günaydın :) evet görünmüyordun uzun zamandır artık bol bol paylaşım yaparsıngünaydin arkadaslar evdeki hastalari misafirleri bu gün itibariyle gönderdim bosa ciktim artik kusura bakmayin yazamadim ne zamandir yogunluktan .gogo2405 hayirli ugurlu olsun senin icin en iyi yer olur insallah atamanda ailenle beraber olursn en kisda zamanda
evet canim insallah artik hem paylasim hem spor yapacam silkelenip kendime geliyorum bu gün itibariylegünaydın :) evet görünmüyordun uzun zamandır artık bol bol paylaşım yaparsın
gün içinde benim 1 kg bile oynuyor senin 100 gr oynamış nolcak ondan cumaya veririz hep birlikte inşallah
Belki onlar seni daha cok gaza getirir?o fotoları görmeye cesaretim yok
Hic bilmiyorum ki goncam, bu sene planda eskisehir yok maalesefOo süper ne zaman geliyosun memlekete peki canım.
Benim gecen hafta 70.5 di regl olmadan 69.9 di ve bugün sabah 70.1insallah cumaya kadar düser..
günaydin arkadaslar evdeki hastalari misafirleri bu gün itibariyle gönderdim bosa ciktim artik kusura bakmayin yazamadim ne zamandir yogunluktan .gogo2405 hayirli ugurlu olsun senin icin en iyi yer olur insallah atamanda ailenle beraber olursn en kisda zamanda
evet canim insallah artik hem paylasim hem spor yapacam silkelenip kendime geliyorum bu gün itibariyle
sudan mı gidiyor diye düşünmüyor değilimBelki onlar seni daha cok gaza getirir?
Sence ip atlamanin faydasi oluyormudur yoksa sadece oructan dolayi mi veriyoruz?
Hic bilmiyorum ki goncam, bu sene planda eskisehir yok maalesefbelki seneye kismet olur bakalim
dogru yoldayiz
canim sabah tartilma, sahurda bir seyler yedigin icin onlarin agirligi olabilir üstünde, aksam saatlerinde tartilirsan dogru sonucu görürsün.
Hatisim hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldiPek bir azimli gördüm seni
Kafam karisiksudan mı gidiyor diye düşünmüyor değilim
Amin canım Saolasıngünaydin arkadaslar evdeki hastalari misafirleri bu gün itibariyle gönderdim bosa ciktim artik kusura bakmayin yazamadim ne zamandir yogunluktan .gogo2405 hayirli ugurlu olsun senin icin en iyi yer olur insallah atamanda ailenle beraber olursn en kisda zamanda
Hadi inşallah seneye görüşürüz gelirsenBelki onlar seni daha cok gaza getirir?
Sence ip atlamanin faydasi oluyormudur yoksa sadece oructan dolayi mi veriyoruz?
Hic bilmiyorum ki goncam, bu sene planda eskisehir yok maalesefbelki seneye kismet olur bakalim
dogru yoldayiz
canim sabah tartilma, sahurda bir seyler yedigin icin onlarin agirligi olabilir üstünde, aksam saatlerinde tartilirsan dogru sonucu görürsün.
Hatisim hosgeldin, gözlerimiz yollarda kaldiPek bir azimli gördüm seni
Insallah canim, hayirlisi olsunHadi inşallah seneye görüşürüz gelirsen
giden defolsun gitsin gelmesin bidaaKafam karisikgiden geri gelmesin de
giden defolsun gitsin gelmesin bidaa
lütfen dönmesin istemiyorum artıkgiden gitmistir, dönerse senindir, dönmezse
Dönerse el biriligiyle gönderirizlütfen dönmesin istemiyorum artık
E-brulim 500 tane zıpladım sen naptın iştemisin
bende kalan 500 ü anlaştığımız gibi iftardan sonra yapıcam . sende yorgun olursan kaslarını sıkmadan yapDönerse el biriligiyle göndeririz
süpersin canim ya, böyle beni de acayip gaza getiriyorsun
Maalesef isteyim, 6 da cikiyorum
Zaten 6 da cik eve yürü, yemek yap derken bende kaslarimi sıkacak hal kalmaz kibende kalan 500 ü anlaştığımız gibi iftardan sonra yapıcam . sende yorgun olursan kaslarını sıkmadan yap
bende sen yapıyosun diye yapıyorumZaten 6 da cik eve yürü, yemek yap derken bende kaslarimi sıkacak hal kalmaz kicok tesekkür ederim beni destekledigin icin
Biz seninle bu isi kiviracagiz kuzumbende sen yapıyosun diye yapıyorumbirbirimize destek olalım
inşallah :) stepper 20 dk ya tamamlandı ama öldümBiz seninle bu isi kiviracagiz kuzum
Harikasin caniminşallah :) stepper 20 dk ya tamamlandı ama öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?