Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben 550 yaptım susuzluktan zor oluyor da iftardan sonra nasıl olcak bakalım sen yine geçmişsin beni
Birden yapınca susuzluk olabilir, zorlama iftardan önce. Iftardan sonra mayışacağımı düşünürek öncesinde biraz fazla yapayım dedim ama konuştuğumuz gibi 1000'den fazla yapmayacağım

Yok öyle dükkanı kapatmak falan duymiyim bi daha herkes sahip çıksın topiğe

fyzanur Hafize_isvicre kızlar ben 600 yaptım, 400 de iftardan sonra zıplayacağım. Lütfen birbirimizi destekleyelim ve tartı gününe kadar bunu sürdürelim

ben 550 yaptım susuzluktan zor oluyor da iftardan sonra nasıl olcak bakalım sen yine geçmişsin beni
supersiniz kizlar hele birde orucluyken vallah helal olsun.

Kızlar dun ev bakmak için gezdik dolastik sonunda tuttuk evi istediğimiz yerden.
Gule gule oturun canim, hakkinizda hayirlisi olsun

Bugunku menum
11:00
1 kase fitness yulaf gevregi
15:00
Yarım yufka ekmek
Patlican yemegi 5-6 yk
1 dilim karpuz
19:00
2 top dondurma
Su 1 lt oldu sadece
Spor 1,5 saat normal tempoda yürüyüş

wasa yokkkkkk biraz yoğurt felanda ye kız azıcık yiyosun zaten

bugün menüm
sahur:1kuru erik
1ceviz
1yumurta
1dilim kıymalı börek
salata (gece gece )
2 yeşil zeytin
1kk peynir

iftar: 1 hurma
salata
1dilim tam buğday ekmeği
avuç içi kadar fırında tavuklu patates
1 bardak yoğurt
1kepçe yoğurt çorbası
1kaşık yeşil fasulye

5 bardak su içtim daha içemem galiba 1 maden suyu ,1 bardak rezene içtim. 1 saat sonrada 1 porsiyon meyve yiycem (ya kiraz ya nektarin ya muz ) yanındada 1 çay bardağı yarım yağlı süt

Yok öyle dükkanı kapatmak falan duymiyim bi daha herkes sahip çıksın topiğe
Bir daha olmaz goncam

Kızlar dun ev bakmak için gezdik dolastik sonunda tuttuk evi istediğimiz yerden.
Hayırlı olsun tatlım, güle güle oturun yeni yuvanızda

Herzaman ki gibi menün güzel gülüm senin 1,5 saatlik yürüyüş bizim zıplamayı alt eder

Ooo iyisin sen ben 514 yaptim gerisi iftardan sonra :) :)
Sende süpersin canım

Harikasın iftara 45 dakika var bende son 400'ü yapayım hemen

Salata sorun değil de o börek ne gece gece? Yiyip yattın onu, löp diye oturmuştur gerisini beğendim

iftardan sonra yap aç aç yapma

sorma ya annem börek fırında patates makarna ... yapıyor kardeşim cips çikolata muz aldırıyor ,,babam tatlı almış gelmiş ..nasıl zorluklara göğüs geriyorum bilsen

iftardan sonra yap aç aç yapma
Peki tamam sonra yapayım

sorma ya annem börek fırında patates makarna ... yapıyor kardeşim cips çikolata muz aldırıyor ,,babam tatlı almış gelmiş ..nasıl zorluklara göğüs geriyorum bilsen
Oy yavrum senin işin ne zormuş öyle ALLAH yardımcın olsun, bu saydıklarından sonra gayet başarılı bir sahur çıkarmışsın

hayırlı olsun mutlu huzurlu oturun inşallah:)

Hepinize teşekkür ederim öpüyorum kızlar. Amin inşallah.
Bende sizinle zıplama yapmaya basliyim yarın en iyisi. Haftasonu götürdüm yine yemekleri fazla fazla kalabalık olunca. Iftarda geç saatte çok fena oldu en azından hareket etmiş olurum.

wasa yokkkkkk biraz yoğurt felanda ye kız azıcık yiyosun zaten
Yiycektimm akşam ama bugün dondurma yedim diye kaldı Güldürdün benii alemsin vallah yarın olur inşallah wasam, Leyla da bana wasa kızı derdi nickimi mi değişsem ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…