Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

birlikte yapalımmı ki ben hiç böyle tekyönlü diyet yapmadım yani hurma olunca fena cezbetti yalnız ben çok yerim dayanamam günlük miktar önemli

Abartmadan miktarı kendine göre ayarlayabilirsin, ben öyle yapıyordum yani, mesela öğün 7 tane ama hurma küçük olduğunda, şekeri az olduğunda doymazsam 9 tane bile yiyordum :))

Evli olanlar için daha zor tabi, benim tuzum kuru, yemek yapmıyorum falannn

Hazır yeşil çayın, bitki çayın ve yoğurdun olsun gözünün önünde, birşey yemek istediğin zaman yoğurt ye, çay iç :))
evet abur cubur bulundurmuyorum da esime bi kutu cikolata gelmis nereye koyacagimi sasirdim

yakınmıyız acaba hani aynı semtteysek falan buluşurduk verirdim sana fyzanur cuğum istanbul fatihteyim ben
canım benim çok teşekkür ederimben Ankarada yaşıyorum . sen yarın başlıycaksan sabah gidip alırım . ayrıntılarını akovsere soralım günde kaç tane yememiz gerekiyor , başka ne yiye biliriz felan . o sürekli yaptığı için iyi biliyor .

şş tatlı muhabbetini kapatın yaaa hiç aklımda yokken dolaptaki çukulataları sokuyosunuz aklıma aaaaaaaaa..........

21 tane hurma
3 fincan yoğurt
2 fincan yeşil çay
2 lt su

Bu kadar.. ben bitki, form çayları falan içiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…