Teşekkür ederim canımmaşallah canım çok hoş görünüyorsun.
Bende elektrikli merdiven yaptırsam diyorum odadan wc kapısına kadar. Ama o zamanda egzersz olmazki nasıl zayıflarım
ayy süpersin yaaaaAy bide hamaratt yaa bu kız hem yemek yapma konusunda hem de dikiş süpersinablam sever öyle terzi dikiş makas olaylarını ben pek beceremem. Az önce perdeleri kısalttım ama yapıştırıcıyla tabii dikiş makinası kullanamam
Ama ben 52 lik fit olmak istiyorum:) tşk ederim tatlım5 kilooo
neysem valla maşallah süper fitsinnn tatlımmm
pantolon bedenlerinde ben 26-27 denim giyiyorum dar kalıp 2 pantolonum var biri 26 denim biri 27 denim
etek ve elbise giyiyorum hep ben ama
bende seviyorum dar olmasınıda daha zayıf olsam o zaman giyerdimevet 50 li li kilolardayım ama kendimi begendiğim kilo 48-49 cünkü ben minyonum baya 155 boy var bende
Ay ne güzelll çok istemişimdir ama elim yatkın değil işte. Naapim makinayı kullanamıyorum mecbur yapıştırıcı bantlarla taktımayy süpersin yaaaayapıştırıcı diyo yerim senii vallaa
yok yapıyorumd yapamıyorum pek becerikli degilim elim yatkın degil mutfaga yeni giriyorum desem yeri yemek için tatlı yaparım severim yapmayı ama yemeyi sevmemdikiş benim için aşktır yaaaaaaa
Bende ufaktan kaçıyorum tatlım. Gözlerim kapanıyor. İyi geceler sanadasporumu da yaptım ama ölüyorum a dostlarben hafiften uyku moduna geçeyim. herkese hayırlı geceler.
evet hatta dedim anneme bayramdan sonra diyetisyene gidicem diye kızım sen kafayı mı yedin diyoAma ben 52 lik fit olmak istiyorum:) tşk ederim tatlım
5 kilo mu aldın oyyy oyyy neyse yine verirsin ozaman 48 kilo ideal olur boyuna göre
aynen aynen bak seni çok iyi anlıyorum benim gibi yemek yapma özürlüleri içinde knorr gecenlerde dolma harcı kısır harci felan cıkarmıs dedim hay Allah razı olsunnAy ne güzelll çok istemişimdir ama elim yatkın değil işte. Naapim makinayı kullanamıyorum mecbur yapıştırıcı bantlarla taktımAllahtan benim gibiler için çıkarmışlar öyle yapıştırmaları yoksa halim duman olurdu
Bende ufaktan kaçıyorum tatlım. Gözlerim kapanıyor. İyi geceler sanada
Sen öyle san :) 1,5 hafta sonra izine gidiyorum kızım, sen sanıyormusun ki benim ordan kilo almadan döneceğimi :)))ben 2 rakippp buldum bilesen mezun olcaksın yakında rakip senin neyine
Regl yaklaşınca 2 kiloya kadar fark olabiliyormuş. Wc sorunum da hala devam ediyor - dıhandııııımmmregl yaklaşınca alındığını duymuştum ,benim 2 gün sürdü bu defa ohh çok rahat kiloda almadım şükür.seninde ondandır ozaman ,bide az yemekte kilo yaparmış onu bi araştır istersen akovser de az yiyor ondan veremiyor beence
Sizin ev lokanta zaten mübarek :)şu saydıklarından sarma hariç hepsi evde var
Yiyemiyorum, yiyemiiiiyorrum sahurda iki lokma yiyemiyorum (bir melodi eşliğinde okuyunuz) :)))Sahurda bir şey yemezsen acıkırsın tabi canım
Canım aramıza hoşgeldin, başarılar diliyorum :)Merhabalaaar
Akşam da tartılmaya fırsatım olmadıAkşama kadar fark eder canım, sakın şimdi yazma
Arkadaşlarrrrrr bende birazdan tartılıcam ama çokkkk korkuyorummmmm.şişmiş gibi hissediyorum bugün. Allah ım artı çıkmasın lütfennnnn.
Bak panik yaptığına değmemiş, kilo vermişsinKilo Bildirimi;
Geçen hafta:67.5 kg
Bu hafta:67.2kg
Fark:300gr
Yüzde:0.44
Kilon fazla değil, boyuna göre idealsin bence :) amaaa biz tabi seni hedefine ulaşman için sonsuz destekleriz :) umarım en kısa zamanda da sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :)Kullanıcı Adı : sinsirella33
İsim (İsteğe Bağlı ):mine
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.75
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : uzun yıllar profesyonel spor yapıp sakatlıktan dolayı bıraktım,rahatsızlıktan dolayı kortizonlar vs derken 75ten 65e indim 2 senedir bu kilodayım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Biran önce eski kiloma kavuşup daha sıkı daha zayıf daha zarif görünmek istiyorum.
Harika bir şey bu, çok sevindim :) şimdi antrenör hanım bize de tavsiyelerde bulunabilirseniz inanın çok makbule geçer :) şu üst bacaklar beni deli ediyor, hele oturunca iğrençmemnun oldum canım.
buarada ben spor merkezinde fitness antrenörüyüm. terzi kendi söküğünü dikecek inşallah
Harika, tebrikler tatlım :)Kilo bildirimi
Gecen hafta 69.6
Bugün 68.9
Fark -700gr
Mesaj sayim baya var
Gülüm dün eve akşam 11 de girdim, sürekli bir action halindeydim :) yarın ki doğum günü kutlaması için video klip hazırladık, 50 tane klip çektik ondan gelemedim.E-brulim ama sen kaç saattir yoksun bu bünye alışık değil
Çay sevmeyen ben bile çay içmek istedim şuan :)Eki Görüntüle 1578774
kızlarrr hayırlı akşamlar hayırlı sahurlar keyifler nasıl bayram önü aldınız mı bayramlıgınızı yeni cicileriniz kaç bedenn ballarr
Zaten her şeyde bir katkı maddesi bulunuyor, sağlıklı bir şey kaldı mı? Biz zaten bir şey yemeyelim, direk ölelim. Nerde o eski zamanlar, şimdi hep hormonlu, katkılı, sağlıksız gıdalar.Ayy kizlarr simdi TLC diye bir amerikan kanali izliyorum. Dr dediki asiri kilolu bir hastasina cok az kilo vermissin ilk kontrolden bu yana. Oda dedi evde kendim kepek ekmegimi yapip yiyorum artik. Dr kepek ekmeginde beyaz ekmek kadar kalorili oldugunu söyledi ay tutmayin beni bayilicamm
Demek oluyorki piyasadaki diger ekmekler sadece sindirimi kolaylastiriyor yoksa ayni kalori yuklenmesi
valla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani
Bende elektrikli merdiven yaptırsam diyorum odadan wc kapısına kadar. Ama o zamanda egzersz olmazki nasıl zayıflarım
ben bu gece 2 sahur yaptım ya ne güzel ilkinde normal yemiştim ama 2.sinde koca bir bazlama 6 dilim salam yedimGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 62,6
Bu hafta: 62,5
Fark: -100
Ortalama: 0,16%
Malesef dün akşam iftardan önce tartılamadım, yinede sabah tartılmama rağmen 100 gr eksik çıkmam sevindirdi beni :) akşama yetiştirebilirsem tartılırıp bildiririm tekrar :)
çeşmeye geliyodun demi ohh missSen öyle san :) 1,5 hafta sonra izine gidiyorum kızım, sen sanıyormusun ki benim ordan kilo almadan döneceğimi :)))
Regl yaklaşınca 2 kiloya kadar fark olabiliyormuş. Wc sorunum da hala devam ediyor - dıhandııııımmmBakalım tartı bugün ne diyecek :/
Sizin ev lokanta zaten mübarek :)
Yiyemiyorum, yiyemiiiiyorrum sahurda iki lokma yiyemiyorum (bir melodi eşliğinde okuyunuz) :)))
Canım aramıza hoşgeldin, başarılar diliyorum :)
Akşam da tartılmaya fırsatım olmadı
Bak panik yaptığına değmemiş, kilo vermişsintebrik ederim canım :)
Kilon fazla değil, boyuna göre idealsin bence :) amaaa biz tabi seni hedefine ulaşman için sonsuz destekleriz :) umarım en kısa zamanda da sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :)
Harika bir şey bu, çok sevindim :) şimdi antrenör hanım bize de tavsiyelerde bulunabilirseniz inanın çok makbule geçer :) şu üst bacaklar beni deli ediyor, hele oturunca iğrenç
Harika, tebrikler tatlım :)
Gülüm dün eve akşam 11 de girdim, sürekli bir action halindeydim :) yarın ki doğum günü kutlaması için video klip hazırladık, 50 tane klip çektik ondan gelemedim.
Yani diyecek bir sey bulamiyorum. Aslinda kiziyorum öyle abarttigin icin ama kilo da veriyorsun. Anlamadim gittiben bu gece 2 sahur yaptım ya ne güzel ilkinde normal yemiştim ama 2.sinde koca bir bazlama 6 dilim salam yedimbugün menümü yazmayım en iyisi millete kötü örnek olmayım kilon için tebrik ederiiiiiiiiimm
Kusadasi - izmir arasi mekik dokuyacagimçeşmeye geliyodun demi ohh miss
Aynen: hele ramazan bitsin daha sağlam olacak inşallah.ne güzel sporda yaparsın orda
hoş geldin. güzel sağlıklı zayıf günlere inşallah
hoşbuldum canım, herzaman hazırım sorulara:)oh ne güzel aramıza bir sporcu geldi. tüyoları alırız artık:))
hoşbuldum canım, inşallah.H
Hosgelddin aramiza insallah en kisa zamanda verirsin kilolarini
hoşbuldum canım, teşekkür ederim.Aramiza hosgeldin canim keyifli incelmeler :)
teşekkürler canım, hoşbuldum. kilo çok değil ama dengesiz dağılım var. bacak ve basen sıkıntılı maalesef.H
hoşgeldin aramıza. Hedefine ulaşman dileğiyle. Ama boyun uzun çok değil zaten kilon benden söylemesi
teşekkür ederim canıııım :)Sen öyle san :) 1,5 hafta sonra izine gidiyorum kızım, sen sanıyormusun ki benim ordan kilo almadan döneceğimi :)))
Regl yaklaşınca 2 kiloya kadar fark olabiliyormuş. Wc sorunum da hala devam ediyor - dıhandııııımmmBakalım tartı bugün ne diyecek :/
Sizin ev lokanta zaten mübarek :)
Yiyemiyorum, yiyemiiiiyorrum sahurda iki lokma yiyemiyorum (bir melodi eşliğinde okuyunuz) :)))
Canım aramıza hoşgeldin, başarılar diliyorum :)
Akşam da tartılmaya fırsatım olmadı
Bak panik yaptığına değmemiş, kilo vermişsintebrik ederim canım :)
Kilon fazla değil, boyuna göre idealsin bence :) amaaa biz tabi seni hedefine ulaşman için sonsuz destekleriz :) umarım en kısa zamanda da sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :)
Harika bir şey bu, çok sevindim :) şimdi antrenör hanım bize de tavsiyelerde bulunabilirseniz inanın çok makbule geçer :) şu üst bacaklar beni deli ediyor, hele oturunca iğrenç
Harika, tebrikler tatlım :)
Gülüm dün eve akşam 11 de girdim, sürekli bir action halindeydim :) yarın ki doğum günü kutlaması için video klip hazırladık, 50 tane klip çektik ondan gelemedim.
Kesinlikle görmek istiyorumteşekkür ederim canıııım :)
bacak için harika yoga hareketleri var ama nasıl anlatayım. Dur ben onu fotoğrafla anlatmaya çalışayım. 2 3 hafta yaptım etkisini gösterdi hemen,denemelisin.
Menün cok güzel, masallah saglik fiskiriyorGünaydınlar herkese, dünkü menüm:
iftarda bol yeşil salata,tavuk ızgara ve mercimek çorbası. hepsi olabildiğince az, çünkü uzun süre aç durunca yiyemiyorum birden.
sahurda üşendim :) karpuz ve beyaz peynir yedim sadece.
iftar sahur arasında da aklıma geldikçe boool bol su içtim.
30dk koşu bandı, 15dk eliptik bisiklet
30 dk muhtemelen ilginizi çekmeyecek kol ve omuz için ağırlık çalıştım:)
ramazan dolayısıyla sporu biraz insaflı tutuyorum,haftaya sıkı olacak inşallah.
Canim sag alt kösede dosya yükle yaziyor, ordan resim yükleyebilirsin.ben niye fotoğraf eklemeyi beceremedim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?