Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek
1 yumurta
Su

Iftar
2 kepce mercimek corbasi
1 dilim peynirli börek
4 kasik pilav
1 firinda tavuk but
Yarim patates

Su henüz 1lt dahada icerim spor 2 bucuk saat temizlik
Hafizecim börek, pilav, patates bol k.hidrat li olmus :/ Sporun iyi bende yarin ew temizliycem yemegin ustune varsa bir yesil cay icmeni tavsiye ederim.

Genetik iste bu varis olayi. Asil nedeni tam belli degil ama kalp rahatszliklarindan tut asiri kiloluga kadar gidiyor. Ben 14/15 yaslarimda topuklu giyerdim ondan oldugunu söyleyenler bile var. Tedavisi var şükür ki. Ben kilolu değildim bende çıktığında , benimkiler şişip büyümüyor ama çoğalıyor.
Kaynanamın ki çok kötü dediğim gibi kalın kalın bacağı mor olmuş resmen. Ameliyat oldu daha kötü oldu pişman şimdi. Yürüyüş yapmakla damarlar hareketleniyor ve kan dolaşımı oluyor o yüzden yürüyüş iyi. Bacaklardaki şekil bozukluğu girinti çıkıntılar varisten oluyor. Benim bazen bacaklarım çok sızlar üstüne oğlumu oturturum ağrısı geçiyo bi süre ağırlık olunca. Benim kendi baktığım hastaların çoğunda görüyorum kiloluda değiller. Dr brokoli kaynatıp içilmesini söylüyor. ve dinlenirken ayaklarını hafif yüksekte tut ki kandolaşımı normale dönsün.
Kaynanamın hem varis çorabı hem sürdüğü merhemi var yoksa perişan oluyor ağrıdan kadıncagz

Allah yardımcısı olsun, onunki çok kötü desene
Düşününce bile kötü oldum..

Topukludan oluyorsa uzak duralımm nasıl yapıcaksak artık
ben yeni giymeye başladım sayılır ki sık giymem, belki de gerçekten ondan da oluyordur..
Yok böyle olmaz, ona da bir çare düşünmek lazım, hiç birşey olmasa bile yürüyüş yapalım, çok kötü bir görüntü, hele bir de çoğalınca ağrıyorsa hiç katlanılmaz yani

Ay ben topuksuz yapamam ki babet veya spor ayakkabisi giydigim zamanlar kendimi çukura girmiş gibi hissediyorum:/ Bu 1,65 boyla hayır hayır yapamam Bol bol yürüycez artık brokoli suyu içememki Yada önleyici merhem alıcaz son çare:))

aaa benden 2-3 cm uzun
Çok merak ediyorum 47 kiloyken vücudun nasıldıı ? yani kemiklerin sayılacak türden zayıf mıydın yoksa normal miydi ?

Ben hiç tartıda o kiloyu görmedim.. kiloyu takmaya başladığımda tartıldım, ergenlik dönemlerim, şekilsiz vücudum ve 58 kilooo..
şimdi 58 kilo olsam bile o zaman olduğum gibi tombul olmuyorum, ergenlik gerçekten çok saçma bir dönem

kemiklerim sayılmıyodu öyle bende sevmiyorum ,eğer 47 ye düşebilirsem foto çekip atarım ahhh nerdee

1.65 le yapamıyorsan ben senden 10 cm kadar kısayım ben napim o zaman

Ben seviyorum topukluyu ama günlük değil, özel günlerde tamam ama her gün her gün giyemem.. zaten başım dönüyordu ilk başlarda zor alıştım, her gün çekilmezz

Aynen yürürz artık, brokoli bizde ne diye geçiyo onu bile bilmiyorum daha, suyunu nerden bileyim
hiç olmadı doktor yolu gözükür bana

kemiklerim sayılmıyodu öyle bende sevmiyorum ,eğer 47 ye düşebilirsem foto çekip atarım ahhh nerdee

Öyleyse tamam, ben de sevmiyorum o yüzden sordum.. kilomun 47-48 olması için tüm gücümle çalışırım o zamannnn
İnşaAllah en kısa zamanda olursun.. gayet azimlisin bence

peki sen o kilodan bu hale nasıl geldinn ?

burda canım Türkçesi brokoli
kansere karşı koruyucu, çok faydalı.
haşlıyorum ben çorbası da lezzetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…