akşama yaparsın artık yoksa gonca sana ne yapar bilemiciiimm
bende ip atlıycam,Allahtan iki alternatif verdiKessin, Dövsün, Vursun beniiii3 hafta sabit kilo ne demek yaaa, benim bile kendimi dövesim geliyor bir tek bu hafta hasta olduğum için kabullenebiliyorum, önceki haftalar neyyyy, zeyzeyin dediği gibi benim çoktan mezun olmam gerekirdiii
JJ ağır gelir, regl yüzünden pek iyi değilim, ip atlarım şimdilik :))
bende ip atlıycam,Allahtan iki alternatif verdi
İnsaflı Gogom benimmm
Ya da insaftan değil bizim tembelliğimizi göze alarak 2 alternatif verdi
tekrar hoş geldin canım , güzel kilolar mı vermişiz listenin nerdeyse hepsi sabitSelam kızlaaaaray nasıl özlemişim sizi anlatamam tatili bitirdim, 1600 küsür mesajlık geçmişi okudum geldim evde bir sürü işim var anca pazartesiden itibaren bomba gibi aranızda olurum
Çok çok güzel kilolar vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorumben izine 62.5 kilo ile ayrılmışım listeye göre (gittiğim gün 61.7 idim). Izinden 62.7 ile döndüm bugünkü kilom 62.2, biraz kilo aldım ama zerre pişmanlık duymuyorum. Her istediğimi yedim - moralman buna ihtiyacım vardı ve şimdi çok iyiyim şükür
kaleydoskop & semraanne S suzito upsydaisyy mom hati R Rumeysa2izmir melanyfonik E Elifnisas M milaka btlbetul
aramıza hoşgeldiniz kızlar, başarılar dilerim. Eminim çok güzel sonuçlar alacaksınız
haldenlos jillian yoldaşım ben geldim, nasıl geçti tatilin?
Gorgeoust tatlı hamiş nasılsın? Görebildin mi ufaklığı?
Parfym nerelere gitti benim gülüm
Hoşbuldum benim tatlı uyuzumtekrar hoş geldin canım , güzel kilolar mı vermişiz listenin nerdeyse hepsi sabit
sensin uyuz hıhHoşbuldum benim tatlı uyuzumnasılsın? Listede olmayan bir kaç arkadaş çok güzel kilo vermiş onları kastetmiştim. Senin rezilliğin gözümden kaçmadı merak etme
Teşekkür ederimsensin uyuz hıhben iyiyim sen nasılsın ? çok kilo almamışsın ne güzel fotodaki sen misin ?
senin gözün yeşil miydi kız ne güzelmiş maşallah diyimde nazar değmesinTeşekkür ederim
Şükür kuzum iyiyim bende... Daha fazla kilo alırım diye düşünmüştüm (yediklerimi saysam ağzın açık kalır) ama düğün alışverişinden dolayı çok fazla koşuşturmacamız oldu, sanırım öyle yaktım yediklerimi. Hıhım benim
Selam kızlaaaaray nasıl özlemişim sizi anlatamam tatili bitirdim, 1600 küsür mesajlık geçmişi okudum geldim evde bir sürü işim var anca pazartesiden itibaren bomba gibi aranızda olurum
Çok çok güzel kilolar vermişsiniz, hepinizi tebrik ediyorumben izine 62.5 kilo ile ayrılmışım listeye göre (gittiğim gün 61.7 idim). Izinden 62.7 ile döndüm bugünkü kilom 62.2, biraz kilo aldım ama zerre pişmanlık duymuyorum. Her istediğimi yedim - moralman buna ihtiyacım vardı ve şimdi çok iyiyim şükür
kaleydoskop & semraanne S suzito upsydaisyy mom hati R Rumeysa2izmir melanyfonik E Elifnisas M milaka btlbetul
aramıza hoşgeldiniz kızlar, başarılar dilerim. Eminim çok güzel sonuçlar alacaksınız
haldenlos jillian yoldaşım ben geldim, nasıl geçti tatilin?
Gorgeoust tatlı hamiş nasılsın? Görebildin mi ufaklığı?
Parfym nerelere gitti benim gülüm
Zorladıysa zaten bırakman iyi olmuş, sağlığın daha önemli..AKovser benim hurma diyeti gittielim ayağım titredi , önce kendimi yatağa attım baktım geçmiyo yemek yemek zorunda kaldım
Teşekkür ederim canımsenin gözün yeşil miydi kız ne güzelmiş maşallah diyimde nazar değmesinben seni kahve rengi gözlü düşünmüştüm hep
Geçmiş olsun, iyimisin şimdi?AKovser benim hurma diyeti gittielim ayağım titredi , önce kendimi yatağa attım baktım geçmiyo yemek yemek zorunda kaldım
Hoşbuldum ablasının gülüAleyküm selammmmm :)
Evine hoşgeldinnnn
Resim ayrıca harikaa
iyiyim iyi kötüye bişey olmazTeşekkür ederim canımLens takınca böyle oluyor yoksa kara gözlüyüm
Geçmiş olsun, iyimisin şimdi?
Hoşbuldum ablasının gülü
Teşekkür ederim
iyi toparlamışsın sen ben anca toparladım insülin direncime baktırıyım gidipte , annemle kardeşimde var bendede var herhalde . ama 2 gün sonra bida deniycem .Zorladıysa zaten bırakman iyi olmuş, sağlığın daha önemli..
Ben de öğlen evde işe daldım, iş bittiğinde ben de bitmiştim, yemeği ertelediğim için ayakta zor duruyordum, su, hurma, çayy hemen toparlandımm.. biraz da geç yeseydim ben de yemek yemek zorunda kalacaktım..
yediklerime yuhh demeden önce hepsinin kalorisini tek tek hesapladığımı ve en fazla 1350 kalori ettiğini ve diyetisyenin bana yazdığı günlük kalorinin 1500 olduğunu belirtmekten onur duyarım
bugün menüm
7:50= 3 kuru incir
1 bardak yoğurt
yeşil çay
11.35: 6 tane hurma
1 bardak süt
bundan sonra bende ip koptu
saati bilmiyorum: 3 kaşık yeşil fasulye
1 tabak tavuk haşlama
5 kaşık yoğurt
salata
saati bilmiyorum: 4 hurma daha
1 çatal kek
Bir kereye mahsus taktım, yoksa işim olmaziyiyim iyi kötüye bişey olmazlenssssss miiiiii
Dikkat et canim ya sagligin tabiikide daha önemliyediklerime yuhh demeden önce hepsinin kalorisini tek tek hesapladığımı ve en fazla 1350 kalori ettiğini ve diyetisyenin bana yazdığı günlük kalorinin 1500 olduğunu belirtmekten onur duyarım
bugün menüm
7:50= 3 kuru incir
1 bardak yoğurt
yeşil çay
11.35: 6 tane hurma
1 bardak süt
bundan sonra bende ip koptu
saati bilmiyorum: 3 kaşık yeşil fasulye
1 tabak tavuk haşlama
5 kaşık yoğurt
salata
saati bilmiyorum: 4 hurma daha
1 çatal kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?