Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel olmus canim tatlidan baska bisey yememissin öglen iyi olmus. bayram bitti son cikolata ve lokumlari az önce ikram ettim bitti

Bayramin ilk gunu abartmistim kendime ceza veriyorum:) Bugday kepegi hangisi ki yulaf kepegide tok tutuyor yogurda katiyorum.

bitmedimi gulum baklava ve sarma evde:) saka bir yana menu guzel bayram olucak o kadar da.

Guzel olmus canim ben begendim.

1 dilimden bisey olmaz canim ya hergun yemiyorsun ki. guzel olmus .

Kizlar

Ben regl olmadim
3 gun gecikti
Hic gecikmezdi

Bayram oldugu icin acik eczane de yoktu... Bos yere heveslenmekten korkuyorum
Ay hadi hayirlisi insallah bebistir eger istiyorsan. Stress ve diyette tetikleyebilir ama bebiste olabilir

menüme ekleme : bitter çikolata miktarı yazmıycam
dur ben tahmin edeyim . Yarim paket yedin
bende sabah yedigim 2 dilim salami yazmayi unutmusum:/

yarin dikkat edersin böregi telafi etmek icin

Hadi kolay gelsin baslarsan basarirsin

Ben yabanci film / dizi pek izlemem. Esim sinemaya götururse ancak kirmamak amacli izliyorum. Yerli izlerim genelde. Yaz dizileri baslamis kendimi iyice kaptirdim dizikolik oldum ciktim.
Bekarken bakardim yabanci pembe dizilere

İnşallahhhh

Bugunku Menum
10-11 arasi nesfit/kahve
15:30 2 biber dolmasi/yogurt/karpuz
18:00 1 kase yogurt/2 yk yulaf kepegiyle
Su 1 lt oldu ancak
Spor 200 ip atlama yada ziplama
3 tanede minik cikolata
canim cok pis lokum cekio zor tutuyorum
Biri sormustu kimdi hatirlayamadim. nesfit gibi hazir gidalari yememin sebebi daha hafif daha tok tutuyor olmasi. Klasik kahvaltiyla daha cok acikiyorum. Musli nesfit misir gevregi tok tutuyor.

evde değil misafirlikte ikram edildi canım :) evdekilere dokunmadım hiç evet yarım paket yedim

Biri sormustu kimdi hatirlayamadim. nesfit gibi hazir gidalari yememin sebebi daha hafif daha tok tutuyor olmasi. Klasik kahvaltiyla daha cok acikiyorum. Musli nesfit misir gevregi tok tutuyor.

bende bir yerde okumuştum bu mısır gevreği falan aslında pek tok tutmazmış aksine çabuk acıktırırmış diye bende yerdim bazen ama acıkırmıydım tokmu tutardı inan hiç hatırlamıyorum çünkü bu şekilde denememiştim kendimi :)
ama yulaf kepeğini tek geçerim onu yediğim zaman midemde bir şişkinlik oluyor sanki doyduğumu hissediyorum cidden

yarın grupça jillian yapcaz ,sen yokmusun o grupta
yokum gulum :)

Ben bir yedimmi aksama kadar acikmiyorum belki insandan insana degisiyodur. Musli mesela kilomu sabit tutuyor ne yukari ne asagi. hedeften sonra onu yicem sabahlari. Yulaf kepegi iyi bu konuda katiliyorum.

Çok özendim böyle görünce izinden dönünce bende dumbbell alacağım kendime, kollarımın biraz ihtiyacı var

oyyy oyy hayirli ugurlu olsun acilisi yarin yapiyorsun demek :)) Ipi de denedim ipsizde , ama ipsiz daha iyi geldi bana ipsiz atliyorum. Dumbbell iyiymis ya bendemi alsam kollarim sarkik degilde kalin sanki . vucuduma oranla yarar mi acaba.

Ben bunların hevesine Jilliana katlanıyorum, şaka bir yana pet şişeyle yapıyordum başlarda ama çok zor oluyor, yarım litreyi ancak tutabiliyorum yarım litre az geliyor, daha büyüyü de elime sığmıyor kiii bunları da 2 kg adıyla aldırdım 1.5 çıktı, önce sinirlendim ama sonra kullanınca bundan fazlası ağır gelebilirdi başlangıç için diye düşündüm..
Alın derim ben, dediğim gibi bunların hevesine spor yapası geliyor insanın

A neler gerekli ben de hazırlığımı yapayım

Sadece dumbbell gerek canım, ya da pet şişe :)
pet şişe bir süre sonra sıkıyor, dumbbell ama renkli renkli heveslendirici
İpi de çıkardım, atlarım artık eskisi gibi diye düşündüm, tabi jilliandan sonra bacak kalırsa

Henüz gelmediler bayram tatili yüzünden Ama internette bir kaç hareket gördüm gelsinler bbaşlayac

Hareketleri bizimle de paylaş canım, belki yapmak isteyen olur

Az önce jillian yaptım başkada kol hareketi yapamam artık bugün. Eğer hava güzel olursa akşam yürüyüşe çıkarız eşimle.

Bunu hiç bilmiyordum. Artık tartılma zamanlarından önce içerim sadece.

Çok zor egzersizlermiş gerçekten. Bende grupta hemen atladım jillian yapıcam diye ama leslie mi yapsaymışım acaba?
İşallah çabuk alışırım.

O da iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…