Not alındı.fantastik olarak :
merlin (en sevdiğim,komik)
supernaturel
grimm
witches of east end
being human
lost girl
teen wolf
bunların dışındada fantastik var da bunlar en sevdiklerim.
fantastik olmayanlar:
dexter(muhteşem bence kesin izle )
the blacklist
çok izlediğim var ama en sevdiğim bunlar.
fantastik olarak :
merlin (en sevdiğim,komik)
supernaturel
grimm
witches of east end
being human
lost girl
teen wolf
bunların dışındada fantastik var da bunlar en sevdiklerim.
fantastik olmayanlar:
dexter(muhteşem bence kesin izle )
the blacklist
çok izlediğim var ama en sevdiğim bunlar.
piyasadaki bütün fantastikleri izledimayy supernatural nasıl unuttum onada bayılıyorumm son sezonu izlemedim daha biriktiriyorum :)
Teşekkürler. Amir khanın bütün filmlerini izledim ama benim favorim 3 idiot ve gahjini.yabancı film olarak amir khan filmlerini çok beğeniyorum Peekay,Taare Zameen Par çok güzeldi
7.numaralı hücre(ağlamaktan çatlamıştım resmen)
alaycı kuş
evdeki düşman (korku)
şimdilik film olarak aklıma gelenler
birde yabancı dizi şimdi hatırladım halen çekimleri devam eden the walking dead ve hannibal var onlar da süper
hint flmlerini hiç sevmiyorum ama en kaliteli olanlar amir khan ın bence
3 idiot fena değildi bencede diğerini duydumda izlemedimTeşekkürler. Amir khanın bütün filmlerini izledim ama benim favorim 3 idiot ve gahjini.
araya 50 saat şarkı sokuyorlarya ondan sevmiyorum hint flimlerinikesinlikle bizde eşimle zaten sadece amir khan filmlerini severiz hepsini izlemedik gerçi ama izlediklerimizden hiç pişman olmadık heleki Taare Zameen Par ders alınacak bir filmdi
Teşekkürler. Amir khanın bütün filmlerini izledim ama benim favorim 3 idiot ve gahjini.
araya 50 saat şarkı sokuyorlarya ondan sevmiyorum hint flimlerini
Fena değil mi ? Süper yaaa. gajhini de çok güzel muhakkak izle.3 idiot fena değildi bencede diğerini duydumda izlemedim
İzledim Seriyi. Yeni filminibekliyorum.komik flim olarak sherlock holmes ta çok güzel.dizisi değil ama flim serisi güzel bence
Ben Şarkıları atlıyorum.araya 50 saat şarkı sokuyorlarya ondan sevmiyorum hint flimlerini
en güzeliBen Şarkıları atlıyorum.
okadar su zararlı kız böbrekleri çok yormasaydın keşkeKızlar ben bugün en az, ama en az 4-5 litr su içtim. Yarın İçin hazırım
Ben normalde de hep böyle çok su içerim. Yani bütün yararını da zararını da alıyorumdur.okadar su zararlı kız böbrekleri çok yormasaydın keşke
Ben normalde de hep böyle çok su içerim. Yani bütün yararını da zararını da alıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?