Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin canim :)

Jillian çok ağır geliyor bana gülüm ya İlk denememde bırakmıştm. Kadın kaslı bizde öle olmayalım sonra
Leslie ile 5 km düşünüyorum ben ama bakalım artık. İp atlıyorum yan etki görursem bırakırım. çok eglenceli gelio bana. Leslie düşünmezmisin? Jillian yapmıştın faydasını görmüş müydün?

Evet canım topukları totoya vura vura koşucaz Topuk elimizde kalır

Ben biraz temizlik yapıyorum bugün yemeğim sporum derken... Gelirim yine

daha nerdeyse 10 kilo var hedefime

ne zaman birincilik gorecegiz ki acep
Ah ah bir bilsem :/

Niye yalan söyleyeyim ben de Feyzayi geçene sevindim. Ve su +4C de 1litre=1 kilogram olur. Ek bilgi.
Şu +4C yi anlayamadım?

Canım aramıza hoşgeldin, 2 ay içinde güzel bir sonuç elde etmişsin, umarım tez vakitte de hedefine ulaşırsın :)

Çok geçmiş olsun, inşallah zayıfladığında eski sağlığına kavuşursun canım.

Önünde seni motive edecek pırıl pırıl ikitane evladın var, hadi bakalım gitsin kilolaaaar :) başarılar dilerim canım

Benim göbek ve göğüs problemin var. Göbek yavaş yavaş eriyor ama göğüs olduğu gibi duruyor. Göğüs olunca da en az 10 kilo fazla gösteriyor insan.
Üstteki fazlalıklardan biraz alabilirim

Yok kız bizim jillian gibi olmamız için senelerce yapmamız gerekir onun yaptıklarını :) Leslie bana çok sıkıcı geliyor, biraz hareket istiyorum öyle yerinde yürüyünce sıkılıyorum.
Jillian sayesinde vücudum şekillendi ve inceldi, tam olarak ne kadar farketti hatırlamıyorum canım.

Hoşgeldiniz :)
En kısa sürede hedefinize ulaşmanızı dilerim :)

Çok şükür bu gün daha iyiyim ablam.. sahurda ilaç aldım, bu gün de ağrırısa dayanamam diye düşündüm..

Evet ablam patatesli, 1 küçük patates yedim yani :))

Iyi olmama sevibdim ablası :-*

Bozbaşın yanında fazla ekmek yeme :)

hallettik canım arkadaşın sıkıntısını şükür. maddi dertler. Allah manevi sıkıntı vermesin. ben maalesef sınava giremedim. sabah tam sınava gitmek üzere evden çıkarken bir rahatsızlık geçirdim. acil doktora gittik. ufak bir operasyon oldu. şimdi iyiyim şükür.

canım ben de leslie diyorum. çünkü bizim gibi profesyonel anlamda spor yapmayanlar için devam ettirilebilir bir şey olmalı. aslında dışarıda tempolu yürüyüş de çok iyi. yapacak fırsat olmayınca da leslie kurtarıcı oluyor. ben eskiden sürekli yürürdüm ve çok faydasını görürdüm.

Kızlar bilginize... önümüzde ki cuma bayram nedeniyle kilo bildirimi olmayacak. Bir daha ki bildirim 24. temmuz.
İşte bu güzel daha bir motive oluruz ozamana kadar. inşallah hepimiz eksilerle döneriz

geçmiş olsn canım hakkında hayırlısı olsun.

benim çocuklarda olduğu için daha eğlenceli hale geliyor hep birlikte yapıyorduk yine başlayayım diyorum Lesliye. Sıkıcı geldiği an yeni bir meşgale bulurum:)) Jillianı da bir daha deneyeyim E-brulim sonra hangisi uygunsa onunla devam ederim artık.

Öyle ekmekle yenilesi yemek kiiii anlatamammm
Oy suyuna bana bana acıktım galiba

Şükür sevindim canım, ALLAH beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, ne oldu öyle ya sınava girmek nasip değilmiş. Yine girersin inşallah, yeter ki sağlığın yerinde olsun.

Temiz havada yürüyüş daha iyi, Leslie insanı daha da eve kapatabilir diye düşünüyorum o yüzden oyum jillianden yana ama devamlılık konusunda da sen haklısın

ayy tam listeye girecektim yaaa.
2 haftada verebildiğiniz kadar verin ve 1. olun inşallah bu arada listeyi gogo2405 paylaşacak büyük ihtimalle. Kaptanımıza seni listeye dahil etmesini söylersin canım

çok geçmiş olsun .

Bayramda herkes tatlıya saldıracak kesin, siz kendinizi tutun ve harika sonuçlar alın

Gülüm sana Leslie iyi geliyorsa başla tabi, önemli olan spor yapmak ama dediğim gibi temiz havada yürüyüşlerinizi yapsanız daha iyi olur. Senin avantajın çocuklarının biraz büyük oluşu, sana ne güzel eşlik ediyorlar

dört gözle baklava sarma bekliyorum ben nasıl sahip olcam ben kendimeeee

öyle canım ya. her şey nasip kısmet. bu ara rabbim sınıyor sıkıntılarla ama beterin beteri var tabii ki. Allah beterinden saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…