Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nerde gördün azimli olduğumu kız psikiyatri ilacı kullanıyorum yedim yedim bu hale geldim.şimdi iştah açmayan verdi doktor bakalım nasıl olcak

nerde gördün azimli olduğumu kız psikiyatri ilacı kullanıyorum yedim yedim bu hale geldim.şimdi iştah açmayan verdi doktor bakalım nasıl olcak

Valla yazıların bana öyle hissettirdi diyelimmm

İyi olur inşaAllah, gerçi sen böyle yemeğe hevesliysen günde 1 paket alman gerek o ilaçtan

sen çorbasını nasıl yapıyosun ,ben bi süre önce ilk defa çorbasını yaptım çok kötü olmuştu
İlk önce sebze bulyonunu erimesi için 750 ml suda kaynatıyorum. Sonra 1 doğranmış soğan 2 küp küp patates ve 250 gr lık brokoliyi parçalara ayırıp ekliyorum. 10 dk kaynatıp mixerden geçiriyorum. Sonra 1 küçük çay bardağı kremayı ekleyip kaynatmaya devam ediyorum tuz ve baharat ekleyip kapatıyorum. (suyu kıvamına göre arttırabilirsin).

teşekkür ederim

menüm sabah: 2 haşlanmış yumurta, kahve
akşam: tavuk sote, bir top dondurtma
su:2 litre
spor: oldukça fazla yürüdüm.

arkadaşlar bugün bir arkadaşımızın bir sıkıntısı oluştu. tüm gün onunla ilgilenmek durumundaydık, eve yeni geldik. onun için giremedim. yarın da sınavım. beni mazur görünüz. hemen yatmalıyım.

tebrik ederim canim
ah canım ya allah kolaylık versin işin zor valla.
tesekkur ederim amin
Hayırlı Cumalar

Bildirim

Geçen hafta - 53.7

Bu hafta - 53.4

Fark - 0.300

Ortalama - 0.56%

Mesaj sayısı - 74
tebrik ederim tartida eksiyi gordun nihayet
daha nerdeyse 10 kilo var hedefime

Kızlar büyük bir ihtimalle 6. olduk
ne zaman birincilik gorecegiz ki acep

Selam dostlar. 2 gün ablamdaydim. Gelicem geliyorum derken anca gelebildim ya. Menüleri paylasamadim ama iyi gitti gibi. Tuttum kendimi.daha sonra bilgisayardan girersem yazacağım inş. Konulara yetişmek için hemen göz atıyorum.

Harika bir sonuc, tebrik ederim canim En cok Feyzayi birinin gectigine seviniyorum
Tartindan emin olmak icin su siselerini tartabilirsin (1,5 lt = 1,5 kg), ben dogru tartiyormu diye öyle yapmistim.
Niye yalan söyleyeyim ben de Feyzayi geçene sevindim. Ve su +4C de 1litre=1 kilogram olur. Ek bilgi.

Dünki menüm

Sahur
Yarim dilim ekmek
1 silim Labne ve salam

Iftar ablamda yaptim ondada tek makarna varmis mücverde evelsigünden kalma cöpe gitmesin diye yedik

5 kasik kadar makarna
5 tane mücver

Meyve 2-3 tane cilek
Su 1.5 lt
Hem sahur hem iftar biraz kuru kuru mu olmuş sanki. İftarda salata olsaymis keşke

Süper olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…