birlikte yapalımmı kiben hiç böyle tekyönlü diyet yapmadım yani hurma olunca fena cezbetti yalnız ben çok yerim dayanamam günlük miktar önemli
yok canım ben artıları toplam 7 diye saymışımTeşekkür ederim bi an korktum acaba gece 12 den sonra mı yazdım diye:)
öyle yapıyım ozaman , hurmayı internetten sürekli aldığım bir yer var ordan alıcam oda bi kaç günde geliyor , o yüzden demiştim evde varken incirle yapsammı diye .
yapalımbirlikte yapalımmı kiben hiç böyle tekyönlü diyet yapmadım yani hurma olunca fena cezbetti yalnız ben çok yerim dayanamam günlük miktar önemli
Ben ona bakmasam da o bana göz kırpıyorrrbi pilava göz ucuyla bak saçlarını yolarım seninal kaç hemen mahalle kadınları gibi oldum
benim evde depolu hatta hurmanın 4-5 çeşidi mevcut yani ben normalde çok yerim hurma ondan :)yapalımsen hurma aldın mı ben almadım daha
vay çakal kur yapıyor haaa , sen düşme o çapkının tuzağına kuzum benim , al hurmanı kaçBen ona bakmasam da o bana göz kırpıyorrr
Alıp kaçayım bariiii
yarın başlamam için sabah aç kalmam lazım ancak öğlene alırım çünkü , ozaman sonraki gün başlaya bilirim benbenim evde depolu hatta hurmanın 4-5 çeşidi mevcut yani ben normalde çok yerim hurma ondan :)
evet abur cubur bulundurmuyorum da esime bi kutu cikolata gelmis nereye koyacagimi sasirdimEvli olanlar için daha zor tabi, benim tuzum kuru, yemek yapmıyorum falannn
Hazır yeşil çayın, bitki çayın ve yoğurdun olsun gözünün önünde, birşey yemek istediğin zaman yoğurt ye, çay iç :))
canım benim çok teşekkür ederimyakınmıyız acaba hani aynı semtteysek falan buluşurduk verirdim sanafyzanur cuğum istanbul fatihteyim ben
kim vermişevet abur cubur bulundurmuyorum da esime bi kutu cikolata gelmis nereye koyacagimi sasirdim
is yerinden gelmis bi koca kutuukim vermiş
vay çakal kur yapıyor haaa , sen düşme o çapkının tuzağına kuzum benim , al hurmanı kaç
evet abur cubur bulundurmuyorum da esime bi kutu cikolata gelmis nereye koyacagimi sasirdim
Gittim mutfağa O bana baktı ben ona bakmadan önünde hurmalarımı yedim geldimmmmmm
gitsin çocuklara dağıtsın yoksa yer bu hepsiniSakla saklaaaa gözün göremeyeceği bir yere koyyyy
Göz görmeyince akla gelmiyor
canım benim çok teşekkür ederimben Ankarada yaşıyorum . sen yarın başlıycaksan sabah gidip alırım . ayrıntılarını akovsere soralım günde kaç tane yememiz gerekiyor , başka ne yiye biliriz felan . o sürekli yaptığı için iyi biliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?