Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O bacakları bide kaslanmis düşünemiyorum. YOk çaresi yok

Sen 1,65 ile yapamiyorsan ben artık 15cmden aşağı giymem

İyi günler, e_brulim adlı üyenin daveti üzerine yazıyorum. İşallah takımda olmak motivasyonunu arttırır. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum . 85 kilodan 79 a düştüm. Boyum 164. Hedef kilim 60. Polikistik over ve şeker rahatsızlığım var. Bunlar kilo anlamdaki temel problemler.

Aramıza hoşgeldin canım. Rahatsızlıklarından dolayı şifa diliyorum. 2 ayda iyi kilo vermişsin, kesinlikle burda olmanın yararını göreceğiniz inanıyorum. Hedefine ulaşman dilegiyle.

Kullanıcı Adı :edersoy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 8 ve 6
Yaşadığınız şehir:Ardahan
Boyunuz :164
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Aslında 25 yaşına kadar 55 kiloydum. İnanın nasıl bu hale geldiğimi ben de anlamadım. Hamileliğinin birinde 9 birinde 12 kilo aldım. Ama hamileliğimden önce zaten 70 kiloya çıkmıştım bile. Sanırım kilo anlamda hareketsizlik ve yeme alışkanlıkları çok etkili.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlık problemleri çok büyük etken elbette. Bir tanıdığımız sağlık problemleri nedeniyle erken yaşta vefat etti. Her şey Allahın taktirini elbette am o gün kendime dedimki kendi hatalarınve iradesizliğim yüzünden çocuklarını annesiz bırakmıycam. Sonuçta kilo her sağlık probleminin başı. Tabi zayıfladıkça aynada gördüklerinde çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler ederimgunes-86, post: 41757079, member: 670795"]Aramıza hoşgeldin canım. Rahatsızlıklarından dolayı şifa diliyorum. 2 ayda iyi kilo vermişsin, kesinlikle burda olmanın yararını göreceğiniz inanıyorum. Hedefine ulaşman dilegiyle.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.

hoş geldin tatlım 1 .sayfada kurallarımız var onları kabul etmen ve seni tanımamız için ordaki formu doldurman gerekiyor.sonra birlikte gitsin kilolarrrrrahatsızlıkların için geçmiş olsun ama hiç bişey bizi durduramaz zayıflıycaz da zayıflıycazzzzz

formu doldurmuşsun görmedimaramıza tekrar hoş geldiiinn

Selam kızlar, hayırlı pazarlar :)
Şükür telaşem bitti, dünü de güzel bir şekilde atlattık :) tesadüfen kamera çekimi vardı, doğum günü çocuklarına güzel bir hatıra kalacak :)

Dünkü menüm

Sahur
1 lt su

Iftar
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk pilav
6 yk tavuklu saç kebabı
1 bardak ayran

Ara 22:45
3 çatal çilekli pasta

Sahura kadar 1,5 lt su daha içtim, toplam 2,5 lt ile rekor kırdım :))

Spor: bütün gün ordan oraya koşturdum hazırlıklar için

bayramdan sonra sağlam bi program yapacam valla kendime, hergünün bayan seansına aktif girmeyi düşünüyorum.
fotoğraflarla hemen ilgilenecem canım kesinlikle işine yarar.
Senin işin kolay bence, mesleğin spor ile alakalı olduğu için yapması da zor gelmez :)

Bizde mecburen başka hareketler yaparız ben ramazandan sonra jilliana 30 day shred'e başlıyorum yine sonra da ripped'e geçeceğim. Ripped daha çok bacaklara hitap ediyormuş ona bir bak istersen gülüm?

Hiç böyle bir şey duymadım canım ya, zıplamak çok iyidir. hatta ip atlamak yerine trambolin bulabilirseniz ciddi şekilde incelik sağlar. o bahsettikleri kas değil sıkılaşma,ki bunuda istemeyen yoktur.
Zıplamak çok yararlı diye biliyordum bende, ta ki parfymün yazdıklarına kadar. Ikilemde kaldım şimdi hocam :)

Çok teşekkürler :-*

Su çok önemli... Mutlaka çoğaltmaya bak, spor da yaptığın için vücudun daha fazla suya ihtiyıç duyuyor.

Menün harika :)

Yaaa bunlar süper, denemek lazım. Çok teşekkürler, faydalı bir paylaşım olmuş :)

Geçmiş olsun ablam. Şimdi nasıl oldun?
Sahurda börek hariç kabul edilir.

Kuralları okudum. Bahsettiğin
formu doldurmuşsun görmedimaramıza tekrar hoş geldiiinn
Teşekkürler

Benim göbek ve göğüs problemin var. Göbek yavaş yavaş eriyor ama göğüs olduğu gibi duruyor. Göğüs olunca da en az 10 kilo fazla gösteriyor insan.

Çok iyi bir menü

ALLAH yardımcısı olsun üzüldüm kayınvalidene sende dikkat et canım, madem yürüyüş iyi geliyor arttır. O çoraplar iyi geliyormuş diye duydum bende.

Yürüyüşlerinizi de topukluyla mı yapacaksınız :)))

Plankkk...
Yapamadığım ama hep heves ettiğim egzersizz
Eki Görüntüle 1580652
Bu bana hiç zor gelmiyor, acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum ki?

Nefisss :)

Arkadaşının sıkıntısı geçmiştir inşallah... Sınavın nasıl geçti canım?

Menü süper :)

Bana fazla geldi :/

Çok beğendim :)

Bugünki menüm

Sahur
1 dilim ekmek
1 yumurta
Su

Iftar
2 kepce mercimek corbasi
1 dilim peynirli börek
4 kasik pilav
1 firinda tavuk but
Yarim patates

Su henüz 1lt dahada icerim spor 2 bucuk saat temizlik
Börek olmasaymış keşke.

Menüm

Sahurda
Su

İftarda
Bozbaş (Babam sevdiği için sık yapılmaya başladı )
2 dilim ekmek
2 parça karpuz

Yarım lt su

Ara
4 fincan çay
Bu bozbaş patatesliydi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…