bende antidepresan kullanıyorum canım üstelik oldukça ağır bazen yerimden kalkamıyorum birazda bu yüzden istedim bu diyeti yemekle uğraşmamak için.. bu ilaçlar bazen sersem ediyor insanı ve dediğin gibi acıktırıyorlar.. yarın başlıyoruz o halde.3 ya da 7 gün yapılıyormuş , dayana bilirsek biz 3 gün yapalım bence . bide ben anti depresan kullanıyorum çok acıktırıyor dayana bilirim inşallahyarın başlayalım ozaman .
evet başlıyoruz yarın hadi bakalım napcaz görelim .bende antidepresan kullanıyorum canım üstelik oldukça ağır bazen yerimden kalkamıyorum birazda bu yüzden istedim bu diyeti yemekle uğraşmamak için.. bu ilaçlar bazen sersem ediyor insanı ve dediğin gibi acıktırıyorlar.. yarın başlıyoruz o halde.
tebrik ederim seniiGittim mutfağa O bana baktı ben ona bakmadan önünde hurmalarımı yedim geldimmmmmm
benim halim de böyle aynen
evet canimmSakla saklaaaa gözün göremeyeceği bir yere koyyyy
Göz görmeyince akla gelmiyor
aynen öyle düsünüyorum yarisini kardesimin kiz arkadasina gönderdim bilegitsin çocuklara dağıtsın yoksa yer bu hepsini
Basarılar kızlarrrbende antidepresan kullanıyorum canım üstelik oldukça ağır bazen yerimden kalkamıyorum birazda bu yüzden istedim bu diyeti yemekle uğraşmamak için.. bu ilaçlar bazen sersem ediyor insanı ve dediğin gibi acıktırıyorlar.. yarın başlıyoruz o halde.
sende gel birlikte başaralımBasarılar kızlarrr
Çocuklara bile fazla gelirr yaa koca kutu diyorrrr
Bize mi verse nee
yakin olsaniz hemen getirirdim en cok da feyzaya verirdimseni boşver veriyosa illa sadece bana versin
benim çikolata mı eşim başkasına verecek ha boşarım onutebrik ederim senii
benim halim de böyle aynen
evet canimm
aynen öyle düsünüyorum yarisini kardesimin kiz arkadasina gönderdim bile
bidenemmmm benimmmm oyyy sıkarım o yanaklarını seninnnnyakin olsaniz hemen getirirdim en cok da feyzaya verirdim
nasil diyetin canimKızlar bi diyet var ona başladım ben bugun iradem çok kuvvetli değil ama dayanabildigim kadar yapacam artik
sus kiz Allah korusunbenim çikolata mı eşim başkasına verecek ha boşarım onu
bidenemmmm benimmmm oyyy sıkarım o yanaklarını seninnnn
Hiç ümidim yokksende gel birlikte başaralım
sağol tatlımmBasarılar kızlarrr
Hiç ümidim yokkhurmaylada pek aram yoktur canimmm
Yok canım atma kendini geç gireyim nolcak merak ettiğimden sordum :) sensiz naparızzzyok canım ben artıları toplam 7 diye saymışımsenin listeye girme durumunu da goncaya sordum cevap bekliyorum , haber veririm , eğer bu haftaysa da kaçırmışsam seni gözden, atacam kendimi 2.kattan
gonca hata yok dedi bakmış sana , haftaya girceksin sanırımYok canım atma kendini geç gireyim nolcak merak ettiğimden sordum :) sensiz naparızzz
nasıl bi diyet
Muzaffer kuşhanin diyeti 15 günde 10 kilo diyo ben biraz değiştirerek yapıyorum 2 öğün onun dediği gibi bi öğün kendi yaptığım yemeği çünkü emziriyorum google den yaz çıkar canimnasil diyetin canim
sus kiz Allah korusunneyseki esimde pek sevmez cikolata
Evet canım.Benim 2 hafta oldu haftaya mı girebilicem listeye :)
Yok canım.izin süresi altı aydan fazla olunca yeni üye gibi değerlendirilmiyor muydu kaptanım
Itiraz yok canım enerji harcamadan kilo verilmiyor. Ayrıca bende yapıcam baslamam lazım bi yerden.her gün 150... sen bu bünyeyi zıplatmak için ne kadar enerji harcamak gerektiğini biliyo musun dostuum :))) yer çekimi şişmanlar için daha fazla....
Canım katilimin çok az bu şekilde listeye girme süren uzyacak bilgin olsun.Evli ve çocuklu olunca daha zor canım ben kimse olmasa salata yoğurt yerim ama yemek yapıyorum esime çocuklara o kadar yoruldum yemesem olmaz dimi
(Ama bugün kendime ayrı onlara ayrı yaptım hep)
2hafta önce falan takip etmeye kalktım bayağı uğraştım üstlerine bile gittimfyzanur canım hergün menüleri kontrol ediyosun 150 jamping jack yada ip atlama cezalarinida kontrol edermisin zahmet olmazsa yapmayana istediğin cezayı ver ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?