Az da olsa gitmesi önemli gülümGünaydın kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 73,3
Bu Hafta: 73,2
Fark: -100
Mesaj Sayım: 71
Toplamda -100 gr vermişim
Beklentim daha çoktu
Benim özel günlerm yaklaşıyor ondan da olabilir.. Daha fazlaydım iki gün önce bunada şükür.
tebrik ederimKilo Bildirimi;
Geçen hafta:67.5 kg
Bu hafta:67.2kg
Fark:300gr
Yüzde:0.44
hadi bakalim seni bekliyorum feyzosne varmış yetişirimde geçerimde
bende memnun oldumbirlikte sağlıklı bir şekilde zayıflarız inşallah canım,geçmiş olsun bu aradaboyunda ne güzelmiş ben de kendimi tanıtıyım ben feyza 25 yaşındayım 159 boyundayım,67 kiloyum hedefim 49
senin durumun cok iyi o zaman daha iyi verirsin kilolarimemnun oldum canım.
buarada ben spor merkezinde fitness antrenörüyüm. terzi kendi söküğünü dikecek inşallah
tebrik ederimKilo bildirimi
Gecen hafta 69.6
Bugün 68.9
Fark -700gr
Mesaj sayim baya var
az gibi geldi bana canimMenum
9:00
1 bardak kefir/ nesfit/kahve
14:00
4 tane çilek
17:30
1 porsiyon kebap lavaşın yarısı, ayran ve salata
Su 1 lt oldu ancak
Spor 1,5 saat yürüyüş normal tempoda
Simdide yesil cay iciyorum.
muz ve bitter feyzanin süper ikilisibugün menüm
sahur :
1tane muz
4kaşık yoğurt içine 1,5kaşık yulaf kepeği
iftar:
yağsız salata
cacık
1dilim light ekmek
2kaşık bamya
3kaşık barbunya
2 kare bitter
su 3 bardak,biraz daha içmeye çalışcam çaydan fırsat olursa
ben daha hic bi sey almadim calismaktan helak oldum yatip kalkip nöbete gidiyorum yahuuEki Görüntüle 1578774
kızlarrr hayırlı akşamlar hayırlı sahurlar keyifler nasıl bayram önü aldınız mı bayramlıgınızı yeni cicileriniz kaç bedenn ballarr
evet beyaz ekmek kan sekerini aniden yükseltiyor ve kisa zamanda da düsürüyor ama digerleri öyle degil acikma süresi uzuyor böyle olunca. hem ayca kaya ne diyor pilav yiyeceginize ekmek yiyin yemegin yaninda diyorbende ekmeklerin aynı kalori olduğunu duymuştum, sadece tok tutma süreleri farklıymış ve içindeki vitamin miktarları felan tam tahılla çavdarda daha çokmuş .
ayni durum bendede var su sisem var doldurup doldurup iciyorum sonrada dogruu tuvalateSuyu hiç içmezdim önceden takıma katılınca başladım. İçe içe göbüş kurbağa gibi şişiyorHiçç sormaa onlarda yan yan baktı benim wcye gidip gelmeme 1-2 den sonra artık
benden bi tane dahavalla ben de artık wc ye taşınmayı, geri kalan hayatımı orada geçirmeyi düşünüyorum. zaten orada yaşıyorum gibi bir şey yani
menün güzel canimDünkü menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
3-4 yk kıymalı şehriye çorbası
2 yk pilav
1 tavuk budu (fırında) yanında patates, mantar ve kırmızı biber de vardı onlardanda 2şer tane yedim
Yoğurt
Salata
700 ml su
Spor: 3 km yürüyüş
100 gr bile önemli tebrik ederimGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 62,6
Bu hafta: 62,5
Ortalama: 0,16%
Malesef dün akşam iftardan önce tartılamadım, yinede sabah tartılmama rağmen 100 gr eksik çıkmam sevindirdi beni :) akşama yetiştirebilirsem tartılırıp bildiririm tekrar :)
bende ramazanin bitmesini bekliyorum spor icin süper olmus sporunGünaydınlar herkese, dünkü menüm:
iftarda bol yeşil salata,tavuk ızgara ve mercimek çorbası. hepsi olabildiğince az, çünkü uzun süre aç durunca yiyemiyorum birden.
sahurda üşendim :) karpuz ve beyaz peynir yedim sadece.
iftar sahur arasında da aklıma geldikçe boool bol su içtim.
30dk koşu bandı, 15dk eliptik bisiklet
30 dk muhtemelen ilginizi çekmeyecek kol ve omuz için ağırlık çalıştım:)
ramazan dolayısıyla sporu biraz insaflı tutuyorum,haftaya sıkı olacak inşallah.
tebrik ederimGünaydın kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 73,3
Bu Hafta: 73,2
Mesaj Sayım: 71
Toplamda -100 gr vermişim
Beklentim daha çoktu
Benim özel günlerm yaklaşıyor ondan da olabilir.. Daha fazlaydım iki gün önce bunada şükür.
ama ben bu benim asciyi pek begendim
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]N A N E[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sinsirella33[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TR][/tr]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ CEZASI - yiyin yiyin paylasmayin
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
aslında pilavla patates bir arada olmasaydı diyecektim ama porsiyonlar makul. afiyet olsun canım güzel bi menü olmuş.Çay sevmeyen ben bile çay içmek istedim şuan :)
Zaten her şeyde bir katkı maddesi bulunuyor, sağlıklı bir şey kaldı mı? Biz zaten bir şey yemeyelim, direk ölelim. Nerde o eski zamanlar, şimdi hep hormonlu, katkılı, sağlıksız gıdalar.
Tuvalet muhabbetinize çok güldüm yabende aynı dertten muzdaribim. Wc ile aramızda kuvvetli bir bağ var
Dünkü menüm
Sahur
500 ml su
Iftar
2 yk pilav
1 tavuk budu (fırında) yanında patates, mantar ve kırmızı biber de vardı onlardanda 2şer tane yedim
Yoğurt
Salata
700 ml su
canım pilavla yoğurt çorbası bir arada olmasaymış daha iyiymiş. meyve de biraz fazla olmuş sanki. ama sonuçta ramazandayızdünkü menüm nöbette olunca firsat olmadi paylasmaya
sahur bi salatalik su
iftar
bi orta boy patlicandan karni yarik ( hepsini yemedim onunda) üc kasik pilav
salata
bi kase corba yogurt corbasi
saat 21:30 bi porsiyon kiraz
bi kücük salkim siyah üzüm
üc tane seftali
bi ufacik dilim cikolatali kek
iki litre su
Haklisin canim, az da gitse gitsin yeter kimenün güzel canim
100 gr bile önemli tebrik ederim
Sana özel o zaten sekerimama ben bu benim asciyi pek begendim
Sahurun da iftarinda ondan sonra ki ögününde cok güzel, yalniz meyve gece gece biraz fazla ama cok azicik fazladünkü menüm nöbette olunca firsat olmadi paylasmaya
sahur bi salatalik su
iftar
bi orta boy patlicandan karni yarik ( hepsini yemedim onunda) üc kasik pilav
salata
bi kase corba yogurt corbasi
saat 21:30 bi porsiyon kiraz
bi kücük salkim siyah üzüm
üc tane seftali
bi ufacik dilim cikolatali kek
iki litre su
allah nazardan saklamasın canımben bu gece 2 sahur yaptım ya ne güzel ilkinde normal yemiştim ama 2.sinde koca bir bazlama 6 dilim salam yedimbugün menümü yazmayım en iyisi millete kötü örnek olmayım kilon için tebrik ederiiiiiiiiimm
Ben o acidan hic düsünmemistim, önüme gelince yedimaslında pilavla patates bir arada olmasaydı diyecektim ama porsiyonlar makul. afiyet olsun canım güzel bi menü olmuş.
ayy çok severim egeyi. ohhh sefanı sür valla. kilo alma ama. ama neyse biz dönünce verdiririz sanaYani diyecek bir sey bulamiyorum. Aslinda kiziyorum öyle abarttigin icin ama kilo da veriyorsun. Anlamadim gitti
Kusadasi - izmir arasi mekik dokuyacagim
ayy gercekten miiiiÇay sevmeyen ben bile çay içmek istedim şuan :)
Sahur
500 ml su
Iftar
2 yk pilav
Yoğurt
Salata
700 ml su
ayy canımm yaa kıyamammben daha hic bi sey almadim calismaktan helak oldum yatip kalkip nöbete gidiyorum yahuu
menün de sporun da çok güzel canım. tebrik ederim. e sana da bu yakışır tabiGünaydınlar herkese, dünkü menüm:
iftarda bol yeşil salata,tavuk ızgara ve mercimek çorbası. hepsi olabildiğince az, çünkü uzun süre aç durunca yiyemiyorum birden.
sahurda üşendim :) karpuz ve beyaz peynir yedim sadece.
iftar sahur arasında da aklıma geldikçe boool bol su içtim.
30dk koşu bandı, 15dk eliptik bisiklet
30 dk muhtemelen ilginizi çekmeyecek kol ve omuz için ağırlık çalıştım:)
ramazan dolayısıyla sporu biraz insaflı tutuyorum,haftaya sıkı olacak inşallah.
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]N A N E[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sinsirella33[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TR][/tr]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ CEZASI - yiyin yiyin paylasmayin
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
benimkide bana tam uymuş hele bugün 2 sahur yapıp yemenin dibine vurmuşkenama ben bu benim asciyi pek begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?