Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftalik menü paylasim tablosu

[tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]N A N E[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sinsirella33[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD] [/TD]

[TR]
[/TR]
[TR][/tr]
[TR]

PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ CEZASI - yiyin yiyin paylasmayin

[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

***4 . TAKIM 421. ETAP***

E-brulim(/62.6/62.5/0.1/%0.16)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
BiricikS (/72.1///%)
Parfym (/73.3/73.2/0.1/%0.14)
AKovser (/53.7/0/0/%0)
gunes-86 (/67.5/67.2/0.3/%0.44)
sura260511 (/77.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
fyzanur (/67.9/67.0/0.9/%1.33)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
Hsevda (/65.7/65.1/0.6/%0.91)
The-End (/65.2/0/0/%0) 1. kez bildirimde bulunmadi
Hafize_isvicre (/69.6/68.9/0.7/%1.01)

4. takım ortalaması %

Az da olsa gitmesi önemli gülüm
Regl yaklastigi icindir diye düsünüyorum bende. Kilon durmus olabilir mi ki?

birlikte sağlıklı bir şekilde zayıflarız inşallah canım,geçmiş olsun bu arada boyunda ne güzelmişben de kendimi tanıtıyım ben feyza 25 yaşındayım 159 boyundayım,67 kiloyum hedefim 49
bende memnun oldum
memnun oldum canım.
buarada ben spor merkezinde fitness antrenörüyüm. terzi kendi söküğünü dikecek inşallah
senin durumun cok iyi o zaman daha iyi verirsin kilolari
Kilo bildirimi
Gecen hafta 69.6
Bugün 68.9
Fark -700gr
Mesaj sayim baya var
tebrik ederim
Menum
9:00
1 bardak kefir/ nesfit/kahve
14:00
4 tane çilek
17:30
1 porsiyon kebap lavaşın yarısı, ayran ve salata
Su 1 lt oldu ancak
Spor 1,5 saat yürüyüş normal tempoda
Simdide yesil cay iciyorum.
az gibi geldi bana canim

muz ve bitter feyzanin süper ikilisi
Eki Görüntüle 1578774

kızlarrr hayırlı akşamlar hayırlı sahurlar keyifler nasıl bayram önü aldınız mı bayramlıgınızı yeni cicileriniz kaç bedenn ballarr
ben daha hic bi sey almadim calismaktan helak oldum yatip kalkip nöbete gidiyorum yahuu
bende ekmeklerin aynı kalori olduğunu duymuştum, sadece tok tutma süreleri farklıymış ve içindeki vitamin miktarları felan tam tahılla çavdarda daha çokmuş .
evet beyaz ekmek kan sekerini aniden yükseltiyor ve kisa zamanda da düsürüyor ama digerleri öyle degil acikma süresi uzuyor böyle olunca. hem ayca kaya ne diyor pilav yiyeceginize ekmek yiyin yemegin yaninda diyor

Suyu hiç içmezdim önceden takıma katılınca başladım. İçe içe göbüş kurbağa gibi şişiyor Hiçç sormaa onlarda yan yan baktı benim wcye gidip gelmeme 1-2 den sonra artık
ayni durum bendede var su sisem var doldurup doldurup iciyorum sonrada dogruu tuvalate
valla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani
benden bi tane daha

menün güzel canim
100 gr bile önemli tebrik ederim

bende ramazanin bitmesini bekliyorum spor icin süper olmus sporun
tebrik ederim

ama ben bu benim asciyi pek begendim

dünkü menüm nöbette olunca firsat olmadi paylasmaya
sahur bi salatalik su
iftar
bi orta boy patlicandan karni yarik ( hepsini yemedim onunda) üc kasik pilav
salata
bi kase corba yogurt corbasi
saat 21:30 bi porsiyon kiraz
bi kücük salkim siyah üzüm
üc tane seftali
bi ufacik dilim cikolatali kek
iki litre su

aslında pilavla patates bir arada olmasaydı diyecektim ama porsiyonlar makul. afiyet olsun canım güzel bi menü olmuş.

canım pilavla yoğurt çorbası bir arada olmasaymış daha iyiymiş. meyve de biraz fazla olmuş sanki. ama sonuçta ramazandayız ay bayramda ne yapacağız ya. ben bayramdan korkuyorum asıl.

menün güzel canim

100 gr bile önemli tebrik ederim
Haklisin canim, az da gitse gitsin yeter ki

ama ben bu benim asciyi pek begendim
Sana özel o zaten sekerim

Sahurun da iftarinda ondan sonra ki ögününde cok güzel, yalniz meyve gece gece biraz fazla ama cok azicik fazla
Meyveyi gec yemeyin kilo yapiyor diyorlar

aslında pilavla patates bir arada olmasaydı diyecektim ama porsiyonlar makul. afiyet olsun canım güzel bi menü olmuş.
Ben o acidan hic düsünmemistim, önüme gelince yedim Dikkat ederim bir daha ki sefere, tesekkür ederim canimcim

ayy gercekten miiii
menün süper maşallahhh
ben daha hic bi sey almadim calismaktan helak oldum yatip kalkip nöbete gidiyorum yahuu
ayy canımm yaa kıyamamm

menün de sporun da çok güzel canım. tebrik ederim. e sana da bu yakışır tabi

yedim yedim paylaştım bana ne koydun öyle sen hakettim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…