olmazsa kaptana söyler leslie yaparsın nolcak :)Az önce jillian yaptım başkada kol hareketi yapamam artık bugün. Eğer hava güzel olursa akşam yürüyüşe çıkarız eşimle.
Bunu hiç bilmiyordum. Artık tartılma zamanlarından önce içerim sadece.
Çok zor egzersizlermiş gerçekten. Bende grupta hemen atladım jillian yapıcam diye ama leslie mi yapsaymışım acaba?
İşallah çabuk alışırım.
Canim ben akşama doğru düşünüyorum ama kendimi tutabilirsemgünaydın canımjillian ne zaman yapcaksın ben 1 saat sonra ilk deneyimimi yaşıycam
düzeltme :ilk değildi
Canım bana sorarsan pes etme, ilk üç gün zorlanıyorsun ama sonra vücut alışıyor ve inan Jillian'den alacağın sonucu Leslie'den alamazsınÇok zor egzersizlermiş gerçekten. Bende grupta hemen atladım jillian yapıcam diye ama leslie mi yapsaymışım acaba?
İşallah çabuk alışırım.
günaydııınnGünaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum
Canım bana sorarsan pes etme, ilk üç gün zorlanıyorsun ama sonra vücut alışıyor ve inan Jillian'den alacağın sonucu Leslie'den alamazsın
spor yapacam çok heyecanlıyımÇok enerjik gördüm senikeyifler gıcır
Spordan sonra görürüm ben senispor yapacam çok heyecanlıyım
fyza827134 .!.:olmazsa kaptana söyler leslie yaparsın nolcak :)
Günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum
Canım bana sorarsan pes etme, ilk üç gün zorlanıyorsun ama sonra vücut alışıyor ve inan Jillian'den alacağın sonucu Leslie'den alamazsın
Az önce jillian yaptım başkada kol hareketi yapamam artık bugün. Eğer hava güzel olursa akşam yürüyüşe çıkarız eşimle.
Bunu hiç bilmiyordum. Artık tartılma zamanlarından önce içerim sadece.
Çok zor egzersizlermiş gerçekten. Bende grupta hemen atladım jillian yapıcam diye ama leslie mi yapsaymışım acaba?
İşallah çabuk alışırım.
Yaaaa gözün aydın kuzum çok sevindimKizlaaaaaar! Bebis geliyoo!
Darisi tum isteyenlerin basina!Acil cikiyorum gelince gecmise filan da bakabilirim insallah :)
Hayir duanizi eksik etmeyin
OleyyyyTeyze oluyosun canim benim darisi basinaKan tahlili yani kesin sonuc 14:30 da cikicak o zaman da hbr vericem mmmuuucccckkkl
Kizlaaaaaar! Bebis geliyoo!
Darisi tum isteyenlerin basina!Acil cikiyorum gelince gecmise filan da bakabilirim insallah :)
ilk gün sancıdan dolayı yapamadım kuzum, yoksa devam ettim ertesi gün hemen.Canım ben kahvaltımı geç yapıyorum tok tutuyor aralarda kahve su derken zaman geçiyor. Acıkma hissi yok yada yesem bile akşam yiyemem sonra. Zaten 2 öğün yiyorum ben bi kahvaltı bi ana öğün. Aralarda kahve, çay, wasa, yoğurt fln.
öğünlerinin saatlerini de yazsaydın daha güzel yorum yapabiliriz canım. Ben de regl döneminde spor daha çok işe yarıyor. Daha da etkili sanki şişkinliğide götürüyor.
.
hayırlı olsun canımKizlaaaaaar! Bebis geliyoo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?