çok temiz kalpliyimdirKahve dedik kahve makinasinin reklami cikti altta iyimi
günaydin kizlar
evet canim cok güzel oldu sahurda dagildik evlere özlemisiz birbirimizi
3 balik 2 kare bitter aman amnnn
göze batan pizza var canim bi dilim yetermis
kevsercim sahuru hep es geciyorsun acaba metobolizma ondan yavaslyor olabilir mi
ooooo patatesde tuzu biberi olmus menünün tatlim
E-brulim nerdesin kız dünden beri kayboldun
sira benim menüde canlar gelsin bakalim disarda olunca abarttim mi siz deyin artik
sahurda su
iftarda
üc kasik pilav bi kücük porsiyon yörük kavurmasi ( bu bildiginiz kavurmanin iri dogranip kücük güvecte yapilmisi)
salata
naneli cacik
iki kasik toyga asi ( bugday yogurt ve naneden olusuyor)
iki ince dilim kasar
iki hurma
kücük bi parca güllac
bi kepce yogurt corbasi
az biraz ekmek
saat 22:00 gibi
bi kücük avuc kuru yemis (badem antep fistigi kaju)
3 bardak cay
su iki litre
ders çalışıyorum mola verdikçe giriyorum oda saat başında yaniSenin işin gücün yok mu yaa ne zaman baksam burdasınn
ben evde olmama rağmen gündüz fırsat bulamıyorum gelmeye, şu an bile işimi bırakıp bakıyorum,
ders çalışıyorum mola verdikçe giriyorum oda saat başında yaniistenmediğim yerde durmam
okadarda değilDeliii yaa, ne istenmemesi merak ettim sadece ne iş yapıyorsun da sık sık girebiliyorsun diyee
Sen olmasan bu sayfalar ilerlemez canım benim
okadarda değil
sağ ol :)Kolay gelsin bu arada canım :)
gecmis olsun canim ramazandan sonra spora baslayinca bizde de öyle olacakSlm kizlar nasilsiniz
Benim kaslarim agriyor bugun kol ve bacak..
iftariyelik olarak koymuslar canim hurma kasar tahinli ekmeko kadarcıkmı kaçamak yaptııınn tuuu ben olsam ohooobeğendim menünü ,yanlız bu yemeklerin yanında kaşar ne alaka anlayamadım
bu ay benim regl 13 gün ecti hic sormaa daha olmadi doktor ilac yolu gözüktü banaHep yememezlik etmiyorum, 1 gün yeyip 1 gün yiyemiyorum.. dün yememiştim bu gün yedim mesela.. bilmiyorum canım belki de ondandır.. ama reglden dolayı da biraz sorun yaşadım bu ay, gecikti, şişkinlik çok oldu, hala tam düzelmiş değil biraz da bu yüzden böyle olduğunu düşünüyorum
dün o sofrayi görünce benimde aklim karisti ne yiyecegimi sasirdimValla kafam karıştıı
Bu ne ki canım?
Bu ne böyle? Gözlerim yerinden fırlıyordubugün menümü yazmaya yüzüm yok ama mecbur yazıyorum
sahur: zeytin yağında peynirli omlet
3 çatal salata
1 bardak yarım yağlı süt
1 lokma börek
5 dilim karpuz(dediğimi yap yaptığımı yapma )
iftar:hadi bismillah geliyoooooooorrrr
3 tane yağda kızartılmış büyük alabalık (yedimde yedim napıyım midem geniş)
salata(yağsız)
2 dilim karpuz
1 kuru incir
2 kare bitter (kardeşim ağzıma soktugöbek eritiyo diye diye, vurmayınn vurmayınnn )
su 2 bardak 1 litreye tamamlamaya çalışcam .çok siyah çay içtim yer kalmadı.
Güzel olmuş canımBugünki menüm
Sahur sütlü kornflakes
Su 2 bardak
Iftar
1 tas brokoli corbasi
3 dilim az yagli pizza
4dilim karpuz
Ve salata
Su 1lt spor yic yapamadim bigün
Kek haricinde beğendim :)Menüm
Sahurda
su
İftarda
1 kase çorba
1 büyük parça tavuk (yağsız, fırında pişmiş)
2 dilim ekmek
su 4 bardak içtim, ml olarak diyemeyeceğim..
ara
3 fincan çay
2 dilim kek (küçük)
Aferin sana!günaydın kızlar .
gece yarım tabak patates kızartması yedim yanındakilerde cabası ,bugün spor yapıyım en iyisi ,iki gündür çok abarttım
Öyle çok abartılı da olmamış bence :) keşke tercihini sadece güllaçtan yada kuru yemişten yana kullansaydın.sira benim menüde canlar gelsin bakalim disarda olunca abarttim mi siz deyin artik
sahurda su
iftarda
üc kasik pilav bi kücük porsiyon yörük kavurmasi ( bu bildiginiz kavurmanin iri dogranip kücük güvecte yapilmisi)
salata
naneli cacik
iki kasik toyga asi ( bugday yogurt ve naneden olusuyor)
iki ince dilim kasar
iki hurma
kücük bi parca güllac
bi kepce yogurt corbasi
az biraz ekmek
saat 22:00 gibi
bi kücük avuc kuru yemis (badem antep fistigi kaju)
3 bardak cay
su iki litre
Geçmiş olsun canım, çalıştırmadığın kaslarını çalıştırmışsın :)Slm kizlar nasilsiniz
Benim kaslarim agriyor bugun kol ve bacak..
Ye sen ye, sanki bize kilo veriyor :/bayram bi olsun ilk işim pasta almak olacak hepiniz çatlayıınnn
Bu haftasonu çok yoğun geçeceğe benziyorE-brulim nerdesin kız dünden beri kayboldun
Mmm guvecgüveçte tavuklu patlıcan yemeği ,barbunya ,pilav dünden kalanlar var bide
Guzel olmus canim misafirlikte olmana ragmenSelam kızlar anca gelebildim kusura bakmayın, dün yemekten sonra sahura kadar oturduk. Sabah 6 gibi yattım... Menü bildirim vakti geçti ama ben yinede paylaşayım...
Sahur:
1 hurma
2 minik domates
Su
Iftar:
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 parmak kadar pide
2 yk pilav
2 servis kaşığı mantarlı saç tava
1 bardak ayran
3 çatal çilekli pasta (doğum günü nedeniyle yemeğe gitmiştik)
Sahura kadar su içtim ve 1 bardak şekersiz çay.
Spor: 3,5 km yürüyüş
Bu ne ki canım?
Bu ne böyle? Gözlerim yerinden fırlıyordubörek, karpuz, balık, çikolata - kızım kıtlıktan mı çıktın sen? Sonra az kilo veriyorsun birde kilom durma evresine giriyor galiba diyorsun ^^
Güzel olmuş canım
Kek haricinde beğendim :)
Aferin sana!
Öyle çok abartılı da olmamış bence :) keşke tercihini sadece güllaçtan yada kuru yemişten yana kullansaydın.
Geçmiş olsun canım, çalıştırmadığın kaslarını çalıştırmışsın :)
Ye sen ye, sanki bize kilo veriyor :/
Bu haftasonu çok yoğun geçeceğe benziyor
niye yoğun geçiyor misafirlikten mi ? sorma ya kaç gündür kıtlıktan çıkmış gibi aç hissediyorum bide doymuyorum bileSelam kızlar anca gelebildim kusura bakmayın, dün yemekten sonra sahura kadar oturduk. Sabah 6 gibi yattım... Menü bildirim vakti geçti ama ben yinede paylaşayım...
Sahur:
1 hurma
2 minik domates
Su
Iftar:
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 parmak kadar pide
2 yk pilav
2 servis kaşığı mantarlı saç tava
1 bardak ayran
3 çatal çilekli pasta (doğum günü nedeniyle yemeğe gitmiştik)
Sahura kadar su içtim ve 1 bardak şekersiz çay.
Spor: 3,5 km yürüyüş
Bu ne ki canım?
Bu ne böyle? Gözlerim yerinden fırlıyordubörek, karpuz, balık, çikolata - kızım kıtlıktan mı çıktın sen? Sonra az kilo veriyorsun birde kilom durma evresine giriyor galiba diyorsun ^^
Güzel olmuş canım
Kek haricinde beğendim :)
Aferin sana!
Öyle çok abartılı da olmamış bence :) keşke tercihini sadece güllaçtan yada kuru yemişten yana kullansaydın.
Geçmiş olsun canım, çalıştırmadığın kaslarını çalıştırmışsın :)
Ye sen ye, sanki bize kilo veriyor :/
Bu haftasonu çok yoğun geçeceğe benziyor
teşekkür ederim :)Mmm guvecsimdiden afiyet olsn canim.
Guzel olmus canim misafirlikte olmana ragmen
Doğum günü koşuşturmacası olduğu için ve haftaya da aynı telaş :/niye yoğun geçiyor misafirlikten mi ? sorma ya kaç gündür kıtlıktan çıkmış gibi aç hissediyorum bide doymuyorum bile100 gr almışım akşam biraz spor yapıp vermeye çalışcam . buralar sensiz olmuyoooooorrrr bida gelmemezlik yapmaaaaaa
Makarna olmasaymış süpermiş ama az yemişsin :)Menüm
10:30
2 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
12:30
1 seftalı/ kahve
14:00
1 avuç yer fıstığı
17:30
1 tane karnıyarık
3 yk peynirli tereyağlı makarna
1 kase cacık
Su 1 lt oldu ancak + 2 limonlu yeşil çay
Spor hiç yapmadım bugün kas ağrısı yüzünden. Üşenmezsem birazdan yürüyüşe çıkarım.
regl yaklaşınca çok yiyorum ben ondan heralde ,dişi olmak ne zoryaDoğum günü koşuşturmacası olduğu için ve haftaya da aynı telaş :/
Bunca yemeye rağmen bir de doymuyorsan karşına geçip ağzım açık izlerim anca. Bence sen jj'i yüklen kuzum :) ya kıyamamFırsat buldukça geliyorum :)
Makarna olmasaymış süpermiş ama az yemişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?