Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 ya da 7 gün yapılıyormuş , dayana bilirsek biz 3 gün yapalım bence . bide ben anti depresan kullanıyorum çok acıktırıyor dayana bilirim inşallah yarın başlayalım ozaman .
bende antidepresan kullanıyorum canım üstelik oldukça ağır bazen yerimden kalkamıyorum birazda bu yüzden istedim bu diyeti yemekle uğraşmamak için.. bu ilaçlar bazen sersem ediyor insanı ve dediğin gibi acıktırıyorlar.. yarın başlıyoruz o halde.

evet başlıyoruz yarın hadi bakalım napcaz görelim .

Gittim mutfağa O bana baktı ben ona bakmadan önünde hurmalarımı yedim geldimmmmmm
tebrik ederim senii
benim halim de böyle aynen
Sakla saklaaaa gözün göremeyeceği bir yere koyyyy
Göz görmeyince akla gelmiyor
evet canimm
gitsin çocuklara dağıtsın yoksa yer bu hepsini
aynen öyle düsünüyorum yarisini kardesimin kiz arkadasina gönderdim bile

yok canım ben artıları toplam 7 diye saymışım senin listeye girme durumunu da goncaya sordum cevap bekliyorum , haber veririm , eğer bu haftaysa da kaçırmışsam seni gözden, atacam kendimi 2.kattan
Yok canım atma kendini geç gireyim nolcak merak ettiğimden sordum :) sensiz naparızzz

Benim 2 hafta oldu haftaya mı girebilicem listeye :)
Evet canım.
izin süresi altı aydan fazla olunca yeni üye gibi değerlendirilmiyor muydu kaptanım
Yok canım.
her gün 150... sen bu bünyeyi zıplatmak için ne kadar enerji harcamak gerektiğini biliyo musun dostuum :))) yer çekimi şişmanlar için daha fazla....
Itiraz yok canım enerji harcamadan kilo verilmiyor. Ayrıca bende yapıcam baslamam lazım bi yerden.
Evli ve çocuklu olunca daha zor canım ben kimse olmasa salata yoğurt yerim ama yemek yapıyorum esime çocuklara o kadar yoruldum yemesem olmaz dimi
(Ama bugün kendime ayrı onlara ayrı yaptım hep)
Canım katilimin çok az bu şekilde listeye girme süren uzyacak bilgin olsun.

fyzanur canım hergün menüleri kontrol ediyosun 150 jamping jack yada ip atlama cezalarinida kontrol edermisin zahmet olmazsa yapmayana istediğin cezayı ver ayrıca

bugün menüm
7.50= 1 kaşık vişne reçeli
1.5 dilim tb ekmeği
yarım haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 kk peynir

10:00= 1 dilim kek

12.50= 3 dilim karpuz
4 kaşık bamya
1.5 kepçe şehriye çorbası
1dilim tb ekmeği
yoğurt

18.20= 1 tabak yeşil fasulye
1 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
1 kuru incir
1 dilim tb ekmeği

2 litre su .

fyzanur canım hergün menüleri kontrol ediyosun 150 jamping jack yada ip atlama cezalarinida kontrol edermisin zahmet olmazsa yapmayana istediğin cezayı ver ayrıca
2hafta önce falan takip etmeye kalktım bayağı uğraştım üstlerine bile gittim ama çok az kişiye yaptırabildim . sonra bozuldum bida uğraşmadım . ama istiyosan bida denerim

İyi akşamlar kızlar
Sabah 830
2 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu peynir

öğle 1230
Tavuk sote

Akşam 19 00
Patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt

2 litre su yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…