niye kızoynamıyooooommmm ben yaaa
Yok 70 de 1 duruyordum ama araya pek zaman koymadan tekrar yaptim. Nefes nefese kaldim bende. Nabzin hizini pek dusurmeden devam etmek önemliymis.aralıksızmı 300 yaptınmaşallah benim 100 de nefes gidiyo menün güzel olmuş
tsk canim inşallahsenin menü de süper canım, su ve spor da harika. böyle devam inşallah sonucu göreceksin
Güzel olmuş canım, o çubuk balıkları bende yiyorum fırında mı tavada mı kızarttın?Bugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim salam
Iftar
4 kasik ispanak
4 kasik spätzli almancasi/ makarna türü
3 dilim cubuk balik kizartilmis
2 dilim karpuz 2 cilek
Su 1 lt
Tessekür ederim tavada kizarttimYok 70 de 1 duruyordum ama araya pek zaman koymadan tekrar yaptim. Nefes nefese kaldim bende. Nabzin hizini pek dusurmeden devam etmek önemliymis.
tsk canim inşallah
Güzel olmuş canım, o çubuk balıkları bende yiyorum fırında mı tavada mı kızarttın?
fırında yapsan daha iyi olmazmi canim. Altina firin kagidi serip yuksek derecede ya tam yagsiz ya da bir kac damla siviyagla. Ben yag hic eklemiyorum cunku önceden yagda cevrilmis oluyor onlar.Tessekür ederim tavada kizarttim
basenlerimiiiiAz önce okudum bilmiyorum ne kadar dogru, ip atlamak bacaklari ve basenleri kaslandiriyormus ben incelsin istiyorum ama , birde varizleri azdiriyormus bende tek tuk varizde var:// Of ya nasilda adapte olmustum ip atlamaya
Maşallah maşallah çok güzel olmuş :)300 yaptım bugün nefes nefese kaldım, yarın daha fazla olur inş:)
Bugünkü Menüm
11:30
Yarım lavaş 2 haşlanmış yumurta ve çay
18:00
1 porsiyon fırında patatesli tavuk (1 but ve 1 büyük patates)
1 kase cacık
1 dilim kavun
Su 2,5 lt+ 2 fincan yeşil çay
Spor 300 ip atlama / 30 dk yürüyüş
Düzenli olmuş canım. Spätzle ye de bayılırım :)Bugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim salam
Iftar
4 kasik ispanak
2 dilim karpuz 2 cilek
Su 1 lt
Tüh ya, zıplamak çokta iyiydi yapmayacakmıyız şimdiAz önce okudum bilmiyorum ne kadar dogru, ip atlamak bacaklari ve basenleri kaslandiriyormus ben incelsin istiyorum ama , birde varizleri azdiriyormus bende tek tuk varizde var:// Of ya nasilda adapte olmustum ip atlamaya
Kesinlikle görmek istiyorumisime yarayacaksa seve seve yaparim
Menün cok güzel, masallah saglik fiskiriyor
Senin insafli dedigin spor buysa eger normal halini düsünmek istemiyorum
Canim sag alt kösede dosya yükle yaziyor, ordan resim yükleyebilirsin.
Maşallah maşallah çok güzel olmuş :)
Düzenli olmuş canım. Spätzle ye de bayılırım :)
Tüh ya, zıplamak çokta iyiydi yapmayacakmıyız şimdi
Hiç sormayın kızlar oysaki ben çok heveslenmiştimbasenlerimiiiihayatta bida zıplamam
Hiç böyle bir şey duymadım canım ya, zıplamak çok iyidir. hatta ip atlamak yerine trambolin bulabilirseniz ciddi şekilde incelik sağlar. o bahsettikleri kas değil sıkılaşma,ki bunuda istemeyen yoktur.Maşallah maşallah çok güzel olmuş :)
Düzenli olmuş canım. Spätzle ye de bayılırım :)
Tüh ya, zıplamak çokta iyiydi yapmayacakmıyız şimdi
Kizlar ben bugun ip atliycam 500 yeterli olur herhalde, yada ilk gunden 300 yetermi ki?Bacaklara ve kalcaya birebir faydaliymis duzenli yapilirsa.
Tebrik ederim canim :)
sahuru abarttım amaaaaaa iftarı güzel tuttum
gece 12:30=
1kk light peynir
çeyrek dilim ekmek
1dilim salam
1 bardak süt
1yumurta
2 yeşil zeytin
gece2:30=
1 bazlama
salata
1kk light peynir
4dilim salam
domates ,salatalık
iftar:
2çatal yeşil fasulye
1 tabak yoğurt
yağsız salata
9.30 gibi sütlü türk kahvesi içerim . su 3 bardak içtim 1 litre daha içerim .
kahvaltı çok güzel ama arayı çok boş tutmamış mısın akşama kadar. arada ceviz, kuru kayısı gibi şeyler yesen bari. ben öyle sırf kahve çay içsem elim ayağım titrerbugünkü menüm
sabah: 2 haşlanmış yumurta, salatalık, domates
14.30: yeşil çay
15.00: sade kahve
18:00: 1 kase yoğurt
akşam: 7 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, yağsız salata(salatalık, domates, köz biber, köz patlıcan)
su: 2 lt(üçe tamamlarım)
spor: leslie ile 5 mil
Bugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim salam
Iftar
4 kasik ispanak
2 dilim karpuz 2 cilek
Su 1 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?