Teşekkür ederim efendim çok düşüncelisinizbugün yorgunsun kolaya kaç sıkmaal sana tolerans
sporu yapmışsın işte buuuuuu işte bizim azmimizBugünkü menüm (daha iftar olmadı ama belki sonra fırsat bulamam yazmaya)
Sahur
2 hurma
700 ml su
Iftar
1 kepçe sütlü çorba
2 yk pilav
1 servis kaşığı tavuklu, mantarlı ıspanak yemeği (üzeri beşamel soslu ve kaşar peynirli)
1 lt su
Spor: 1000 zıplama + 3 km yürüyüş
Oleeeeyyyysporu yapmışsın işte buuuuuu işte bizim azmimiziftarın güzel olmuş sahurdada yiyebilsen keşke uyuyamadığın için yemiyomuşsun ama yoğurt bari yesen ya da süt içsen en azından
Bip bip bip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppnerde bu grubun üyeleriiii azıcık yaşam belirtisi istiyorum çok şey mi istiyorummm
Oleeeeyyyy
Yataktan kalkıp sağa sola çok bakınınca uykum dağılıyor ondan korkuma yemiyorum. Kendimi iyi hissediyorum, öyle çok açlık falan olmuyor
Bip bip bip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppp
Umutsuz vaka
menünde hiç protein yok az yiyosun ama sağlıklı değilİyi akşamlar..
kaç gündür yazamadığım için özür diliyorum, alerjim tuttu yine, bilgisayardan uzak durmak zorundaydım yoksa daha beter oluyor gözlerim..
Menüm
Sahura kalkamadım
İftarda
1 kase çorba
2 dilim ekmek
5-6 çatal patates püresi
1 küçük kase çoban salata
su 500 ml kadar içtim, gerisi gelir uyuyup kalmazsam :)
1 fincan çay
Ben de sahurda yiyipte sonra yatamayanlar grubunun bir uyesiydimBugünkü menüm
Sahur 03:30
1 lt su (sahurda yemek yediğim zaman uyuyamadığım için yemek yemiyorum)
Iftar 21:30
1 hurma
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
1 ısırık pide
6 tavuk nugget
500 ml su
500 ml daha su içeceğim
Spor: 1000 ip atlama
Biber patlatmasi nasil oluyor? Bildigimiz közlememi yoksa kizartiliyor mu?bugün menüm
sahur:1kuru erik
1ceviz
peynirli omlet
1domates,1salatalık
2 zeytin
minicik karpuz
iftar:1bardak yoğurt
1çatal tavuk
salata(yağsız tuzsuz)
2kaşık kırmızı biber patlatması(üstüne sarımsaklı yoğurt + 1 çay kaşığı tereyağı)
2kaşık pilav
1kepçe yoğurt çorbası
bitter çikolata (sonunda dayanamadım yediiiiiiiimmmm)
bugün yeme rekorumu kırdım4 bardak su .bir bardak siyah çay
fırın tepsisini 1 kaşık yağla yağlayıp kırmızı biberleri diziyorsun kesmeden felan yıkayıp diziyosun sadeceBen de sahurda yiyipte sonra yatamayanlar grubunun bir uyesiydimKesinlikle uyuyamazdim, uyusam bile kabus görurdum, yalniz degilmisim:)
Biber patlatmasi nasil oluyor? Bildigimiz közlememi yoksa kizartiliyor mu?
Anladım canım, peki çizik atmıyormusun biberlere ? O uzun kırmızı biberlerin dolması çok güzel oluyorfırın tepsisini 1 kaşık yağla yağlayıp kırmızı biberleri diziyorsun kesmeden felan yıkayıp diziyosun sadece
Kıss bende keşke tek öğün yesem tel gibi olurum heİyi akşamlar..
kaç gündür yazamadığım için özür diliyorum, alerjim tuttu yine, bilgisayardan uzak durmak zorundaydım yoksa daha beter oluyor gözlerim..
Menüm
Sahura kalkamadım
İftarda
1 kase çorba
2 dilim ekmek
5-6 çatal patates püresi
1 fincan çay
menünde hiç protein yok az yiyosun ama sağlıklı değilsahurda bari biraz protein alsan en azından ,niye sahur yapmıyosun . alerjin neye ? benimde bir sürü şeye alerjim var çok kötü bir şey ya
yok kızarınca çıkarıp kabuklarını soyuyorum çok kolay soyuluyorAnladım canım, peki çizik atmıyormusun biberlere ? O uzun kırmızı biberlerin dolması çok güzel oluyor
genelde yiyorsan sorun yok :) benimde acı yememem gerek kronik ürtikerim var malesef ilaçlarda bir yere kadar faydalıAslında yiyorum canım, kaç gündür balık tavuk ve s.. bu gün böyle oldu işte
sahurda da yiyorum da işte bu gün ailecek uyuyakaldık
Gözlerimde canım benim alerjim, mevsimle alakalı bir şey, uzun sürdü bu sefer geçmiyor,
Aynen canım, çok kötü bir şey, bir de acı yememem gerek ne zaman yedim onu da bilmiyorum ama başım sivilce doldu resmen bu gün
Çok geçmiş olsun ablamİyi akşamlar..
Menüm
Sahura kalkamadım
İftarda
1 kase çorba
2 dilim ekmek
5-6 çatal patates püresi
1 fincan çay
Sana da geçmiş olsun canımmenünde hiç protein yok az yiyosun ama sağlıklı değilsahurda bari biraz protein alsan en azından ,niye sahur yapmıyosun . alerjin neye ? benimde bir sürü şeye alerjim var çok kötü bir şey ya
Kabus görmüyorum şükür de uykusuz kalıyorum, zaten 11-12 de yatıyorum birde 3 de kalkarsam gün boyu esnemekten ağzım yırtılır herhalde :)))Ben de sahurda yiyipte sonra yatamayanlar grubunun bir uyesiydimKesinlikle uyuyamazdim, uyusam bile kabus görurdum, yalniz degilmisim:)
Menü güzel de su az :)BuGün yemeğe misafirlerim vardı kızlar bol bol koşuşturma oldu tabi şimdide koltukta ayaklarımı dinlendiriyorum nasıl şişmişler oyy oyy
Menüm
10:00
1 kase nesfit kefirle yedim
15:00
yarım yufka 4-5 yk patlıcan yemeği birazda karpuz
acele acele atıştırdım öyle kan şekerim düşmüştü
20:30
3 yk çorba
4-5 çatal salata
2 yk salçalı patatesli köfte fırında
Su : 1 litre oldu ancak
Spor : hiç oturmadım kii2 kere markete koştum evi toparladım çocukları doyurup hazırlıklara giriştim Bulaşık çay kahve derken bu saat oldu
Buldum :)bugün menüm
sahur:1kuru erik
1ceviz
peynirli omlet
1domates,1salatalık
2 zeytin
minicik karpuz
iftar:1bardak yoğurt
1çatal tavuk
salata(yağsız tuzsuz)
2kaşık kırmızı biber patlatması(üstüne sarımsaklı yoğurt + 1 çay kaşığı tereyağı)
2kaşık pilav
1kepçe yoğurt çorbası
bitter çikolata (sonunda dayanamadım yediiiiiiiimmmm)
bugün yeme rekorumu kırdım4 bardak su .bir bardak siyah çay
40 grBuldum :)
Ne kadar bitter yedin bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?