Wasa kızı yakışırYiycektimm akşam ama bugün dondurma yedim diye kaldıGüldürdün benii alemsin vallah yarın olur inşallah wasam, Leyla da bana wasa kızı derdi nickimi mi değişsem ne?
menün güzel olmuş sporda çok güzelBugünkü menüm
Sahur 03:30
1 lt su (sahurda yemek yediğim zaman uyuyamadığım için yemek yemiyorum)
Iftar 21:30
1 hurma
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
1 ısırık pide
6 tavuk nugget
500 ml su
500 ml daha su içeceğim
Spor: 1000 ip atlama
Menün halleyin disinda güzel olmus canim ama dedigin gibi yürüyüsle yakmissindir onubugünkü menüm
11:30 1 yumurta, k.k peynir, 1 fincan çay
14:30 1 simitin çeyreği, 1 fincan çay
18:00 1 halley ( eşim aldı dayanamadım ama 1 saat yürüdüm yakmışımdır)
20:45 1biber 1 kabak dolması, 3 kabak mücver, yarım tavuk baget
bugün eşimin babasına gitti o yüzden o dolmalar :)
2,5 litre su
spor yürüyüş
Tesekkür ederimmenün güzel olmuş sporda çok güzel
ben ip atlayınca nefes gidiyo :) boğazımdan kalbime kadar kuruluk hissediyorum ama şu dişimden kurtulayım günlük azar azar bende başlıcam
Yarida kalmis
Pilav çok olmuş canımDünki menüm:
Sahur
4 kasik yogurt
Su 2 bardak
Iftar
1 kepce sebze corbasi
Kücük bir dilim pide
Cok az firinda tavuk
5 kasik kadar pilav
Tatli serbetli ( ismini bilmiyorum
Spor 514 ziplama daha fazla yapamadim cok gec geldik iftardan eve.
Ayy hakkatten hee aceleden yarım yamalak yazıp yollamisimkizlaaarr
Menün halleyin disinda güzel olmus canim ama dedigin gibi yürüyüsle yakmissindir onu
Tesekkür ederim
Ip atlarken birden fazla yüklenmezsin, dedigin gibi azar azar yaparsan fazla yormuyor.
Yarida kalmis
hayırlısı olsun canım hayırlısınıda gönlün sevsin inşallahAyy hakkatten hee aceleden yarım yamalak yazıp yollamisim
Bugün tayin dilekcemi verdim kızlar eş durumundan. Nokta tayin için beklemistim ama bana göre yer yoktu. Hayırlısı boyleymis.
Canım ben hiç yapmadımE-brulim ben 300 tane zıplayabildim susuzluktanbiraz sonra 1000 e tamamlamaya çalışcam sen naptın
Hayırlısı olsun gülüm, Eskişehir'in neresine gideceğini merak ediyorumAyy hakkatten hee aceleden yarım yamalak yazıp yollamisim
Bugün tayin dilekcemi verdim kızlar eş durumundan. Nokta tayin için beklemistim ama bana göre yer yoktu. Hayırlısı boyleymis.
bende şimdi başlayım ozaman bakalım 1000 olcak mı hadi ne yapcaz görelimCanım ben hiç yapmadımeve geldim yemeğe giriştim, çok da yorulmuşum ama bahane üretme yok - şimdi başlayacağım.
Hayırlısı olsun gülüm, Eskişehir'in neresine gideceğini merak ediyorum
Kaçarı yok, ya olacakbende şimdi başlayım ozaman bakalım 1000 olcak mı hadi ne yapcaz görelim
ben 1000 e tamamladım öldüm
ben 1000 e tamamladım öldümkarın kasını sıkmak hiç aklıma gelmedi tüh bida öyle yaparım . sen naptın yaptın mı 1000
bugün yorgunsun kolaya kaç sıkmaAferin kız
Ben 500 yaptım, karnımı ve bacaklarımı sıkmaya çalışıyorum zıplarken fena zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?