ay sorma ya bu kuaförlerle marangozlar sen ne istersen iste kendi bildiklerini okuyorlarBen hep aynı kuaföre gidiyorum saçlarım bayağı uzamış uçlarından al desem küt keserKüt istesem, amerikan erkek traşı yapar gönderir
Çok haklısın, bildirim yapmayanlar durumu bozuyor... yufka yürek ağır basıyor
Oruç tutuyorsan çok zorlama, yürüyüşle geçiştir. Ramazandan sonda yarışırız
Hergün yumurta mı yiyorsun peki?
Afiyet olsun ben beğendim
sağol canım. sıkıntılı günler atlattım ama geride kaldı şükür.maşallah pozitif enerjine hayran kaldım tatlım
iinşallah tabi ekip ne günler için var
ALLAH kabul etsin. Işte o yüzden zorlama diyorum.
Canım bak aklıma ne geldi, ramazanı atlatalım Allah'ın izniyle sonra spor da kapışalımbize katılmak isteyenlerde olur kesin
Ay vallahi artık korkuyorum gitmeyeay sorma ya bu kuaförlerle marangozlar sen ne istersen iste kendi bildiklerini okuyorlarama ben de buldum güzel bir tane ondan başkasına elletmiyorum saçımı
bence de dikkatli yemek lazımKarpuz konusunda ben kilo yaptığından yanayım :) 1 dilimden fazlası:) Hatta C. Karatay hiç önermiyor. Tmm sulu sulu mideye yetişene kadar eriyip giden bir meyve ama şeker oranı yüksek
Hakikaten kızlar yaa niye sadece 3-5 kişiyiz kilo bildirimi sonrası tebriklerim çok kısa sürdü çünkü millet az
ayyy çokk korktum yahu. çok sert olmuşKızlar okuyun başka kaptanlar ne kadar sert, bence en doğrusunu yapıyorlar!
... seni listede diskalifiye yazdım ama şimdi girip düzeltme yaptım ve diskalifiye yazsını kaldırdım sana 1 hafta daha şans veriyorum buda menüleri paylaştığın ve bu zamana kadar güzel kilo verdiğin için ve senin aracılığınla diğer arkadaşlarada söylüyorum katılımı az olan kimseyi takımda istemiyorum bize motivasyon lazım bu aktif üyelerle sağlanabiliyor
Ben ama hiç kilo alanını duymadım. Karpuz diyeti nasıl oluyor peki 5 günde 3 kilo?
Şurda daha bir kişiye canım demişliğin yok ne bitanesinden bahsediyorsun
feyza kuzum sen bu kadar şeyi nasıl takip ediyorsun.ismini kopyalayıp yapıştırıyorum oluyor . bi takım 3 .olduk felan yazmışta ben aradım nerden baktıklarına bulamadım ondan sordum .
Kafamda bir süre belirledim, o zamana kadar katılımı gözetleyip yetersiz olanları ayıklayacağım. Olmuyor böyle, bizi de olumsuz etkiliyorlar.Hakikaten kızlar yaa niye sadece 3-5 kişiyiz kilo bildirimi sonrası tebriklerim çok kısa sürdü çünkü millet az
Afiyet olsun canım bende çok severim yumurtayı :)Evet canim her gun yiyorum doymuyo karnim aksam yiyemediysem sahurda mutlaka yiyorum :)
Tamam anlaştık o zaman :-*Sağol canım :) Evveet olur beraber yaparız şu tembelliğimi yenerim ben de belkiii
Katılıyorum düşüncelerine... Kendilerini düşünmediklerini geçtim ama bizim motivasyonumuzu düşürme hakkını nerden buluyorlar anlamıyorumBizim kadar ciddiye almıyorlar sanırım ben de anlamıyorum. Ben listeyi de yaptığım için kaptanla beraber bütün gün buradayım ama insan bekliyor 5 dk bile olsa giricek kilosunu yazıcak bu kadar. En anlamadığım şey de şu tamam kendin için önemsemiyorsun ama takımın motivasyonunu etkiliyorsun bence bu daha önemli. Bildirim yapmayan arkadaşlarınız için değil ben kendi takımım için böyle düşünüyorum tabiiki ciddi sıkıntıları varsa böyle şeyler olur normal ama onun dışında dikkat edilmeli. Dereceler insanı hırslandırıyor yapılmayan bildirimlerle de dereceler biraz zor geliyor.
Ya işte başka takım kaptanları böyle, biz yumuşak davranıyoruz diye tepemize çıkıyorlar.ayyy çokk korktum yahu. çok sert olmuş
bu arada ben karpuz diyeti yapıp kilo alan birini tanıyorum. ama ablam yapmıştı ve vermişti.
sen yurt dışında yaşıyordun değil mi? yoksa uyduruyor muyumAy vallahi artık korkuyorum gitmeye
bizim takımda pek muhabbet olmayınca onlara bakıyorum napmışlar diye ajan misali,ne yaşlısı genceciğizfeyza kuzum sen bu kadar şeyi nasıl takip ediyorsun.ben yaşlandım galiba
off menün çok güzel olmuşbugünkü menüm.
bu arada bügün biraz geç kalktım söylemesi ayıp. tatil rehaveti olsa gereko sebepten öğün olarak değil saat olarak paylaşıyorum
12.30: 1 yumurta(tavada ve yağsız)(E-brulim ve feyza için), iki etiform, domates, salatalık. biber, maydanoz
15.30: 3 küçük ceviz, 2 küçük incir, yeşil çay
16.50: yağsız, limonlu salata
19.30: 8 kaşık az yağlı yeşil fasulye, 4 kaşık yoğurt
spor: leslie ile 1 saat
su: 2 litre( üç litreye tamamlarım)
katılıyorum :)Bizim kadar ciddiye almıyorlar sanırım ben de anlamıyorum. Ben listeyi de yaptığım için kaptanla beraber bütün gün buradayım ama insan bekliyor 5 dk bile olsa giricek kilosunu yazıcak bu kadar. En anlamadığım şey de şu tamam kendin için önemsemiyorsun ama takımın motivasyonunu etkiliyorsun bence bu daha önemli. Bildirim yapmayan arkadaşlarınız için değil ben kendi takımım için böyle düşünüyorum tabiiki ciddi sıkıntıları varsa böyle şeyler olur normal ama onun dışında dikkat edilmeli. Dereceler insanı hırslandırıyor yapılmayan bildirimlerle de dereceler biraz zor geliyor.
menün iyi olmuş.tavuk suyunuda hiç sevmemBugu kiiftr menum
1 kse tavuk suyu corbasi
bi adet yumurta az bi tere yagda yapilmisyumurta yemeyince doymuyorum ve sahrda bise yemiyorum :)
Bi porsyon ( kucucuk bi porsyon :) firinda patates .
Birdilim tam bugday ekmegi ince ama :))
Maşallah bende pek beğendim canımbugünkü menüm.
bu arada bügün biraz geç kalktım söylemesi ayıp. tatil rehaveti olsa gereko sebepten öğün olarak değil saat olarak paylaşıyorum
12.30: 1 yumurta(tavada ve yağsız)(E-brulim ve feyza için), iki etiform, domates, salatalık. biber, maydanoz
15.30: 3 küçük ceviz, 2 küçük incir, yeşil çay
16.50: yağsız, limonlu salata
19.30: 8 kaşık az yağlı yeşil fasulye, 4 kaşık yoğurt
spor: leslie ile 1 saat
su: 2 litre( üç litreye tamamlarım)
Köstebekbizim takımda pek muhabbet olmayınca onlara bakıyorum napmışlar diye ajan misali,ne yaşlısı genceciğiz
tavaya 3 çorba kaşığı kadar su koyuyorum, içine de azıcık salça ya da kırmızı toz biber. kızdırıyorum onun üzerine kırıyorum. oruçluyken maalesef suyla yemek arasında bir tercih yapmak gerekiyor. su içince yemek yenmiyor, yemek yioff menün çok güzel olmuşyumurta tavaya yapışmadı mı kız ben tavaya yapışır diye zeytin yağıyla yapıyordum hep .şu suyu bende bi 2 litre yapabilsem 1 i geçmiyor ya
mutlu oldum bak şimdi menüm beğenilinceMaşallah bende pek beğendim canım
Köstebek
bi deneyim bakıyım yapışcak mı benim herşeyi yakmak gibi bi özelliğim vardatavaya 3 çorba kaşığı kadar su koyuyorum, içine de azıcık salça ya da kırmızı toz biber. kızdırıyorum onun üzerine kırıyorum. oruçluyken maalesef suyla yemek arasında bir tercih yapmak gerekiyor. su içince yemek yenmiyor, yemek yiyince su içilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?