Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlısızda yapamazmış oy oy oy siz bana vururmusunuz al sanamenün güzel olmuş

kilo bildirimi
geçen hafta: 87,3
bu hafta: 85, 7
fark: -1600
yüzde: 1.83
sabah basküle çıktım. 84.6 gördüm ama hiç inandırıcı gelmedi. bir iki defa daha çıktım yine aynı. sonra biraz bekleyip bir daha çıktım. 85,7. sonra bir daha değişmedi neyse. bi tuhaflık var ama hayırlısı

ayy çok severim egeyi. ohhh sefanı sür valla. kilo alma ama. ama neyse biz dönünce verdiririz sana
Reklamlarda gördügümüz her sey icin bunu da yeriz diyoruz esimle Listemiz baya kabarik, ben bile korkmaya basladim artik alirsamda kendimi sizin kollariniza birakirim

ayy gercekten miiii
menün süper maşallahhh
Tesekkürler

yedim yedim paylaştım bana ne koydun öyle sen hakettim ama
Senin ki tam sana uygun, sürekli tikinmakta

ah canım ya allah kolaylık versin işin zor valla.

Harika bir sonuc, tebrik ederim canim En cok Feyzayi birinin gectigine seviniyorum
Tartindan emin olmak icin su siselerini tartabilirsin (1,5 lt = 1,5 kg), ben dogru tartiyormu diye öyle yapmistim.

başta verilen kilolar çabuk gidiyor ,ödem felanda gidince bayağı giden oluyor bendede öyle olmuştu

Sende 100 gr vermişsin yalnız değilim demekki :) Olsun gülüm reglden sonraki sonuç önemli

Geçtiğimiz günlerde öyle düşündüm ama regle de bağlı olabilir. Dünden önceki gün daha fazlaydım :/

Maşallah , bekliyordum bu sonucunu:)

Harika bir sonuc, tebrik ederim canim En cok Feyzayi birinin gectigine seviniyorum
Tartindan emin olmak icin su siselerini tartabilirsin (1,5 lt = 1,5 kg), ben dogru tartiyormu diye öyle yapmistim.
süper fikir. deneyeyim. hafta sonu tartı almaya karar vermiştim ben de

teşekkür ederim canım. daha yolum uzun ama sabırla devam edeceğiz inşallah. bu arada ben reglden önce 1,5 kilo bazen daha da fazla basardım. hatta o yüzden reglden önce pek tartılmazdım. bu durum bütün kadınlarda aynı yani sıkma canını.

Çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık. bu arada fyzanur un smiley yiyip yiyip almayanlardan galiba

başta verilen kilolar çabuk gidiyor ,ödem felanda gidince bayağı giden oluyor bendede öyle olmuştu
Ödem de olsa fazladan gidince insan pek bir mutlu oluyor

Benim de regl yaklasiyor ondandir diye düsünüyorum Cok haklisin reglden sonra ki sonuc önemli
Bakalim haftaya ne olacak

süper fikir. deneyeyim. hafta sonu tartı almaya karar vermiştim ben de
Tarti degisikliginde de kilo farki olabiliyor canim, bilgin olsun + cikarsan korkma

Çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık. bu arada fyzanur un smiley yiyip yiyip almayanlardan galiba
Tesekkür ederim gülüm. Feyzanin bünyesine hayranim, yiyip yiyip insan nasil verir ya Yedikleri de öyle masum seyler degil... Kesin bir sey yapiyor ama bize söylemiyor

Kiz senin guatr cok calisiyor da ondan mi yiyerek zayifliyorsun sen yoksa?
abartma be okadarda vermiyorum guatr falan fazla çalışmıyor baktırdım herşeyim normal keşke çalışsa her şeyi daha çok yerdim herşeyiiii çok çok çok çokbu kiloyu nasıl aldım yiye yiye, ekmeği azalttım ya ondan heralde .gece gece bazlama yedim canım çok sıkkkın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…