canım bu cuma kilo bildirmediğin için listeye girme süren 1 hafta daha uzadı sanırım , cuma günü bildirirsin artık .çünkü liste çoktan paylaşıma taşındı bile .tek bizi ilgilendirmiyor çünkü ,diğer gruplarla belirlenmiş ortak bir saat var .kızlar merhaba iki gündür uğrayamadım kardeşim hasta ona bakıyorum falan yaz günü hasta oldu çocuk yaa ne menüye dikkat edebildim ne tartılabildimzaten evde de yok eczaneye gidecektim yarın alıcam inşallah tartıp bildirsem size olur mu
Iyi akşamlar kızlar pek katılamıyorum
Bugünkü menüm
08:30
4 catal peynir
Yarım dilim ekmek
1 bardak şekersiz cay
12:00
1 avuc badem
13:30
2 haşlanmış yumurta
Büyük tabak salata
19:00
3 kaşık bulgur pilavı.
Küçük tabak güveç
1 bardak ayran
Misafirler gittim
20:00
1 dilim kek
Yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre su
kızlar merhaba iki gündür uğrayamadım kardeşim hasta ona bakıyorum falan yaz günü hasta oldu çocuk yaa ne menüye dikkat edebildim ne tartılabildimzaten evde de yok eczaneye gidecektim yarın alıcam inşallah tartıp bildirsem size olur mu
günaydınnnnGeç kalmış bir günaydınnn da bendennnn
bende biraz önce 7 tane hurma yedim başım döndü hala toparlayamadımDünkü menüm
3 öğün hurma (7+7+7)
2 bardak yoğurt
2 fincan çay
2 fincan yeşil çay
1 fincan elma limon çayı
1 lt su
Bir sucuklu yumurta krizide bizim evde yasandi neyseki krize yenik dusmeden atlatildimom hati tatlım bu saatte market açık değil diye ben hurma yerine 3 kuru incir 1 bardak yoğurt yedim . şimdide yeşil çay içiyorum . öğlen kesin hurma yiycem ama .sucuklu yumurta yapmış annem , sucuklu yumurta bana bakış attı ama yüz vermedimsende durum ne, sakın hiç birşeye yüz verme hurmacıklarını ye yoğurdunu ye bitki çayını da iç ohh misss bugünü alnımızın akıyla atlatcaz inşallah
pek iradeliyiz canımBir sucuklu yumurta krizide bizim evde yasandi neyseki krize yenik dusmeden atlatildi
bende biraz önce 7 tane hurma yedim başım döndü hala toparlayamadımama inat değil mi diyeti bozmadan çıkacam bu işin içinden
pek iradeliyiz canım
kızlar 10 takım içinde 8.olmuşuz
ne döneri otur oturduğun yerde sen goncanın cezasını yaptın mı ondan haber verZor tutuyorum kendimii döner göz kırpıyor ordan banaaa
yeşil çay da içtim birazdan bir daha içicemCanım dikkat ederek yap..
Sabah ilk yeşilçay içip sonra yersen daha iyi olur.. Yeşilçaysız neredeyse mümkün değil bu diyet canım.. Hurma doyuruyor ama yeşilçay nasıl desem ayakta tutuyorYoksa başağrısı, dönmesi kaçınılmaz olaylar
ne döneri otur oturduğun yerde sen goncanın cezasını yaptın mı ondan haber ver
yeşil çay da içtim birazdan bir daha içicem
akşama yaparsın artık yoksa gonca sana ne yapar bilemiciiimmOturuyommm zatennnn
Yapmadım daha canımm
Böyle giderse cezalardan liste yapmalı olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?