Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dört gözle baklava sarma bekliyorum ben nasıl sahip olcam ben kendimeeee
Sen beni baya korkutuyorsun

öyle canım ya. her şey nasip kısmet. bu ara rabbim sınıyor sıkıntılarla ama beterin beteri var tabii ki. Allah beterinden saklasın.
Amin gülüm amin, Rabbim sıkıntılarından tez vakitte kurtarıp feraha kavuştursun inşallah. Bol bol dua et canım

ay baklava değil de o sarmalarla çikolatalar çok korkutuyor beniyurt dışından da bir sürü misafir gelecek. çuvalla çikolata getirirler şimdi
özellikle Almanyadan gelenler varya nussknacker onlara ölüyorum ben ya bu sene almanyadan dayımgil gelmiyo yiyemiycem ,E-brulim ankaraya gelsede bana ondan getirse
Sen beni baya korkutuyorsun

Amin gülüm amin, Rabbim sıkıntılarından tez vakitte kurtarıp feraha kavuştursun inşallah. Bol bol dua et canım
bende korkuyorum bakalım nasıl geçecek.

Ben de katılıyorum 1-68 boy 101 kiloyum.. Kilolar yoğun çalışma yüzünden geldi... Azimli ve hırslıyım en geç ekime kadar kurtulacağım onlardan. Bugün yürüyüşümü de yapacağım iftar sonrası

özellikle Almanyadan gelenler varya nussknacker onlara ölüyorum ben ya bu sene almanyadan dayımgil gelmiyo yiyemiycem ,E-brulim ankaraya gelsede bana ondan getirse

bende korkuyorum bakalım nasıl geçecek.
Bütün fındıklı olanından diyorsun değil mi? Kız sıcaktan erimeyeceğini bilsem türkiyede kargoya verir gönderirdim. Istersen yinede deneyebiliriz

Yalnız benimde canımı çektirdin hee

Kullanıcı Adı : yildizlariyakalamak
İsim (İsteğe Bağlı ): yildizlariy
Yaşınız : 18
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 168
Kilonuz: 101
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yoğun çalışma temposu ve stres sonucu gelen 28 kilo...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 101 kilo olmak alışık olduğum bi durum değil, sağlığım ve görünümüm için kilo vermek zorundayım

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin canım
Birinci sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor. Birde senden katılım formunu doldurmanı rica edeceğim. Seni çok azimli ve kararlı gördüm inşallah belirlediğin zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın

Ben yazana kadar sen doldurmuşsun, hadi başarılar o zaman

Kilo mu? O da neymiş

ayy çocukluğumun en tatlı anısı. dayım getirirdi
Sana da göndereyim canım

Bütün fındıklı olanından diyorsun değil mi? Kız sıcaktan erimeyeceğini bilsem türkiyede kargoya verir gönderirdim. Istersen yinede deneyebiliriz

Yalnız benimde canımı çektirdin hee
yok canım kesin erir ,düşünmen yeter sende seviyomusun ? o bütün fındıklı olanları diyorum evet

İnşallah . Katılım formunu doldurdum , kurallar kabulümdür. :) şimdi ben bugün ne içtim ne yedim yazarım . peki kilo değişimimi ne zaman bildireceğim

aramıza hoş geldin canım ,birlikte sağlıklı bir şekilde zayıflıycaz inşallah

yok canım kesin erir ,düşünmen yeter sende seviyomusun ? o bütün fındıklı olanları diyorum evet
Benim favorim beyaz çikolata hastasıyım ama senin dediğini de çok severim şimdi bana iftara çikolata lazım, hep senin yüzünden

İnşallah . Katılım formunu doldurdum , kurallar kabulümdür. :) şimdi ben bugün ne içtim ne yedim yazarım . peki kilo değişimimi ne zaman bildireceğim
Canım her gün günlük menümüzü bildiriyoruz su ve spor miktarı ile birlikte (iftardan sonra bildirimler başlar). Herkes birbirinin menüsüne yorumlar yapıyor... Kilo bildirimlerimiz cuma günleri oluyor yalnız önümüzde ki cuma olmayacak bayram nedeniyle. Bir daha ki bildirim 24. temmuz da.

hoşbulduk çok canayakın buldum sizi, inşallah hepimiz sağlığımıza ve hedef kilomuza ulaşıcaz:)
fyzanur öyle canımlı cicimli konuşmaz pek, kıymetini bil

tamam anladıım :)

Menümü yazayım :

Bir kase çorba , bir kase cacık , bir iki kaşık tavuklu patlıcan yemeği , 2-3 kaşık kısır, 2.5 tane parmaktan biraz daha büyük sigara böreği , salata , bir dilim karpuz

su ve sporu yazacağım.

canım canım canım canııımmmye kız bikerede sen ye çikolata ,söyle eşine alsın gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…