinize teşekkür ederim öpüyorum kızlar. Amin inşallah.Bir daha olmaz goncam
Sende süpersin canım
Yiycektimm akşam ama bugün dondurma yedim diye kaldıwasa yokkkkkkbiraz yoğurt felanda ye kız azıcık yiyosun zaten
değiş bence de tam uyarYiycektimm akşam ama bugün dondurma yedim diye kaldıGüldürdün benii alemsin vallah yarın olur inşallah wasam, Leyla da bana wasa kızı derdi nickimi mi değişsem ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?