canımı patatesli köfte çektirdinBuGün yemeğe misafirlerim vardı kızlar bol bol koşuşturma oldu tabi şimdide koltukta ayaklarımı dinlendiriyorum nasıl şişmişler oyy oyy
Menüm
10:00
1 kase nesfit kefirle yedim
15:00
yarım yufka 4-5 yk patlıcan yemeği birazda karpuz
acele acele atıştırdım öyle kan şekerim düşmüştü
20:30
3 yk çorba
4-5 çatal salata
2 yk salçalı patatesli köfte fırında
Su : 1 litre oldu ancak
Spor : hiç oturmadım kii2 kere markete koştum evi toparladım çocukları doyurup hazırlıklara giriştim Bulaşık çay kahve derken bu saat oldu
Eee çok yememişsin, 1000 defa da zıpladın -> bitter yandı bitti kül oldu
Börek biraz fazla olmuş ama sporun çok güzel canım :)Bugünki menüm: iftari fazla kacirdim gün icinde regl oldum tutamadim kendimi
Sahur
1 yogurt
1 dilim karpuz
Iftar
2 kasik corba
1 kase manti
2 dilim kiymali börek
3 kasik patates salatasi
Su 1.5 lt
Spor 3km yürüyüs 1000 ziplama
senin menü uçmuşBugünki menüm: iftari fazla kacirdim gün icinde regl oldum tutamadim kendimi
Sahur
1 yogurt
1 dilim karpuz
Iftar
2 kasik corba
1 kase manti
2 dilim kiymali börek
3 kasik patates salatasi
Su 1.5 lt
Spor 3km yürüyüs 1000 ziplama
Eee çok yememişsin, 1000 defa da zıpladın -> bitter yandı bitti kül oldu
Aferin kız
Ben 500 yaptım, karnımı ve bacaklarımı sıkmaya çalışıyorum zıplarken fena zorluyor
senin menü uçmuş
çok iyi ne kadar yaptınVallah uctu ama bi baktim siz 1000 ziplamayi yapmissiniz hemen dedim okadar tikindin hemen ziplamaya basladim :)
çok iyi ne kadar yaptın
ne güzel ya ben yürüyüş yapamıyorum aç aç iradesizim1000 ziplama gün icindede 3 km yürüyüs
ne güzel ya ben yürüyüş yapamıyorum aç aç iradesizim
Benim bacak kaslarim sizliyor hemen ertesi gün belli ediyor merdivenden cikarkan sizliyor
Iyiki varsiniz size inat yapiyorum vallah yoksa yapmazdim... Yapmayinca icime kötü his geliyor
makarnayı yarın telafi et bence ya sporla yada beslenme şekliylebugünkü menüm
10:45 2 dilim yumurtalı ekmek 1 fincan çay
18:30 1 tabak makarna
4 bardak su yatana kadar 2 bardak daha içicem
spor yok koşuşturmaca vardı :)
şimdikte 1 fincan kahve
bugün korkunun ecele faydası yok deyip diş dr. gittim kanal tedavisine başladı bugün çok fazla ağrıyodu o yüzden yemek yiyemez hale geldim eve geldiğimde kızım makarna diye tutturunca bende 1 tabak makarnayı götürdüm hazır dişim ağrımıyorken yedim yedikten sonra pişman oldum tabi dahada bişe yemedim
menün güzel olmuş spor da güzel hergün misafir gelse 1 aya kalmaz toparlarız bendede öyle oluyo koşuşturmalar :)BuGün yemeğe misafirlerim vardı kızlar bol bol koşuşturma oldu tabi şimdide koltukta ayaklarımı dinlendiriyorum nasıl şişmişler oyy oyy
Menüm
10:00
1 kase nesfit kefirle yedim
15:00
yarım yufka 4-5 yk patlıcan yemeği birazda karpuz
acele acele atıştırdım öyle kan şekerim düşmüştü
20:30
3 yk çorba
4-5 çatal salata
2 yk salçalı patatesli köfte fırında
Su : 1 litre oldu ancak
Spor : hiç oturmadım kii2 kere markete koştum evi toparladım çocukları doyurup hazırlıklara giriştim Bulaşık çay kahve derken bu saat oldu
telafi etcem ama gözüm dönmüş gibi yedim :)makarnayı yarın telafi et bence ya sporla yada beslenme şekliyledişin için çok geçmiş olsun kanal tedavisi acıttı mı:)
ayyy yazık sanatelafi etcem ama gözüm dönmüş gibi yedim :)
dişiye gittim elim ayağım titriyo koltukta bayıldım bayılıcam derken bitti ama hiç acımadı ecel teri döktüm resmen dr. bitti deyince o kadar stresi boşuna yaşamışım dedim korkmaya gerek yokmuş
çarşamba günü dolgusunu tamamlıcak gene aynı korku daha 6 dolgu var taş temizleme öldüm ben öldüm :)ayyy yazık sana
dolgu bende yaptırdım o acısız oluyor korkmaçarşamba günü dolgusunu tamamlıcak gene aynı korku daha 6 dolgu var taş temizleme öldüm ben öldüm :)
ön 2 dişimin üstleri döküldü etleri görünüyor yanar falan kafamda kuruyorum kuruyorum korkuyorum :)dolgu bende yaptırdım o acısız oluyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?