bende temizlik takıntısı var başkası dokunursa yiyememSen de benim kardeşim gibi kabuğunu başkasına soydur sonra ye canım :)
nedir bu tatlılardan çektiğimizSüpersin canım
Yağlar kasa dönüşüyordur canım bu çok iyi bir şey, kilon düşmeyebilir ama daha zayıf ve daha fit bir görüntün olur
Çok güzel olmuş canım. Sende artık yeşil çay içmiyorsun sanırım?
Sende ağdalı olanından ye
Bugünkü menüm
Sahur
500 ml su
2 hurma
Iftar
1 fırında patates
5 paneli balık stick
Remulad sos
1 halka tatlısı
1 lt su
Spor: 1000 zıplama + 5 km yürüyüş
bende temizlik takıntısı var başkası dokunursa yiyememo yüzden nektarin yiyorum bende
Bugün hazır oldu maalesefbende nektarin yiyorum işte .sen hazır mı besleniyosun yazdıkların hazır sanırım sağlıksız değil mi
Sormanedir bu tatlılardan çektiğimiz
cuma görürüm ben seniBugün hazır oldu maalesef
Sormaama canım çoook çekmişti
Perşembe akşamına kadar zıplamalara tam gaz devam. Yarın biraz fazla zıplarım belki :)cuma görürüm ben seni
akşam geliyosun gücün kalmaz bence merakla bekliyorum kaç yapacaksın bakalımPerşembe akşamına kadar zıplamalara tam gaz devam. Yarın biraz fazla zıplarım belki :)
Bakalım yarın ola hayrolaakşam geliyosun gücün kalmaz bence merakla bekliyorum kaç yapacaksın bakalım
ben 1000 yapıyımda gerisini düşünürüz bu tembellikleBakalım yarın ola hayrola
Yalnız senide peşimden sürüklerim, ona göre
Tembellik bizi bu hale getirdi unutmaben 1000 yapıyımda gerisini düşünürüz bu tembellikle
Duymazdan gel bakalım sen söylediklerimi
iyi gecelerDuymazdan gel bakalım sen söylediklerimi
Ben yattım kızlar, iyi geceler, tatlı rüyalar
sağol canım ama elimde olan bişey değil oraya gidince elim ağağım titremeye başlıyor yarın saat 3 de bakalım ne olcakKiz korkma bu kadar, elbette ki biraz aciyabilir ama dayanilmayacak bir sey degil. Sakin olmaya calis ve nasil olsa acimayacak hemen bitecek düsüncesiyle oraya git
inşallah canım yarın bakcaz artık birde eşim bırakıp gidiyo tek başıma dahada korkuyorum dedim ama yarın gitmek yok diye :)kolay olur inşallah
iradene bayıldım cnm ben olsam hepsinden götürmüştüm :)bugün menüm
sahur:8 çiğ badem
1hurma
1kase yoğurt
domates,salatalık
2yeşil zeytin
3yeşil biber
1 yumurta haşlama
1kk light peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
iftar:1 hurma,
4kaşık kuru fasulye
2tane köfte
1bardak yoğurt
salata(yağlı)
1kepçe mercimek çorbası
biber kızartmasının içinden iki çatal domates
bitter çikolata(kare kareya 2 karesini yedim)
1 ısırık pide
2 bardak su
direndiklerim :
puding
sıcak pideden biraz daha yeme isteği
fındıklı lokum
nektarin
fırında patatesli tavuk
pilav
Insallah kolay atlatirsin canimsağol canım ama elimde olan bişey değil oraya gidince elim ağağım titremeye başlıyor yarın saat 3 de bakalım ne olcak
yarın bende ipe başlıyım ama ben 1000 yapamam herhalde ben iple atlıyorum 200 den sonrası yok bende :)
O gece yedigin hic olmamis canimbugünkü menüm
10:30 2 dilim patatesli omlet 1 fincan çay
16:30 yarım avuç yer fıstığı 1 kahve
18:45 yarım kase taze fasülye çok az pide (kızıma yedirirken canım çekti sonrasında pişmanlık hissettim)
23:00 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasülye yarım kase cacık (eşim eve geç geldi yemek bu saatte kaldı)
2,5 litre su
spor 30 dk yürüyüş 25 dk egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?