Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımı patatesli köfte çektirdin

Börek biraz fazla olmuş ama sporun çok güzel canım :)

Benim bacak kaslarim sizliyor hemen ertesi gün belli ediyor merdivenden cikarkan sizliyor
Iyiki varsiniz size inat yapiyorum vallah yoksa yapmazdim... Yapmayinca icime kötü his geliyor
Anca böyle birbirimizi gaza getirerek bir yerlere ulaşacağız. Senin yapmadığında kendini kötü hissetmen doğru yolda olduğumuzun göstergesi

bugünkü menüm
10:45 2 dilim yumurtalı ekmek 1 fincan çay
18:30 1 tabak makarna
4 bardak su yatana kadar 2 bardak daha içicem
spor yok koşuşturmaca vardı :)
şimdikte 1 fincan kahve

bugün korkunun ecele faydası yok deyip diş dr. gittim kanal tedavisine başladı bugün çok fazla ağrıyodu o yüzden yemek yiyemez hale geldim eve geldiğimde kızım makarna diye tutturunca bende 1 tabak makarnayı götürdüm hazır dişim ağrımıyorken yedim yedikten sonra pişman oldum tabi dahada bişe yemedim

makarnayı yarın telafi et bence ya sporla yada beslenme şekliyledişin için çok geçmiş olsun kanal tedavisi acıttı mı:)

menün güzel olmuş spor da güzel hergün misafir gelse 1 aya kalmaz toparlarız bendede öyle oluyo koşuşturmalar :)

makarnayı yarın telafi et bence ya sporla yada beslenme şekliyledişin için çok geçmiş olsun kanal tedavisi acıttı mı:)
telafi etcem ama gözüm dönmüş gibi yedim :)
dişiye gittim elim ayağım titriyo koltukta bayıldım bayılıcam derken bitti ama hiç acımadı ecel teri döktüm resmen dr. bitti deyince o kadar stresi boşuna yaşamışım dedim korkmaya gerek yokmuş

ayyy yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…