Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrik ederiiiiiimm beni geçemedin ama ben 900 gr verdim

azıcık yiyosun vermişsindir kesin

menün güzel olmuş ama su niye okadar az ki
Evde degildim canim ondan az oldu su. Paylastiktan buyana toplam 1,5 lt yi buldu ve yesilcay ictim

Senin su niye bu kadar az olmus kuzum?

Masallah cok iyi gidiyorsun canim

millet karbonhidrat yükler sende protein hani bunun sağlıklı karbonhidratı
Protein agirlikli beslenmek kilo verdiriyor karbonhidrat sadece en fazla %25 olucakmis.

Ayy kizlarr simdi TLC diye bir amerikan kanali izliyorum. Dr dediki asiri kilolu bir hastasina cok az kilo vermissin ilk kontrolden bu yana. Oda dedi evde kendim kepek ekmegimi yapip yiyorum artik. Dr kepek ekmeginde beyaz ekmek kadar kalorili oldugunu söyledi ay tutmayin beni bayilicamm
Demek oluyorki piyasadaki diger ekmekler sadece sindirimi kolaylastiriyor yoksa ayni kalori yuklenmesi

iftardan sonra 1 litre içtim wc den çıkamadım yinede 1,5 yapmaya çalışıyorum :)

sagol bi tanem bende dayanamadım rresmini cektim bugün acayip canım cay istedi de
benimde 38 beden
Benimde canım öyle çekmişti önceki gün. İçtim şekerli şekerli ohh
Sen ince bir hatunsun nasıl 38 giyiyorsun tatlım ya Bedenler değişiyormu acaba avrupa bedeni olunca?? Hatta kemerle tutturuyorum pantolonlarımı. Resmimi armıştım geçenlerde bilmiyorum gördün mü, tam oluyo bana o kot pantolon

bende ekmeklerin aynı kalori olduğunu duymuştum, sadece tok tutma süreleri farklıymış ve içindeki vitamin miktarları felan tam tahılla çavdarda daha çokmuş .

iftardan sonra 1 litre içtim wc den çıkamadım yinede 1,5 yapmaya çalışıyorum :)
iyi olmuş ama 1,5 lt de iyi.
Ben dün 3 litre içtim çayları kahveleri saymazsak. Wc ile oturma odası arasında otoban kurmuştum resmen. Utandım gide gele misafirim vardı

iyi olmuş ama 1,5 lt de iyi.
Ben dün 3 litre içtim çayları kahveleri saymazsak. Wc ile oturma odası arasında otoban kurmuştum resmen. Utandım gide gele misafirim vardı
3 litre hayatımda içmedim ben düşünemiyorum wc ye gitme sıklığını

benimde istedi bende içtim :) bitter +çay gibisi yok
aynenn feyzammm aynennn
kaçıncı sayfada bi tanem görmedim bu aralar misafir telaşım var yol telaşı vs bakamadım pek
aslında 36- s giyiyorum ama vucuduma yapışmasından hoşlanmıyorum o yüzden 38 alıyorum dış giyimi (pardesü aldım bayrama sadece diğerlerini kendim diktim
gömleklerim eteklerim gibi giyimlerim 36 - s beden ama biraz kilo ldım bayramdan sonra aranızdayım yeniden

Ay bide hamaratt yaa bu kız hem yemek yapma konusunda hem de dikiş süpersin ablam sever öyle terzi dikiş makas olaylarını ben pek beceremem. Az önce perdeleri kısalttım ama yapıştırıcıyla tabii dikiş makinası kullanamam

valla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani

Bende elektrikli merdiven yaptırsam diyorum odadan wc kapısına kadar. Ama o zamanda egzersz olmazki nasıl zayıflarım

istanbulsultani burda canım:)
Ben dar duran kıyafeti severim ama şöyle löp löp gösterenden değil Tam oluyor. Bence sen avrupa bedeniyle 34 giyinirsin. Çokmu aldın kilo?
5 kilooo
neysem valla maşallah süper fitsinnn tatlımmm
pantolon bedenlerinde ben 26-27 denim giyiyorum dar kalıp 2 pantolonum var biri 26 denim biri 27 denim
etek ve elbise giyiyorum hep ben ama
bende seviyorum dar olmasınıda daha zayıf olsam o zaman giyerdim evet 50 li li kilolardayım ama kendimi begendiğim kilo 48-49 cünkü ben minyonum baya 155 boy var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…