:))) sınava giderken acele ettiğim bi kahvaltı. şuan tam da domatesli salatalıklı kahvaltı yapıyordum.sabah düzgün kahvaltı yapsana kız müslide neymiş pehhhh . bunun domatesi salatalığı maydanozu peyniri zeytini yumurtası haniibu arada bende bugün oruç değilim evdekiler anlamasın istiyorum utanıyorum reglden gizli gizli atıştırıyorum .sabah hemencecik yumurta yapıyım dedim aceleden cıvık olmuş attım çöpe
eveet görünce bende dayanamadimmenun guzel olmus. Sac arasi mi dedin
senin cheese kek benim sac arasinin yaninda solda sifir kalir canim afiyet olsunSahur 1 yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
iftar 3 yemek kaşığı pilav 1 parça fırın tavuk 1 içli köfte azıcık güveç
3 litre kadar su
bide cheese cake
konyaya özgü bi tatli kaymakla falan yapiliyor serbetli tatli canimSaç arası nasıl bir şey ki? Menün iyi olmuş ben beğendim
güzel menüBugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim pide
5-6 yk Ali nazik
500 ml su
Ara 22:45
1 Kup çilekli pudingli tatlı
Ve hala su içiyorum
2 km yürüyüş
hiiic masum degil canimmenün güzel olmuş, saç arasını arattın Google da. pek masum bir tatlıya benzemiyorama önemli olan porsiyonu tabiiki.
herkes haftada bir iki yiyor sen hemen her gün yiyorsungüzel olmuş menün ,herkes tatlı yemiş ya, bana laf atıyosunuz bide sizde yemişsiniz işteee
bak ben öğretmenim. tutar öğretmen damarım döverim seni.çok teşekkür ederimöff ne açım ya ama bugün dikkat ediyorum telafi edeceğim tartıda asla fazla çıkmayacağım şişko dedirtmeeeeeeeeeemmm
bak ben öğretmenim. tutar öğretmen damarım döverim seni.kız ne şişkosu, azıcık balık etli, forma kavuşmaya çalışıyor diyebiliriz ancak
Puding geç oldu haklısın canım, gece 3 e kadar uyanıktım kalabalık olunca canım çekti :) bahane arıyorum işte kendime :)Cheesecake n miktarı fazla kaçmamışsa güzel menün:) su da guzel :)
menün güzel olmuş canım suya birazdaha yüklen :)
Menü güzel su güzel :) Puding geç saatte yenmiş ama.
Şekerpareyi unuttum bile nefs diye diye gecen hafta 2 koca dilim revani yedim haha.
Harika olmuş, keki yakmışsındır çok yürüdüysen. Telefonun adımsayar indirirsen ne kadar yürüdüğünü bilirsin :)kızlar dünkü menüm
sabah: 4 kaşık yoğurt, 4 kaşık lifalif
öğle: 3 incir, bir ceviz, 200ml süt
ara: 4 kaşık yeşil fasülye
akşam: 1 kepçe domates çorbası, 2 yemek kaşığı fırında sebze, 4 küçük köfte, az salata, 1 elma dilim fırında patates
çayın yanında: bir dilim ev yapımı çok az şekerli kek
su: 1.5 ml( tüm gün dışarıdaydım, fazla içemedim.
spor: dışarıda çookk yürüdüm. sayılır mı ki
Patlıcan ve kabaktan sos yapmışlardı, üstünde kuşbaşı kuzu eti. Pideyi çorbanın yanında yedim :) ekmek aramam pek normalinde ama ramazanda canım çekiyor.güzel bir menü afiyet olsun. yalnız bildiğim kadarıyla ali nazikte beşamel soslu muydu patlıcan soslu muydu? çünkü yanında da pide varmış. gerçi porsiyon olarak az olduğu için ramazanda mazur görülebilir.pudinge diyetlerde genelde izin verirler. ama saati biraz geç olmuş:))
Evet masum olmayabilir ama ben senin gibi hergün puding yemiyorum :) heee birde öncesinde patates kızartmasını da götürmüyorum :)şimdi çilekli puding benim bitterciğimden daha mı masum hee hesap ver daha mı masumiftarınıda yürüyüşünüde beğendim baaaayan
Google'dan baktım saç arasına - bakmaz olaydım :/ canım çektieveet görünce bende dayanamadim
senin cheese kek benim sac arasinin yaninda solda sifir kalir canim afiyet olsun
konyaya özgü bi tatli kaymakla falan yapiliyor serbetli tatli canim
güzel menü
hiiic masum degil canim
Iftar az ama yine çikolatayı götürmüşsün? Ona ne demeli? :/
Saç arası nasıl bir şey ki? Menün iyi olmuş ben beğendim
Teşekkür ederim kuzucum, annemin doğum günü :)
Barı azıcık nefsini körelt gülüm :)
Pasta olmamış :/
Güzel güzel :)
Sağol canım :)çok güzel bir menü, afiyet olsun:))
Puding geç oldu haklısın canım, gece 3 e kadar uyanıktım kalabalık olunca canım çekti :) bahane arıyorum işte kendime :)
Şekerpare değil de kalburabastı olsa iyi gider :)
Harika olmuş, keki yakmışsındır çok yürüdüysen. Telefonun adımsayar indirirsen ne kadar yürüdüğünü bilirsin :)
Patlıcan ve kabaktan sos yapmışlardı, üstünde kuşbaşı kuzu eti. Pideyi çorbanın yanında yedim :) ekmek aramam pek normalinde ama ramazanda canım çekiyor.
Amin çok sağol bitanem, cümlemize inşallah. Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesinNice güzel yıllara inşaAllah :)
Hayırlı ömür versin Allahım..
Dost acı söyler
Menüm
10:30
2 haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
12:30
1 seftalı/ kahve
14:00
1 avuç yer fıstığı
17:30
1 tane karnıyarık
3 yk peynirli tereyağlı makarna
1 kase cacık
Su 1 lt oldu ancak + 2 limonlu yeşil çay
Spor hiç yapmadım bugün kas ağrısı yüzünden. Üşenmezsem birazdan yürüyüşe çıkarım.
sahur: yarım tabak patates kızartması
2kk light peynir
4 dilim salam
yarım domates,salatalık
1dilim ekmek
1avuç kuru yaban mersini
1 yudum süt
iftar :güveçte tavuklu patlıcan (yarım avuç içi kadar tavuk+1kaşık patlıcan)
yağsız salata
1dilim light ekmek
1 hurma
4 kare bitter(özel dönemdeyim anlayış anlayış anlayış istiyoreeee)
benim menüm
sahurda su bi avuc kiraz
iftarda
firin kebebi iki kasik pilav
salata
ayran bi bardak
bi hurma iki zeytin
sac arasi (tatli)
su bi bucuk oldu daha icerim
Sahur 1 yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
iftar 3 yemek kaşığı pilav 1 parça fırın tavuk 1 içli köfte azıcık güveç
3 litre kadar su
bide cheese cake
Menüm
Sahurda
2 parça karpuz
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek
su
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
1 kase çoban salata
2 köfte
5-6 çatal patates püresi
Ara
2 fincan çay
su sadece iftarda 2 bardak içtim.. içicem daha
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim pide
5-6 yk Ali nazik
500 ml su
Ara 22:45
1 Kup çilekli pudingli tatlı
Ve hala su içiyorum
2 km yürüyüş
Bu günlerinin kıymetini bil canım, birde çocuğun olsa bu saate kadar yatamazdın :) iyice uykunu alıp dinlenmişsindir :)Selam kizlar iyi pazarlar, anca girebildim gece misafirim hem iftar hem sahur yapip gittigi icin anca 4 yattik ...ve iki saat önce uyandim
No comment zaten diyen demis
Menün güzel olmus tatliyi artik sporla telafi edersin :)
Chees cake haric cok güzel
Cok saglikli dengeli olmus
Güzel olmus menün bence
Baklava olmasaymış keşke :)Ve dünki menüm
Sahur
karpuz
1 dilim pizza
Iftar
1 tabak mercimek corbasi
2 parmak kadar pide
Az Salata
Grillden et yagsiz
Karpuz 4 dilim
3 catal dondurma 1 baklava
Su 2lt olmusdur bütün gün kosturdum misafir gelcek diye ve sahura kadar kaldimar baya bi hareket yoptim yani
Guzel olmus canim baklava disinda:)Ve dünki menüm
Sahur
karpuz
1 dilim pizza
Iftar
1 tabak mercimek corbasi
2 parmak kadar pide
Az Salata
Grillden et yagsiz
Karpuz 4 dilim
3 catal dondurma 1 baklava
Su 2lt olmusdur bütün gün kosturdum misafir gelcek diye ve sahura kadar kaldimar baya bi hareket yoptim yani
Ekmek fazla gibi geldi bana ama yinede gayet guzel menun:)bugün menüm
sabah: 1kk light peynir
domates,salatalık
1dilim light ekmek
ara:8 çiğ badem,3 hurma,
1 çay bardağı süt
öğlen:2kaşık salata
4kaşık patates yemeği
1avuç içi kadar tavuk
2dilim light ekmek
ara:1minicik armut
1kuru incir
1 bardak süt
akşam:1lavaş içine kavurma
yağsız salata
1 bardak ayran
1 avuç içi büyüklüğünde köfte
1çay kaşığı puding
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?