Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karnıyarığıda çok severim ohh ohh afiyet olsun :) menünü beğendim ama makarnada tereyağı senin neyine sıvı yağ kullansana kız

regl yaklaşınca çok yiyorum ben ondan heralde ,dişi olmak ne zorya
Inşallah bir an önce gelir senin regl, yoksa tartı seni üzebilir

Utanmaz terbiyesiz hadi kızartmayı yedin, niye birde üstüne salam yiyorsun? Birde çikolata yemişsin - hiç olmamış

Inşallah bir an önce gelir senin regl, yoksa tartı seni üzebilir

Utanmaz terbiyesiz hadi kızartmayı yedin, niye birde üstüne salam yiyorsun? Birde çikolata yemişsin - hiç olmamış
koymuşlar gözümün önüne salamı bende irade yok yedimde yedim vayy ben nerelere gideyimmmmama iftarı az tuttum ona niye yorum yapmıyosun

yürüyüş yaptım da geldim kesin eridi o zaten 3 kaşıktı

yemeği az yemişsin ama sahur çok olmuş kızartma salam bir karecik yesen bitteri 4 çok tatlım ya

karnıyarığıda çok severim ohh ohh afiyet olsun :) menünü beğendim ama makarnada tereyağı senin neyine sıvı yağ kullansana kız
kendime özel yapmadım çocuklaraydı o aslında, canım çekti tadımlık aldım
çoğu yemekte sıvıyağ kullanırım ama pirinç makarna yumurta tava .. bunlara tereyağ gidiyor

mesajda düzeltme yeri yoktu 1 kare yedim aslında :)4 kare yiycem diye 4 yazdım sonra vazgeçip 1 yedim

menün güzel olmus canim

benim menüm
sahurda su bi avuc kiraz
iftarda
firin kebebi iki kasik pilav
salata
ayran bi bardak
bi hurma iki zeytin
sac arasi (tatli)
su bi bucuk oldu daha icerim

bu ay benim regl 13 gün ecti hic sormaa daha olmadi doktor ilac yolu gözüktü bana

dün o sofrayi görünce benimde aklim karisti ne yiyecegimi sasirdim

Geçmiş olsun sana da.. çok şükür öyle doktorluk olmuyorum ben

Kimin doğum günüyse kutlu olsun canım :))

İyi olmuş canım..

mesajda düzeltme yeri yoktu 1 kare yedim aslında :)4 kare yiycem diye 4 yazdım sonra vazgeçip 1 yedim

benim menüm
sahurda su bi avuc kiraz
iftarda
firin kebebi iki kasik pilav
salata
ayran bi bardak
bi hurma iki zeytin
sac arasi (tatli)
su bi bucuk oldu daha icerim
menun guzel olmus. Sac arasi mi dedin

Kizlarrr çocuklar bugün Creme Ole istedi yaptım yediler inanırmısınız hiç canım çekmedi

ama bişi söylicem...
Yaaaaaa canımmmm çokkk pisssss şekerpare çekiyorrr unutmam lazım daha geçen hafta revani yedim derhal uyumalıyımm

Slm kızlar. Anca geldim ya ramazan misafir temizlik yemek açlık yorgunluk. Menümü paylaşayım bakim

Sahur 1 yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
iftar 3 yemek kaşığı pilav 1 parça fırın tavuk 1 içli köfte azıcık güveç
3 litre kadar su
bide cheese cake

Güzel menü az az olduğu için karışık ama güzel bence

İnşallahhh iyi geçmiştir sınav. Hakkında hayırlısı

12 kilo fark var ama senin değil onun uğraması lazım denge için .bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…