karnıyarığıda çok severim ohh ohh afiyet olsun :) menünü beğendim ama makarnada tereyağı senin neyine sıvı yağ kullansana kızMenüm
10:30
2 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
12:30
1 seftalı/ kahve
14:00
1 avuç yer fıstığı
17:30
1 tane karnıyarık
3 yk peynirli tereyağlı makarna
1 kase cacık
Su 1 lt oldu ancak + 2 limonlu yeşil çay
Spor hiç yapmadım bugün kas ağrısı yüzünden. Üşenmezsem birazdan yürüyüşe çıkarım.
Inşallah bir an önce gelir senin regl, yoksa tartı seni üzebilirregl yaklaşınca çok yiyorum ben ondan heralde ,dişi olmak ne zorya
Utanmaz terbiyesiz hadi kızartmayı yedin, niye birde üstüne salam yiyorsun? Birde çikolata yemişsin - hiç olmamışsahur: yarım tabak patates kızartması
2kk light peynir
4 dilim salam
yarım domates,salatalık
1dilim ekmek
1avuç kuru yaban mersini
1 yudum süt
iftar :güveçte tavuklu patlıcan (yarım avuç içi kadar tavuk+1kaşık patlıcan)
yağsız salata
1dilim light ekmek
1 hurma
4 kare bitter(özel dönemdeyim anlayış anlayış anlayış istiyoreeee)
koymuşlar gözümün önüne salamı bende irade yok yedimde yedimInşallah bir an önce gelir senin regl, yoksa tartı seni üzebilir
Utanmaz terbiyesiz hadi kızartmayı yedin, niye birde üstüne salam yiyorsun? Birde çikolata yemişsin - hiç olmamış
yürüyüş yaptım da geldim kesin eridi o zaten 3 kaşıktıDoğum günü koşuşturmacası olduğu için ve haftaya da aynı telaş :/
Bunca yemeye rağmen bir de doymuyorsan karşına geçip ağzım açık izlerim anca. Bence sen jj'i yüklen kuzum :) ya kıyamamFırsat buldukça geliyorum :)
Makarna olmasaymış süpermiş ama az yemişsin :)
yemeği az yemişsin ama sahur çok olmuş kızartma salamsahur: yarım tabak patates kızartması
2kk light peynir
4 dilim salam
yarım domates,salatalık
1dilim ekmek
1avuç kuru yaban mersini
1 yudum süt
iftar :güveçte tavuklu patlıcan (yarım avuç içi kadar tavuk+1kaşık patlıcan)
yağsız salata
1dilim light ekmek
1 hurma
4 kare bitter(özel dönemdeyim anlayış anlayış anlayış istiyoreeee)
kendime özel yapmadım çocuklaraydı o aslında, canım çekti tadımlık aldımkarnıyarığıda çok severim ohh ohh afiyet olsun :) menünü beğendim ama makarnada tereyağı senin neyine sıvı yağ kullansana kız
mesajda düzeltme yeri yoktu 1 kare yedim aslında :)4 kare yiycem diye 4 yazdım sonra vazgeçip 1 yedimyürüyüş yaptım da geldim kesin eridi o zaten 3 kaşıktı
yemeği az yemişsin ama sahur çok olmuş kızartma salambir karecik yesen bitteri 4 çok tatlım ya
kendime özel yapmadım çocuklaraydı o aslında, canım çekti tadımlık aldım
çoğu yemekte sıvıyağ kullanırım ama pirinç makarna yumurta tava .. bunlara tereyağ gidiyor
menün güzel olmus canimMenüm
1 seftalı/ kahve
1 avuç yer fıstığı
1 tane karnıyarık
1 kase cacık
Spor hiç yapmadım bugün kas ağrısı yüzünden. Üşenmezsem birazdan yürüyüşe çıkarım.
bu ay benim regl 13 gün ecti hic sormaa daha olmadi doktor ilac yolu gözüktü bana
dün o sofrayi görünce benimde aklim karisti ne yiyecegimi sasirdim
Selam kızlar anca gelebildim kusura bakmayın, dün yemekten sonra sahura kadar oturduk. Sabah 6 gibi yattım... Menü bildirim vakti geçti ama ben yinede paylaşayım...
Sahur:
1 hurma
2 minik domates
Su
Iftar:
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 parmak kadar pide
2 yk pilav
2 servis kaşığı mantarlı saç tava
1 bardak ayran
3 çatal çilekli pasta (doğum günü nedeniyle yemeğe gitmiştik)
Sahura kadar su içtim ve 1 bardak şekersiz çay.
Spor: 3,5 km yürüyüş
Bu ne ki canım?
Bu ne böyle? Gözlerim yerinden fırlıyordubörek, karpuz, balık, çikolata - kızım kıtlıktan mı çıktın sen? Sonra az kilo veriyorsun birde kilom durma evresine giriyor galiba diyorsun ^^
Güzel olmuş canım
Kek haricinde beğendim :)
Aferin sana!
Öyle çok abartılı da olmamış bence :) keşke tercihini sadece güllaçtan yada kuru yemişten yana kullansaydın.
Geçmiş olsun canım, çalıştırmadığın kaslarını çalıştırmışsın :)
Ye sen ye, sanki bize kilo veriyor :/
Bu haftasonu çok yoğun geçeceğe benziyor
Menüm
1 seftalı/ kahve
1 avuç yer fıstığı
1 tane karnıyarık
1 kase cacık
mesajda düzeltme yeri yoktu 1 kare yedim aslında :)4 kare yiycem diye 4 yazdım sonra vazgeçip 1 yedim
menun guzel olmus. Sac arasi mi dedinbenim menüm
sahurda su bi avuc kiraz
iftarda
firin kebebi iki kasik pilav
salata
ayran bi bardak
bi hurma iki zeytin
sac arasi (tatli)
su bi bucuk oldu daha icerim
Güzel menü az az olduğu için karışık ama güzel bencesira benim menüde canlar gelsin bakalim disarda olunca abarttim mi siz deyin artik
sahurda su
iftarda
üc kasik pilav bi kücük porsiyon yörük kavurmasi ( bu bildiginiz kavurmanin iri dogranip kücük güvecte yapilmisi)
salata
naneli cacik
iki kasik toyga asi ( bugday yogurt ve naneden olusuyor)
iki ince dilim kasar
iki hurma
kücük bi parca güllac
bi kepce yogurt corbasi
az biraz ekmek
saat 22:00 gibi
bi kücük avuc kuru yemis (badem antep fistigi kaju)
3 bardak cay
su iki litre
E abartmissin birazgünaydın kızlar .
gece yarım tabak patates kızartması yedim yanındakilerde cabası ,bugün spor yapıyım en iyisi ,iki gündür çok abarttım
Spor yap barigünaydın kızlar .
gece yarım tabak patates kızartması yedim yanındakilerde cabası ,bugün spor yapıyım en iyisi ,iki gündür çok abarttım
İnşallahhh iyi geçmiştir sınav. Hakkında hayırlısıarkadaşlar cümleten hayırlı geceler. yarın sınavım var ve sonrasında iftara davetliyim. yani eve sahurdan önce ulaşamam:)) o yüzden yarın paylaşımda bulunamayacağım. bilginize sunar affınıza sığınırım:)))
12 kilo fark var ama senin değil onun uğraması lazım denge için .benceAlemsiniz yaa güldürdünüz beni gece gece, Allah da sizi güldürsünn :))
Yok be güzellerim ben size ne diyebilirim kii.. şu an 53.7 yim o 42, şimdiki durum için öyle demiştim, 49 olmadım ki daha
arada 12 kiloya kadar fark var amaa
Artık afiyet olsun da deme öyle şeyleri canımız istiyorpatates menümde yoktu ya ama gece gece kokusunu alınca dayanamadım bi başladım yarım tabak yiyince kaçtım zor durdum
Şimdi burda burdanerde bu millet nerde bu grupp nerde nerde nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?