Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşama yaparsın artık yoksa gonca sana ne yapar bilemiciiimm

Kessin, Dövsün, Vursun beniiii 3 hafta sabit kilo ne demek yaaa, benim bile kendimi dövesim geliyor bir tek bu hafta hasta olduğum için kabullenebiliyorum, önceki haftalar neyyyy, zeyzeyin dediği gibi benim çoktan mezun olmam gerekirdiii
JJ ağır gelir, regl yüzünden pek iyi değilim, ip atlarım şimdilik :))

bende ip atlıycam,Allahtan iki alternatif verdi

Selam kızlaaaar ay nasıl özlemişim sizi anlatamam tatili bitirdim, 1600 küsür mesajlık geçmişi okudum geldim evde bir sürü işim var anca pazartesiden itibaren bomba gibi aranızda olurum

Çok çok güzel kilolar vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorum ben izine 62.5 kilo ile ayrılmışım listeye göre (gittiğim gün 61.7 idim). Izinden 62.7 ile döndüm bugünkü kilom 62.2, biraz kilo aldım ama zerre pişmanlık duymuyorum. Her istediğimi yedim - moralman buna ihtiyacım vardı ve şimdi çok iyiyim şükür

kaleydoskop & semraanne S suzito upsydaisyy mom hati R Rumeysa2izmir melanyfonik E Elifnisas M milaka btlbetul
aramıza hoşgeldiniz kızlar, başarılar dilerim. Eminim çok güzel sonuçlar alacaksınız

haldenlos jillian yoldaşım ben geldim, nasıl geçti tatilin?

Gorgeoust tatlı hamiş nasılsın? Görebildin mi ufaklığı?

Parfym nerelere gitti benim gülüm

tekrar hoş geldin canım , güzel kilolar mı vermişiz listenin nerdeyse hepsi sabit

tekrar hoş geldin canım , güzel kilolar mı vermişiz listenin nerdeyse hepsi sabit
Hoşbuldum benim tatlı uyuzum nasılsın? Listede olmayan bir kaç arkadaş çok güzel kilo vermiş onları kastetmiştim. Senin rezilliğin gözümden kaçmadı merak etme

sensin uyuz hıh ben iyiyim sen nasılsın ? çok kilo almamışsın ne güzel fotodaki sen misin ?
Teşekkür ederim
Şükür kuzum iyiyim bende... Daha fazla kilo alırım diye düşünmüştüm (yediklerimi saysam ağzın açık kalır) ama düğün alışverişinden dolayı çok fazla koşuşturmacamız oldu, sanırım öyle yaktım yediklerimi. Hıhım benim

senin gözün yeşil miydi kız ne güzelmiş maşallah diyimde nazar değmesin ben seni kahve rengi gözlü düşünmüştüm hep

Aleyküm selammmmm :)

Evine hoşgeldinnnn

Resim ayrıca harikaa

AKovser benim hurma diyeti gitti elim ayağım titredi , önce kendimi yatağa attım baktım geçmiyo yemek yemek zorunda kaldım
Zorladıysa zaten bırakman iyi olmuş, sağlığın daha önemli..
Ben de öğlen evde işe daldım, iş bittiğinde ben de bitmiştim, yemeği ertelediğim için ayakta zor duruyordum, su, hurma, çayy hemen toparlandımm.. biraz da geç yeseydim ben de yemek yemek zorunda kalacaktım..

senin gözün yeşil miydi kız ne güzelmiş maşallah diyimde nazar değmesin ben seni kahve rengi gözlü düşünmüştüm hep
Teşekkür ederim canım Lens takınca böyle oluyor yoksa kara gözlüyüm

AKovser benim hurma diyeti gitti elim ayağım titredi , önce kendimi yatağa attım baktım geçmiyo yemek yemek zorunda kaldım
Geçmiş olsun, iyimisin şimdi?

Aleyküm selammmmm :)

Evine hoşgeldinnnn

Resim ayrıca harikaa
Hoşbuldum ablasının gülü
Teşekkür ederim

yediklerime yuhh demeden önce hepsinin kalorisini tek tek hesapladığımı ve en fazla 1350 kalori ettiğini ve diyetisyenin bana yazdığı günlük kalorinin 1500 olduğunu belirtmekten onur duyarım

bugün menüm

7:50= 3 kuru incir
1 bardak yoğurt
yeşil çay

11.35: 6 tane hurma
1 bardak süt

bundan sonra bende ip koptu

saati bilmiyorum: 3 kaşık yeşil fasulye
1 tabak tavuk haşlama
5 kaşık yoğurt
salata
saati bilmiyorum: 4 hurma daha
1 çatal kek

iyi toparlamışsın sen ben anca toparladım insülin direncime baktırıyım gidipte , annemle kardeşimde var bendede var herhalde . ama 2 gün sonra bida deniycem .

Dahlia_ bahsetmiş hurma bende ters tepmişti, inşallah sen faydasını görürsün. Kek hariç bir sıkıntı göremedim, o da zaten 1 çatal yani göz yumulacak miktarda

iyiyim iyi kötüye bişey olmaz lenssssss miiiiii
Bir kereye mahsus taktım, yoksa işim olmaz

Iyi aksamlar kizlarrr
Bugünkü menümm
Kahvalti 11 00
1 haslanmis yumurta
Salata
3 zeytin
Kibrit kutusundan azicik fazla peynir
Az tereyagi
2 dilim ekmek

Öglen
14 00
1 incir bi avuc findik
15 00 2 form biskuvi
Azicik form kraker (bi kac tane)

Aksam
17 30 2 biber dolmasi
Bi kase kadar yogurt

20 00 sekersiz sütlü kahve
2 form biskuvi

1 saat tempolu yuruyus
15 dakika göğus egzersizi
15 dakika karin egzersizi
2.5 litre su
Yarindan itibaren jillian a baslamayi düsünüyorumm

Dikkat et canim ya sagligin tabiikide daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…