Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence menün güzel olmuş sadece akşam yemeği biraz geç olmuş ama oda çok bişey yemediğin için sorun değil diye düşünüyorum

kizlar kbakmayin internet paketim bittigi icin gelemedim malum ramazan dolayisiylada inanilmaz yogun geciyor misafir gel misafire git bi yerdrn girmeye firsatim olmuyor

Bugun doğum günüm esim aksama kalabalik olacagiz ona gore yemek yap dedi ama kim gelecek bilmiyorum. belliki bisi planlamis ama ramazan oldugundan mecburi yemek faslindan dolayi soylemek zorunda kaldi yoksa ruhum duymayacakti.
Bu arada ctesi ehliyet sinavim var yogun bi sekilde onada calisiyorum

Canim dogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu ve saglikli yillara. Yeni yasin sana gönlünden gecen ne varsa onu versin

doğum günün kutlu olsun ,huzurlu bir ömür geçir inşallah . bu arada doğum günü senin yemeği yapan yine sen insan karıcım yemek yapma felan der ben hallederim der sen yorulma der derde der yani

doğum günün kutlu olsun ,huzurlu bir ömür geçir inşallah . bu arada doğum günü senin yemeği yapan yine sen insan karıcım yemek yapma felan der ben hallederim der sen yorulma der derde der yani
ara kizistirma kiz

oncelikle tesekkurler canim.

aman yok kiz ne anlar bizimki yemekten o anca salata yapar.
sonradan pisman oldu soyledigine cunku alt komsumuzun annesinin lokantasi var dun bizdelerdi iftarda. adam dedi abi bana niye soylemedin bizim annenin lokantasindan getirirz ahahah o zaman pisman oldu iste

Kocalarinizi öpün de basiniza koyun, beterin beteri var su kadin milleti de hic bir seyden memnun kalmiyor

benimde aklıma lokantadan alması geldide ondan demiştim ama unutmamasıda yeter

senin ki napıyo senin doğum gününde okadar memnunsan söyle bakıyım
Benim ki yemege götürür aslinda elinden geliyor bir kac bir sey ama simdiye kadar dogum günümde hic yemek yapmadi. Adam yemek yapmayi normal bir sey olarak görüyor galiba
Saka bir yana da ne kocalar var eslerinin degerini bilmiyorlar, benim esim bana dogum günümde bir sey yapmasa da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…