Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
sahur:8 çiğ badem
1hurma
1kase yoğurt
domates,salatalık
2yeşil zeytin
3yeşil biber
1 yumurta haşlama
1kk light peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

iftar:1 hurma,
4kaşık kuru fasulye
2tane köfte
1bardak yoğurt
salata(yağlı)
1kepçe mercimek çorbası
biber kızartmasının içinden iki çatal domates
bitter çikolata(kare kareya 2 karesini yedim)
1 ısırık pide

2 bardak su

direndiklerim :
puding
sıcak pideden biraz daha yeme isteği
fındıklı lokum
nektarin
fırında patatesli tavuk
pilav

Son düzenleme:
Kuzum sen regl falan mı olacaksın?
Biraz fazla gibi geldi bana menün, su da az. Suyu çoğalt yatana kadar. Direnç listesinin de maşallahı var

Kuzum sen regl falan mı olacaksın?
Biraz fazla gibi geldi bana menün, su da az. Suyu çoğalt yatana kadar. Direnç listesinin de maşallahı var
regl falan yok benim oburluğumdan bide gülüyorum yüzsüz yüzsüzsu içiyorum bakalım ne kadar içebilirsem .

üstüne 500 kere zıpladım ama ayrıca ben tıkınarak veriyorum sen naptın kaç tane zıpladın rapor ver ben 1000 yaptım
Doğru unutmuşum, sen tıkınarak zayıflıyordun daha hiç zıplamadım, ayıptır söylemesi baya acıktım bugün hiç halim yok iftardan sonra yapacağım ama kaçarı yok

#direnfyzanur

canımı patatesli köfte çektirdin
Oy canım ya kıyamam yap sende oruçlusun kusura bakma:/

menün güzel olmuş spor da güzel hergün misafir gelse 1 aya kalmaz toparlarız bendede öyle oluyo koşuşturmalar :)
Zaten kilom hareketsizlikten benim 1 ay boyunca her akşam iftara alsam milleti kesinn zayıflarım, dökülüyorum sonrasında emekleyerek yatağa giderim artık Ay inşallah 4-5 kg gitsede yeter şimdilik.

Bugünkü Menüm
10:00
nesfit bir kase ve olmazsa olmazım kahve
15:00
1 kase süzme mercimek çorbası
2 parça haşlama tavuk göğsü
18:00
kepek ekmekle marullu peynirli sandviç
Az öncede bi dilim karpuz ve bir tüylü şeftali yedim.
Su 1,5 lt
Spor 40 dk yürüyüş

menün güzel olmuş :) ben şeftaliye dokunamıyorum ya tüylü diye yiyenlere imreniyorum

Yok valla acıkmıyorum genelde :) bazen oluyor işte çok işim olduğu günlür falan.. yoksa hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür :)
Yok yaa ne kaybolmasıı yerimde sayıyorum maaleseff

genelde yiyorsan sorun yok :) benimde acı yememem gerek kronik ürtikerim var malesef ilaçlarda bir yere kadar faydalı

Evet canım yiyorum :)
Dikkat et sen de kendine, hiçbirşey sağlıktan önemli değil ya, acı yemeyi ver sen dee :))

Bende 500 tamamladim :) gerisi iftardan sonra kizlar bende sanki yag eritecene kas yapiyor sanki?? Kaslarim cok aciyor yürüyünce
Süpersin canım
Yağlar kasa dönüşüyordur canım bu çok iyi bir şey, kilon düşmeyebilir ama daha zayıf ve daha fit bir görüntün olur

Çok güzel olmuş canım. Sende artık yeşil çay içmiyorsun sanırım?

menün güzel olmuş :) ben şeftaliye dokunamıyorum ya tüylü diye yiyenlere imreniyorum
Sende ağdalı olanından ye

Bugünkü menüm

Sahur
500 ml su
2 hurma

Iftar
1 fırında patates
5 paneli balık stick
Remulad sos
1 halka tatlısı
1 lt su

Spor: 1000 zıplama + 5 km yürüyüş

bende nektarin yiyorum işte .sen hazır mı besleniyosun yazdıkların hazır sanırım sağlıksız değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…