gitsin çocuklara dağıtsın yoksa yer bu hepsini
anladım canım , zaten sen link paylaşmışsın onu okuyorum .21 tane hurma
3 fincan yoğurt
2 fincan yeşil çay
2 lt su
Bu kadar.. ben bitki, form çayları falan içiyorum ama :)
en kötü bi iki hurma daha ye yemek yerine , hurma diyeti bozulmasınAkşam yemeğini de yemeden atlatırsammm süper olucak, 2. günün sonlarındayım
seni boşver veriyosa illa sadece bana versinÇocuklara bile fazla gelirr yaa koca kutu diyorrrr
Bize mi verse nee
en kötü bi iki hurma daha ye yemek yerine , hurma diyeti bozulmasın
seni boşver veriyosa illa sadece bana versin
gunes-86 kaçaaaaakkk nerdesin sen ebruşumda geldi şikayet edicem seni görürsünn
tabi ben alacam nişanlısı olmayan ben sevgilisi olmayan yine ben , bırakta çikolataları bari ben alıyımBakk yaaaaaaaa
tamam olur sen al kiloları ben istemiyorumm
yok gelmiş tatildenEbru öylesine uğramıştırrr tatili bozmaz
Evli olanlar için daha zor tabi, benim tuzum kuru, yemek yapmıyorum falannn
Hazır yeşil çayın, bitki çayın ve yoğurdun olsun gözünün önünde, birşey yemek istediğin zaman yoğurt ye, çay iç :))
ne demek canım rica ederim. başlayalım yarın sende istersen yani deneyelim belki güzel olur sonuçları detoks gibi birkaçgüncanım benim çok teşekkür ederimben Ankarada yaşıyorum . sen yarın başlıycaksan sabah gidip alırım . ayrıntılarını akovsere soralım günde kaç tane yememiz gerekiyor , başka ne yiye biliriz felan . o sürekli yaptığı için iyi biliyor .
3 ya da 7 gün yapılıyormuş , dayana bilirsek biz 3 gün yapalım bence . bide ben anti depresan kullanıyorum çok acıktırıyor dayana bilirim inşallahne demek canım rica ederim. başlayalım yarın sende istersen yani deneyelim belki güzel olur sonuçları detoks gibi birkaçgün
nasıl bi diyetKızlar bi diyet var ona başladım ben bugun iradem çok kuvvetli değil ama dayanabildigim kadar yapacam artik
Suan ne kadar rahat ve imkanim oldugunu farkettimmEvli ve çocuklu olunca daha zor canım ben kimse olmasa salata yoğurt yerim ama yemek yapıyorum esime çocuklara o kadar yoruldum yemesem olmaz dimi
(Ama bugün kendime ayrı onlara ayrı yaptım hep)
sadece salata ve yoğurt yemeye imkanım olsa da yinede okadarla yetinemezdim benSuan ne kadar rahat ve imkanim oldugunu farkettimm
Suan ne kadar rahat ve imkanim oldugunu farkettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?