Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy süpersin yaaaa yapıştırıcı diyo yerim senii vallaa
yok yapıyorumd yapamıyorum pek becerikli degilim elim yatkın degil mutfaga yeni giriyorum desem yeri yemek için tatlı yaparım severim yapmayı ama yemeyi sevmem dikiş benim için aşktır yaaaaaaa

Ama ben 52 lik fit olmak istiyorum:) tşk ederim tatlım
5 kilo mu aldın oyyy oyyy neyse yine verirsin ozaman 48 kilo ideal olur boyuna göre

Ay ne güzelll çok istemişimdir ama elim yatkın değil işte. Naapim makinayı kullanamıyorum mecbur yapıştırıcı bantlarla taktım Allahtan benim gibiler için çıkarmışlar öyle yapıştırmaları yoksa halim duman olurdu

sporumu da yaptım ama ölüyorum a dostlar ben hafiften uyku moduna geçeyim. herkese hayırlı geceler.
Bende ufaktan kaçıyorum tatlım. Gözlerim kapanıyor. İyi geceler sanada

Ama ben 52 lik fit olmak istiyorum:) tşk ederim tatlım
5 kilo mu aldın oyyy oyyy neyse yine verirsin ozaman 48 kilo ideal olur boyuna göre
evet hatta dedim anneme bayramdan sonra diyetisyene gidicem diye kızım sen kafayı mı yedin diyo
aynen aynen bak seni çok iyi anlıyorum benim gibi yemek yapma özürlüleri içinde knorr gecenlerde dolma harcı kısır harci felan cıkarmıs dedim hay Allah razı olsunn

ben 2 rakippp buldum bile sen mezun olcaksın yakında rakip senin neyine
Sen öyle san :) 1,5 hafta sonra izine gidiyorum kızım, sen sanıyormusun ki benim ordan kilo almadan döneceğimi :)))

Regl yaklaşınca 2 kiloya kadar fark olabiliyormuş. Wc sorunum da hala devam ediyor - dıhandııııımmm Bakalım tartı bugün ne diyecek :/

şu saydıklarından sarma hariç hepsi evde var
Sizin ev lokanta zaten mübarek :)

Sahurda bir şey yemezsen acıkırsın tabi canım
Yiyemiyorum, yiyemiiiiyorrum sahurda iki lokma yiyemiyorum (bir melodi eşliğinde okuyunuz) :)))

Canım aramıza hoşgeldin, başarılar diliyorum :)

Akşama kadar fark eder canım, sakın şimdi yazma
Akşam da tartılmaya fırsatım olmadı

Arkadaşlarrrrrr bende birazdan tartılıcam ama çokkkk korkuyorummmmm.şişmiş gibi hissediyorum bugün. Allah ım artı çıkmasın lütfennnnn.

Kilo Bildirimi;
Geçen hafta:67.5 kg
Bu hafta:67.2kg
Fark:300gr
Yüzde:0.44
Bak panik yaptığına değmemiş, kilo vermişsin tebrik ederim canım :)

Kilon fazla değil, boyuna göre idealsin bence :) amaaa biz tabi seni hedefine ulaşman için sonsuz destekleriz :) umarım en kısa zamanda da sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :)

memnun oldum canım.
buarada ben spor merkezinde fitness antrenörüyüm. terzi kendi söküğünü dikecek inşallah
Harika bir şey bu, çok sevindim :) şimdi antrenör hanım bize de tavsiyelerde bulunabilirseniz inanın çok makbule geçer :) şu üst bacaklar beni deli ediyor, hele oturunca iğrenç

Kilo bildirimi
Gecen hafta 69.6
Bugün 68.9
Fark -700gr
Mesaj sayim baya var
Harika, tebrikler tatlım :)

E-brulim ama sen kaç saattir yoksun bu bünye alışık değil
Gülüm dün eve akşam 11 de girdim, sürekli bir action halindeydim :) yarın ki doğum günü kutlaması için video klip hazırladık, 50 tane klip çektik ondan gelemedim.

Eki Görüntüle 1578774

kızlarrr hayırlı akşamlar hayırlı sahurlar keyifler nasıl bayram önü aldınız mı bayramlıgınızı yeni cicileriniz kaç bedenn ballarr
Çay sevmeyen ben bile çay içmek istedim şuan :)

Zaten her şeyde bir katkı maddesi bulunuyor, sağlıklı bir şey kaldı mı? Biz zaten bir şey yemeyelim, direk ölelim. Nerde o eski zamanlar, şimdi hep hormonlu, katkılı, sağlıksız gıdalar.

valla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani

Bende elektrikli merdiven yaptırsam diyorum odadan wc kapısına kadar. Ama o zamanda egzersz olmazki nasıl zayıflarım

Tuvalet muhabbetinize çok güldüm ya bende aynı dertten muzdaribim. Wc ile aramızda kuvvetli bir bağ var

Dünkü menüm

Sahur
500 ml su

Iftar
3-4 yk kıymalı şehriye çorbası
2 yk pilav
1 tavuk budu (fırında) yanında patates, mantar ve kırmızı biber de vardı onlardanda 2şer tane yedim
Yoğurt
Salata
700 ml su

Spor: 3 km yürüyüş

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :)

Kilo bildirimim

Geçen hafta: 62,6
Bu hafta: 62,5
Fark: -100
Ortalama: 0,16%

Malesef dün akşam iftardan önce tartılamadım, yinede sabah tartılmama rağmen 100 gr eksik çıkmam sevindirdi beni :) akşama yetiştirebilirsem tartılırıp bildiririm tekrar :)

ben bu gece 2 sahur yaptım ya ne güzel ilkinde normal yemiştim ama 2.sinde koca bir bazlama 6 dilim salam yedimbugün menümü yazmayım en iyisi millete kötü örnek olmayımkilon için tebrik ederiiiiiiiiimm

çeşmeye geliyodun demi ohh miss

ben bu gece 2 sahur yaptım ya ne güzel ilkinde normal yemiştim ama 2.sinde koca bir bazlama 6 dilim salam yedimbugün menümü yazmayım en iyisi millete kötü örnek olmayımkilon için tebrik ederiiiiiiiiimm
Yani diyecek bir sey bulamiyorum. Aslinda kiziyorum öyle abarttigin icin ama kilo da veriyorsun. Anlamadim gitti

çeşmeye geliyodun demi ohh miss
Kusadasi - izmir arasi mekik dokuyacagim

***4 . TAKIM 421. ETAP***

E-brulim(/62.6/62.5/0.1/%0.16)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
BiricikS (/72.1///%)
Parfym (/73.3///%)
AKovser (/53.7/0/0/%0)
gunes-86 (/67.5/67.2/0.3/%0.44)
sura260511 (/77.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
fyzanur (/67.9/67.0/0.9/%1.33)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
Hsevda (/65.7/65.1/0.6/%0.91)
The-End (/65.2/0/0/%0) 1. kez bildirimde bulunmadi
Hafize_isvicre (/69.6/68.9/0.7/%1.01)

4. takım ortalaması %

ne güzel sporda yaparsın orda
Aynen: hele ramazan bitsin daha sağlam olacak inşallah.

hoş geldin. güzel sağlıklı zayıf günlere inşallah

oh ne güzel aramıza bir sporcu geldi. tüyoları alırız artık:))
hoşbuldum canım, herzaman hazırım sorulara:)

H

Hosgelddin aramiza insallah en kisa zamanda verirsin kilolarini
hoşbuldum canım, inşallah.

Aramiza hosgeldin canim keyifli incelmeler :)
hoşbuldum canım, teşekkür ederim.

H
hoşgeldin aramıza. Hedefine ulaşman dileğiyle. Ama boyun uzun çok değil zaten kilon benden söylemesi
teşekkürler canım, hoşbuldum. kilo çok değil ama dengesiz dağılım var. bacak ve basen sıkıntılı maalesef.

teşekkür ederim canıııım :)
bacak için harika yoga hareketleri var ama nasıl anlatayım. Dur ben onu fotoğrafla anlatmaya çalışayım. 2 3 hafta yaptım etkisini gösterdi hemen,denemelisin.

Günaydınlar herkese, dünkü menüm:
iftarda bol yeşil salata,tavuk ızgara ve mercimek çorbası. hepsi olabildiğince az, çünkü uzun süre aç durunca yiyemiyorum birden.
sahurda üşendim :) karpuz ve beyaz peynir yedim sadece.
iftar sahur arasında da aklıma geldikçe boool bol su içtim.

30dk koşu bandı, 15dk eliptik bisiklet
30 dk muhtemelen ilginizi çekmeyecek kol ve omuz için ağırlık çalıştım:)
ramazan dolayısıyla sporu biraz insaflı tutuyorum,haftaya sıkı olacak inşallah.

teşekkür ederim canıııım :)
bacak için harika yoga hareketleri var ama nasıl anlatayım. Dur ben onu fotoğrafla anlatmaya çalışayım. 2 3 hafta yaptım etkisini gösterdi hemen,denemelisin.
Kesinlikle görmek istiyorum isime yarayacaksa seve seve yaparim

Menün cok güzel, masallah saglik fiskiriyor
Senin insafli dedigin spor buysa eger normal halini düsünmek istemiyorum

ben niye fotoğraf eklemeyi beceremedim yahu
Canim sag alt kösede dosya yükle yaziyor, ordan resim yükleyebilirsin.

Günaydın kızlar

Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 73,3
Bu Hafta: 73,2
Fark: -100
Mesaj Sayım: 71
Toplamda -100 gr vermişim
Beklentim daha çoktu
Benim özel günlerm yaklaşıyor ondan da olabilir.. Daha fazlaydım iki gün önce bunada şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…