bende yavaştan başladım , hem havadan hem buraya takıntımdan bi organik kimyayı bitiremedim gitti , bide gelip gidip yeme isteğim tavan yaptıBu havada hiç çalışılmıyor valla ama kendimi Zorluyorum son zamanlar az kaldı artık :) sınavım geçsin siz bi de o zaman görün beni spor da yapcam inşallah :)yemek yeme isteği her daim var bende stres üzüntü hiçbir şey iştahımı kesmiyor maşallah :)
Canim sen bu gidisle bi 4 daha vercen galiba :)) süper olmussmenüm
sabah
iki yumurtayla otlu omlet
peynir
5zeytin
ara
bir avuç ceviz
öğle
ıspanak
yoğurt
ara
şeftali
akşam
tavuk ızgara
salata
2litre su
2soda
1filtre kahve (şekersiz)
1sütlü kahve (şekersiz)
spor
lesliyle 1mil
yarım saat trambolin
30 squat
2*20 twister
2*20 revoflex
bende yavaştan başladım , hem havadan hem buraya takıntımdan bi organik kimyayı bitiremedim gitti , bide gelip gidip yeme isteğim tavan yaptıartık sen sınav bitince daha aktif olursun bende daha pasif , yer değiştiririz
tatlım ben iktisat okuyodum ama bu sene bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorumfyzanur sen ne okuyodun canim?
tü tü tü maşallahhhhmenüm
sabah
peynir
5zeytin
ara
bir avuç ceviz
öğle
ıspanak
yoğurt
ara
şeftali
akşam
tavuk ızgara
salata
2litre su
2soda
1filtre kahve (şekersiz)
1sütlü kahve (şekersiz)
spor
lesliyle 1mil
yarım saat trambolin
30 squat
2*20 twister
2*20 revoflex
Organik kimya deyince hemen dikkatimi cekti :)) kolay gelsin canim basarilarr sizetatlım ben iktisat okuyodum ama bu sene bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorum
Insallah aksami cok gec yememissindir canim :))bugünkü menüm
sabah
1 h.yumurta,
zeytin,peynir,domates
ara
3dilim karpuz
2y.k. yoğurtlu makarna
akşam
1kase çorba
1kase cacık
1 karnıyarık
yoğurt 2-3 y.k
spor yok
su 2,5 litre
ah keşke inşallah yine fazla veririz hep birlikte bu hafta .. sağol tatlım :)Canim sen bu gidisle bi 4 daha vercen galiba :)) süper olmuss
Organik kimyada çok gıcıktı hatırlıyorum :) allah kolaylık versin canımbende yavaştan başladım , hem havadan hem buraya takıntımdan bi organik kimyayı bitiremedim gitti , bide gelip gidip yeme isteğim tavan yaptıartık sen sınav bitince daha aktif olursun bende daha pasif , yer değiştiririz
10 numara 5 yıldız :)menüm
sabah
peynir
5zeytin
ara
bir avuç ceviz
öğle
ıspanak
yoğurt
ara
şeftali
akşam
tavuk ızgara
salata
2litre su
2soda
1filtre kahve (şekersiz)
1sütlü kahve (şekersiz)
spor
lesliyle 1mil
yarım saat trambolin
30 squat
2*20 twister
2*20 revoflex
Karabuğdayın zayıflatıcı etkisi falan mı var :) sporun da menün de güzel olmuşgünün menüsü;
sabah
30 mekik
1 kase lor
1 köz patlıcan
ara
soda + duble dibek kahvesi
öğlen
1 kase karabuğday
1 kase yoğurt
akşam
1 kase karabuğday
1 kase yoğurt
ara
2 ceviz + 1 kuru incir
soda + kahve
şimdide yeşil çay
su 3 lt.
20 dakka yürüyüş
75 jumping yaptım dizime bişi oldu çok zorlamıyayım sakatlık çıkmasın gündüz tamamlarım inş.
gün içinde 20 bacak hareketi
10 squart
20 kol hareketi
sağol canımm bugün spor aletlerim geldi bende heves ettim başladım biliyorum sabah acısı çıkacaktü tü tü maşallahhhhpek güzel olmuş sporunda menünde
menüm
sabah
peynir
5zeytin
ara
bir avuç ceviz
öğle
ıspanak
yoğurt
ara
şeftali
akşam
tavuk ızgara
salata
2litre su
2soda
1filtre kahve (şekersiz)
1sütlü kahve (şekersiz)
spor
lesliyle 1mil
yarım saat trambolin
30 squat
2*20 twister
2*20 revoflex
Karabuğda
Karabuğdayın zayıflatıcı etkisi falan mı var :) sporun da menün de güzel olmuş
niye çekti ki, kimya felan mı okuyosun ?Organik kimya deyince hemen dikkatimi cekti :)) kolay gelsin canim basarilarr sizekaleydoskop
sağ ol tatlım ,ikimizede versin inşallahOrganik kimyada çok gıcıktı hatırlıyorum :) allah kolaylık versin canım
sen bu menü ve sporla gidersen manken gibi olursunsağol canımm bugün spor aletlerim geldi bende heves ettim başladım biliyorum sabah acısı çıkacakfena. ama olsun en sonunda değecek çektiklerimize (enazından ümit ediyoruz:) )
düzgün beslenmiyosun bence,ömür boyu uygulaya bileceğin şekilde beslen ,ortada yemek yokgünün menüsü;
sabah
30 mekik
1 kase lor
1 köz patlıcan
ara
soda + duble dibek kahvesi
öğlen
1 kase karabuğday
1 kase yoğurt
akşam
1 kase karabuğday
1 kase yoğurt
ara
2 ceviz + 1 kuru incir
soda + kahve
şimdide yeşil çay
su 3 lt.
20 dakka yürüyüş
75 jumping yaptım dizime bişi oldu çok zorlamıyayım sakatlık çıkmasın gündüz tamamlarım inş.
gün içinde 20 bacak hareketi
10 squart
20 kol hareketi
Aynen canim kimya okuyorum :) ve bilirim organik kadar gıcığı yoktur :))niye çekti ki, kimya felan mı okuyosun ?
sağ ol tatlım ,ikimizede versin inşallah
sen bu menü ve sporla gidersen manken gibi olursunsenin trambolinin çok ses çıkarıyor mu , komşular rahatsız olur mu bende alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?