Hosgeldin canim :)İyi günler, e_brulim adlı üyenin daveti üzerine yazıyorum. İşallah takımda olmak motivasyonunu arttırır. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum . 85 kilodan 79 a düştüm. Boyum 164. Hedef kilim 60. Polikistik over ve şeker rahatsızlığım var. Bunlar kilo anlamdaki temel problemler.
Jillian çok ağır geliyor bana gülüm yaSelam kızlar, hayırlı pazarlar :)
Şükür telaşem bitti, dünü de güzel bir şekilde atlattık :) tesadüfen kamera çekimi vardı, doğum günü çocuklarına güzel bir hatıra kalacak :)
Dünkü menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk pilav
6 yk tavuklu saç kebabı
1 bardak ayran
Ara 22:45
3 çatal çilekli pasta
Sahura kadar 1,5 lt su daha içtim, toplam 2,5 lt ile rekor kırdım :))
Spor: bütün gün ordan oraya koşturdum hazırlıklar için
Senin işin kolay bence, mesleğin spor ile alakalı olduğu için yapması da zor gelmez :)
Bizde mecburen başka hareketler yaparızben ramazandan sonra jilliana 30 day shred'e başlıyorum yine sonra da ripped'e geçeceğim. Ripped daha çok bacaklara hitap ediyormuş ona bir bak istersen gülüm?
Zıplamak çok yararlı diye biliyordum bende, ta ki parfymün yazdıklarına kadar. Ikilemde kaldım şimdi hocam :)
Çok teşekkürler :-*
Su çok önemli... Mutlaka çoğaltmaya bak, spor da yaptığın için vücudun daha fazla suya ihtiyıç duyuyor.
Menün harika :)
Yaaa bunlar süper, denemek lazım. Çok teşekkürler, faydalı bir paylaşım olmuş :)
Geçmiş olsun ablam. Şimdi nasıl oldun?
Sahurda börek hariç kabul edilir.
Evet canım topukları totoya vura vura koşucazALLAH yardımcısı olsun üzüldüm kayınvalidenesende dikkat et canım, madem yürüyüş iyi geliyor arttır. O çoraplar iyi geliyormuş diye duydum bende.
Yürüyüşlerinizi de topukluyla mı yapacaksınız :)))
Bu bana hiç zor gelmiyor, acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum ki?
Nefisss :)
Arkadaşının sıkıntısı geçmiştir inşallah... Sınavın nasıl geçti canım?
Menü süper :)
Bana fazla geldi :/
Çok beğendim :)
Börek olmasaymış keşke.
Bu bozbaş patatesliydi değil mi?
Ah ah bir bilsem :/daha nerdeyse 10 kilo var hedefime
ne zaman birincilik gorecegiz ki acep
Şu +4C yi anlayamadım?Niye yalan söyleyeyim ben de Feyzayi geçene sevindim. Ve su +4C de 1litre=1 kilogram olur. Ek bilgi.
Canım aramıza hoşgeldin, 2 ay içinde güzel bir sonuç elde etmişsin, umarım tez vakitte de hedefine ulaşırsın :)İyi günler, e_brulim adlı üyenin daveti üzerine yazıyorum. İşallah takımda olmak motivasyonunu arttırır. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum . 85 kilodan 79 a düştüm. Boyum 164. Hedef kilim 60. Polikistik over ve şeker rahatsızlığım var. Bunlar kilo anlamdaki temel problemler.
Önünde seni motive edecek pırıl pırıl ikitane evladın var, hadi bakalım gitsin kilolaaaar :) başarılar dilerim canımKullanıcı Adı :edersoy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 8 ve 6
Yaşadığınız şehir:Ardahan
Boyunuz :164
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :Aslında 25 yaşına kadar 55 kiloydum. İnanın nasıl bu hale geldiğimi ben de anlamadım. Hamileliğinin birinde 9 birinde 12 kilo aldım. Ama hamileliğimden önce zaten 70 kiloya çıkmıştım bile. Sanırım kilo anlamda hareketsizlik ve yeme alışkanlıkları çok etkili.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlık problemleri çok büyük etken elbette. Bir tanıdığımız sağlık problemleri nedeniyle erken yaşta vefat etti. Her şey Allahın taktirini elbette am o gün kendime dedimki kendi hatalarınve iradesizliğim yüzünden çocuklarını annesiz bırakmıycam. Sonuçta kilo her sağlık probleminin başı. Tabi zayıfladıkça aynada gördüklerinde çok hoşuma gidiyor.
Üstteki fazlalıklardan biraz alabilirimBenim göbek ve göğüs problemin var. Göbek yavaş yavaş eriyor ama göğüs olduğu gibi duruyor. Göğüs olunca da en az 10 kilo fazla gösteriyor insan.
Yok kız bizim jillian gibi olmamız için senelerce yapmamız gerekir onun yaptıklarını :) Leslie bana çok sıkıcı geliyor, biraz hareket istiyorum öyle yerinde yürüyünce sıkılıyorum.Hosgeldin canim :)
Jillian çok ağır geliyor bana gülüm yaİlk denememde bırakmıştm. Kadın kaslı bizde öle olmayalım sonra
Leslie ile 5 km düşünüyorum ben ama bakalım artık. İp atlıyorum yan etki görursem bırakırım. çok eglenceli gelio bana. Leslie düşünmezmisin? Jillian yapmıştın faydasını görmüş müydün?
İyi günler, e_brulim adlı üyenin daveti üzerine yazıyorum. İşallah takımda olmak motivasyonunu arttırır. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum . 85 kilodan 79 a düştüm. Boyum 164. Hedef kilim 60. Polikistik over ve şeker rahatsızlığım var. Bunlar kilo anlamdaki temel problemler.
Selam kızlar, hayırlı pazarlar :)
Şükür telaşem bitti, dünü de güzel bir şekilde atlattık :) tesadüfen kamera çekimi vardı, doğum günü çocuklarına güzel bir hatıra kalacak :)
Dünkü menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk pilav
6 yk tavuklu saç kebabı
1 bardak ayran
Ara 22:45
3 çatal çilekli pasta
Sahura kadar 1,5 lt su daha içtim, toplam 2,5 lt ile rekor kırdım :))
Spor: bütün gün ordan oraya koşturdum hazırlıklar için
Senin işin kolay bence, mesleğin spor ile alakalı olduğu için yapması da zor gelmez :)
Bizde mecburen başka hareketler yaparızben ramazandan sonra jilliana 30 day shred'e başlıyorum yine sonra da ripped'e geçeceğim. Ripped daha çok bacaklara hitap ediyormuş ona bir bak istersen gülüm?
Zıplamak çok yararlı diye biliyordum bende, ta ki parfymün yazdıklarına kadar. Ikilemde kaldım şimdi hocam :)
Çok teşekkürler :-*
Su çok önemli... Mutlaka çoğaltmaya bak, spor da yaptığın için vücudun daha fazla suya ihtiyıç duyuyor.
Menün harika :)
Yaaa bunlar süper, denemek lazım. Çok teşekkürler, faydalı bir paylaşım olmuş :)
Geçmiş olsun ablam. Şimdi nasıl oldun?
Sahurda börek hariç kabul edilir.
ALLAH yardımcısı olsun üzüldüm kayınvalidenesende dikkat et canım, madem yürüyüş iyi geliyor arttır. O çoraplar iyi geliyormuş diye duydum bende.
Börek olmasaymış keşke.
Iyi olmama sevibdim ablası :-*Hoşgeldiniz :)
En kısa sürede hedefinize ulaşmanızı dilerim :)
Çok şükür bu gün daha iyiyim ablam.. sahurda ilaç aldım, bu gün de ağrırısa dayanamam diye düşündüm..
Evet ablam patatesli, 1 küçük patates yedim yani :))
Iyi olmama sevibdim ablası :-*
Bozbaşın yanında fazla ekmek yeme :)
hallettik canım arkadaşın sıkıntısını şükür. maddi dertler. Allah manevi sıkıntı vermesin. ben maalesef sınava giremedim. sabah tam sınava gitmek üzere evden çıkarken bir rahatsızlık geçirdim. acil doktora gittik. ufak bir operasyon oldu. şimdi iyiyim şükür.ALLAH yardımcısı olsun üzüldüm kayınvalidenesende dikkat et canım, madem yürüyüş iyi geliyor arttır. O çoraplar iyi geliyormuş diye duydum bende.
Börek olmasaymış keşke.
canım ben de leslie diyorum. çünkü bizim gibi profesyonel anlamda spor yapmayanlar için devam ettirilebilir bir şey olmalı. aslında dışarıda tempolu yürüyüş de çok iyi. yapacak fırsat olmayınca da leslie kurtarıcı oluyor. ben eskiden sürekli yürürdüm ve çok faydasını görürdüm.Hosgeldin canim :)
Jillian çok ağır geliyor bana gülüm yaİlk denememde bırakmıştm. Kadın kaslı bizde öle olmayalım sonra
Leslie ile 5 km düşünüyorum ben ama bakalım artık. İp atlıyorum yan etki görursem bırakırım. çok eglenceli gelio bana. Leslie düşünmezmisin? Jillian yapmıştın faydasını görmüş müydün?
ayy tam listeye girecektim yaaa.Kızlar bilginize... önümüzde ki cuma bayram nedeniyle kilo bildirimi olmayacak. Bir daha ki bildirim 24. temmuz.
İşte bu güzel daha bir motive oluruz ozamana kadar. inşallah hepimiz eksilerle dönerizKızlar bilginize... önümüzde ki cuma bayram nedeniyle kilo bildirimi olmayacak. Bir daha ki bildirim 24. temmuz.
geçmiş olsn canım hakkında hayırlısı olsun.hallettik canım arkadaşın sıkıntısını şükür. maddi dertler. Allah manevi sıkıntı vermesin. ben maalesef sınava giremedim. sabah tam sınava gitmek üzere evden çıkarken bir rahatsızlık geçirdim. acil doktora gittik. ufak bir operasyon oldu. şimdi iyiyim şükür.
benim çocuklarda olduğu için daha eğlenceli hale geliyor hep birlikte yapıyorduk yine başlayayım diyorum Lesliye. Sıkıcı geldiği an yeni bir meşgale bulurum:)) Jillianı da bir daha deneyeyimcanım ben de leslie diyorum. çünkü bizim gibi profesyonel anlamda spor yapmayanlar için devam ettirilebilir bir şey olmalı. aslında dışarıda tempolu yürüyüş de çok iyi. yapacak fırsat olmayınca da leslie kurtarıcı oluyor. ben eskiden sürekli yürürdüm ve çok faydasını görürdüm.
Oy suyuna bana bana
Öyle ekmekle yenilesi yemek kiiii anlatamammm
Şükür sevindim canım, ALLAH beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, ne oldu öyle yahallettik canım arkadaşın sıkıntısını şükür. maddi dertler. Allah manevi sıkıntı vermesin. ben maalesef sınava giremedim. sabah tam sınava gitmek üzere evden çıkarken bir rahatsızlık geçirdim. acil doktora gittik. ufak bir operasyon oldu. şimdi iyiyim şükür.
Temiz havada yürüyüş daha iyi, Leslie insanı daha da eve kapatabilir diye düşünüyorum o yüzden oyum jillianden yana ama devamlılık konusunda da sen haklısıncanım ben de leslie diyorum. çünkü bizim gibi profesyonel anlamda spor yapmayanlar için devam ettirilebilir bir şey olmalı. aslında dışarıda tempolu yürüyüş de çok iyi. yapacak fırsat olmayınca da leslie kurtarıcı oluyor. ben eskiden sürekli yürürdüm ve çok faydasını görürdüm.
2 haftada verebildiğiniz kadar verin ve 1. olun inşallahayy tam listeye girecektim yaaa.
çok geçmiş olsun .hallettik canım arkadaşın sıkıntısını şükür. maddi dertler. Allah manevi sıkıntı vermesin. ben maalesef sınava giremedim. sabah tam sınava gitmek üzere evden çıkarken bir rahatsızlık geçirdim. acil doktora gittik. ufak bir operasyon oldu. şimdi iyiyim şükür.
Bayramda herkes tatlıya saldıracak kesin, siz kendinizi tutun ve harika sonuçlar alınİşte bu güzel daha bir motive oluruz ozamana kadar. inşallah hepimiz eksilerle döneriz
geçmiş olsn canım hakkında hayırlısı olsun.
benim çocuklarda olduğu için daha eğlenceli hale geliyor hep birlikte yapıyorduk yine başlayayım diyorum Lesliye. Sıkıcı geldiği an yeni bir meşgale bulurum:)) Jillianı da bir daha deneyeyimE-brulim sonra hangisi uygunsa onunla devam ederim artık.
dört gözle baklava sarma bekliyorum benBayramda herkes tatlıya saldıracak kesin, siz kendinizi tutun ve harika sonuçlar alın
Gülüm sana Leslie iyi geliyorsa başla tabi, önemli olan spor yapmak ama dediğim gibi temiz havada yürüyüşlerinizi yapsanız daha iyi olur. Senin avantajın çocuklarının biraz büyük oluşu, sana ne güzel eşlik ediyorlar
teşekkür ederimçok geçmiş olsun .
öyle canım ya. her şey nasip kısmet. bu ara rabbim sınıyor sıkıntılarla ama beterin beteri var tabii ki. Allah beterinden saklasın.Oy suyuna bana banaacıktım galiba
Şükür sevindim canım, ALLAH beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, ne oldu öyle yasınava girmek nasip değilmiş. Yine girersin inşallah, yeter ki sağlığın yerinde olsun.
Temiz havada yürüyüş daha iyi, Leslie insanı daha da eve kapatabilir diye düşünüyorum o yüzden oyum jillianden yana ama devamlılık konusunda da sen haklısın
2 haftada verebildiğiniz kadar verin ve 1. olun inşallahbu arada listeyi gogo2405 paylaşacak büyük ihtimalle. Kaptanımıza seni listeye dahil etmesini söylersin canım
ay baklava değil de o sarmalarla çikolatalar çok korkutuyor benidört gözle baklava sarma bekliyorum bennasıl sahip olcam ben kendimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?