- 8 Haziran 2015
- 225
- 165
- 18
- 35
oncelikle tesekkurler canim.
aman yok kiz ne anlar bizimki yemekten o anca salata yapar.
sonradan pisman oldu soyledigine cunku alt komsumuzun annesinin lokantasi var dun bizdelerdi iftarda. adam dedi abi bana niye soylemedin bizim annenin lokantasindan getirirz ahahah o zaman pisman oldu iste
Canim ne güzel tesadüf olmus, seninde dogum günün kutlu olsun. Rabbim hayirli, saglikli, uzun ömürler nasip etsin.Canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglikli yillara :) allah yardimcin olsun iftara yetisdirirsin insallah yemekleri :)
Ne güzel tesadüfki bugün benimde dogum günüm :) ve sansliyim esim yemege götürcekmis :)
tabi canım önemli olan bir gün değil hergün güzel davranması . tabi yinedeeeeeeeeee elinden geliyorsa ben elinden isterdim beni hasta etmesin yapsın işi neBenim ki yemege götürüraslinda elinden geliyor bir kac bir sey ama simdiye kadar dogum günümde hic yemek yapmadi. Adam yemek yapmayi normal bir sey olarak görüyor galiba
Saka bir yana da ne kocalar var eslerinin degerini bilmiyorlar, benim esim bana dogum günümde bir sey yapmasa da olur
doğum günün kutlu olsun canım mutlu bir hayat geçir inşallah . kaç yaşına girdinCanim dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglikli yillara :) allah yardimcin olsun iftara yetisdirirsin insallah yemekleri :)
Ne güzel tesadüfki bugün benimde dogum günüm :) ve sansliyim esim yemege götürcekmis :)
niye insaın canını pasta çektiriyosunCanim ne güzel tesadüf olmus, seninde dogum günün kutlu olsun. Rabbim hayirli, saglikli, uzun ömürler nasip etsin.
Esim yemege götürüyor diye simarip cok kacirma yemekleri emi
bi kaç kaşıktan bişey olmaz diğerleride normal ölçüde bence:)merhaba kizlar nöbetten geldim aksama kadar uyudum
menumu yazayim
iftar
patates biber patlican ve kabak kizartmasindan karisik bi kac kasik
yogurt bi kase
iki dilim karpuz
iki bardak cay
bi dilim peynir
sahur
bi dilim ekmek
iki dilim paynir
uc zeytin
domates
salatalik
iki litre su
yarim saat yürüyüs
iftar menüm cok fenaaa
nöbette olunca
birazdan bende atlamaya başlarımInsallah kolay atlatirsin canimagrisiz, sizisiz...
Bizimkisi maksat spor olsun, sen yeter ki yap 200 de olsa kafi
O gece yedigin hic olmamis canim
iş yerine yakın ya bıraktığı gibi yok oluyo :) dişimde yine uyuşturdu dolgu yaptı hiç acımadı bu sefer korkumun yendim galiba ama haftayada diş taşı temizliği varbugün yaz nasıl geçtiğini merak ederim ben , eşinde gitmesin adamı hasta etmesin
Onun yemek yapması özel bir şey değil, o normal günlerde de yemek yaptığı için dışarda yemek yemeği daha özel buluyor :) senin ki daha iyi olsun balım :)tabi canım önemli olan bir gün değil hergün güzel davranması . tabi yinedeeeeeeeeee elinden geliyorsa ben elinden isterdim beni hasta etmesin yapsın işi ne
Naptım ben yaniye insaın canını pasta çektiriyosunçekti valla çektiiii
Bu dünkü iftar değil mi canım?merhaba kizlar nöbetten geldim aksama kadar uyudum
menumu yazayim
iftar
patates biber patlican ve kabak kizartmasindan karisik bi kac kasik
yogurt bi kase
iki dilim karpuz
iki bardak cay
bi dilim peynir
sahur
bi dilim ekmek
iki dilim paynir
uc zeytin
domates
salatalik
iki litre su
yarim saat yürüyüs
iftar menüm cok fenaaa
nöbette olunca
Sus kız az kaldı iftara :)acıktııııııııııııımmmmmmmm
Benimde bugün hiç atlayasım yok aslında ama işte verilmiş bir söz var mecbur atlayacağız :) sen gece az da olsa yememeye çalış gülüm.birazdan bende atlamaya başlarım
gece yediğimde eşimme eşlik edeyim diye yemek zorunda kaldım ama çok azdı
Hadi gelmiş geçmiş olsun, en zor kısmını atlattın :)iş yerine yakın ya bıraktığı gibi yok oluyo :) dişimde yine uyuşturdu dolgu yaptı hiç acımadı bu sefer korkumun yendim galiba ama haftayada diş taşı temizliği var
bugüne özel bişeymi benimde atlayasım yok 200 atlayabildim 500 mü yapsak acabaOnun yemek yapması özel bir şey değil, o normal günlerde de yemek yaptığı için dışarda yemek yemeği daha özel buluyor :) senin ki daha iyi olsun balım :)
Naptım ben yaözür dilerim
Bu dünkü iftar değil mi canım?
Kızartma olmamış
Sus kız az kaldı iftara :)
Benimde bugün hiç atlayasım yok aslında ama işte verilmiş bir söz var mecbur atlayacağız :) sen gece az da olsa yememeye çalış gülüm.
Hadi gelmiş geçmiş olsun, en zor kısmını atlattın :)
Ağzından resmen bal damlıyor kuzum. 500 kabulüm - konu kapanmıştırbugüne özel bişeymi benimde atlayasım yok 200 atlayabildim 500 mü yapsak acaba
yaparız yaparızAğzından resmen bal damlıyor kuzum. 500 kabulüm - konu kapanmıştırben daha hiç yapmadım ya
Ayy sende miiimenün güzel olmuş :) ben şeftaliye dokunamıyorum ya tüylü diye yiyenlere imreniyorum
Kilo azaldıkça vermeside okadar zor oluyor. Yediklerni değiştir işe yarayacaktır. Mesela proteine mi ağırlık veriyordun sebze ve meyveye yönel şimdi yada k.hidrata . Benimkiler doğumdan kalma inatçı yerleşmiş kilolar hiç mutlu değilim bu şekilYok valla acıkmıyorum genelde :) bazen oluyor işte çok işim olduğu günlür falan.. yoksa hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür :)
Yok yaa ne kaybolmasıı yerimde sayıyorum maaleseff
Evet canım yiyorum :)
Dikkat et sen de kendine, hiçbirşey sağlıktan önemli değil ya, acı yemeyi ver sen dee :))
İçiyorum gülümSüpersin canım
Yağlar kasa dönüşüyordur canım bu çok iyi bir şey, kilon düşmeyebilir ama daha zayıf ve daha fit bir görüntün olur
Çok güzel olmuş canım. Sende artık yeşil çay içmiyorsun sanırım?
Sende ağdalı olanından ye
Bugünkü menüm
Sahur
500 ml su
2 hurma
Iftar
1 fırında patates
5 paneli balık stick
Remulad sos
1 halka tatlısı
1 lt su
Spor: 1000 zıplama + 5 km yürüyüş
dokunuyumda bütün gün aklıma gelsin sonra psikiyatri ilaçlarımın dozunu artırıyım demiAyy sende miiiGrubun yarısı dokunamıyor. Bence zincirlerini kırıp dene şöyle büyükçe bir sulu sulu şeftali al avuçlardan aktıra aktıra ye Mmm ben yazı iple çekiyorum karpuz kiraz şeftali için
Kilo azaldıkça vermeside okadar zor oluyor. Yediklerni değiştir işe yarayacaktır. Mesela proteine mi ağırlık veriyordun sebze ve meyveye yönel şimdi yada k.hidrata . Benimkiler doğumdan kalma inatçı yerleşmiş kilolar hiç mutlu değilim bu şekil65-66 olsam yeterli şimdi ama çook ağır gidiyor..
İçiyorum gülümHatta liptonun denedim hiççç sevmedim gittim eski kullandığımı aldım kilo vermeme çok yardımcı yeşil çay. Ama bu son dönem azalttım sanki yine çoğaltmalıyım. ( artık klasik olduğu için menüme yazmıyorum bazen ) bu arada halka tatlıları da yenmişşş Dün canım feci bi şekilde revani çekti kiii ama yapmadım yapsam yerim biliyorum..
dokunuyumda bütün gün aklıma gelsin sonra psikiyatri ilaçlarımın dozunu artırıyım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?