Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aralıksızmı 300 yaptınmaşallah benim 100 de nefes gidiyomenün güzel olmuş
Yok 70 de 1 duruyordum ama araya pek zaman koymadan tekrar yaptim. Nefes nefese kaldim bende. Nabzin hizini pek dusurmeden devam etmek önemliymis.

senin menü de süper canım, su ve spor da harika. böyle devam inşallah sonucu göreceksin
tsk canim inşallah

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim salam

Iftar
4 kasik ispanak
4 kasik spätzli almancasi/ makarna türü
3 dilim cubuk balik kizartilmis

2 dilim karpuz 2 cilek
Su 1 lt
Güzel olmuş canım, o çubuk balıkları bende yiyorum fırında mı tavada mı kızarttın?

Tessekür ederim tavada kizarttim

Az önce okudum bilmiyorum ne kadar dogru, ip atlamak bacaklari ve basenleri kaslandiriyormus ben incelsin istiyorum ama , birde varizleri azdiriyormus bende tek tuk varizde var:// Of ya nasilda adapte olmustum ip atlamaya

Az önce okudum bilmiyorum ne kadar dogru, ip atlamak bacaklari ve basenleri kaslandiriyormus ben incelsin istiyorum ama , birde varizleri azdiriyormus bende tek tuk varizde var:// Of ya nasilda adapte olmustum ip atlamaya
basenlerimiiiihayatta bida zıplamam

hemen menümü paylaşıyorum geçmişe sonra bakacağım. Yarın muhtemelen hiç gelemem kızlar, kusura bakmayın.

Sahur: yok (kalkamadım)

Iftar: kıymalı yumurta (4 yumurtadan)
Bir parça pide
500 ml ayran
2 dilim kavun
1 lt su

Maşallah maşallah çok güzel olmuş :)

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim salam

Iftar
4 kasik ispanak

2 dilim karpuz 2 cilek
Su 1 lt
Düzenli olmuş canım. Spätzle ye de bayılırım :)

Tüh ya, zıplamak çokta iyiydi yapmayacakmıyız şimdi

bayramdan sonra sağlam bi program yapacam valla kendime, hergünün bayan seansına aktif girmeyi düşünüyorum.
fotoğraflarla hemen ilgilenecem canım kesinlikle işine yarar.

basenlerimiiiihayatta bida zıplamam
Hiç sormayın kızlar oysaki ben çok heveslenmiştim Özellikle varizleri azdırması hiç iyi değil:/ Ve tabiki toparlak bir fizik istemiyorum yani kaslı bacaklar. Basen için bölgesel egzerszler var ama feyza. İp kadar pratik değil yinede:/ Ebru bizim şu alt kalın bacaklara kesinlikle ip gitmezz acilen başka bir aktivite bulmalıyım Sıkılaştırıyor ama kas yapıyor heryerde bunu görüyürum://

Hiç böyle bir şey duymadım canım ya, zıplamak çok iyidir. hatta ip atlamak yerine trambolin bulabilirseniz ciddi şekilde incelik sağlar. o bahsettikleri kas değil sıkılaşma,ki bunuda istemeyen yoktur.

Kizlar ben bugun ip atliycam 500 yeterli olur herhalde, yada ilk gunden 300 yetermi ki? Bacaklara ve kalcaya birebir faydaliymis duzenli yapilirsa.

Tebrik ederim canim :)

ilk gününse rakam koyma, yapabildiğin kadar yap zamanla artır. ip ciddi şekilde kalp atışlarını artırır. belli bi rakama ulaşmak için kendini paralayarak başlama.

sahurun dolu olduğu gibi iftarında çok az olmuş bence, dinç tutacak şeyelr tyüketsen biraz olmaz mı

kahvaltı çok güzel ama arayı çok boş tutmamış mısın akşama kadar. arada ceviz, kuru kayısı gibi şeyler yesen bari. ben öyle sırf kahve çay içsem elim ayağım titrer

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek
1 dilim salam

Iftar
4 kasik ispanak

2 dilim karpuz 2 cilek
Su 1 lt

ramazanın en kötü yanı suyu az tüketmek oluyor galiba ya, iftar sahur arası bende elimden geliğince içmeye çalışıyorum ama zor oluyor. seninkide az kalmış.
birde kızartma yemiiiiiş

dünkü menüm:
iftar
tavuk saç kavurma,bol salata, yoğurt
2dilim karpuz

sahur
4 kayısı, 2 dilim karpuz ve peynir

8 9 bardak su içtim arada, akşam hiç canım istemiyor zorluyorum anca.

spor
20dk koşu bandı
15 dk eliptik
45dk ağırlık (kol-göğüs vs)

Bacak incelten yoga hareket 1 :
Ayaklar bitişik.
Dümdüz sırt.
Toto ve üst bacaklar sıkı.
Omuzlar rahat, kollar düz ve avuçlar bedene bakışlı.
Çene ve bakışlar ileri.
5 derin nefes
2 Eller içe bakacak şekilde yukarı doğru uzan.
Kollar gergin ve sıkı.
Ayaklar da yere sağlam basıyor olsun.
5 nefes ile güzelce uzan.

3Sırtının düz olmasına dikkat ederek, sandalye varmışcasına oturma duruşuna geç.

duruş 3'ten tekrar Duruş 2'ye uzanılır.
  • Yavaş hareketlerle, bir oturulup bir kalkılır.
  • Duruş 2'de nefesi al, Duruş 3'te nefesi bırak.
  • 10 tekrar devam edilir.
4
Avuçlar önde birleştirilir.

5
Belden yavaş bir dönüşle, sol dirsek, sağ dize kavuşur.
Birkaç derin nefesler boyunca durulur.

4.harekete dönülür

aynısı, sol yönde yapılır.

tekrar 4. hareket
3. ve 2. hareketlerle tamamlanır.

Eklentiler

• 3.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…