kolay olur inşallahön 2 dişimin üstleri döküldü etleri görünüyor yanar falan kafamda kuruyorum kuruyorum korkuyorum :)
Canim bencebugünkü menüm
10:45 2 dilim yumurtalı ekmek 1 fincan çay
18:30 1 tabak makarna
4 bardak su yatana kadar 2 bardak daha içicem
spor yok koşuşturmaca vardı :)
şimdikte 1 fincan kahve
bugün korkunun ecele faydası yok deyip diş dr. gittim kanal tedavisine başladı bugün çok fazla ağrıyodu o yüzden yemek yiyemez hale geldim eve geldiğimde kızım makarna diye tutturunca bende 1 tabak makarnayı götürdüm hazır dişim ağrımıyorken yedim yedikten sonra pişman oldum tabi dahada bişe yemedim
Gelmis gecmis olsun canimtelafi etcem ama gözüm dönmüş gibi yedim :)
dişiye gittim elim ayağım titriyo koltukta bayıldım bayılıcam derken bitti ama hiç acımadı ecel teri döktüm resmen dr. bitti deyince o kadar stresi boşuna yaşamışım dedim korkmaya gerek yokmuş
Kiz korkma bu kadar, elbette ki biraz aciyabilir ama dayanilmayacak bir sey degil. Sakin olmaya calis ve nasil olsa acimayacak hemen bitecek düsüncesiyle oraya gitön 2 dişimin üstleri döküldü etleri görünüyor yanar falan kafamda kuruyorum kuruyorum korkuyorum :)
Bu ne tatli bir seymis böyle
Evi vişnelik ten tuttuk canım güzel bi yer ama biraz pahaliCanım ben hiç yapmadımeve geldim yemeğe giriştim, çok da yorulmuşum ama bahane üretme yok - şimdi başlayacağım.
Hayırlısı olsun gülüm, Eskişehir'in neresine gideceğini merak ediyorum
Komsuyuz o zamanEvi vişnelik ten tuttuk canım güzel bi yer ama biraz pahali
Masallah kuzum ya süpersin, 20 dakikaya tamamlamaya calis onu sen, 1000 de ziplama yaparsan süper olur@E-brulim 13dk stepper yaptım ağzım dilim kurudu ya benim sporda bukadar olur
yok tartılmadım ama kendimi şiş hissediyorum sende durum neMasallah kuzum ya süpersin, 20 dakikaya tamamlamaya calis onu sen, 1000 de ziplama yaparsan süper olurtartildin mi hic?
Tartilsana ya merak ettimyok tartılmadım ama kendimi şiş hissediyorum sende durum ne
geçen hafta 69.5 bu hafta 68.7Tartilsana ya merak ettimBelki regl yoldadir ondan sis hissediyorsundur?
Ben dün aksam tartildim -500
Persembe aksamina kadar düser o dahageçen hafta 69.5 bu hafta 68.7
verdin mi sonunda yupppiiiii
evet bencede perşembe iyi :)Persembe aksamina kadar düser o daha
Tartilmayi persembe yapalim degil mi?
Evet canim en gec cuma 8 de liste paylasilmasi gerekiyor, persembeden bildirim yapariz, cuma yine tartilma imkanimiz var, azalma olursa bildirimi degistiririz artik.evet bencede perşembe iyi zaten cumaya listenin 8 gibi hazır olması gerekmiyor mu
Ben kendimi hic zayiflamis gibi hissetmiyorum ki zatenE-brulim kilo tartıda veriyorumda bedenimde hissetmiyorum bensen hissediyomusun
o fotoları görmeye cesaretim yokBen kendimi hic zayiflamis gibi hissetmiyorum ki zatenanca resimlere falan bakinca farki görüyorum. Zayiflamadan önce ki resimlerinde suan ki resmini yan yana getirsen?
Oo süper ne zaman geliyosun memlekete peki canım.Komsuyuz o zaman
Hafize_isvicre senin kilon ne durumda tartıldın mı
gün içinde benim 1 kg bile oynuyor senin 100 gr oynamış nolcak ondan cumaya veririz hep birlikte inşallahBenim gecen hafta 70.5 di regl olmadan 69.9 di ve bugün sabah 70.1insallah cumaya kadar düser..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?