Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin arkadaslar evdeki hastalari misafirleri bu gün itibariyle gönderdim bosa ciktim artik kusura bakmayin yazamadim ne zamandir yogunluktan . gogo2405 hayirli ugurlu olsun senin icin en iyi yer olur insallah atamanda ailenle beraber olursn en kisda zamanda

günaydın :) evet görünmüyordun uzun zamandır artık bol bol paylaşım yaparsın

o fotoları görmeye cesaretim yok
Belki onlar seni daha cok gaza getirir?
Sence ip atlamanin faydasi oluyormudur yoksa sadece oructan dolayi mi veriyoruz?

Oo süper ne zaman geliyosun memlekete peki canım.
Hic bilmiyorum ki goncam, bu sene planda eskisehir yok maalesef belki seneye kismet olur bakalim

Benim gecen hafta 70.5 di regl olmadan 69.9 di ve bugün sabah 70.1 insallah cumaya kadar düser..
dogru yoldayiz
canim sabah tartilma, sahurda bir seyler yedigin icin onlarin agirligi olabilir üstünde, aksam saatlerinde tartilirsan dogru sonucu görürsün.

evet canim insallah artik hem paylasim hem spor yapacam silkelenip kendime geliyorum bu gün itibariyle

Hatisim hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldi Pek bir azimli gördüm seni

sudan mı gidiyor diye düşünmüyor değilim

Amin canım Saolasın
Hadi inşallah seneye görüşürüz gelirsen

bende kalan 500 ü anlaştığımız gibi iftardan sonra yapıcam . sende yorgun olursan kaslarını sıkmadan yap
Zaten 6 da cik eve yürü, yemek yap derken bende kaslarimi sıkacak hal kalmaz ki cok tesekkür ederim beni destekledigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…