bugün yaz nasıl geçtiğini merak ederim ben , eşinde gitmesin adamı hasta etmesininşallah canım yarın bakcaz artık birde eşim bırakıp gidiyo tek başıma dahada korkuyorum dedim ama yarın gitmek yok diye :)
Günaydin kizlar,
bugünü hareketsiz geciren bu teyze tarafindan öpülsünHadi bakayim oturun da göreyim
bence menün güzel olmuş sadece akşam yemeği biraz geç olmuş ama oda çok bişey yemediğin için sorun değil diye düşünüyorumbugünkü menüm
10:30 2 dilim patatesli omlet 1 fincan çay
16:30 yarım avuç yer fıstığı 1 kahve
18:45 yarım kase taze fasülye çok az pide (kızıma yedirirken canım çekti sonrasında pişmanlık hissettim)
23:00 2 kaşık pilav 2 kaşık taze fasülye yarım kase cacık (eşim eve geç geldi yemek bu saatte kaldı)
2,5 litre su
spor 30 dk yürüyüş 25 dk egzersiz
Biran seni gözümün önünde böyle canlandirdim
okadar sırıtık değilim benBiran seni gözümün önünde böyle canlandirdim
Neseli olarak nitelendirmistim ben onu zatenokadar sırıtık değilim ben
Canim dogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu ve saglikli yillara. Yeni yasin sana gönlünden gecen ne varsa onu versinkizlar kbakmayin internet paketim bittigi icin gelemedim malum ramazan dolayisiylada inanilmaz yogun geciyor misafir gel misafire git bi yerdrn girmeye firsatim olmuyor
Bugun doğum günüm esim aksama kalabalik olacagiz ona gore yemek yap dedi ama kim gelecek bilmiyorum. belliki bisi planlamis ama ramazan oldugundan mecburi yemek faslindan dolayi soylemek zorunda kaldi yoksa ruhum duymayacakti.
Bu arada ctesi ehliyet sinavim var yogun bi sekilde onada calisiyorum
Canim dogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu ve saglikli yillara. Yeni yasin sana gönlünden gecen ne varsa onu versin
doğum günün kutlu olsun ,huzurlu bir ömür geçir inşallah . bu arada doğum günü senin yemeği yapan yine senkizlar kbakmayin internet paketim bittigi icin gelemedim malum ramazan dolayisiylada inanilmaz yogun geciyor misafir gel misafire git bi yerdrn girmeye firsatim olmuyor
Bugun doğum günüm esim aksama kalabalik olacagiz ona gore yemek yap dedi ama kim gelecek bilmiyorum. belliki bisi planlamis ama ramazan oldugundan mecburi yemek faslindan dolayi soylemek zorunda kaldi yoksa ruhum duymayacakti.
Bu arada ctesi ehliyet sinavim var yogun bi sekilde onada calisiyorum
ara kizistirma kizdoğum günün kutlu olsun ,huzurlu bir ömür geçir inşallah . bu arada doğum günü senin yemeği yapan yine seninsan karıcım yemek yapma felan der ben hallederim der sen yorulma der derde der yani
doğum günün kutlu olsun ,huzurlu bir ömür geçir inşallah . bu arada doğum günü senin yemeği yapan yine seninsan karıcım yemek yapma felan der ben hallederim der sen yorulma der derde der yani
Chocomelim izine gidip geldiniz mi?Mutlu yillar zeynepcim. Ah bu kocalarr ancak bu kadar dusunceli olabiliyorlar iste
benimde aklıma lokantadan alması geldide ondan demiştim ama unutmamasıda yeter
oncelikle tesekkurler canim.
aman yok kiz ne anlar bizimki yemekten o anca salata yapar.
sonradan pisman oldu soyledigine cunku alt komsumuzun annesinin lokantasi var dun bizdelerdi iftarda. adam dedi abi bana niye soylemedin bizim annenin lokantasindan getirirz ahahah o zaman pisman oldu iste
senin ki napıyo senin doğum gününde okadar memnunsan söyle bakıyımKocalarinizi öpün de basiniza koyun, beterin beteri varsu kadin milleti de hic bir seyden memnun kalmiyor
Benim ki yemege götürürsenin ki napıyo senin doğum gününde okadar memnunsan söyle bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?