slm . geçmiş olsun spordan mı ağrıyorSlm kizlar nasilsiniz
Benim kaslarim agriyor bugun kol ve bacak..
o kadarcıkmı kaçamak yaptııınn tuuu ben olsam ohooosira benim menüde canlar gelsin bakalim disarda olunca abarttim mi siz deyin artik
sahurda su
iftarda
üc kasik pilav bi kücük porsiyon yörük kavurmasi ( bu bildiginiz kavurmanin iri dogranip kücük güvecte yapilmisi)
salata
naneli cacik
iki kasik toyga asi ( bugday yogurt ve naneden olusuyor)
iki ince dilim kasar
iki hurma
kücük bi parca güllac
bi kepce yogurt corbasi
az biraz ekmek
saat 22:00 gibi
bi kücük avuc kuru yemis (badem antep fistigi kaju)
3 bardak cay
su iki litre
tsk ederim canim, bilmiyorum kislm . geçmiş olsun spordan mı ağrıyor
patates menümde yoktu ya ama gece gece kokusunu alınca dayanamadım bi başladım yarım tabak yiyince kaçtım zor durdumgünaydin kizlar
evet canim cok güzel oldu sahurda dagildik evlere özlemisiz birbirimizi
3 balik 2 kare bitter aman amnnn
göze batan pizza var canim bi dilim yetermis
kevsercim sahuru hep es geciyorsun acaba metobolizma ondan yavaslyor olabilir mi
ooooo patatesde tuzu biberi olmus menünün tatlim
o parktaki aletleri bende kullandım bi ara ertesi gün yerimden kalkamamıştımtsk ederim canim, bilmiyorum kioyle fazla bir sporda yapmadim. Dun aksama dogru yakindaki bir parktaki spor aletlerini kullandim pek degil ama 2-3 ser dakika..
Kizin cani cekmistir sendeee:) Oruclu olunca herseyden yemek ister insan. Demekki ben oruclu olup iftar menumu paylassaydim bana hergun derdino kadarcıkmı kaçamak yaptııınn tuuu ben olsam ohooobeğendim menünü ,yanlız bu yemeklerin yanında kaşar ne alaka anlayamadım
Uzun zaman kullanmayinca boyle oluyor. Bir ay onceye kadar kosu bandi kullaniyordum bozuldu:/o parktaki aletleri bende kullandım bi ara ertesi gün yerimden kalkamamıştım
bana şeftali demeeeee tüylü tüylü bi kötü oluyorumKizin cani cekmistir sendeee:) Oruclu olunca herseyden yemek ister insan. Demekki ben oruclu olup iftar menumu paylassaydim bana hergun derdinSeftali yaninda kahve goturdum az once ne alaka ama
evet ham ham yapınca kötü oluyor. koşu badı çok güzel niye tamir ettirmiyosun üşeniyomusunUzun zaman kullanmayinca boyle oluyor. Bir ay onceye kadar kosu bandi kullaniyordum bozuldu:/
Yok filtre kahve sade. Seftali de seftali hemde tuylu tuylu ohhbana şeftali demeeeee tüylü tüylü bi kötü oluyorumkahvenin yanında bende kuru meyve seviyorum çok güzel oluyor .sütlü kahve mi içiyosun
bayram bi olsun ilk işim pasta almak olacak hepiniz çatlayıınnnYok filtre kahve sade. Seftali de seftali hemde tuylu tuylu ohhben kahvenin yaninda yas pasta cheesecake turu severim aslinda gel gor ki diyet el vermiyor
Tasimak icin esimin yardimina ihtiyacim var. Oda full time calisiyor yaz boyu. En yakin zamanda goturur insallah :)evet ham ham yapınca kötü oluyor. koşu badı çok güzel niye tamir ettirmiyosun üşeniyomusun
Canimi cektirmeee hem yiyip hem zayifliyorsun tabiii senin icin heryer ankarabayram bi olsun ilk işim pasta almak olacak hepiniz çatlayıınnn
her zaman çikolatalı yerim benCanimi cektirmeee hem yiyip hem zayifliyorsun tabiii senin icin heryer ankaraCikolata li mi yiceksin peki
zaten toplasan 3-4 kisiyiz elleri kulagindadir gelirler birazdan:))nerde bu millet nerde bu grupp nerde nerde nerdeee
güveçte tavuklu patlıcan yemeği ,barbunya ,pilav dünden kalanlar var bidezaten toplasan 3-4 kisiyiz elleri kulagindadir gelirler birazdan:))
Aksama ne pisiyor kiz sende? Aklima bisi gelmiyofikir olsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?