bir yiyeceğe bazen takıntı yapıyorum bi kaç ay öyle hergün yiyorum,elimde değil
bozbaştan başka şeylerde ye kız
bende meyve sebzeye takmam ,çikolata ,bisküvi sağlıksız ne varsaAynı bennnn
Benim de var öyle bir hastalığımve de taktığım şeyler hep tatlı ya da tuzlu olur meyve, sebze olsa olmaz kiii
grupça hep birlikte yaparız,ramazan çıksın da az kaldı
bende meyve sebzeye takmam ,çikolata ,bisküvi sağlıksız ne varsa
hayatımda tarif ettiğin gibi beni doyuran tek şey ayvalık tostu olduİnan öyle doyurucu yemek ki, başka birşeye yer kalmıyor..
Hatta tabakta yemek saklamayı sevmem, bu gün yemeği bitiremedim bile :))
hayatımda tarif ettiğin gibi beni doyuran tek şey ayvalık tostu oldubaşka hiç bişey tam doyurmuyor
anca kesiyorO tostun da maşaAllahı varmış yanii
Hafizecim börek, pilav, patates bol k.hidrat li olmus :/ Sporun iyi bende yarin ew temizliycemBugünki menüm
Sahur
1 dilim ekmek
1 yumurta
Su
Iftar
2 kepce mercimek corbasi
1 dilim peynirli börek
4 kasik pilav
1 firinda tavuk but
Yarim patates
Su henüz 1lt dahada icerim spor 2 bucuk saat temizlik
Genetik iste bu varis olayi. Asil nedeni tam belli degil ama kalp rahatszliklarindan tut asiri kiloluga kadar gidiyor. Ben 14/15 yaslarimda topuklu giyerdim ondan oldugunu söyleyenler bile var. Tedavisi var şükür ki. Ben kilolu değildim bende çıktığında , benimkiler şişip büyümüyor ama çoğalıyor.Benimki açlıktan değil, dün bisürü şey taktım kafama, onu düşün bunu düşün derken bu hale geldim
Daha iyiyim şimdi, çok teşekkür ederim :)
Son zamanlarda ben de bacaklarımda görmeye başladım variz, çok rahatsız olmuştum ilk gördüğümde hala da rahatsızım.. Tabi türkçem tam olmadığı için variz ne anlamamıştım
Bir çaresi yok mu ki ? acaba kilolu olunca mı oluyor yoksa genel mi, yani bacaklar kalın olduğu için olabilir mi kiisaçmalıyorum belki ama cidden moralim bozuldu, sanki vücudumda herşey normal bir bu eksikmiş gibi
Benim annemde de var o da kilolu, ben hep kilolu olduğu için var diye düşünüyordum, kan dolaşımından ise kiloyla alakası yok o zamanbenim de seninki gibi minik minik var var ama var işte sonuçta, git gide daha büyük olursa
anca kesiyor
ben 47 kg kende böyleydimŞaka bir yana, senin midem çok büyümüş herhalde, alıştırmışsın çok yemeğe o yüzden doymuyorsun :))
Diyet ve en önemlisi detoksla küçülür genelde :)
Hafizecim börek, pilav, patates bol k.hidrat li olmus :/ Sporun iyi bende yarin ew temizliycemyemegin ustune varsa bir yesil cay icmeni tavsiye ederim.
Genetik iste bu varis olayi. Asil nedeni tam belli degil ama kalp rahatszliklarindan tut asiri kiloluga kadar gidiyor. Ben 14/15 yaslarimda topuklu giyerdim ondan oldugunu söyleyenler bile var. Tedavisi var şükür ki. Ben kilolu değildim bende çıktığında , benimkiler şişip büyümüyor ama çoğalıyor.
Kaynanamın ki çok kötü dediğim gibi kalın kalın bacağı mor olmuş resmen. Ameliyat oldu daha kötü oldu pişman şimdi. Yürüyüş yapmakla damarlar hareketleniyor ve kan dolaşımı oluyor o yüzden yürüyüş iyi. Bacaklardaki şekil bozukluğu girinti çıkıntılar varisten oluyor. Benim bazen bacaklarım çok sızlar üstüne oğlumu oturturum ağrısı geçiyo bi süre ağırlık olunca. Benim kendi baktığım hastaların çoğunda görüyorum kiloluda değiller. Dr brokoli kaynatıp içilmesini söylüyor. ve dinlenirken ayaklarını hafif yüksekte tut ki kandolaşımı normale dönsün.
Kaynanamın hem varis çorabı hem sürdüğü merhemi var yoksa perişan oluyor ağrıdan kadıncagz
ben 47 kg kende böyleydim
159.Senin boy kaçç ??
sende yeme hastalığı var o zaman
Ay ben topuksuz yapamam ki babet veya spor ayakkabisi giydigim zamanlar kendimi çukura girmiş gibi hissediyorum:/ Bu 1,65 boyla hayır hayır yapamamAllah yardımcısı olsun, onunki çok kötü desene
Düşününce bile kötü oldum..
Topukludan oluyorsa uzak duralımmnasıl yapıcaksak artık
ben yeni giymeye başladım sayılır ki sık giymem, belki de gerçekten ondan da oluyordur..
Yok böyle olmaz, ona da bir çare düşünmek lazım, hiç birşey olmasa bile yürüyüş yapalım, çok kötü bir görüntü, hele bir de çoğalınca ağrıyorsa hiç katlanılmaz yani
kemiklerim sayılmıyodu öyle bende sevmiyorum ,eğer 47 ye düşebilirsem foto çekip atarımaaa benden 2-3 cm uzun
Çok merak ediyorum 47 kiloyken vücudun nasıldıı ? yani kemiklerin sayılacak türden zayıf mıydın yoksa normal miydi ?
Ben hiç tartıda o kiloyu görmedim.. kiloyu takmaya başladığımda tartıldım, ergenlik dönemlerim, şekilsiz vücudum ve 58 kilooo..
şimdi 58 kilo olsam bile o zaman olduğum gibi tombul olmuyorum, ergenlik gerçekten çok saçma bir dönem
Ay ben topuksuz yapamam ki babet veya spor ayakkabisi giydigim zamanlar kendimi çukura girmiş gibi hissediyorum:/ Bu 1,65 boyla hayır hayır yapamamBol bol yürüycez artık brokoli suyu içememki Yada önleyici merhem alıcaz son çare:))
kemiklerim sayılmıyodu öyle bende sevmiyorum ,eğer 47 ye düşebilirsem foto çekip atarımahhh nerdee
1.65 le yapamıyorsan ben senden 10 cm kadar kısayım ben napim o zaman
Ben seviyorum topukluyu ama günlük değil, özel günlerde tamam ama her gün her gün giyemem.. zaten başım dönüyordu ilk başlarda zor alıştım, her gün çekilmezz
Aynen yürürz artık, brokoli bizde ne diye geçiyo onu bile bilmiyorum daha, suyunu nerden bileyim
hiç olmadı doktor yolu gözükür bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?