Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglikli yillara :) allah yardimcin olsun iftara yetisdirirsin insallah yemekleri :)
Ne güzel tesadüfki bugün benimde dogum günüm :) ve sansliyim esim yemege götürcekmis :)

Canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglikli yillara :) allah yardimcin olsun iftara yetisdirirsin insallah yemekleri :)
Ne güzel tesadüfki bugün benimde dogum günüm :) ve sansliyim esim yemege götürcekmis :)
Canim ne güzel tesadüf olmus, seninde dogum günün kutlu olsun. Rabbim hayirli, saglikli, uzun ömürler nasip etsin.

Esim yemege götürüyor diye simarip cok kacirma yemekleri emi

tabi canım önemli olan bir gün değil hergün güzel davranması . tabi yinedeeeeeeeeee elinden geliyorsa ben elinden isterdim beni hasta etmesin yapsın işi ne

doğum günün kutlu olsun canım mutlu bir hayat geçir inşallah . kaç yaşına girdin

Canim ne güzel tesadüf olmus, seninde dogum günün kutlu olsun. Rabbim hayirli, saglikli, uzun ömürler nasip etsin.

Esim yemege götürüyor diye simarip cok kacirma yemekleri emi
niye insaın canını pasta çektiriyosun çekti valla çektiiii

Son düzenleme:
merhaba kizlar nöbetten geldim aksama kadar uyudum
menumu yazayim
iftar
patates biber patlican ve kabak kizartmasindan karisik bi kac kasik
yogurt bi kase
iki dilim karpuz
iki bardak cay
bi dilim peynir
sahur
bi dilim ekmek
iki dilim paynir
uc zeytin
domates
salatalik
iki litre su
yarim saat yürüyüs
iftar menüm cok fenaaa
nöbette olunca

bi kaç kaşıktan bişey olmaz diğerleride normal ölçüde bence:)

bugün yaz nasıl geçtiğini merak ederim ben , eşinde gitmesin adamı hasta etmesin
iş yerine yakın ya bıraktığı gibi yok oluyo :) dişimde yine uyuşturdu dolgu yaptı hiç acımadı bu sefer korkumun yendim galiba ama haftayada diş taşı temizliği var

tabi canım önemli olan bir gün değil hergün güzel davranması . tabi yinedeeeeeeeeee elinden geliyorsa ben elinden isterdim beni hasta etmesin yapsın işi ne
Onun yemek yapması özel bir şey değil, o normal günlerde de yemek yaptığı için dışarda yemek yemeği daha özel buluyor :) senin ki daha iyi olsun balım :)

niye insaın canını pasta çektiriyosun çekti valla çektiiii
Naptım ben ya özür dilerim

Bu dünkü iftar değil mi canım?
Kızartma olmamış

acıktııııııııııııımmmmmmmm
Sus kız az kaldı iftara :)

birazdan bende atlamaya başlarım
gece yediğimde eşimme eşlik edeyim diye yemek zorunda kaldım ama çok azdı
Benimde bugün hiç atlayasım yok aslında ama işte verilmiş bir söz var mecbur atlayacağız :) sen gece az da olsa yememeye çalış gülüm.

iş yerine yakın ya bıraktığı gibi yok oluyo :) dişimde yine uyuşturdu dolgu yaptı hiç acımadı bu sefer korkumun yendim galiba ama haftayada diş taşı temizliği var
Hadi gelmiş geçmiş olsun, en zor kısmını atlattın :)

bugüne özel bişeymi benimde atlayasım yok 200 atlayabildim 500 mü yapsak acaba

menün güzel olmuş :) ben şeftaliye dokunamıyorum ya tüylü diye yiyenlere imreniyorum
Ayy sende miii Grubun yarısı dokunamıyor. Bence zincirlerini kırıp dene şöyle büyükçe bir sulu sulu şeftali al avuçlardan aktıra aktıra ye Mmm ben yazı iple çekiyorum karpuz kiraz şeftali için

Kilo azaldıkça vermeside okadar zor oluyor. Yediklerni değiştir işe yarayacaktır. Mesela proteine mi ağırlık veriyordun sebze ve meyveye yönel şimdi yada k.hidrata . Benimkiler doğumdan kalma inatçı yerleşmiş kilolar hiç mutlu değilim bu şekil 65-66 olsam yeterli şimdi ama çook ağır gidiyor..

İçiyorum gülüm Hatta liptonun denedim hiççç sevmedim gittim eski kullandığımı aldım kilo vermeme çok yardımcı yeşil çay. Ama bu son dönem azalttım sanki yine çoğaltmalıyım. ( artık klasik olduğu için menüme yazmıyorum bazen ) bu arada halka tatlıları da yenmişşş Dün canım feci bi şekilde revani çekti kiii ama yapmadım yapsam yerim biliyorum..

dokunuyumda bütün gün aklıma gelsin sonra psikiyatri ilaçlarımın dozunu artırıyım demi

Menümü yazayım şarjım bitmek üzere :)
11:00
1 çekirdekli ekmekle sandviç
(hamburger ekmeği kadardı)
13:00
1 şeftali :)
17:00
2 parça püreli tepsi kebabı E-brulim yaptım bende sonunda senin meşur kebaptan çokda lezzetliydi yanında 2-3 yk sos 1-2 parçada kavun
19:00
1 kare sütlü karamelli çikolata
Su 2 lt ye yakın + 1 fincan yeşil çay
Spor Parkta 1 saat yürüyüş normal tempoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…