- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Evde degildim canim ondan az oldu su. Paylastiktan buyana toplam 1,5 lt yi buldu ve yesilcay ictimtebrik ederiiiiiimm beni geçemedin ama ben 900 gr verdim
azıcık yiyosun vermişsindir kesin
menün güzel olmuşama su niye okadar az ki
Senin su niye bu kadar az olmus kuzum?bugün menüm
sahur :
1tane muz
4kaşık yoğurt içine 1,5kaşık yulaf kepeği
iftar:
yağsız salata
cacık
1dilim light ekmek
2kaşık bamya
3kaşık barbunya
2 kare bitter
su 3 bardak,biraz daha içmeye çalışcam çaydan fırsat olursa
Masallah cok iyi gidiyorsun canimbugünkü menüm
sabah: yarım dilim peynir, salatalık, domates, 5 etiform
13.00: sade kahve
15.00: yeşil çay
18.00: 2 adet haşlanmış yumurta
akşam: bir buçuk porsiyon tavuk şiş
su:3lt
Spor: yapacağım, yapınca yazarım
Protein agirlikli beslenmek kilo verdiriyor karbonhidrat sadece en fazla %25 olucakmis.millet karbonhidrat yükler sende protein hani bunun sağlıklı karbonhidratı
Ayy cay cok guzell görunuyor afiyet olsun gulum, cicilere gelince benim 38 bedenEki Görüntüle 1578774
kızlarrr hayırlı akşamlar hayırlı sahurlar keyifler nasıl bayram önü aldınız mı bayramlıgınızı yeni cicileriniz kaç bedenn ballarr
sagol bi tanem bende dayanamadım rresmini cektim bugün acayip canım cay istedi deAyy cay cok guzell görunuyor afiyet olsun gulum, cicilere gelince benim 38 beden
iftardan sonra 1 litre içtim wc den çıkamadım yinede 1,5 yapmaya çalışıyorum :)Evde degildim canim ondan az oldu su. Paylastiktan buyana toplam 1,5 lt yi buldu ve yesilcay ictim
Senin su niye bu kadar az olmus kuzum?
Masallah cok iyi gidiyorsun canim
Protein agirlikli beslenmek kilo verdiriyor karbonhidrat sadece en fazla %25 olucakmis.
Ayy kizlarr simdi TLC diye bir amerikan kanali izliyorum. Dr dediki asiri kilolu bir hastasina cok az kilo vermissin ilk kontrolden bu yana. Oda dedi evde kendim kepek ekmegimi yapip yiyorum artik. Dr kepek ekmeginde beyaz ekmek kadar kalorili oldugunu söyledi ay tutmayin beni bayilicamm
Demek oluyorki piyasadaki diger ekmekler sadece sindirimi kolaylastiriyor yoksa ayni kalori yuklenmesi
benimde istedi bende içtim :) bitter +çay gibisi yoksagol bi tanem bende dayanamadım rresmini cektim bugün acayip canım cay istedi de
benimde 38 beden
Benimde canım öyle çekmişti önceki gün. İçtim şekerli şekerli ohhsagol bi tanem bende dayanamadım rresmini cektim bugün acayip canım cay istedi de
benimde 38 beden
bende ekmeklerin aynı kalori olduğunu duymuştum, sadece tok tutma süreleri farklıymış ve içindeki vitamin miktarları felan tam tahılla çavdarda daha çokmuş .Evde degildim canim ondan az oldu su. Paylastiktan buyana toplam 1,5 lt yi buldu ve yesilcay ictim
Senin su niye bu kadar az olmus kuzum?
Masallah cok iyi gidiyorsun canim
Protein agirlikli beslenmek kilo verdiriyor karbonhidrat sadece en fazla %25 olucakmis.
Ayy kizlarr simdi TLC diye bir amerikan kanali izliyorum. Dr dediki asiri kilolu bir hastasina cok az kilo vermissin ilk kontrolden bu yana. Oda dedi evde kendim kepek ekmegimi yapip yiyorum artik. Dr kepek ekmeginde beyaz ekmek kadar kalorili oldugunu söyledi ay tutmayin beni bayilicamm
Demek oluyorki piyasadaki diger ekmekler sadece sindirimi kolaylastiriyor yoksa ayni kalori yuklenmesi
iyi olmuş ama 1,5 lt de iyi.iftardan sonra 1 litre içtim wc den çıkamadım yinede 1,5 yapmaya çalışıyorum :)
Atın beni denizlere ozamanbende ekmeklerin aynı kalori olduğunu duymuştum, sadece tok tutma süreleri farklıymış ve içindeki vitamin miktarları felan tam tahılla çavdarda daha çokmuş .
3 litre hayatımda içmedim beniyi olmuş ama 1,5 lt de iyi.
Ben dün 3 litre içtim çayları kahveleri saymazsak. Wc ile oturma odası arasında otoban kurmuştum resmen. Utandım gide gele misafirim vardı
Atın beni denizlere ozaman
aynenn feyzammm aynennnbenimde istedi bende içtim :) bitter +çay gibisi yok
kaçıncı sayfada bi tanem görmedim bu aralar misafir telaşım var yol telaşı vs bakamadım pekBenimde canım öyle çekmişti önceki gün. İçtim şekerli şekerli ohh
Sen ince bir hatunsun nasıl 38 giyiyorsun tatlım yaBedenler değişiyormu acaba avrupa bedeni olunca?? Hatta kemerle tutturuyorum pantolonlarımı. Resmimi armıştım geçenlerde bilmiyorum gördün mü, tam oluyo bana o kot pantolon
Suyu hiç içmezdim önceden takıma katılınca başladım. İçe içe göbüş kurbağa gibi şişiyor3 litre hayatımda içmedim bendüşünemiyorum wc ye gitme sıklığını
Taze çıktı bu fotoğrafım:) Kollarım pehlivan gibi millet eritir benimki sporla kas oluyorEki Görüntüle 1571623
valla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani3 litre hayatımda içmedim bendüşünemiyorum wc ye gitme sıklığını
Ay bide hamaratt yaa bu kız hem yemek yapma konusunda hem de dikiş süpersinaynenn feyzammm aynennn
kaçıncı sayfada bi tanem görmedim bu aralar misafir telaşım var yol telaşı vs bakamadım pek
aslında 36- s giyiyorum ama vucuduma yapışmasından hoşlanmıyorum o yüzden 38 alıyorum dış giyimi (pardesü aldım bayrama sadece diğerlerini kendim diktim
gömleklerim eteklerim gibi giyimlerim 36 - s beden ama biraz kilo ldım bayramdan sonra aranızdayım yeniden
maşallah canım çok hoş görünüyorsun.istanbulsultani burda canım:)
Ben dar duran kıyafeti severim ama şöyle löp löp gösterenden değilTam oluyor. Bence sen avrupa bedeniyle 34 giyinirsin. Çokmu aldın kilo?
valla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani
5 kiloooistanbulsultani burda canım:)
Ben dar duran kıyafeti severim ama şöyle löp löp gösterenden değilTam oluyor. Bence sen avrupa bedeniyle 34 giyinirsin. Çokmu aldın kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?