tatlısızda yapamazmış oy oy oydünkü menüm nöbette olunca firsat olmadi paylasmaya
sahur bi salatalik su
iftar
bi orta boy patlicandan karni yarik ( hepsini yemedim onunda) üc kasik pilav
salata
bi kase corba yogurt corbasi
saat 21:30 bi porsiyon kiraz
bi kücük salkim siyah üzüm
üc tane seftali
bi ufacik dilim cikolatali kek
iki litre su
bıktım bu mideden hem midem hem gözüm açallah nazardan saklamasın canım
Reklamlarda gördügümüz her sey icin bunu da yeriz diyoruz esimleayy çok severim egeyi. ohhh sefanı sür valla. kilo alma ama. ama neyse biz dönünce verdiririz sana
Tesekkürlerayy gercekten miiii
menün süper maşallahhh
Senin ki tam sana uygun, sürekli tikinmaktayedim yedim paylaştımbana ne koydun öyle sen hakettim ama
ah canım ya allah kolaylık versin işin zor valla.muz ve bitter feyzanin süper ikilisi
ben daha hic bi sey almadim calismaktan helak oldum yatip kalkip nöbete gidiyorum yahuu
evet beyaz ekmek kan sekerini aniden yükseltiyor ve kisa zamanda da düsürüyor ama digerleri öyle degil acikma süresi uzuyor böyle olunca. hem ayca kaya ne diyor pilav yiyeceginize ekmek yiyin yemegin yaninda diyor
Harika bir sonuc, tebrik ederim canimkilo bildirimi
geçen hafta: 87,3
bu hafta: 85, 7
fark: -1600
yüzde: 1.83
sabah basküle çıktım. 84.6 gördümama hiç inandırıcı gelmedi. bir iki defa daha çıktım yine aynı. sonra biraz bekleyip bir daha çıktım. 85,7. sonra bir daha değişmedi neyse. bi tuhaflık var ama hayırlısı
başta verilen kilolar çabuk gidiyor ,ödem felanda gidince bayağı giden oluyor bendede öyle olmuştukilo bildirimi
sabah basküle çıktım. 84.6 gördümama hiç inandırıcı gelmedi. bir iki defa daha çıktım yine aynı. sonra biraz bekleyip bir daha çıktım. 85,7. sonra bir daha değişmedi neyse. bi tuhaflık var ama hayırlısı
Harika bir sonuc, tebrik ederim canimEn cok Feyzayi birinin gectigine seviniyorum
Tartindan emin olmak icin su siselerini tartabilirsin (1,5 lt = 1,5 kg), ben dogru tartiyormu diye öyle yapmistim.
ya madem metabolizman hızlı çok kısıp da yavaşlatmaya da lüzum yok yani( bu diyetisyen görüşüdür:)). sağlıklı beslen yeterbıktım bu mideden hem midem hem gözüm açama tartıya baktım almamışım ,akşam stepper yapacam eritmek için yinede , yoksa gelemem yüzsüz bi yüzle
Sende 100 gr vermişsin yalnız değilim demekki :) Olsun gülüm reglden sonraki sonuç önemliGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 62,6
Bu hafta: 62,5
Fark: -100
Ortalama: 0,16%
Malesef dün akşam iftardan önce tartılamadım, yinede sabah tartılmama rağmen 100 gr eksik çıkmam sevindirdi beni :) akşama yetiştirebilirsem tartılırıp bildiririm tekrar :)
Geçtiğimiz günlerde öyle düşündüm ama regle de bağlı olabilir. Dünden önceki gün daha fazlaydım :/***4 . TAKIM 421. ETAP***
E-brulim(/62.6/62.5/0.1/%0.16)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
BiricikS (/72.1///%)
Parfym (/73.3/73.2/0.1/%0.14)
AKovser (/53.7/0/0/%0)
gunes-86 (/67.5/67.2/0.3/%0.44)
sura260511 (/77.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
fyzanur (/67.9/67.0/0.9/%1.33)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
Hsevda (/65.7/65.1/0.6/%0.91)
The-End (/65.2/0/0/%0) 1. kez bildirimde bulunmadi
Hafize_isvicre (/69.6/68.9/0.7/%1.01)
4. takım ortalaması %
Az da olsa gitmesi önemli gülüm
Regl yaklastigi icindir diye düsünüyorum bende. Kilon durmus olabilir mi ki?
Maşallah , bekliyordum bu sonucunu:)kilo bildirimi
süper fikir. deneyeyim.Harika bir sonuc, tebrik ederim canimEn cok Feyzayi birinin gectigine seviniyorum
Tartindan emin olmak icin su siselerini tartabilirsin (1,5 lt = 1,5 kg), ben dogru tartiyormu diye öyle yapmistim.
teşekkür ederim canım. daha yolum uzun ama sabırla devam edeceğiz inşallah.Sende 100 gr vermişsin yalnız değilim demekki :) Olsun gülüm reglden sonraki sonuç önemli
Geçtiğimiz günlerde öyle düşündüm ama regle de bağlı olabilir. Dünden önceki gün daha fazlaydım :/
Maşallah , bekliyordum bu sonucunu:)
Çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık. bu arada
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]N A N E[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sinsirella33[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TR][/tr]
PAYLASILMAMIS MENÜ BASINA 20 JJ CEZASI - yiyin yiyin paylasmayin
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
kısmadan bu basen nasıl gidecekya madem metabolizman hızlı çok kısıp da yavaşlatmaya da lüzum yok yani( bu diyetisyen görüşüdür:)). sağlıklı beslen yeter
Ödem de olsa fazladan gidince insan pek bir mutlu oluyorbaşta verilen kilolar çabuk gidiyor ,ödem felanda gidince bayağı giden oluyor bendede öyle olmuştu
Benim de regl yaklasiyor ondandir diye düsünüyorumSende 100 gr vermişsin yalnız değilim demekki :) Olsun gülüm reglden sonraki sonuç önemli
Geçtiğimiz günlerde öyle düşündüm ama regle de bağlı olabilir. Dünden önceki gün daha fazlaydım :/
Tarti degisikliginde de kilo farki olabiliyor canim, bilgin olsun + cikarsan korkmasüper fikir. deneyeyim.hafta sonu tartı almaya karar vermiştim ben de
Tesekkür ederim gülüm. Feyzanin bünyesine hayranim, yiyip yiyip insan nasil verir ya
Kiz senin guatr cok calisiyor da ondan mi yiyerek zayifliyorsun sen yoksa?kısmadan bu basen nasıl gidecek
sporla tabiikikısmadan bu basen nasıl gidecek
abartma be okadarda vermiyorum guatr falan fazla çalışmıyor baktırdım herşeyim normalKiz senin guatr cok calisiyor da ondan mi yiyerek zayifliyorsun sen yoksa?
basen hareketleri belli zaten de yapacak irade lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?