Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mom hati tatlım bu saatte market açık değil diye ben hurma yerine 3 kuru incir 1 bardak yoğurt yedim . şimdide yeşil çay içiyorum . öğlen kesin hurma yiycem ama .sucuklu yumurta yapmış annem , sucuklu yumurta bana bakış attı ama yüz vermedim sende durum ne, sakın hiç birşeye yüz verme hurmacıklarını ye yoğurdunu ye bitki çayını da iç ohh misss bugünü alnımızın akıyla atlatcaz inşallah

canım bu cuma kilo bildirmediğin için listeye girme süren 1 hafta daha uzadı sanırım , cuma günü bildirirsin artık .çünkü liste çoktan paylaşıma taşındı bile .tek bizi ilgilendirmiyor çünkü ,diğer gruplarla belirlenmiş ortak bir saat var .

kek mi bende rüyamda tiramisu yiyiyordum :)))))))

geçmiş olsun.......

Dünkü menüm

3 öğün hurma (7+7+7)

2 bardak yoğurt

2 fincan çay

2 fincan yeşil çay

1 fincan elma limon çayı

1 lt su

Bir sucuklu yumurta krizide bizim evde yasandi neyseki krize yenik dusmeden atlatildi

bende biraz önce 7 tane hurma yedim başım döndü hala toparlayamadım ama inat değil mi diyeti bozmadan çıkacam bu işin içinden

Canım dikkat ederek yap..
Sabah ilk yeşilçay içip sonra yersen daha iyi olur.. Yeşilçaysız neredeyse mümkün değil bu diyet canım.. Hurma doyuruyor ama yeşilçay nasıl desem ayakta tutuyor Yoksa başağrısı, dönmesi kaçınılmaz olaylar

yeşil çay da içtim birazdan bir daha içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…