Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel olmuş 9 bardak suda iyi bence ,ben 1.5 litre zor içtim dün .

basen için ramazandan sonra başlıycam canım biliyorum . bacaklarımda biraz daha ince olsa güzel olur her yerim küçülsün her yeriiimmm

Rahat edilecek kadar bacaklar açılır.
Abartmamak esastır.
Kollar yanlara kaldırılır.
Denge sağlanır.
Rahat nefeslerle duruşta durulur.

Sağ ayak öne doğru çevrilir.
Rahat bir duruş sağlayana kadar denge kontrol edilir.

Yüz, sağ ayak yönüne çevrilir.
Kollar açılır.
Kollar açık şekilde, öndeki diz açısı, 90 dereceyi geçmeyecek kadar kırılır.
5 derin nefesler eşliğinde durulur.

Kollar açık şekilde, öndeki diz açısı, 90 dereceyi geçmeyecek kadar kırılır.

Ön diz düzeltilerek ve kollar da havaya kaldırılarak, yükselinir.

• Asansör misali, bir yukarı bir aşağıya yavaşça rahat nefeslerle 10 tekrar yapılır.

Eklentiler

• 2.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
sol el ile sol bacaktan destek alarak, sağ el ile yukarı uzanılır.
Birkaç rahat nefes boyunca durulur.

önceki harekete dönülür

sağ kol ile sağ bacaktan destek alarak, sol kol ile yukarı doğru uzanılır ve gerilinir.
Birkaç rahat nefes boyunca durulur.

önceki hareket yinelenir

geçişler ile tamamlanır

tüm hareketler sol içinde tekrarlanır.

bu sefer tüm vücudun ve arka ayağın da öne doğru dönmesiyle ve arka ayağın biraz daha yana açılmasıyla, kollar yukarıda, avuçlar içeri şekilde upuzun uzanılır.
Denge iyice sağlanır.

Kollar yukarıda, öndeki diz açısı, 90 dereceyi geçmeyecek kadar kırılır.

• Asansör misali, bir yukarı bir aşağıya yavaşça rahat nefeslerle 10 tekrar yapılır.
Süper ötesi çalışmış üst bacak, Duruş 13 geçişiyle, iyicene esnetilir, uzatılır.
Zorlamadan, olabildiğince...
Tüm bu seri diğer tarafa yapılır.

Tüm alt vücut şahanesiyle esner ve uzar.

Son hareket olan Çocuk Duruşu ile zihin ve beden mis gibi rahatlar.

veeee bitti.
Bu hareketler toplamda 10 dk falan sürüyor ama çok etkili, haftada en az 3 4 gün olmak üzere 2 hafta yapın ve bacakalrınızdaki incelmeyi görün diyorum başkada bişey demiyorum

menün güzel olmuş 9 bardak suda iyi bence ,ben 1.5 litre zor içtim dün .
hiç canım istemiyor ama zorla içiyorum onuda. mersin gibi cehennem sıcağında suyu zorluyorum :)
ah gündüz sıcağında serbest olsa
squat popoyu dışa doğru çıkık yapar diye yapmaya çekiniyorum ya hiç sevmiyorum dışa doğru olmasını .

Allahım allahım herkes bunun için ölüyor nasıl istemezsiiiiin

Merhaba.. Menümü yazmaya halim yoktu dün, uğradım bir ara duramadım, başım çok kötü ağrıyordu ve hala devam ediyor..

Sahurda

4 parmak kadar börek
1 fincan çay
2 bardak su

İftarda
1 kase çorba
6 çatal makarna
1 küçük parça karpuz

900 ml su

Ara
2 fincan çay
2 bisküvi

Benimde açlıktan başım ağrıyor hergün, iftarın hafif olmuş belki onunla alakalıdır seninde.
iftardan biraz sonra geçiyor, nasıl aç gözlüyse bünyem

ilk gününse rakam koyma, yapabildiğin kadar yap zamanla artır. ip ciddi şekilde kalp atışlarını artırır. belli bi rakama ulaşmak için kendini paralayarak başlama.
Varisleri azdırdığını ve bacaklara kas yaptığını duyunca geri çekildim biraz bugün 300 yaptım dün aralarda nefes alarak ama gerçektende kalp atışlarım çok hızlıydı:/

Geçmiş olsun canım açlıktan değilde benim bildiğim kadarıyla vucuttaki su miktarı azalınca hiç geçmeyen uzun baş ağrıları oluyor. Bendede oluyordu. İftarla sahur arası çok sıvı tüketmeye bak inş geçer.

variz ne ki canım ?
Varis vucutta özellikle bacaklarda görünen damar da kan toplanması. İçinde kan birikiyor bu damarların kan dolaşımı yeterli biçimde olamadığından vucutta. Benimki kılcal varis minik minik damarlar görünüyor bacağımda. Kaynanamın çok fena kalın kalın morarmış bide bacak.

kasla ilgili hep yanlış bi inanış var, hemen hemen her harekete kas yapıyormuş doğru mu diyorlar.
Ya hu kas öyle kolay yapılan bişey değil, ne programlara uyuyorsun beslenmene diakkat ediyorsunda uzun sürede gelişiyor.
İnsanların kas dediği sıkılaşmadır.Ha birde şu durum var, eğer hergün aynı egzersizi yaparsan kas şişmesi oluşur ve kalınlaşma gibi görünür. Atıyorum bi plates programını çalışıuorsun ve haftanın her günü aynı hareketleri yapıyorsun; çok net söylüyorum o çalışan bölgeler şişer.
paker egzersizler gün aşırı yapılmalıdır.

Evet canim haklisin. O kas şişmesi bende de oluyor arada bir. Tmm ben ip atlamama devam ediyim o zaman herhangi bir ters etki görürsem bırakırım zaten
Hakikatende kimsecikler yok bugün haftasonu herkes dışarda heralde.

Evet canim haklisin. O kas şişmesi bende de oluyor arada bir. Tmm ben ip atlamama devam ediyim o zaman herhangi bir ters etki görürsem bırakırım zaten
Hakikatende kimsecikler yok bugün haftasonu herkes dışarda heralde.

insanlar haftasonu spor yapmasa ne iyi olacak, 8e kadar çalışmak zorunda kalıyorum bende

bugün menüm
sahur:
yarım bardak süt
1 yumurta
yarım kase yoğurt içine goji berry+2 tatlı kaşığı yulaf kepeği
domates
1zeytin
1kk light peynir

iftar:
2kepçe mercimek çorbası
2parmak kadar kızarmış tavuk
1 çatal patlıcan yemeği
yağsız salata
1 kase yoğurt
çeyrek dilim ekmek

saat 10 gibi 1 kare bitter + 2 kuru erik +2 badem . su 1 litre içtim yarım litre daha içmeye çalışcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…