dün öyle saçma sapan oldu ama bugün dikkat etmeye çalışcamsahurun dolu olduğu gibi iftarında çok az olmuş bence, dinç tutacak şeyelr tyüketsen biraz olmaz mı
menün güzel olmuşdünkü menüm:
iftar
tavuk saç kavurma,bol salata, yoğurt
2dilim karpuz
sahur
4 kayısı, 2 dilim karpuz ve peynir
8 9 bardak su içtim arada, akşam hiç canım istemiyor zorluyorum anca.
spor
20dk koşu bandı
15 dk eliptik
45dk ağırlık (kol-göğüs vs)
basen için ramazandan sonra başlıycam canım biliyorum . bacaklarımda biraz daha ince olsa güzel olur her yerim küçülsün her yeriiimmmHiç sormayın kızlar oysaki ben çok heveslenmiştimÖzellikle varizleri azdırması hiç iyi değil:/ Ve tabiki toparlak bir fizik istemiyorum yani kaslı bacaklar. Basen için bölgesel egzerszler var ama feyza. İp kadar pratik değil yinede:/ Ebru bizim şu alt kalın bacaklara kesinlikle ip gitmezz acilen başka bir aktivite bulmalıyım Sıkılaştırıyor ama kas yapıyor heryerde bunu görüyürum://
squat popoyu dışa doğru çıkık yapar diye yapmaya çekiniyorum ya hiç sevmiyorum dışa doğru olmasını .o zaman gelsin favori basen hareketleri :)
Eki Görüntüle 1580201 Eki Görüntüle 1580202 Eki Görüntüle 1580206 Eki Görüntüle 1580209 Eki Görüntüle 1580208 Eki Görüntüle 1580207
hiç canım istemiyor ama zorla içiyorum onuda. mersin gibi cehennem sıcağında suyu zorluyorum :)menün güzel olmuş9 bardak suda iyi bence ,ben 1.5 litre zor içtim dün .
squat popoyu dışa doğru çıkık yapar diye yapmaya çekiniyorum ya hiç sevmiyorum dışa doğru olmasını .
Az önce okudum bilmiyorum ne kadar dogru, ip atlamak bacaklari ve basenleri kaslandiriyormus ben incelsin istiyorum ama , birde varizleri azdiriyormus bende tek tuk varizde var:// Of ya nasilda adapte olmustum ip atlamaya
Benimde açlıktan başım ağrıyor hergün, iftarın hafif olmuş belki onunla alakalıdır seninde.Merhaba.. Menümü yazmaya halim yoktu dün, uğradım bir ara duramadım, başım çok kötü ağrıyordu ve hala devam ediyor..
Sahurda
4 parmak kadar börek
1 fincan çay
2 bardak su
İftarda
1 kase çorba
6 çatal makarna
1 küçük parça karpuz
900 ml su
Ara
2 fincan çay
2 bisküvi
Varisleri azdırdığını ve bacaklara kas yaptığını duyunca geri çekildim biraz bugünilk gününse rakam koyma, yapabildiğin kadar yap zamanla artır. ip ciddi şekilde kalp atışlarını artırır. belli bi rakama ulaşmak için kendini paralayarak başlama.
Geçmiş olsun canım açlıktan değilde benim bildiğim kadarıyla vucuttaki su miktarı azalınca hiç geçmeyen uzun baş ağrıları oluyor. Bendede oluyordu. İftarla sahur arası çok sıvı tüketmeye bak inş geçer.Merhaba.. Menümü yazmaya halim yoktu dün, uğradım bir ara duramadım, başım çok kötü ağrıyordu ve hala devam ediyor..
Sahurda
4 parmak kadar börek
1 fincan çay
2 bardak su
İftarda
1 kase çorba
6 çatal makarna
1 küçük parça karpuz
900 ml su
Ara
2 fincan çay
2 bisküvi
Varis vucutta özellikle bacaklarda görünen damar da kan toplanması. İçinde kan birikiyor bu damarların kan dolaşımı yeterli biçimde olamadığından vucutta. Benimki kılcal varis minik minik damarlar görünüyor bacağımda. Kaynanamın çok fena kalın kalın morarmış bide bacak.variz ne ki canım ?
Varisleri azdırdığını ve bacaklara kas yaptığını duyunca geri çekildim biraz bugün300 yaptım dün aralarda nefes alarak ama gerçektende kalp atışlarım çok hızlıydı:/
Geçmiş olsun canım açlıktan değilde benim bildiğim kadarıyla vucuttaki su miktarı azalınca hiç geçmeyen uzun baş ağrıları oluyor. Bendede oluyordu. İftarla sahur arası çok sıvı tüketmeye bak inş geçer.
Varis vucutta özellikle bacaklarda görünen damar da kan toplanması. İçinde kan birikiyor bu damarların kan dolaşımı yeterli biçimde olamadığından vucutta. Benimki kılcal varis minik minik damarlar görünüyor bacağımda. Kaynanamın çok fena kalın kalın morarmış bide bacak.
Evet canim haklisin. O kas şişmesi bende de oluyor arada bir. Tmm ben ip atlamama devam ediyim o zaman herhangi bir ters etki görürsem bırakırım zatenkasla ilgili hep yanlış bi inanış var, hemen hemen her harekete kas yapıyormuş doğru mu diyorlar.
Ya hu kas öyle kolay yapılan bişey değil, ne programlara uyuyorsun beslenmene diakkat ediyorsunda uzun sürede gelişiyor.
İnsanların kas dediği sıkılaşmadır.Ha birde şu durum var, eğer hergün aynı egzersizi yaparsan kas şişmesi oluşur ve kalınlaşma gibi görünür. Atıyorum bi plates programını çalışıuorsun ve haftanın her günü aynı hareketleri yapıyorsun; çok net söylüyorum o çalışan bölgeler şişer.
paker egzersizler gün aşırı yapılmalıdır.
Evet canim haklisin. O kas şişmesi bende de oluyor arada bir. Tmm ben ip atlamama devam ediyim o zaman herhangi bir ters etki görürsem bırakırım zaten
Hakikatende kimsecikler yok bugün haftasonu herkes dışarda heralde.
insanlar haftasonu spor yapmasa ne iyi olacak, 8e kadar çalışmak zorunda kalıyorum bende
hem hafta sonu hem gündüz olunca kimsecikler bulunmuyor gerçekten bende o yüzden akşam giriyorum geneldeBen akşamları pek giremiyorum evde netim yok, gündüzde buralarda kimsecikler olmuyor anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?